Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beszélgetés "Rejtettkézzel" 5

 

Rejtettkéz: Ahogy mondtam, a hátralévő időm rövidebb, sajnos, mint terveztem. Nem tudok majd minden kérdésre válaszolni, de a nagy részére fogok, akikét szívből jövőnek érzek, azokra melyeket azok tesznek fel, akik ebből a beszélgetésből őszintén szeretnének valamit magukkal vinni. A másik dolog, amire összpontosítok, hogy azokat az intelligens és mélyreható kérdéseket válaszoljam meg, melyek által tényleg kibontakozhat a beszélgetésünk. Kívánom, hogy ebben a rövid időben, amíg itt vagyunk, annyi mindent tudjak átadni, amennyit csak lehetséges. Ha tudok, más kérdésekre is válaszolni fogok, amit fontosnak érzek a dolgok nagy vonatkozásában. Ez azt jelenti, még ha úgy is tűnk, hogy a kérdés olyantól származik aki a dolgokat “leleplezőnek” találja, akkor is mindent megteszek, hogy a tőlem telhető legjobban válaszoljak - ha a kérdés mégis a magasabb célt szolgálja.

Kérem, a fentiek fényében vegyétek figyelembe, hogy sok válaszom jóval rövidebb, mint ahogy szeretném, de szükséges, hogy annyira válaszoljak amennyire csak tudok.

További késlekedés nélkül, folytatnám a beszélgetést.

Kérdező: Ismersz engem? Tudod, ki vagyok? Milyen szerepet játszok ebben az egészben? Mikor fogok felébredni? Fel fogok ébredni? Fel kell ébrednem? Érzek magamban valamit, de félek kiengedni. Segíts nekem!

Rejtettkéz: “Ismerlek”-e Téged úgy, mint egyéni emberi kifejeződést, aki nekem ír az interneten keresztül? Nem, (így) nem ismerlek.

Milyen szerepet játszol ebben az egészben?

Milyen részt szeretnél játszani? A választás, mint mindig, teljesen a Tiéd. Akár tudatában vagy ennek, akár nem, társteremtő vagy a történetben, ezen a bolygón. A tanácsom, hogy tedd ezt tudatosan.

Mikor fogsz felébredni?

Mikor szeretnél felébredni? Egyáltalán, fel szeretnél ébredni? Ha a kérdésre a válaszod “igen”, akkor használd a Katalizátort és az eszközöket amiket biztosítottunk Neked. Sok apró és égbekiáltó kijelentést tettem ezzel kapcsolatosan.

“Érzek magamban valamit, de félek kiengedni. Segíts nekem!”

Miért félsz? Ne válaszolj a kérdésre, de inkább kérdezd meg magadtól, azalatt a rövid időd alatt, amikor magadon dolgozol. Dolgozol magadon, nem? Ha nem, itt az idő, hogy elkezd. Ülj le, csendben. Kapcsold ki az összes szükségtelen elektronikus készüléket. A hűtőt azért jó ötlet bekapcsolva hagyni. (Az elektromágneses mező az agyhullám mintákban zavart kelt és nehézzé teszi azt, hogy elérd a mély alfa és théta állapotot. Nehezíti a mély relaxálást és a belső hang meghallását.)

Kérd meg a Végtelen Teremtőt, hogy segítsen Neked. Köszönd meg neki(úgy írja her..tehát az angolban a női nemet használja rá - Tom), hiszen tudod, hogy segíteni fog.

Légy őszinte magadhoz. Miért félsz? Emlékezz, hogy ez egy Játék amiben játszol és nem a Valóság. Amikor megtalálod és megismered, hogy a Teremtő benned van, tudni fogod, hogy nincs semmi, amitől félned kellene.

Légy az az erős és bátor Lélek, amelyet mélyen magadban önmagadként ismersz. Ne rejtsd el a belső Fényedet. Bízz magadban és ragyogjon a Fényed a sötétségben.

Megkérem az Egyetlen Végtelen Teremtőt, hogy vezessen Téged és világítsa be az utadat.

Kérdező: A PTB-k(Akik Magukat Hatalmon levőknek tartják, Wes Penre’s kommentárja) arra fókuszálnak, hogy megteremtsék a negatív pontot a világegyetemben? Azért, hogy felborítsák az univerzum egyensúlyát?

