Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az Ummo bolygó társadalma II.

UMMO bolygó társadalma 

2. rész 


Az ummita kommunikáció 

A legjellegzetesebb anatómiai különbség köztünk és az ummiták között, hogy náluk pubertáskorukban mindkét nem hangszálai olyan változásokon mennek át, amely lehetetlenné teszi számukra a beszédet. Ettől a kortól kezdve telepatikusan kommunikálnak egymással. Mivel hangképző szerveik felnőtt korukra elcsökevényesedtek, nyelvük a hangokra épül, amely számunkra teljesen tökéletlen. Vegyük például ezt a mondatot: „do Ummo do do Ummo Ummo do do do”, amely annyit jelent, hogy az Ummo bolygóról jöttünk, hogy leszálljunk hajónkkal Dél-Franciaországban. 

Az ummitáknak nincsenek kifejlett hangszálaik, garatjuk elcsökevényesedett. A hangképzést úgy oldják meg, hogy egy erősítő szerkezetet operálnak a nyelvük alá. Ennek van egy szenzora, amely felerősíti a hangszálakból jövő jelet és hallható jeleket ad. Ezt általában nyakláncként viselik. Mély hangokat akkor adnak, amikor beszélgetnek. A magasabb hangokat gyakran ultrahangként adják ki, ilyen módon kommunikálnak például a számítógépeikkel vagy háztartási berendezéseikkel. Hangképzésük tökéletlensége miatt leginkább olyan személyeket küldenek a Földre, akik nem szenvednek annyira a hangszálak elcsökevényesedésében. Ugyanakkor vigyázniuk kell arra, hogy ne hozzanak magukkal túlságosan fejlett high-tech technológiát, mert könnyen lebukhatnak. Volt már olyanra példa, hogy valamilyen készüléket vissza kellett vinni az UMMO-ra, hogy további módosításokat végezzenek rajta. 

A verbális kommunikáció kontextusában szavak kódolt ismétlésével beszélnek. A szavak szerkezete logikai koncepciókon alapul. A hangok és a szavak egyedinek számítanak minden beszédhelyzetben. 

Néhány kifejezésük: 

OA DO DO IA KAAWAEA UMMO UMMO. 
azért jöttünk ide, hogy tanulmányozzuk kultúráitokat. Az UMMO-ról jöttünk és nincs semmiféle negative szándékunk. 

AYIIO NOOXOEOOYAA DOEE USGIGIIAM. 
Ez a zöld bolygó ragyog az űrben 

AIOOYA OEMII. 
Az ember 3 dimenzióban létezik 

AIOOYA AMMIEE WOA. 
Az Isten létezik az Univerzumon kívül is 

AIOOYA AMMIEE BUUAWA. 
A lélek létezik az Univerzumon kívül is 


Az ummita technológia 

Számítógépes állományuk memóriái tartalmazzák az űrhajó felépítésének minden részletét. Ezeket az adatokat azonban ők táplálták be. Szilicium alapú memóriák helyett ők titán kristályokat használnak. Egy kockacukor méretű kristály több terabyte méretű adatot képes tárolni. Ezeket a kristályokat az abszolút nulla fok (-273) hőmérsékletén tárolják. Erre az alacsony hőmérsékletre azért van szükség, mert így szinte végtelen lesz a kristályok élettartama. Az adatok tehát az atomok szintjén tárolódnak. Az ummiták képesek ezeket a kristályokat atomról-atomra, molekuláról molekulára lemásolni, tehát nem csak hogy ugyanazt a kristályt kapják, ugyanazok az adatok is szerepelnek benne. 

Az ummiták szerint a hangok, a színek és a formák alakításának mesterei a földlakók. Az ummiták viszont elsősorban nem a saját bolygójuk architektúrájára, hanem annak funkcionalitására törekszenek. Éppen ezért nem igazán értik, mi az a művészet. Felfogásuk szerint művészetre azért nincs szükség, mert az nem fejleszti bolygójukat. A művészet teljesen érthetetlen és misztikus dolog számukra. Az egyedüli művészetnek nevezhető tevékenység náluk a különböző illatokkal való manipulálás, ezek kombinálása. Szaglások olyannyira tökéletes, hogy több ezer szagot meg tudjanak különböztetni egymástól. Az illatok e tetszőleges variálása hozzájárul kultúrájuk sokszínűségéhez. 

