Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beszélgetés "Rejtettkézzel" 3

 "Rejtettkéz: A következő probléma ami felbukkant, hogy az ő leszármazottjai annyira hálásak voltak nekünk a segítségünkért, hogy Jahve egy Féltékeny Istenné vált(a saját bevallása szerint). Innen az egész “más Isteneid ne legyenek” dolog. Egyáltalán nem voltunk elégedettek a helyzettel, mert egy Logosznak nem szabadott volna így viselkednie a leszármazottjaival, ők Egyek ugyebár. Amikor megkíséreltük, hogy elhagyjuk a bolygót, hogy visszatérjünk a Tanácshoz, Jahve megakadályozta a távozásunkat. Megpróbáltuk megint elhagyni és át lettünk dobva az Asztrális Síkokra és be lettünk oda zárva. A Tanács megparancsolta, hogy bocsájtsanak szabadon bennünket, de azzal a feltétellel, hogy vissza kell vonnunk a szerződésünket ami arra vonatkozik, hogy segítsük a Föld lelkeinek fejlődését. Mi nem akartunk elmenni, nagyon szerethető Lényeknek ismertük meg őket, valóban pozitív polaritásúaknak, maradni akartunk és segíteni, de ez mellett szabadon szerettünk volna jönni-menni, belátásunk szerint. Az egyetlen módja, hogy maradhassunk, az volt, hogy Csoport Lélekként maradjunk bebörtönözve, ami az inkarnációk körforgását jelentette számunkra, amelyet(egyéni Lelkekként) már jó régóta nem csináltunk. Ahogy kifejtettem előbb, nem létezik “rossz”, vagy “jó” a Magasabb sűrűségből(dimenzióból) nézve, de mindig van következménye minden egyes cselekedetnek. Ez a Karma hatásának a törvénye. A szerződés már megköttetett Jahve, köztünk és a Tanács között, hogy gondoskodjunk a Katalizátorról, így jogunkban áll itt lenni. Jahve Karmájának hatása, hogy minket bebörtönöz a makrokozmikus szinten azt vonta maga után, hogy az individuális Lelkei be lettek börtönözve a mikrokozmikus szinten. A Végtelen Teremtő Jahvenek(és mindenkinek) a Szabad Akarat ajándékát adta, hogy saját belátásunk szerint teremtsünk, de az ő választásának Karmikus hatása az lett, hogy a Tanács karantént vont a bolygóra. Bizonyos evolúciós szint szükségeltetik, hogy a Pozitív Egységes Galaktikus Társadalom működő részévé váljék egy bolygó.

Ami az “összes lélek szabadságáért folytatott küzdelmet” illeti, emlékezz rá, hogy végül is ez egy Játék, amit mi itt mindannyian eljátszunk. Színészek vagyunk, játszunk az”Élet színpadán”. Ez a “Világ” egy illúzió, vagy “gondolat forma”. Senki sem hal meg valójában és valójában senki sem sérül meg. Az inkarnációk között te ezt nagyon jól tudod. De a játék szabályai biztosítják, hogy el kell felejtened azt, hogy valójában ki is vagy, szóval elhiszed, hogy minden “valódi”, amíg játszod az élet játékát. Ez egy alapvető előfeltétel, amikor te döntéseket hozol. Egyébként a játék nagyon könnyű lenne.

Ez a világ nem valóság. Bár ki tudjuk fejezni a Valóságot benne, ha így döntünk.

Kérdező: Ok, szóval a Te családod és az elit barátaid ugyanúgy csapdába vagytok ejtve a Földi birodalomban ahogy mi is, de miért propagáljátok és támogatjátok aktívan az leigázás erőit?

Rejtettkéz: Azért, mert ez az a rész amire szerződtünk hogy eljátsszuk ebben a játékban. Annak érdekében hogy “megnyerjük”(vagy sokkal pontosabban; hogy sikeresek legyünk) a játékot, annyira Negatív Polarizáltnak kell lennünk, amennyire csak lehetséges. Szélsőségesen Szolgálni magunkat. Erőszak, Háború, Gyűlölet, Kapzsiság, Kormányzás, Elnyomás, Népírtás, Kínzás, Erkölcsi bomlás, Prostítúció, Drogok, minden ilyen dolog és még több..., a mi célunkat szolgálják a játékban. A különbség köztünk és köztetek az, hogy mi tudjuk, hogy mi “játszunk”. Minél kevesebbet tudtok a Játékról és minél jobban elfeleditek, hogy “játékosok” vagytok, annál “értelmetlenebbé” válik az élet. Ebben a sok Negatív dologban, ellátunk titeket eszközökkel. De ti nem látjátok ezt. Nem az a fontos amit teszünk, hanem az, ahogyan reagáltok rá. Mi megadjuk nektek az eszközöket. Szabad Akaratotokban áll az, hogyan használjátok ezeket. Felelősséget kell vállalnotok. Csak Egyikünk van itt(ez a szó szerinti fordítás, de én úgy értelmezem, hogy azt kell belőle megérteni, hogy mindketten – a pozitív polaritás és a negatív polaritás EGYet képez itt, csak Egy van itt - Tom). Értsd meg ezt és meg fogod érteni a Játékot.