Rejtettkéz: Nem.

Kérdező: A 911 egy rituális szertartás volt, egy csillagkapu létrehozására?

Rejtettkéz: Nem, ez rituális Emberi Feláldozás volt. Ez volt az úgynevezett „Terror elleni Háború“ nyilvánvaló katalizátora is.

Kérdező: Akkor a “Goodchild”(az egyik csatornázó hölgy vezetékneve - Tom) federáció fényének előrejelzése abban az értelemben igaz lehet–e, hogy az „UFO“ fényhozó lehet, befolyásolva az emberiség felemelkedését/hanyatlását egy magasabb/alacsonyabb rezgésszintre?

Rejtettkéz: Jó szíve van, csak “rossz csatornára” hangolódott és “nem jó programot” közvetít. Korábban említettem, hogy ha valaki nem gyakorol megfelelő védelmet, tisztánlátást/ítélőképességet -ami kezdetben pozitív csatorna-, az nagyon könnyen válhat tudtán kívül a negatívok által elrontottá/megtévesztetté. Ha elkezdenek dátumokat és időpontokat adni, tudod, hogy valami helytelen. Olyan dátumok és időpontok megadása melyek nem következnek be, sikeresen kioltják a csatornázó üzenetének fényét, lerombolva a csatornázó hitelességét.

Kérdező: Azért hoztátok létre a félelmet, a terrort, a horrort és a szenvedést, hogy a létrejövő “loosh” érzelmek az Aratás idején tápláljanak benneteket? (a loosh érzelem az az energia, amely belőled árad ki, s ezen érzelmek során más lényeket tud táplálni - Tom)

Rejtettkéz: Nem.

Kérdező: A vérvonalak, amelyek rendelkeznek az ősi bölcsességgel megpróbálnak önmaguk is istenné válni?

Rejtettkéz: Nem kell próbálkozni. Az emberiségnek meg kell változtatnia az istenről alkotott fogalmát. Az “isten” fogalma kiveszi a kezünkből az Erőt és áthelyezi valami homályos ismeretlen figurára, valahova “kívülre”. Más szavakkal; rajtad kívülre. “Isten” helyett, inkább “Teremtő”.

Tehát, nincs szükség “próbálkozásra”.

Mi már Teremtők vagyunk. Te is. Az egyetlen kérdés az, hogy tudatosan, vagy a tudatalattival teremtesz?

Kérdező: Mi az a 11.11.?

Rejtettkéz: Gondolj rá, mint ébresztőórára. Mi célt szolgál az ébresztőóra?

Kérdező: Kérlek, magyarázd el, hogy születéskor az újszülött babákba hogyan áramlik/költözik be a lélek?

Rejtettkéz: Nem áramlik. A Lélek belép az ő fizikai tárolójába, még általában sokkal a születési folyamat előtt, néha később, de még a tényleges születés előtt.

Kérdező: Egy olyan weboldal, mint pl. ez(illuminati-news.com), a negativitás generálásának a célját szolgálja?

Rejtettkéz: Attól függ, hogyan használod. Potenciálisan lehet negatív és pozitív is.

Kérdező: Mi a rossz az egó létezésében és miért van az, hogy az új kor hitrendszere megpróbálja elnyomni az egót? Egó nélkül úgy tűnik, hogy nem tudjuk mérlegelni a saját létezésünket. Vagy tanulni a hibáinkból és kijavítani őket a rendelkezésre álló bőséges tudásból, melyek után kutatunk.

Rejtettkéz: Nincs abban semmi “rossz”, hogy van egód.

Az egód egy felbecsülhetetlen és kiváló eszköz. Mint más eszközzel is, ha nem tudod ellenőrzésed alatt tartani, lehetséges, hogy veszélyessé válik, így te és mások is sok kárt okoz(hat)tok.

Kérdező: Különös, de az az aggodalmam, hogy amikor egy új aggyal újraszületek, elveszítek mindent, amit olyan nehezen tanultam meg ebben az életben.