Kezdetben ők is a kezeiket használták szerszámkészítéshez, akárcsak őseink. Később aztán ahogy megjelentek a különböző találmányok, már nem volt annyira szükség a kéz használatára. Ugyanakkor ők is megtanulták, hogyan kell fát vágni és tüzet rakni, hogyan kell ruhát varrni. Később felfedezték az energiaforrásokat, majd a fém megmunkálását. Az ummitáknak is voltak primitív, barbár időszakai. Az első ummiták föld alatti búvóhelyeken éltek és csak a sötétben jöttek ki, nappal aludtak. Bolygójuk nappal annyira szeles volt, hogy lehetetlenné vált az útépítés a felszínén. Előfordult, hogy megfulladtak a homoktól. Feltehetjük a kérdést, hogy akkor hogyan utaztak mielőtt a tér-idő mestereivé váltak? 

Például több lábon járó járművel. 

 

A jármű első pillantásra viccesnek tűnhet. De ha közelebbről megnézzük láthatjuk, hogy a mesterséges térdek mint ötlet nem is annyira rossz dolog, hiszen az utasok könnyen be és ki tudnak szállni. A jármű könnyen irányítható, alkalmazkodik bármilyen terephez és ráadásul nem is olyan lassú. Technológiai evolúciójuk során tehát nem merült fel az út kérdése. Ehelyett különböző alkotóelemekkel töltötték fel a földeket, bizonyos anyagokkal fedték le a területeket, módosították a talaj geometriáját. A mesterséges felszínformálás mellett a bolygó lakói úgy döntöttek, komplex hálózatokat alakítanak ki a felszín alatt is elsősorban a nyersanyagok bányászata miatt. Mára az UMMO felszínén rengeteg mesterséges csatornát találunk, melyek a nyersanyagok szállítását és a késztermékek szállítását szolgálják. Ez egy teljesen logikus megoldás arra az esetre, ha a bolygó időjárása zord. 

Az ummiták később észbe kaptak és rájöttek, hogy nem szabad beavatkozni a bolygó természetes közegébe, ezért felhagytak a természet pusztításával. A bolygót újjáépítették. Visszaalakították a korábban mesterségesen átformált természetes környezetet, újra erdősítették a kiirtott erdőket, a mesterségesen kialakított folyókat pedig betemették, szabályozásukat az eredeti séma szerint visszaalakították és elrendelték az állatvédelmet. Az ummiták a mai technológiájukat a századok során érték el. Fejlettségük eljutott odáig, hogy nincs náluk környezetszennyezés, nincs nukleáris energia. A hulladékot át tudják alakítani olyan semleges anyaggá, mint például a hélium. Ha valamilyen anyagra van szükségük, azt mesterségesen állítják elő, nem veszik el a természetből. 

Az ummiták megszállottjai a számítógépeknek. Bolygójuk egészét behálózzák a számítógépek, mintegy szociális hálóként, amely hasonlít a mi internetünkhöz. Technológiai eszközeik kristály alapúak, és képesek tárolni adatokat például titán-kristályokban. Titánt használnak számítógépes rendszereikhez is. Az űrhajóik átmérője körülbelül 13 méter. Földet éréskor lábak emelkednek ki a hajó testéből, melyeken talpak vannak. Ez egyrészt stabilizálja az űrhajó testét, amikor leszáll, másrészt ha az űrhajó túlságosan puha, mocsaras talajra szállna le, akkor először nem a hajó teste, hanem a lábai süllyednek le, így az űrhajó még helyet változtathat. 

 

Az energiaforrás antianyagot tartalmaz, melyet egy üzemanyag tartály tartalmaz 

 

Az utasfülkék és az űrhajó külső fala közötti tér trixotóp zselével van kitöltve. Ez egy olyan zselés anyag, amelynek feszültség hatására csökken a viszkozitása, de később ezt visszanyeri. Tehát minél gyorsabban és minél többet van mozgásban az űrhajó, annál hígabb lesz a zselé. Amikor az űrhajó mozdulatlan, az anyag szilárd lesz. 