Kérdező: Valamit amit nagyon érdekesnek találtam; az, hogy a Precesszió Nagy Korszakának elve öt 5125 éves ciklusra van osztva. I.e.3113. a jelenlegi “al-kor” kezdete a nagy aktivitás időszaka volt. Nyugat Európában, Közép- Keleten és Egyiptomban a kő monumentek építése ebben az időben kapcsolatban áll ennek a ciklusnak a felismerésével? Mi volt az angol kőköröknek és az egyiptomi piramisoknak a célja? Ezek sokkal többek, mint az eon-változás puszta jelei. Ezeknek valami hatalmas jelentőségük kell, hogy legyen. Valójában, van valami amit tudni szeretnék. Ezen emlékművek építői, a “rabul ejtett tömegek” közül voltak, akik megpróbálták létezés természetét megérteni vagy az építők a ti elit vérvonalatokból voltak?

Rejtettkéz: Igen, ezeknek az eseményeknek nagy jelentőségük van, a történésük helyére és idejére vonatkozóan. A Csoport Lélek Komplexus, Ra volt ezeknek az építményeknek az építésze. Ezek Gondolat által jöttek létre. Amikor valaki megérti és látja hogy minden illúzió, vagy Gondolat, akkor használni tudja az Erőt, hogy manipulálja az illúziót. Minden dolog, látható és láthatatlan, az Élet- Erő- Energiával összekapcsolódó. Egyszer mikor meg tudod amit a varázsló tud, az már nem varázslat. Ez a Teremtés eszköze.

Köszönöm a kérdéseid, nagyon éleslátóak voltak.

Kérdező: A te fajtád rombolta le a világot. Többre tartva magatokat a többiektől. Amennyiben a valós életben találkozunk nem vállalok felelősséget magamért.

Rejtettkéz: A megértésed foghíjas, nem beszélve a szóhasználatodról. Hogy megértsd a “Magasabbat”, próbálj a “dobozon kívül” gondolkodni egy pillanatra. Ha a földön sétálok, te pedig felettem repülsz egy repülővel, jobb ember leszel tőlem?

Nem. Ez csak Magasabbá tesz Téged.

Kérdező: Találkozunk a pokolban.

Rejtettkéz: Légy óvatos mit kívánsz. Minden gondolat és szó Teremtő.

Köszönöm a kérdéseid. Azt hiszem mindegyikkel foglalkoztam az előző válaszaimban, bár ha úgy érzed valamelyiket kihagytam, mondd, kérlek.

Kérdező:
Ha Jahve egy pozitív polaritású entitás, hogy lehet ő “haragos” és “féltékeny”?

 Rejtettkéz: Jah5venek Szabad Akarata van? Magadat pozitívnak tartod? Mégis időnként haragos és féltékeny tudsz lenni? Jahve a Te világod(makrokozmoszod) részed?

Kérdező: Voltak más entitások akik Jahvenek tettették magukat?

Rejtettkéz: Alkalmanként igen.

Kérdező: Szeretném megtudni hogyan választhatjuk a mások szolgálatát(pozitív),a magunk szolgálata helyett(negativ).

Ez az állítás helyes? “Annak érdekében hogy a pozitív utat válasszuk, legalább 51 %-a a gondolatainknak és tetteinknek mások érdekét kell szolgálnia. A negatív úthoz minimum 95%-nak kell önszolgálónak(önérdekű) lennie. A kettő között fekszik a “közömbösség”.

Rejtettkéz: Igen, az állításod helyes. Szóval látod, hogy mennyire nehéz nekünk a negativitásért küzdeni? Nagyon sok erőfeszítésbe tellik, hogy 95%-os negatívitást érjünk el. Meg lennél lepődve, milyen kevés ember van a bolygón akik a közel 51%-os pozitvitás közelében vannak.

Kérdező: Hogyan tudod a mások szolgálatának útját választani?