Rejtettkéz: A Lelked mindenre emlékszik, amit valaha tapasztaltál. Az egyetlen ok amiért most nem emlékszel minderre; a “feledékenység leple” időszakának köszönhető. Ha minden inkarnációba a Lélek memória hozzáférhetőségével jönnél, nem lenne értelme a tér-időbe lépned. Ez olyan, mint amikor számítógépes játékot játszol, de csalsz. Nem kell semmit tanulnod, csak élvezed a játékot. Emlékezz, hogy a jelenlegi fizikai test ami körbevesz, nem az aki valójában vagy. Ez csak az esszenciád edénye. Aki valójában vagy, az Valós és azt nem lehet lerombolni. Megőrzöd az összes emléket erről az életről, ha egyszer belépsz az idő-tér birodalmába, vagy amit néhányan “Mennyországnak” hívnak(megkülönböztette a tér-idő birodalmát, amelyben itt a Földön tapasztalunk és az idő-tér birodalmát, ami magasabb szféra, ahol képlékenyebb az idő, akarattal befolyásolható - Tom). A tér-idő illúzió, az idő-tér a Valóság. A végtelen lét körülötted és benned, azaz a Lelked, aki valójában vagy. A részed ami gondol, érez és szeret. Ez mindig a részed marad.

Kérdező: Az álmom az , hogy olyan mesterré váljak amilyen Te vagy.

Rejtettkéz: Nem vagyok Mester. Egy fejlődő és növekvő Lélek vagyok, ahogy Te is. Csak a fejlődés különböző szakaszán vagyunk. Oda fogsz eljutni ahova vágysz. Idő és türelem kell hozzá. Biztosíts időt ahhoz, hogy kiélvezd az utazást.

Kérdező: Minden nap arra törekszem, hogy tanuljak és változzak. Fejleszteni szeretném az elmémet, aminek hatalma van a testem felett. Úgy érzem, sokáig eljutottam ebben az életemben, de még nem elég messzire.

Rejtettkéz: Ha tudatosan önmagad fejlesztését választod, jó úton haladsz. Ezen a világon, sokan nem ébrednek rá erre. Emlékezz, hogy nem csak az elmédet kell fejlesztened, hanem a Lelkedet is. Dolgozz együtt az érzéseiddel, valamint a gondolataiddal. Az Együttérzés “alkalmazása” - ez az amivel a 4.Dimenzióban dolgoznod kell. Lásd magad “mindenkiben” és bánj “mindenkivel” úgy, ahogy szeretnéd, hogy Veled bánjanak. És emlékezz az egyetlen fontos dolgra:

Nincs olyan, hogy “mások”.

Kérdező: Az álmom, hogy egy nap személyesen találkozzam nagyszerű mesterekkel, olyanokkal mint Te is vagy és megtanuljam, amit tudtok.

Rejtettkéz: Akkor ezt kell tenned:

Menj és találd meg magad a tükörben. Nézz hosszadalmasan bele és mondd a mágikus szót:

“Hello.”

És csakugyan találkozni fogsz velünk, a háttérben egyszer, mikor a játéknak vége. Amikor “jelmez nélkül” látsz majd minket, régi öreg barátaidként fogsz felismerni.

Kérdező: Köszönöm, hogy itt vagy és megosztottad hatalmas tudásodat az univerzumról. Sok mindenen el kell gondolkodnom.

Rejtettkéz: Szívesen. Köszönöm a kérdéseid. Érzem a vágyadat a fejlődésre. Benned van, hogy azzá válj amit kívánsz és sokkal több, mint amit valaha is el tudtál képzelni.

Várom, hogy a másik oldalon leüljünk majd egy jó beszélgetésre az emlékeinkről. Ezalatt bízzál és dolgozz magadon és minden pillanatot az Egyetlen Végtelen Teremtőnknek való hálával élj meg.

A Végtelen Teremtő áldjon meg és vezessen az utadon.

Kérdező: Nagyrabecsült Uram(vagy Hölgyem)!

Kívánom, hogy egy légy azok közül aki elhozza az új planetáris energiarendszert a világra! Ahogy sokan gyanították, a “családoknak” nagy tudásuk van, alázatosan kérek erről egy kis információt.

A U2U azon üzenete, hogy biztonságosabb kommunikációs csatornát állítsunk fel, ragyogó.