 

Repülés során a tixotropikus zselé, mellyel az egész utastér ki van töltve, megvédi az utast a gyorsulástól 

Hogy az űrhajó utasai elkerüljék a hihetetlen gyorsulás nem kívánt mellékhatásait, a hajótest szupravezető rétegből készült. Ezzel azonban nem csak a hajó utasait, hanem az érzékeny berendezést is védik. A műszaki berendezések nem elektromos alapúak. Ez akár meg is zavarhatná a mágneses erőtér és a szupravezető réteg kölcsönhatását. Az adatok továbbítására nem elektromos vezetékeket, hanem például optikai szálakat használnak. 

Az átlagos utazási idő az UMMO és a Föld között három hónap. Az űrhajó belsejében azonban maximális a kényelem. Az egyik kényelmi szolgáltatásuk egy speciális ruhából és egy sisakból áll. A sisak belsejében adattároló eszköz van, amely többféle három dimenziós teret vetít a szemük előtt lévő nagy felbontású képernyőre, így utazás közben lehetnek akár egy hotelszobában, egy belvárosban, vagy akár hegyekben. 

Utazásuk során átlépnek az iker-univerzumba is. Az iker-univerzumban történő utazás gyorsabb, mint a mi univerzumunkban. Amikor a hajó dimenziót vált, számára még mindig érzékelhető ez a valóság, de egy idő után láthatatlanná válunk számára és az űrhajó is a mi számunkra. Ebben az esetben a Föld válik taszítóvá. A két Univerzum között az űrhajóra ekkor két erő hat: vonzás és taszítás. Az átmenet rövid ideig tart, mindössze 1-2 másodperc. A két erőhatás felerősíti egymást és a jármű az iker-univerzumba kerül át. Ugyanez a folyamat megismételhető fordítva is. 

 

A jármű a 3D-s Univerzumban. A tömegére gyakorolt gravitációs hat rá 

 

A jármű eltűnik az iker-univerzumba. Egyre láthatatlanabbá válik a földi megfigyelő számára, majd a másik Univerzum anti-Földje beszippantja. 

 

Ugyanez a helyzet az iker-univerzumban is. Itt a Föld láthatatlan és taszító hatást gyakorol a járműre. 

Az űrhajóik oldalfalán 4000 nagyon bonyolult elem található minden cm2-en. Ezek az elemek folyamatosan rögzítik a környező környezet minden információját a különböző frekvenciák széles skáláján. Ez a struktúra önjavító. A vezérlés automatikus. Repülés közben előfordulhat, hogy néhány kisebb meteor éri a járművet. Így amikor a központi számítógép, a XANMOO sérülést észlel, új alkotóelemeket transzportál a sérült elemek helyére, hogy kicserélődjenek azok. Az elemek egy az egész járművet behálózó zseléréteg apró csatornáin át jutnak el. 

A szociális, gazdasági, és bírói szervezeteik is az ummitáknak egy számítógépes hálózat kontrollja alatt vannak, olyan szerepet betöltve, mint a test idegrendszere. De ennek a rendszernek a szerepe messze túlnő az alapfunkcióin. A törvények metafizikai modell alapján jöttek létre. Ennek betartását és joggyakorlását azonban intelligens informatikai rendszerre bízták, amely képes önmagát is programozni. Ez a rendszer szabályozza a demográfiát, a házasságokat, optimizálja a biológiai evolúciót. 

Ez viszont nem jelenti azt, hogy az egész ummita társadalom egy fantasztikus számítógépes rendszer irányítása alatt áll. A rendszer nem gondolkodik helyettük. A gépezet csupán egy sor döntési lehetőséget kínál, melyet a kormány hozott és a törvényeket ők felügyelik. Mielőtt bármilyen döntésnek meg kellene születnie, az ummiták igénybe veszik a számítógépeiket, mert nem hoznak azonnali döntéseket a megkérdezésük nélkül. 

Mivel a számítógépes rendszerük képes programozni magát, bizonyos autonóm intelligenciával rendelkezik. Azonban ahhoz, hogy ez a rendszer naprakész legyen, programozóinak folyamatosan frissítenie kell. Az alaptörvényeket azonban, melyeket egyszer meghoztak, soha nem módosítják, azok a szoftver alapjait képezik. A számítógépes rendszerük időszakos optimalizálása tehát szükségszerű, hogy folyamatosan biztosítsa a szociális ítélkezést, a demográfiai stabilitást és hogy szabályozza az egészségügyet. 