Rejtettkéz: Legyél jó magadhoz. Gyakorold az Élet valódi szeretetét és Létezését. Légy igazán hálás a Végtelen Teremtőnek minden egyes nap, hogy elhozott Téged a létezésbe, és a bőkezű ellátásáért. “Túlélsz”, nem? Talán nincs meg mindened amit akarsz, de meg van mindened amire szükséged van, annak érdekében hogy befejezd azt amiért ide inkarnálódtál. Mondj köszönetet ezért. Megkaptad az Élet tapasztalásának az ajándékát és fel lett ajánlva Neked a Szabad Akarat, hogy eldöntsd mit szeretnél létrehozni általa. Őrizd a gondolataidat óvatosan, mert azok sokkal erősebbek, mint amit el tudsz képzelni. Miután a Teremtő szolgálatának és szeretetének állapotából jössz, mások szolgálata egy természetes velejáród lesz. Mindig keresd az utat, hogy tudnál segíteni a társaidnak a létezésben. Bátoríts másokat. Építsd az embereket, és ne nyomd el őket. Légy a fény fáklyája a sötét világban.

Szüksége van az öreg hölgynek a segítségre a bevásárló táskájának cipelésében? Hogy tudsz bánni az otthontalan emberrel aki Tőled kér aprót? Hallottál valaha az álruhás Angyalokról? Nézd és lásd minden létező szívében az Isteni Szikrát. Bánj úgy velük, ahogy szeretnéd hogy ők bánjanak Veled és beszélj úgy velük, ahogy a Teremtőddel beszélnél.”Mert amit velük cselekszel ”azt velem teszed”. Ez a sugárzás és vonzás törvénye. A gondolataid, szavaid és tetteid visszatérnek Hozzád. Végülis az alázatos Hála szellemiségét ápold. Így nem lőhetsz bakot. A Szolgálat vágya természetesen árad a hálás szívből.

Kérdező: Ha a “másokat szolgáljuk” filozófiájával élünk annak érdekében, hogy elérjük az egységet a végtelen forrással, ez valóban nem a saját magunk szolgálása? Hogyan különböztessük meg a negatív és pozitív polaritást?

Rejtettkéz: Nem azért szolgálsz másokat hogy elérd az Egységet a Végtelen Forrással, hanem azért szolgálsz, mert úgy szereted őket, mint önmagadat. A többiek a Te kiterjesztéseid. Ezért van az, hogy a Vonzás törvénye úgy működik, ahogy működik. Valóban amit Te velem teszel, azt önmagaddal teszed. Mi mindannyian Egyek vagyunk, a Végtelen Teremtésben. Az elkülönülés csak illúzió(látszat), mivel te csak a 3-ik sűrűséget(dimenziót) látod. Nem látod az egész képet.

Elérjük az Egységet Minden Végtelen Forrásával a fejlődésünk emelkedő spiráljának eredményeként. Mindannyian az ösvényen vagyunk ami visszavezet ahonnan jöttünk. Mindannyian úton vagyunk, hogy visszatérjünk Otthonunkhoz.

Kérdező: Az én értelmezésemben az összes léleknek végülis a pozitív utat kell választania, hogy egybeolvadjon a Végtelen teremtővel. Ha ez igaz, mi az indok a negativ út választásának most, a Te embereid számára és számunkra?

Rejtettkéz: Ügyes kérdés. Igen, minden ember végül megtanulja, hogy a Pozitivitás az út amely az Otthonhoz vezet. De amíg a 3. sűrűségbe(dimenzióba) inkarnálódik, a Negativitás még mindig fontos eszköz a tanulási folyamat eszközeként. Ez megtanít a ”másra”. Amit mondtam korábban, Rajtad áll, hogy hogyan használod a kapott eszközöket. A Negativitásra még több Negativitással válaszolsz? A tüzet tűzzel való oltása működött neked? Vagy azt választod, hogy a Negativitást, mint eszközt lásd és felismerd, hogy ez felajánlja számodra a lehetőséget? Megtisztelem a gondolkodásra vonatkozó Szabad Akaratodat és azt, hogy magad fedezd fel, hogy milyen az a lehetőség.

Kérdező: Vagy ha az egyetlen Végtelen teremtő a “Szeretet”, ez azt jelenti, hogy mindegy, hogy mások, vagy magunk szeretetét választjuk? Mindegyik út visszavezet minket a forráshoz?

Rejtettkéz: Ebben az értelemben igazad van, de csak bizonyos szempontból. Nagy különbség van aközött, hogy szereted önmagad, vagy önző vagy. Ez nagy különbség. Ha valóban megérted, hogy mi az, hogy ismerd és szeresd önmagad, akkor nem tudsz mást tenni csak szeretni és szolgálni másokat. Nem létezik a “mások”. Ahogy megérted ezt a Lelked mélyén, már úton is leszel Haza, a Végtelen Teremtőhöz és végül visszamerülsz a Végtelen Egységbe.