Tisztában vagyok vele, hogy soha nem lehetek „tag“, de az „oltárszolga“-sággal(hű szolgát is jelent - Tom) már beérném.

Az érezhető, hogy a beszélgetést tisztelettel folytatjuk le, de semmi sem garantálja, hogy a tartalmát elfogadom.

Várom válaszod.

Rejtettkéz: Sajnálom, de nem lehetséges. Az egyén a családba kell hogy szülessen és egy nagyon speciális és vallásos úton kell, hogy felnőjön, amely megingathatatlan Hűséget eredményez. Nem számít, hogy milyen lelkes és őszinte tud lenni valaki aki hozzánk “társul”, a bizalmunkat csak abba tudjuk fektetni aki a mi utunk szerint nevelkedett. Senkinek sem kívánom azokat a feltételeket amin a folyamat során keresztülmegyünk, nagyon fárasztó néha és túl késő már elkezdeni(gyerekkorban kell elkezdeni).

Sajnos, a további kommunikáció nem lehetséges, mert nincs számomra megengedve.

Több információt adtam a találkozások alatt, mint ami engedélyezve volt. Akik valóban fejlődni szeretnének, azoknak sok információs “drágakő” van ezen oldalakon. Némelyek nyilvánvalóak, mások sokkal finomabbak és többrétegűek. Vidd “magaddal” őket és kérd meg a Végtelen Teremtődet, hogy adjon bepillantást neked.

Kívánjuk, hogy érezd jól magad az utazás során és várjuk, hogy a “műsor utáni” partin lássunk Téged.

Kérdező: Még mindig nem tiszta, mit jelent ez az „Aratás“. Azt jelenti, hogy amit Ti elvetettetek, mi aratjuk le?

Rejtettkéz: Nem mi. Mi nem vetettünk, a Végtelen Teremtőnk, igen. Mi nem aratunk, a Végtelen Teremtőnk arat. Mi csak segítünk előkészíteni az Aratást, azzal, hogy különválasztjuk a búzát az ocsútól - hogy egy nagyon ékesszólású hasonlattal éljek.

Kérdező: A változás azonnali lesz, amitől a fizikai birodalom nem létezik többé - amit jelenleg “illúziónként” tapasztalunk?

Rejtettkéz: Már foglalkoztam a témával valahol. Bátorítalak, hogy olvasd át újra és találd meg az információt amit már elmondtam, hogy hogyan fog az Aratás lezajlani és milyen különböző variációk lehetnek/ lesznek benne." 

"Kérdező: Köszönöm, hogy válaszoltál az előző kérdéseimre. Lenne még néhány, rendben?

1. Hogyan tudjuk legyőzni a karmát, ha egyáltalán le lehet? Van vége a karma körforgásának?

2. Valóban olyan az idő, ahogy azt érzékeljük, vagy az egy 3D-s illúzió?

3. A családod tagjai azzal a tudással születtek, hogy tudták kik is ők és honnan jöttek? Ha nem, akkor mindent megtanítottak és átadtak nekik?

Köszönöm.

Rejtettkéz: Köszöntelek.

1. Nem. A Karmát nem lehet legyőzni, hanem ledolgozni kell. Más szavakkal, ha megbántottál valakit, legyen az fizikai, vagy lelki, vagy bármi más, a jövőben neked is meg kell tapasztalnod azt az érzést amit okoztál. A Karma Hatásának Törvénye nem egy“büntetés“, hanem a tanulás eszköze, amely elősegíti a személyes növekedést és fejlődést. Ha el kezded érezni a tetteid következményeit, nagyobb a valószínűsége, hogy a következő körben egy másik utat választasz. Azt is fontos észben tartanod, hogy ez mindkét irányban működik. Tehát, utad során bárkivel is hoz össze a sors, mindig arra törkedj, hogy jelenléted hatása másokra nézve is pozitív és hasznos legyen.

1.b. A Karmikus Ciklus/Körforgás akkor ér véget, amikor már megtanultad a szükséges leckéket. Ha ugyanazokat a hibákat ismétled, addig maradsz a körforgásban amíg nem fogod/érted az üzenetet és megtöröd a körforgást. De igen, végül mindannyian meg fogjuk tanulni amit meg kell tanulnunk és mindannyian megtaláljuk a Haza vezető utat. Néhány embernek ez hosszabb ideig tart.