Az egyedüli hátrány a mentális függetlenség hiánya. A szimbiózisuk ugyanis a különböző szituációk kezelését gépekre hárítja. A központi számítógépnek tehát szerepe van, mint a bolygó élő agya, amely egyben közgazdász, ügyvéd, szociológus, biológus is, egyszóval egy nagymennyiségű tudással rendelkező integrált mesterséges személy. Az ummiták olyan szoros szimbiózisban élnek a hálózattal, hogy az egyben segítőjük, gondviselőjük, tanácsadójuk, ugyanakkor gondolkodásuk ellenőrzője is. A rendszer minden adatot integral, analizál és végrehajt az interpretációs model alapján. 

Ugyanakkor kérdezhetnénk, hogy a Földre látogatásukkal kapcsolatban kértek-e tanácsokat a számítógépüktől. A válasz igen. A kontakták jelentése szerint ugyanis amikor a Földre jöttek, minden begyűjtött anyagot, beleértve evolúciós törvényszerűségeinket, geográfiai adatainkat betápláltak számítógépükbe és a központi agy kedvező feltételeket ítélt meg az ummiták számára a Földdel kapcsolatban. Szervezetüket, testük felépítését kompatibilisnek találta a földi életformákkal és környezettel. Ennek tudatában szabadon mozoghattak atmoszféránkban. 

A kutatások kimutatták, hogy 1950-65 között az ummiták meglehetősen csendes tevékenységet folytattak a bolygónkon. 1973-ban azonban a nukleáris fegyverkezés miatt elhagyták a Földet, hogy egyedül járja a sorsát. ( Megj : mint később kiderült, még sem hagyták el. ) Az ummiták bolygónkon mindössze adatgyűjtők voltak. Először nyelvi adatokat gyűjtöttek be, hogy el tudják kezdeni társadalmi problémáink felderítését. Az emberi nyelv sematikus elemzésére azért volt szükség, hogy megértsék kommunikációnkat ugyanis ez a legjobb ismeretforrás. Telefon és rádióadások lehallgatása rengeteg használható információt tartalmazott, de a különböző újságok, könyvek szintén jó tudásalapot biztosítottak nekik. Az ember pszichikai természetét tehát a kommunikáció alapján elemezték ki, amely magába foglalta a beszédet, és az írást is. Az egész bolygónk jellemzőit így számítógépes rendszerük térképezte fel. Az ismereteik begyűjtése itt a Földön viszont nem úgy történt, hogy kontaktákkal vették fel a kapcsolatot, hanem a kommunikációs rendszereink lehallgatása révén. 


Az ummiták történelme 

A természeti adottságaik gyors politikai központosítást eredményeztek a bolygójukon. Amíg Földünk társadalma etnikailag erősen tagolt, addig az UMMO lakossága a bolygó minden területén ugyanazt a nyelvet, technológiát és kultúrát használta. A bolygónak mindössze egy diktatúrája volt, melyet két nő vezetett. Az egyik IE 456, a másik lánya, WIE 1 volt. Mivel családi viszony állt fenn, a hatalmi viszonyok örökölhetők voltak lánya számára is. Mindketten pszichikai nyomást gyakoroltak a lakosságra, ahol az emberek elvesztették saját individualitásukat, az egyén, a személyiség alulmaradt. 

Annak oka, hogy miért szorult hátrányba az ummiták körében az egyén szerepe, ennek az időszaknak a következménye, ami fennmaradt az évezredek során. Ez az időszak tehát kulcsfontosságú az UMMO bolygó történelmében. A két diktátor szerepe mély változást hozott a lakosok szociális struktúrájában. A korai időkben a bolygó társadalma elkülönült etnikai csoportokra volt felosztva, akik maguk választották meg vezetőiket. Később ezek klánok elvesztették szerepüket és egységes kormánnyá centralizálódtak, melynek egy tanács volt az irányító testülete. 

Mint korábban említettük, az ummitáknak soha nem alakult ki vallása, nem voltak Istenségei, sem dogmái. Ehelyett a világ kérdéseire mindig metafizikai magyarázatokat kerestek, hol abszurdat, hol meglehetősen racionálisat. Abban biztosak voltak, hogy van valami, ami az egész Univerzumot irányítja, de ez számukra felfoghatatlan volt. Talán ezért volt olyan könnyű IE 456-nak átvennie az irányítást felettük, mert jó intellektuális képességei voltak. 

