Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Dr. Michael Newton - Lelkünk útja 1-4

Kép Végre megadatott. Végre beleláthatunk létünk legmélyebb, eddig homályba burkolt titkaiba. Végre megtudhatjuk, hogy:

-honnan jövünk

-miért vagyunk itt és

-hová megyünk ?

Dr. Micheal Newton világhírű pszichológus - akinek teljesítménye talán névrokonáéhoz, Isaac Newtonéhoz vagy még inkább Kolombusz Kristóféhoz mérhető - egyéni hipnózismódszerével hozza felszínre kliensei segítségével a mindannyiunkat évezredek óta foglalkoztató alapkérdésekre választ adó információt. A kutatásából kikerekedő világkép egyszerre lélegzetelállító és inspiráló.

Kép Végre megadatott. Végre beleláthatunk létünk legmélyebb, eddig homályba burkolt titkaiba. Végre megtudhatjuk, hogy:

-honnan jövünk

-miért vagyunk itt és

-hová megyünk?

Dr. Micheal Newton világhírű pszichológus - akinek teljesítménye talán névrokonáéhoz, Isaac Newtonéhoz vagy még inkább Kolombusz Kristóféhoz mérhető - egyéni hipnózismódszerével hozza felszínre kliensei segítségével a mindannyiunkat évezredek óta foglalkoztató alapkérdésekre választ adó információt. A kutatásából kikerekedő világkép egyszerre lélegzetelállító és inspiráló

 

 

Kép Mély hipnózisban 36 hozzánk hasonló ember emlékszik vissza az életeik közötti, úgynevezett köztes létben történtekre. Ez a könyv dr. Michael Newton túlvilággal kapcsolatos, úttörő jellegű kutatásának újabb eredményeit tárja föl. Leginkább azok számára érthető, akik már olvasták az író első nemzetközi bestsellerét, a Lelkünk útja I.-et. 

"A Lelkünk útja I. az első zarándokút volt a szellemvilágba, amelyet klienseimmel az örökkévalóság hatalmas folyóján megtettem. A Lelkünk útja II. és a Lelkünk útja III. újabb expedícióra viszi az olvasót a szellemvilág csodáiba, ugyanazon a folyón, de már számos mellékágba is beevezve. Még többet megtudunk a halál utáni életről, arról a hihetetlen rendről, ami a túlvilágon uralkodik. "

dr. Micheal Newton

 

 

 

 

Kép Mély hipnózisban további 30 hozzánk hasonló ember emlékszik vissza az életeik közötti, úgynevezett köztes létben történtekre. Ez a könyv dr. Micheal Newton túlvilággal kapcsolatos, úttörő jellegű kutatásának újabb eredményeit tárja föl. Azok számára érthető, akik már olvasták az író első nemzetközi bestsellerét, a Lelkünk útja I.-et, valamint a Lelünk útja II.-t.

" A Lelkünk útja I. az első zarándokút volt a szellemvilágba, amelyet klienseimmel az örökkévalóság hatalmas folyóján megtettem. a Lelkünk útja II. és a Lelkünk útja III. újabb expedícióra viszi az olvasót a szellemvilág csodáiba, ugyanazon a folyón, de már számos mellékágba is beevezve. Még többet megtudunk a halál utáni létről, arról a hihetetlen rendről, ami a túlvilágon uralkodik."

dr. Michael Newton

 

 

 

Kép Dr. Micheal Newton világhírű, amerikai pszichológus, aki több ezer páciensét kivételesen mély és hosszú hipnózisba víve "feltérképezte" a túlvilágot. A páciensek számára már egyetlen ilyen "időutazás" is rendkívül intenzív élményt jelent, és a lelki fejlődésüket hatalmas mértékben lendíti előre.

A magyar kiadó e könyvet kizárólag olyan orvosoknak és pszichológusoknak szánja, akiket a hipnózis módszerének szakszerű alkalmazására már megfelelően kiképeztek!

Dr. Micheal Newton azonban laikusoknak is ajánlja a művét. Miért? Hogy megtudhassák, mit várhatnak egy ilyen típusú hipnózistól, hogy ennek ismeretében aztán már el tudják dönteni, részt kívánnak-e venni benne.

A könyv megértéséhez előfeltétel a Lelkünk útja I., II. és III. című művek ismerete!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Ramóna - 8060 Mór

Sziasztok. a segítségeteket szeretném kérni Hol tudnám beszerezni a Lelkünk útja 4.részét?kizárólag könyv formájában érdekelne .Köszönöm előre is!

Andrea - Re: 8060 Mór

Sikerült valahol beszereznie Michael Newton Lelkünk útja IV. kötetét? Én is próbálkozom de a papíralpút sajnos sehol nem találtam.( Nagyon kis példányszámban nyomtatták 2006-ban és nem is tervezik az Agykontrollnál sem).

Kiss Tiborné Andrea
Fejér megye Cece

Admin - Re: Re: 8060 Mór

Kedves Andrea!

Úgy látom, hogy az online könyvesboltokban csak előjegyeztetni lehet. Meg lehetne próbálni leadni az igénylést az antikvarium.hu-n vagy moly.hu-n figyelni akad-e esetleg eladó példány. A rukkola.hu könyvcserélő oldalt is ajánlom a figyelmébe, ahol eladásra is kínálnak könyveket.

Schmidti G Tr - Re: Re: Re: 8060 Mór

Én segíthetek, de ehhez előbb a saját lábamra kell állnom. Mindenesetre jelezni tudom, hogy én tudnék segíteni.