2. A lineáris idő sokkal pontosabban deifinálható, mint ahogy általában direktben megfogalmazzák azt. Az idő igazi természete ciklikus. Bár, emlékezz arra is, hogy még a ciklikus idő is a Teremtő része és a Teremtés, bármennyire is csodálatos, szintén egy Illúzió, vagy sokkal pontosabban; a Végtelen Teremtőnknek a gondolatformája. A Teremtés nem Valódi, de a Teremtő és a Társteremtők azok.

3. Ez egy kiváló kérdés. Több időt szánok rá:

Először is, egy dolgot meg kell különböztetni. Amikor a Családról beszélek, akkor a Hatalom vonalra utalok, azokra akik eredetileg nem erről a földről származnak. A vérvonal, akiket te ismersz -igaz a kiterjesztett Család részei-, nem ugyanabba a mértékű Erőbe/Hatalomba születtek, mint mi. A válaszaimban az én Igaz és Tiszta Családomra utalok. Mi nem ugyanazzal a feledékenység fátyollal születtünk, mint ti. A fátyol még a helyén van, de sokkal “vékonyabb”. Mi látjuk azokat a “láthatatlan” életkapcsolatokat amik előletek el vannak rejtve, mert mi nagyobb hozzáférést kapunk, mint a 3.dimenziójú perspektíva. Hasonlóan ahhoz, amit az emberek aurának hívnak. Mert ti azon dolgoztok, hogy feljebb lépjetek az utatokon, mi pedig azt választottuk, hogy lejjebb lépünk, azért, hogy segítsünk nektek. Nem tettük volna ezt ilyen sikeresen, ha el kellett volna felejtenünk mindazt amit tanultunk. Más szavakkal; nektek, minden elkülönültnek tűnik. Mi látjuk, hogy ez nem így van. Nekünk sincs “közvetlen Lélek Memóriánk”, amely által olyan pontosan emlékeznénk, mint ahogy ti emlékeztek a tegnapra, de ha arra összpontosítunk, elérhetjük bármelyik részét a Lélek Memóriának - gyakran meditatív állapotban. A személyes tapasztalataink is mások, köszönhetően a spirituális tudományágakban való jártasságunknak(specializálódásunknak). Később még visszatérek erre részletesebben egy másik kérdésre adott válaszomban.

Igen az információ át van adva, de -tőletek eltérően- közülünk bárki képes egy kis erőfeszítéssel arra, hogy a Személyes- és a Csoport Lélek Memóriából leellenőrizze az információ helyességét. Alapjában véve, ahol ti magatokat “elkülönült” emberi lényeknek látjátok, ott mi látjuk és Tudjuk is, hogy Egyek vagyunk.

Kérdező: Örülök, hogy rákérdeztem erre, csodás információnak találom. Bár, nem tudom, hogy mit tegyek vele, tetszenie kellene, de így elég nehéz, hogy tudom azt, hogy részben az “ördög” tett minket azzá amik vagyunk. De mindazonáltal köszönöm.

Rejtettkéz: Az ördög nem az aki Te vagy. Ő is az Illúzió komplex sorozatának része, amit a 3.Dimenzióban használsz, hogy megmutassa azt, hogy ki nem vagy. Minél magasabbra dolgozod fel magad a Dimenziókban, annál kevésbé jut fontos szerep a Polaritásnak a játékban. A 6.Dimenzió, Az Egység Dimenziója, az utolsó szint ahol a Polaritás még tényező, de ott már nagyon más módon működik. A Pozitív/Negatív kiegyensúlyozása helyett, a Szeretetet, a Fényt, a Részvétet és a Bölcsességet kell kiegyensúlyoznod.

Kérdező: Örülök, hogy rámutattál erre. Amikor azt mondtam rátok, hogy ti “enyhébbek” vagytok, azt hiszem, azt akartam mondani, hogy a lényegetek nem ördögi, vagy korrupt. És ez enyhíti azt a rólatok elképzelt nézetemet, hogy az uralkodó elit romlott lelkű.