Mielőtt átvette volna a hatalmat, a bolygót csak egy kormányzó irányította, aki messze állt a zsarnokságtól. Neki 20 tanácsadója volt. Amikor meghalt, a tanácsadó testület IE 456-ot választotta meg kormányzónak. Ő olyan filozófiát terjesztett, mely kimondta, hogy nem létezik más világ az UMMO-n kívül. Amikor egy tudós felfedez valamit, az csupán saját képzeletének a szüleménye, mert az, amit felfedezett, csak attól a pillanattól kezdve létezik, hogy felfedezte. Éppen ezért minden tudományos felfedezést kételkedve kell fogadni. A filozófiájának másik fő gondolata, hogy az Univerzumban csak ummiták élnek. Ezt a fajta felfogást ummocentrizmusnak is nevezhetjük. IE 456 saját magára és a bolygójára mint az Univerzum központi magjának tekintett, aki átveszi mindenki felett az uralmat, gondolkodik mások helyett, élet és halál ura, a kozmosz központi koordinátora stb. 

Ez az a jelenség, amikor egy vezető saját tanainak terjesztésével befolyásolni képes az embereket és ez által korlátlan hatalmat kap. Az emberek ekkor két csoportra lettek osztva. 

Az egyikük csoportba azok tartoztak, akik jó intellektuális képességekkel rendelkeztek. Nekik dolgozniuk kellett az újabb és újabb tudás felfedezéséért. A másik csoport tagjai, akik nem rendelkezett jó képességekkel, szolgaként funkcionáltak és elvesztették humán jogaikat, ezenkívül tudományos kísérleteknek vetették alá őket. 

Ilyen jellegű kísérletek voltak például az agykutatások, melyek során nem ritkán érzéstelenítés nélkül nyitották fel az alany koponyáját, hogy elemezzék az agy működését. IE 456 uralkodása során személyi kultuszt vezetett be. Az őt körülvevő eminens tudósok is csak korlátozott jogkörrel rendelkeztek. A diktátornak személyes szolgái voltak, akik lesték uralkodójuk minden kívánságát. IE 456-ot 30. életévében meggyilkolták, 17 évnyi uralkodás után. A gyilkosság máig tisztázatlan. Házát felrobbantották, épp amikor otthon tartózkodott. Egyes magyarázatok szerint az egyik professzora végzett vele. 

A IE 456 rendőri szerve folyamatosan ellenőrizte a kommunikációt. Ugyanakkor megalakult egy lázadó csoport is, akik 17.000-en voltak, menedékük egy vulkanikus környéken volt. A lázadók vezetője YIIXEE 87 nevű asztronómus volt. Uralkodása alatt IE 456 a hatalmát lassan átadta lányának, aki már 12 éves korában hatalomra is jutott. A lány az anyjától rengeteg szadista praktikát elsajátított el. Ez a fiatal lány igencsak el volt kényeztetve, már korai éveiben parancsolgató viselkedést mutatott és elvárta, hogy mások szolgálják. 

Rezsimjét azzal kezdte, hogy kivégeztette a hadsereg vezérét, és mivel keveset értett a tudományokhoz, a tudósokat arra kényszerítette, folytassák anyja tudományos projektjeit. Olyannyira elvetemült volt, hogy parancsba adta alattvalóinak, hogy egyék meg a székletét. Szolgálói óvatosan elmagyarázták, hogy annak elfogyasztása akár fertőzéseket is elindíthat a bolygón és az végzetes hatással lenne a lakosságra. Mivel ez a magyarázat nem tetszett a diktátornak, azt a köztes megoldást találták, hogy belekevertek egy nagyon kis mennyiséget a vízhálózatba. Egyik kedvenc szórakozása volt, hogy kiment az egyik vulkán lábához, leült egy IXXISOO (egy többlevelű növényfaj) árnyékába, és megparancsolta a tömegnek, hogy kenjék be magukat EYOUGII-val (egy gél, melyet a bőrre rákenve iszonyúan éget). Élvezettel nézte, ahogy az emberek szenvednek tőle. Utasítására a rendőrség kilakoltatta a földalatt élőket, otthonaiktól megfosztották őket, majd kiterelték a felszínre a tömeget. Ott a tisztek véletlenszerűen kiválasztottak embereket, elvették ruháikat és többlábú járművekbe irányították őket, melynek úti célja munkatáborok voltak. Az utazás alatt homlokukba és hátukba égetett számokkal jelölték meg őket, majd rabruhát kaptak. Az egyik ilyen rabszolga volt Ummowoa 57, aki csatlakozott ahhoz a munkacsoporthoz, akiknek egy hatalmas napelemet kellett felépíteniük. A napelem célja az volt, hogy összegyűjtse az IUMMA sugarait és igen jelentős mennyiségű energiát termeljen. 