Kérdező: Egyetértek másokkal abban, hogy a válaszaid összhangban állnak más forrásokkal, melyeket a múltban olvastam, beleértve Ra, a Kassziópeaiak(Cassiopians) és mások csatornázását.
El tudod mondani az ilyen “csatornázások”-ról a véleményed, vagy tudnak az embereid más csatornázásokról is?

Rejtettkéz: Ra-ról már szóltam a mai előző válaszomban. A Kassziópiaiakról nem hallottam. A Családomban nincs most más kommunikáció ezen kívül, de megvan a lehetősége hogy még egy ilyen legyen, de ez függ bizonyos dolgoktól.

A “csatornázásokról” az az általános nézetem, hogy a legtöbbjük nagyon gyenge minőségű. Ez a csatornázó személy elfogadásbeli hiányossága és az ezt követő elferdítésekre vonatkozik. Nagyon nehéz jó, stabil, tiszta és részrehajlás nélküli csatornázót találni. A csatornázás kulcsfontosságú része, hogy ideiglenesen kikapcsolja a személyes hit “szűrőit” és tiszta csatornává válik. Azért, hogy azt hozza át amit valójában adnak(mondanak) és ne azt amit gondolsz róla. Amikor azt mondom Te(gondolsz-ra vonatkozik - Tom), akkor ezt általánosságban értem, nem személyesen rád vonatkozik. Mindig jusson eszedbe, hogy az Üzenetről szól az egész, nem a hírnökről. A Ra csatornázások nagyon pontosak. Az egyetlen a számomra ismertek közül amire nyugodt szívvel rá tudom mondani, hogy “Tiszta” üzenet, de még ez sem 1oo%-os, inkább 85-9o%-os.

A másik nehézség a csatornázásoknál, hogy elkezded egy Pozitív lény üzenetét venni és ha nem vagy nagyon figyelmes és elővigyázatos a bejövő csatorna felismerésében, akkor egy magát pozitívnak tettető Negatívat kaphatsz, amely szép lassan egyre több tévinformációt csúsztat bele, miután elnyerte a bizalmadat. Amely pontos dátumokat és időpontokat ad, azt szinte mind el kell kerülni. A pozitív entitások nem fognak időpontot és dátumot adni. A negatívok igen, mert így elő tudják készíteni a bukásodat. Ha egyszer már becsaptak azzal, hogy időpontokat jósolsz előre és nem történnek meg, akkor már el is érték azt, hogy az üzeneted Fénye kialszik, mert senki nem fog a továbbiakban hinni neked.

Kérdező: Nos, legalább már tudjuk ennek az üzenetsornak a lényegét; valaki egy új New Age-beli teológiát fedezett fel és vette a fáradtságot, hogy bepötyögje mindezt.

Upsz, még mindig várom Tőled, hogy megadj egy előrejelzést, pontos idővonallal. Eddig minden amit nyújtottál az egy általános végitélet, amelyet mindenki minden évben előrejósol az ATS-en(az ATS ez a fórum ahol az írás van - Tom). Szükségem van valami SPECIFIKUSra ami a KÖVETKEZŐ HÉTEN történik meg.

Természetesen tudom, hogy Te nem tudsz semmi ilyet megadni. Ez egy félrevezetés.

Rejtettkéz: Ez lesz az egyetlen alkalom, hogy válaszolok Neked.

A diskurzusunk elején kifejezetten világossá tettem, hogy az együttműködés milyen útját választom. Ha nem tetszenek a válaszaim, Szabad Akaratod van, hogy ne olvasd el a közzétételt. Javaslom, hogy használd azt, mert az energiád nagyon frusztráltnak és mérgesnek érezhető. Ez alkalommal ez nem az az irány amerre szeretnénk haladni.

Ahogy már az előzőekben is elmagyaráztam, nincs semmi bizonyítanivalóm Neked. Nem ezért jöttem. Hiszed, vagy nem, én Istenien közömbös vagyok. Ha a jelenlétem itt csak egy Lélek számára is hoz előnyt ez alatt a folyamat alatt, az már megéri az erőfeszítést. Nem kértelek hogy higgy, az egyetlen dolog amit tiszteletteljesen kértem, hogy függeszd fel az ítélkezést, vagy ideiglenesen bízz amíg a diskurzust befejezzük, hogy a kérdések/információ áramlása zavartalan legyen. Eddig csak udvariatlanságot és neveletlenséget mutattál és még csodálkozol, hogy miért nem válaszolok. Amennyiben nem tetszik ez a téma egyszerűen válaszd azt, hogy nem olvasod, vagy nem szólsz hozzá és engedd, hogy azok akik a lényeges kérdéseikkel részt szeretnének venni benne, zavartalanul megtehessék.