Rejtettkéz: Egyetlen Lélek sem romlott. Minden Lélek egy csodálatos egyéni része az Egyetlen Végtelen Teremtőnek. A Lelkek szerepeket/karaktereket játszanak az Inkarnáció Játékában. A Lelkek néha nagyon durva szerepeket tudnak játszani, de mélyen álcázva, ők mindig csodálatosak maradnak. Emlékezz erre, amikor a történetben rosszul bánik Veled a csodálatos Lelkek egyike. Ők csak a részüket játsszák, mint bármelyik jó színész, amíg csak a színpadon van. Légy hálás az ő Áldozatukért és tanuld meg a leckét amit hoznak Neked.

Kérdező: Azt mondod, hogy az inkarnációk között mindannyian elvegyülünk, de gyanítom, hogy a mi földi felfogásunk természete és kölcsönhatása nem hasonlítható össze az abban a birodalomban lévő kölcsönhatások módszereivel, és ennek következtében, mint egyesült entitás, nem lehet egyéni a “kacagás’. Van még egy -valószínűleg utolsó- kérdésem Hozzád.

Rejtettkéz: Nem így van. Gondolkodj az olyan elkülönült lelkek vonatkozásában, akik látják és értik, hogy nincsenek elválasztva egymástól, hanem szorosan összekapcsolódnak. Az, hogy a “tér” “üres” az egy illúzió. Egyénként hatunk egymásra, ugyanakkor látni fogod, hogy hogyan vagyunk Egyek. Nehéz ezt úgy elmagyarázni, hogy a 3.Dimenzióban is érthető legyen. Egyszerűen nincsenek szavaink, vagy fogalmaink, hogy ezt leírjuk.

Ahová tartunk, ott nem lesz többé szükség szavakra.

Kérdező: 1) Hogyan tudhatod mindezt? …És valóban úgy értem, TUDOD. Világos, hogy jól megtanultad a lét természetét, de honnan tudod ezt első kézből? Hogy lehet ez több, mint csupán hit, számodra? Képes vagy a “felejtést” elkerülni a reinkarnáció során?

Rejtettkéz: Erre korábbi válaszomban hivatkoztam már.

Kérdező: 2) Úgy tűnik, hogy azt sugallod, hogy a fizikai rabszolgatartó módszereid spirituális ébredésbe kényszerítenek minket. De ha ez így van, akkor a spirituális elnyomás módszereit miért az általános lakosság ellen használják(vegyszerek, szervezett vallások, szociológiai módszerek)? Azt értem, hogy az élet anyagi vonatkozását miért akadályozzátok, de miért akadályozzátok a spirituális fejlődésünket?

Rejtettkéz: Gondolj erre egy “tesztként”.

Megfigyelted már, hogy amikor azt “gondolod” éppen, hogy megtaláltál valamit ami valóban úgy “érezhető”, hogy számodra az az Igazság, jön valami ami kétséget kelt benned ezzel kapcsolatban? Kételkedővé tesz az igazsággal kapcsolatban és magadban is kételkedni kezdesz, hogy elhiszed-e.

Ez minden egyes alkalommal megtörténik. Valójában, majdnem minden alkalommal, amikor valami új felfedezést találsz, ami izgatottá tesz. És ez egy séma szerint történik. Azonban nem látod ezt, mert ez a 3.dimenziójú felfogáson túl történik, abban a birodalomban, ahol minden szomszédosnak látszik és kapcsolatban van minden mással. Szinkronicitás. Egy mágikus része a Végtelen Teremtőnk Kreatív elméjének, valamint kiválló humorának és iróniájának.

Látod, hogyan működik a “teszt”?

Amikor az ítélőképességeddel valamit mérlegeltél és elemztél és eldöntötted, hogy integrálod(beágyazod) az “Igazságod” fogalmába, akkor jön a megmérettetése az újonnan felfedezett hitednek. Általában egy esemény formájában, vagy valami amit a “többiek” mondanak, hogy eltérítsenek téged.

A spirituális fejlődésed, mint az összes más aspektusa a fejlődésednek, olyan valami amiért dolgoznod kell. Honnan tudhatod, hogy az újonnan feldezett “igazság” valóban az Igazság, ha sosem tesztelted le?

A teszt a következő:

A kihívás során kiben/miben bízol?