Ummowoa 57 szüleiről nem sokat tudunk. Apja világítástechnikus volt, anyja zoológus. Nővére gyári munkás volt, testvére eltűnt a családjának szétválasztása során. Apja neve SOOAII 41 volt. A napelem olyannyira sikeres lett, hogy terveit tanítani kezdte. Ötletei igen gyorsan elterjedtek a bolygón, tekintettel a telepatikus kommunikációra. Szakértelme miatt hamarosan tisztelni kezdték. Azonban elsősorban nem emiatt tettünk róla említést, hanem mert ő volt a diktatórikus időszak nagy történetírója. Ezek az információk is tőle származnak. 

WIE 1 diktatúrája sok lázadást keltett, melyekben több briliáns elméjű tudós is részt vett. A rendőrség brutális módszerekkel vetett véget a lázadásoknak, megölve több ezer ártatlant, akik közül pár ember fejét levágták és kitűzték a nyilvánosság elé megfélemlítésként. Ummowoa 57 úgy vélte, hogy WIE 1 valamilyen elmezavarban szenvedett és valószínűleg nem volt teljesen tudatában tetteinek. A diktátort szolgálói meggyilkolták. A hír hallatán az emberek felgyújtották a laboratóriumokat, a könyvtárakat, mely a diktatúra alatt felhalmozódott tudást tartalmazta, ezzel fejezték ki, hogy véget ért ez a sötét időszak. Ám a laboratóriumok, könyvek, feljegyzések elpusztítása a tudás recessziójának hosszú időszakát vonta maga után. Az ummiták ezt követően elgondolkodtak azon, hogyan alapozzák meg az új tudást. Ekkor döntötték el, hogy a kiskorú gyermekeket új szabályok és törvények alapján izolálni kezdik több generáción keresztül egészen addig, amíg meg nem születik az új humanizmus, amely alapja a mai szociális szerveződésüknek. 


Az ummiták tudománya 

Mélyen vallásosak. Hisznek a Teremtőben (WOA). Rendelkeznek tudományos megállapításokkal a lélek létezésére. Szerintük a lelket és az agyat a kriptonatomok egy bonyolult szerkezete kapcsolja össze. Az ummiták állítása szerint fizikai tudásunk a világról meglehetősen szegényes, habár fizikusaink megkezdték a negyedik dimenzió vizsgálatát, ez az ismeretszint még mindig gyermekjátéknak számít az ummiták számára, akik mindennapi gyakorlat szintjén használnak tízdimenziós tereket, és már jó néhány további dimenzióról is tudomásuk van. Állítják, hogy fizikusaink kutatásai a mind újabb és újabb szubatomi részecskék után puszta illúzió. 

Lényegében ezek a részecskék mindössze egyetlen alapvető részecske különböző megnyilvánulásai, és ezek az eltérő megnyilvánulások mindössze a vizsgálati körülményekből, és az alkalmazott energiavektoroktól függenek. Az Ummo-kéziratok minderről részletes információkat tartalmaznak, gondolatébresztő állításokat, ezek sajnos meglehetősen képtelenségnek hangzanak ahhoz, hogy tudósaink a saját hitvilágukat félretegyék az igazi világkép kialakítása érdekében. Vajon meddig még? Meddig táplálhatják még a tudományunkat az illúziók? 

Példának okáért : Az ummiták rendelkeznek azzal a számunkra elképzelhetetlen tudással, ami által biztonsággal ki tudják használni a fizikai tér − számunkra teljesen ismeretlen − bizonyos tulajdonságait, felhasználván az energiasűrűsödési pontok, illetve a térzavarok energiaviszonyait, így rendkívüli mértékben le tudják csökkenteni a térben ténylegesen végrehajtott utazásaik hosszát. 

A most következő sorokban nagyon röviden áttekintjük a tudományukat, hogy lássuk, milyen módon gondolkodnak. Tudományukról egész könyvtári anyag született, melynek áttanulmányozásához több évre lenne szükség. A most következő információ csupán porszemnyi mennyiség az általuk közvetített tudásanyaghoz képest. 