A te pontjaid:
1. Új kor teológia? Ez szórakoztató. Fogalmad sincs, hogy milyen ősi és időtlen “csodák” ezek. Irónikusnak találom …”AlacsonySzintűSzabadkőműves”, ha valaha is eléred a 32-ik fokot(beavatottsági szint a "kőműveseknél". összesen 33 fok van, a 32 igen magas - Tom), pont ezeket az igazságokat fogod újra hallani. Remélem, hogy akkor könnyebben fogod ezeket az igazságokat megemészteni(magadba építeni) és meg fogod kérni a Végtelen Teremtőt, hogy vezessen az utadon.

2. Nem fogsz tőlem időpontot és dátumot kapni. Nem azért vagyok itt, hogy “bizonyítsak” bármit is és nincs is erre szükségem. A Te hitetlenséged nem fog rám nézve következményekkel járni. Csak Rád.

Azért vagyok itt, hogy folyamatosan teljesítsem a szolgálatot amit kaptam, az üzenet átadása által. És ez a szolgálat beteljesül függetlenül attól, hogy mit gondolsz róla.

3. A “végzet és homály”-ra vonatkozó megjegyzésedre, ami a gondolkodásmódod mutatja; Ahol Te végzetet és homályt, ott én lehetőséget látok. Az élet alkalmazkodik a gondolkodásmódodhoz. Ha végzetet és homályt látsz, akkor ez az amit kivetítesz. A világ a tükröd. Visszatükrözi neked amit kiteszel. Ha nem tetszik az amit az élet tükörképe mutat Neked, akkor változtasd meg azt ami ezt okozza.

Kérdező: Látod, ha ez tényleg létezett, akkor több ezer embernek kellett volna benne részt venni és mindig van legalább egy személy aki kiszivárogtat.

Rejtettkéz: Ezrek? Inkább Milliók. És nincs esélyed felfogni a rideg nevelést és a kíméletlen kondícionálást amin keresztülmegyünk a korai években. Senki sem mer ellene menni a Családnak. Tudjuk mi történne ha megtennénk. De nem ez az eredeti motiváló erő. A motiváló erő a féktelen Hűség a Család és a Teremtőnk iránt. Felfogjuk annak a jelentőségét amit itt teszünk, még akkor is ha az emberiség nagy része nem.

Kérdező: Upsz, bakot lőttél . Ahhoz képest, hogy csak az élet spirituális oldalának manipulálásával foglalkozol NAGYON sokat tudsz azokról a dolgokról amelyeknek köze nincs hozzá. Leleplezted magad.

Rejtettkéz: Te soha nem ülsz le a családoddal és beszélitek meg egymással a terveiteket?

A spiriutális szereppel kapcsolatosan tett megjegyzésekre vonatkozóan a tudatlanság amit felvonultatsz, nagyon humoros nekünk. Ha azt hiszed, hogy csak a Spiritualitással foglalkozom, akkor vagy nem olvasod, vagy félreolvasod a hozzászólásaimat. Te azt is feltételezed, hogy a szerepem az “Élet spirituális oldalának” “manipulálása”. Megintcsak híján vagy a megértésnek és téves ítéleteket hozol arról amit nem is értesz. Jobb lenne ha abbahagynád az “okoskodást” és mindezt a félresiklott energiát valami olyanba irányítanád ami tápláló és termékeny a Lelkednek. De had ne állítsalak le az eljövő Aratás Negatív Polaritásának táplálásában. Hálásak vagyunk Neked ezért.

Az időmből az utolsó néhány napomat itt fogom tölteni(a diskuruzusnk Pénteken fog befejeződni) és a lényeges kérdésekre fogok összpontosítani, amelyek a legtöbbet hozzák ki ebből az információ megosztásból és kapcsolódásokat hoznak létre a Lét Lélek szintjén, szóval ne várjatok több választ a verbális kakaskodásra. Időm és kedvem sincs a jelentéktelen kötekedésekhez.

Azoknak akiknek a kérdéseire nem volt időm válaszolni, holnap fogok. Amíg utolérem magam, tiszteletteljesen kérem függesszétek fel a további kérdéseket.

Köszönöm mindazoknak akik értelmes kérdéseikkel járultak hozzá a diskurzushoz. Remélem, a nyitott elméjűek kaptak ebből az információból.”