Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AJÁNLOTT KÖNYVEK

Cikkek

Neale Donald Walsch- Istennel az Öröklétben (az utolsó párbeszéd)

covers_3994.jpgMi megy végbe valójában e földi létben, és mi fog történni, ha életünk véget ér? Újra egyesülünk-e rég eltávozott szeretteinkkel? Tudatában leszünk-e annak, ami a halálunk után történni fog? Fog EGYÁLTALÁN történni valami? Itt megtalálhatjuk a lélegzetelállító és lelkesítő válaszokat a kérdésekre, amelyeket minden emberi lény egész életében kutat. Jelen eszmecsere az emberi tapasztalat számos területét vizsgálja meg, s kiváltképpen egyet derít fel minden eddiginél nagyobb mélységben: a halált és a haldoklást, valamint a túlvilági életet. Egyszerű, érthető nyelven tárja fel az élet okát és célját, az utazás természetét, amelyet mindnyájan megkezdtünk; s ennek az utazásnak a rendkívüli végét – amelyről kiderül, hogy egyáltalán nem is végállomás, hanem elragadtatott közjátéka egy dicsőséges tapasztalatnak, amelynek teljes leírása lenyűgözi képzeletünket.

 
2010.06.03 | Menüpont: AJÁNLOTT KÖNYVEK | Hozzászólások: 0

Neale Donald Walsch- A Holisztikus életről

covers_9441.jpgKépesek vagyunk-e együtt létezni a természettel, a mindenséggel és embertársainkkal? Élhetünk-e örömteli, harmonikus és fájdalomtól mentes életet? Megvan-e a képességünk az igazság kimondására, és hogy változtassunk azon, ami nem működik? Neale Donald Walsch szerint a fenti kérdésekre igenlő a válasz. Mindannyiunk számára elérhető a fizikai, mentális és spirituális tekintetben is teljes élet. Csak úgy kell döntenünk, hogy kinyújtjuk érte a kezünket. Ez a kis könyv néhány gyakorlati útbaigazítást ad e cél eléréséhez.

A holisztikus élet annak a tudatát jelenti, hogy a rendszer egészének, az eszme egészének, a valóság egészének vagyunk a részei, és minden, amit gondolunk, mondunk és cselekszünk, hat a valóságra – bizonyos szinten meg is teremti.

 

 
2010.06.03 | Menüpont: AJÁNLOTT KÖNYVEK | Hozzászólások: 0

Neale Donald Walsch- A holnap Istene

covers_9439.jpgÉppúgy, mint előző könyveiben, Neale Donald Walsch most sem kíméli az emberi gondolkodás teremtette tabukat. Ismét élvezetes olvasmánnyal ajándékozott meg minket, mondanivalója ugyanakkor sokkal jobban alkalmazható a gyakorlatban, mint eddigi Beszélgetései. Állítása szerint teremtettünk magunknak egy hamis Isten-képet, s ezzel földi poklot a mennyország helyére. Szolgálni próbáljuk Istent, ahelyett hogy azonosulnánk bennünk rejlő szikrájával és az Élettel. Ugyanakkor valami egészen különleges dolog megy végbe bolygónkon. A spiritualitás új formáját alakítjuk ki, ami lehetővé teszi, hogy az Isteni Minőséggel kapcsolatos új eszméket, új társadalmat, új politikát, új gazdasági és oktatási modellt teremtsünk. Átlátható, szabad és igazságos világot. Jelenleg azonban a szakadék szélén táncolunk, s ebben az irányban már nem haladhatunk tovább: ha szeretnénk megőrizni az élet általunk ismert formáját, ideje változtatnunk. Amennyiben másképp döntünk, a Föld mint élő organizmus majd gondoskodik a fennmaradásáról… nélkülünk.

Minden nagy igazság istenkáromlás – a megjelenésekor. 
Az idő, hogy megváltoztasd a legtöbb, szentséggel kapcsolatos hiedelmedet, elérkezett. 
Ez a könyv maga a változás. 
Bárki olvassa is el, a világ közelebb kerül az áhított békéhez. A Te békédhez, a családodéhoz, a földéhez. 
Egyetérthetsz vele, vagy sem, de elfelejteni sohasem fogod: alapvető látomás ez a közeljövődről.

 
2010.06.03 | Menüpont: AJÁNLOTT KÖNYVEK | Hozzászólások: 0

Neale Donald Walsch- A kapcsolatokról

covers_9445.jpgMindannyiunknak vannak kapcsolatai. Voltaképpen mindannyian folyamatosan kapcsolatban élünk mindennel és mindenkivel. Kapcsolatban állunk önmagunkkal, a családunkkal, a környezetünkkel, a munkánkkal, egymással. Mindent, amit tudunk és megtapasztalunk magunkról, a kapcsolatok összefüggésében fogunk fel. Aki alaposan el akar merülni a kapcsolatok természetének megértésében, íme a hasznos, mélyreható, nem mellékesen pedig szórakoztató kalauz, amelynek segítségével átkelhet az oly gyakran háborgó hullámokon a tudatosság nyugalmas vizeire.