Abban hiszel amit a “külső világ” mutat Neked?

Vagy ahhoz tartod magad, amit mélyen belül, magadban Igaznak “érzel”?

Ez egy olyan dolog, amit csak te tudsz magadnak megválaszolni.

Sajnálom, de nincs időm megválaszolni az összes kérdésed, szóval szelektálom azokat amit nagyon fontosnak érzek.

Élvezem a kommucikációt Cythraul és boldog vagyok, hogy ismeretséget kötöttem Veled.

Nos, folytatnom kell a többi kérdés megválaszolását. Kérem a Végtelen Termtőnket, hogy áldja és vezesse az utadat, adjon Neked Bátorságot a meggyőződésedhez.

Légy jól barátom, várom a találkozót Veled, mikor befejeztük a játékot.

Kérdező: Ha lehetséges, van még egy kérdésem.

Melyik az a kérdés amit még nem tettünk fel, de nagyon fontos hogy választ kapjunk rá? És ha van ilyen, megválaszolod? Nem vagyok benne biztos, hogy ez hasznos „kérdés“, de múlt este óta ez jár a fejemben.

Rejtettkéz: Egy kiváló és lényegretörő kérés.

Azt hiszem féreteszem ezt a kérdést a beszélgetés legvégére.

Hatékony módja lesz annak, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz.

Kérdező: Rejtettkéz, tudom hogy elsősorban a sprituális kérdésekre és a dimenzióváltással kapcsolatos kérdésekre fókuszálsz. De ha csak egy percre is, nagyra becsülném, ha szólnál néhány szót az alakváltoztatással kapcsolatban.

Rejtettkéz: Fogok, de nagyon röviden, sajnálom.

Az alakváltás nem egy természetes jelenség. Az “alakváltó” teremtmények/ fajok nem léteznek, legalábbis nem abban a Galaxisban, vagy Dimenzióban amit mi valaha is megtapasztaltunk.

Bár, vannak bizonyos Rituálék, amiben ha részt vesznek, lehetővé teszik, hogy ez bekövetkezzen.

Ez azzal a ténnyel függ össze, hogy a test, mint minden fizikai dolog valójában nem tömör. Annak tűnik és annak érezzük, mintha az lenne, de valójában minden anyag a Fény részecskék atomi és szub-atomi részeiből áll össze, a molekulákban és a vegyületekben. De, mint mondom, rövid leszek és nincs időm a tudományba belemenni.

Léteznek bizonyos Rituálék, melyeket ha elvégeznek, hagyják a mainpulációk sorozatát az úgynevezett “homogén” testi tömegben megtörténni. Láttam már néhány groteszk képet, amirőI nem szívesen beszélek.

Bízom benne, hogy ha csak felszinesen is, de megválaszoltam kérdésedet.

A következő kérdéssel be kell fejeznem ma estére, mert máshol van kötelező jelenésem.

Kérdező: Szeretnék köszönetet mondani a megvilágosító szavaidért. Örömöme szolgált olvasni téged.

Bár, van néhány kérdésem.

Ahogy magamba nézek, öreg léleknek Látom(érzem) magam, aki már sok dolgot és lehetőséget megtanult. Honnan tudjuk, hogy milyen messze jutottunk annak érdekében, hogy megszerezzük a magasabb spirituális létre való jogot az eljövendő Aratásban?

Rejtettkéz: Üdvözölve vagy. A megbecsülést mindig értékelik.

Bizonytalan vagyok, hogy vajon a kérdésed a mostra vonatkozik, vagy arra, hogy ha már a Nagy Aratás megtörtént, s hogy mi történik utána.. Erre már fentebb válaszoltam, érintőlegesen.

Egy egyszerű módszer, hogy leellenőrizd a fejlődésed:

Annak ellenére, hogy mi látszódik abból ami történik a világban, mennyire szeretetteljesek és harmónikusak a személyes kacsolataid?

Emlékezz, hogy a világ a tükröd. Visszaveri a türkörképed, amit te vetítesz ki. Hány vitába kezdesz bele? Van benned keserűség és csípősség? Megnézel másokat és gondolsz-e arra, hogy hogyan szeretnéd megvátoztatni őket? Vagy szereted őket és elfogadod őket olyannak amilyenek?