Alapfogalmak 


WAAM 

A látható Univerzumunk 


U-WAAM 

Az anti-Univerzumunk vagy antikozmosz 


WAAM-U 
WAAM-B 
B UAWA WAAM 


Az élőlények Univerzuma 


WAAM-OU 
WAAM-BB 
BUAWA BIAEI WAAM 

Az entitások kollektív Univerzuma 


WAAM-WAAM 

A többi Univerzum rendszere 


WOA 

Koegszisztens végtelenség, amely létrehozza a WAAM-WAAM-ot. Kozmikus információforrás. Az információt anyagként materializálja a WAAM-ba. A AIUUBAHAYII Élőlények hálózata 

B.B. BUUAUWEE BIAEII 
(BUAUE BIAEII) Kollektív mentális struktúra 

I.U IBOZOO UU A tér, az Éter 

B.I BAAYODUHU A B.B és a fizikai létformák egyesítő faktora 

O OEEMBUUAW Kripton atom aktivitás az agyban 

U WAAM-U A lélek otthona 

OR WAAM-OU A kollektív Univerzumba integrálódott entitás 

Ha két dolog szimmetrikus egymással, azt mondjuk rájuk, hogy mindkettő INNUO VIAAXOO, azaz eniantiomorfikus. Mindkét tárgy tehát morfológiailag azonos. Erre számtalan példát találhatunk itt a Földön is. Például jobb és bal cipő, jobbra forduló és balra forduló csavar, stb. Sok tárgy tehát INNUO VIAAXOO, vagyis morfológiailag szimmetrikus. Bármilyen test, amely kettéválasztható még egy szimmetrikus párra, arra azt mondjuk, AA INNUO. Erre találunk példákat az emberi testen, vagyis az OEMII-n is. A valóság rajtunk kívül van, amely folyamatosan stimulálja az agyat és hatással van a mentális folyamatokra. Ezt BUAWAIGAAI-nak nevezzük. Ugyanazok a külső valóságok különböző illúziókat hoznak létre. Az űr is egy illúzió érzékszerveink számára. A WAAM nem úgy néz ki, mint ahogyan azt érzékeljük. Egyedül az OEMII az egyedüli tényező, mely korlátokat állít fel a WAAM valódi észlelésére. 

Logikai meghatározások: 

- AIOOYAA (Igaz) 
- AIOOYEEDOO (Hamis) 
- AIOOYA AMMIE (igaz, de csak a konvencionális Univerzumban) 
- AIOOYAU (nem igaz, de csak más valóságokban) 

Elméletük az UXGIIGIAM WAAM-ra (űrre) : 

N számok az N tér bármelyik pontjába kiterjedhetnek: 

( Megj : ez a Pitagorasz-tétel kiterjesztése ) 

 

ahol A és B két pont az N térben, X és Y koordinátapontok. 
N tér 6 dimenzióban: 

 

A kozmosz külső modellje, melyben a galaxisok is vannak: 

 

A WAAM az IBIZOO UU hálózatának egy része, melynek pontos helye nincsen, nem lehet meghatározni, anyag nélküli tér. Ezenkívül nem az időben létezik, mert maga az idő, az idő örökké tartó intervalluma. Ha egy adott szögből akarjuk meghatározni az IBIZOO UU-t, az nem fog geometriai értéket adni. Azonban ha összekapcsolunk több IBIZOO UU-t, azok OXOOIAEE-ket, azaz lehetséges láncokat adnak: 

 

Ha adott egy egyenes, melynek rádiuszvektora olyan IBIZOO UU-láncolata, melyek szerves részei a WAAM-nak, akkor az egyenes rádiuszvektora szükségszerűen a hipertér minden irányába fog mutatni. WAMM úgy van kialakítva, hogy érzékszerveinknek megfelelően küldje az ingereket a különböző erőterekkel kapcsolatban. Az IBOZOO UU koordintapontjai soha nem kereszteik egymást. A hipertér függ az IBOZOO UU-tól. Az IOWAOO két IBOZOO UU által bezárt szög. Az ebből leképezhető egyenesek neve OOWAOO.. Az elemi részecskék (proton, neutron, elektron, stb…) szinzén az IBOZOO UU megnyilvánuulásai. 