 
2010.05.30 | Menüpont: AJÁNLOTT KÖNYVEK | Hozzászólások: 0

Neale Donald Walsch- A gazdagságról

covers_149743.jpgKépesek vagyunk-e együtt létezni a természettel, a mindenséggel és embertársainkkal? Élhetünk-e örömteli, harmonikus és fájdalomtól mentes életet? Megvan-e a képességünk az igazság kimondására, és hogy változtassunk azon, ami nem működik? Mindannyiunk számára elérhető a fizikai, mentális és spirituális tekintetben is teljes élet. Csak úgy kell döntenünk, hogy kinyújtjuk érte a kezünket. Ez a kis könyv néhány gyakorlati útbaigazítást ad e cél eléréséhez. A holisztikus élet annak a tudatát jelenti, hogy a rendszer egészének, az eszme egészének, a valóság egészének vagyunk a részei, és minden, amit gondolunk, mondunk és cselekszünk, hat a valóságra – bizonyos szinten meg is teremti.

 
2010.05.30 | Menüpont: AJÁNLOTT KÖNYVEK | Hozzászólások: 21

Idővonal

 
2010.05.27 | Menüpont: AJÁNLOTT KÖNYVEK | Hozzászólások: 0

Barbara Marciniak- Hajnalhozók

covers_10314.jpgMarciniak médium több mint 400 órányi közvetítő élménye alapján átadja a Plejádok bölcsességét. A Plejádok a Fiastyúkról érkeztek a Földre, hogy mutassák az utat a fejlődés új szakasza felé. Mesteri mesemondók és tréfamesterek, akik megdöbbentő, erőteljes és intelligens tanításokat közvetítenek a médiumon keresztül. Tanításaik felszabadítják érzelmeinket, finomítják érzékenységünket, új értelmezést adnak az emberi viszonyoknak, és igyekeznek ledönteni a tabukat – mindezt egy érzelmeit vállaló, szeretetre képes emberiség érdekében. A kötet alapolvasmány mindenkinek, aki választ akar találni arra, miért élünk ezen a bolygón, és mindazoknak, akik keresik a kollektív tudatot – és a tudattalant.

 
2010.05.27 | Menüpont: AJÁNLOTT KÖNYVEK | Hozzászólások: 0

Jane Roberts- Seth megszólal

covers_131665.jpgJane Roberts egy New York állambeli kisvárosban élt, egy művészeti galériában dolgozott, és szabad idejében novella- és versírással folglalkozott. A szellemvilág nem érdekelte és nem is hitt benne. Ám egy szép őszi napon médiummá válik. Őrajta keresztül szólal meg a nem ismert tartomány egyik talán legrokonszenvesebb szellemegyénisége. A szellem Sethnek nevezte magát, és Jane-t használta közlési eszközéül. Az asszony kezdetben természetesen hitetlenül, sőt rémülten észlelte paranormális képességét, de tudományos igénnyel igyekezett elemezni mindazt, ami vele történik. Seth közlései alapján több kötete is megjelent. Ezek közül az elsőt tartja most kezében az olvasó. A szellemvilággal foglalkozó szakirodalom azt tartja Seth tanításairól, hogy a legérthetőbbek, legvilágosabbak. Seth bölcsességéről és mélyreható pszichológiai tudásról tanúskodó szavai az emberiséget évezredek óta foglalkoztató témákról szólnak: a teremtés, az élet és a halál, az egészség és a betegség, a bűn és az igazság, a lélek halhatatlansága, a vallás, a tudomány, az erőszak, a félelem és a szeretet kérdéseire adnak magyarázatot. A Seth közléseiből kirajzolódó világkép összefüggő és elfogadható, ráadásul derűs és vigasztaló is. A kötet nemcsak a világosan megfogalmazott, ízes humorral fűszerezett tanítások miatt élvezetes olvasmány. Jane Roberts igaz története egyben izgalmas kalandregény is egy fiatalasszonyról, aki a szellemvilág és az anyagi valóság közötti keresztúton találja magát.

 
2010.05.27 | Menüpont: AJÁNLOTT KÖNYVEK | Hozzászólások: 26

Jane Roberts- Seth könyve

0399000191895g.jpg„A formát a tudat alkotja. Nem megfordítva. A személyiség nem anyagi. A mindennapi ügyek annyira elfoglalnak, hogy nem ismered fel: van egy részed, amely pontosan tudja, hogy képességei, hatalma messze fölötte áll annak, amit a közönséges Én tanúsít. Mindannyian éltetek más életeket is, és az ebből származó tudás akkor is veletek van, ha tudatosan nincs róla ismeretetek. Remélem, hogy ez a könyv minden olvasómnak segíteni fog mélyen intuitív Énje felszabadításában, és abban, hogy tudata előterébe kerüljenek azok az ismeretek, amelyek a legtöbbet segítenek.”

 
2010.05.26 | Menüpont: AJÁNLOTT KÖNYVEK | Hozzászólások: 0

Aryana Havah- Zamolxtól egy új korszak felé

covers_75723.jpgZamolxtól egy új korszak felé

Folytatódik kalandunk, amelyben Dáviddal, az Inua bolygóról érkezett fénylénnyel a Föld múltjába, jelenébe és jövőjébe tekintünk be. Az olvasmány mesterien kalauzol Földünk ismeretlen múltjába (Atlantisz, Egyiptom és Dacia idejében) és az emberiség fényes jövőjébe. Második könyvünk bizonyos, az előző részben bemutatott szemléletek újabb megvilágítására törekszik, és időszerű magyarázatokkal szolgál a társadalmunkban végbemenő változásokra. A szavak, szándékos üzenetükön túl, a lelkünket sokkal mélyebben és hatásosabban megérintve, arra ösztönöznek bennünket, hogy próbáljunk meg Emberek lenni.

 
2010.05.24 | Menüpont: AJÁNLOTT KÖNYVEK | Hozzászólások: 0