Metafizikai koncepciók 

A léleknek nincs dimenziója, nem létezik időben sem, mert multidimenzionális természetű. Az OEEMBUUAW egy olyan köztes elem, amely köztünk és a hozzánk legközelebb eső Univerzum vagy dimenzió között van. Ez egy átmeneti szint, amely kripton atomok sajátos halmaza. A lélek különböző csatornákon keresztül kapcsolódik a kollektív entitáshoz, melyen keresztül megnyilvánul. Az onnan kapott információkat a neuronok dekódolják. A WAAM nem tárol érzelmeket, sem gondolatokat. Az Univerzumoknak végtelen számú párjaik vannak. Két Univerzum között nagyon nagy a tér gyűrődése a közöttük lévő interakció miatt. 

Evolúciós elméletük 

Az evolúció során az élő szervezetek információkat küldenek a WAAM BB-be, amely feldolgozza az adatokat és ennek megfelelően irányítja az evolúciót. Az Isten (vagy Teremtő, vagy Minden Létező) nem tudott volna létrehozni élőlényeket, ha nem hozta volna létre a WAAM BB-t, mert eleve ebben van a végtelen anyag és antianyag amelyből az élet is kifejlődött. 

 

Halál során a kripton atomok hálózata felbomlik, az agyi idegtevékenység felborul. A lélek a halál során a WAAM BB-n keresztül kapcsolódik a kollektív pszichéhez, és ezen keresztül történik a halottakkal való kommunikáció is. LEEIIYO WAAM: határ-effektus, amikor olyan esemény történik két kozmosz membránja (XOODII) mentén, mely hatással van a két kozmosz működésére (gigantikus energiamennyiséget produkáló szupernóvák) 

Szabad akarat koncepciója 

Egyedül az OEMII determinált, lélek nem. A kvantumenergiákra ugyanis nem érvényesek a fizika törvényei, az ember csak mint háromdimenziós testként van előre determinálva.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Webbexemo - tsnikaeegxhofbldwEareBtjadogew

trazodone for sleep dose <a href="https://trazodonetjc.com/ ">what is trazodone good for</a> tell me about trazodone

Wqabexemo - tsnikanqzwwfsxhofbldwEareBtjadogei

can i cut atorvastatin in half <a href="https://lipitorthj.com/ ">atorvastatin manufacturer coupons</a> atorvastatin 20 mg tablets

Wzwwexemo - tsnikanzcwsgxhofbldwEareBtjadogec

purchase gabapentin online <a href="https://gabapentinaec.com/ ">50 mg gabapentin</a> gabapentin for cats price

Wbwbexemo - tsnikanzwwfsxhofbldwEareBtjadogeb

metronidazole erythromycin together <a href="https://flagylztu.com/ ">ties metronidazole gel</a> about metronidazole 500mg tablets

Wtbvexemo - tsnikanzcwsxhofbldwEareBtjadoget

trazodone lethal dose <a href="https://trazodonenui.com/ ">does trazodone cause hair loss</a> trazodone generic name

ab - fff

álmodoztam egy utazásrol de est elolvasva nem. ezek a foldonkívuliek oljanok mint valamijen bio számítogépek . egyáltalán mi tesi oket emberre ? semmi. jo nekunk a mi kis sárgolyonk it legaláb zajlik az élet

netuddki - borzalom

Eddig azt gondoltam nincs borzalmasabb hely a mi földi világunknál. Nagyot tévedtem..

Szaby - Nagyon jo

Hat bele telt egy kis idobe amig elolvastam de ez valami eszmeltlen!!!:D
Szerintem senkinek a szandekaba nincs, h ilyesmit kitalaljon,es h ilyen hosszasan tudjon kitalalt dologrol irni....
En hiszek a Foldonivuliek letezeseben!!
Videokat nezek, meg kulonbozo oldalakon olvasgatok roluk..
Koszi szepen az infot-esetleg valami elerhetoseget ha adnatok azt megkoszonem:)

nemmondommeg akkor miert olvasol ilyesmit ha nem hiszel benne?!
Azt hiszed h minden bolygon ahol letezik az elet kell legyen valas vagy stb.

Madness - nemmondommeg

Ezt a marhaságot. Valakinek a rémálma masturbálás közbe. Tele van elentmondásal lásd nyelv, nincs vallás aztán meg nagyon van stb. Á...
Lipotmezőn le kellene tiltani az internetet mert hülzeségeket irnak.