Szeretni és elfogadni valakit, annak aki, ez a Feltétlen Szeretet. Olyasmi, amire sok időt kell fordítani, hogy megtanuld, amikor a 4.(pozitív)Dimenzióba “diplomázol”. Jó ötlet máris elkezdeni.

Szeretni és elfogadni valakit úgy ahogy van, nem azt jelenti, hogy elfogadjuk a sértegető viselkedést. Ellenben, azt jelenti, hogy szeretjük és elfogadjuk az embert(Lelket), de ez nem egyenlő a viselkedésével. A viselkedés nem “ő ”, az igazi énje belül van, ő a Lélek.

A kapcsolataid minősége kiváló tükör, a “kisugárzásod” minőségének mércéje. Vagy, más szavakkal; az amit Te Teremtesz.

Amikor ránézel egy személyre és kisebb, vagy nagyobb mértékben rákoncentrálsz, azokra a dolgokra figyelsz amiket nem szeretsz benne és meg szeretnél változtatni, vagy azon tulajdonságokra amiket szeretsz és csodálsz benne?

Emlékezz: ahogy mondtuk, minden gondolat, szó és tett Teremtő. Pontosan azt kapod vissza amit küldesz/sugárzol.


Szóval, amikor olyan gondolatot sugárzol, hogy “Miért olyan nehéz együtt élni vele? Miért viselkedik mindig így?”

Kérdezd meg magadtól, hogy mi is az amit csinálsz ilyenkor?

Most jól figyelj, mert nyilvánvaló, de mégis könnyedén eltéveszthető. Valójában, a legtöbben elsiklanak felette.

Ha kiveszed a “kérdést” a mondatodból, lényegében ezt mondod: “Nagyon nehéz vele együtt élni. Mindig így viselkedik.”

Látod, mit teszel?

Emlékezz, minden gondolat teremtő.

Azzal teremtetted meg a másik személynek a viselkedését, hogy meg akartad változtatni azt. Egyszerűen, mert nem érted a Sugárzás és Vonzás Törvényét.

Na, nézzünk egy példát:

Vegyünk valakit az életedből, akit szeretsz, de néha nehézséged van vele.

Gondolj azokra a gondolatokra, amiket arra a személyre vetítesz. A negativ gondolatokra. Kérdezd meg magad, az a viselkedés amit nem szeretsz abban a személyben, megfelel a gondolatoknak amiket gondolsz róla? Ha őszinte vagy magadhoz, fogadok, hogy igen.

Bizonyosan azért cselekszenek így, hogy észrevedd azt amit nem szeretsz bennük. Minél jobban összpontosítasz arra a viselkedésre, annál többször fogod viszontlátni. Az Élet ezt teszi, megadja azt amik az elvárásaid.

Most, felismervén ezt, mit csinálsz ezzel kapcsolatban?

Egyszerűen figyeld meg a Negatív gondolataidat amikor azok felbukkannak, a szó szoros értelmében “ kapd rajta magad”, amint ezeket gondolod. És akkor egyszerűen változtasd meg a nézőpontod. Helyette azokra a dolgokra fókuszálj, amiket szeretsz abban az emberben. Ahogy kedveled a mosolyát, a nevetésének a hangját, ahogy kedves dolgokat tesz és amilyen segítőkész és szeretnivaló tud lenni. És ezeket a pozitív gondolatokat sugározd ki. Tarts ki, hiszen lehet, hogy először egy rakás negatív dolgot kell helyrehoznod, de csak kapd el magad újra és újra, s összpontosíts a pozitívumra…

Ekkor készülj fel a körülményeid “szinte mágikus” átváltozására.

Mindig figyelj a gondolataidra és légy figyelemmel ezek Minőségére, mert amit gondolsz az összefüggésben van azzal amit körülötted látsz és amit az Élet mutat neked. Ez a különbség a tudatos és a tudatalatti Teremtés között.

Kérdező: És mi a helyzet a Szeretteinkkel -vagy sokkal pontosabban-, a lélek társunkkal, akit annyira szeretünk? Képes leszek ezen az új Utazáson, az Aratáson a Szeretteimmel együtt keresztülmenni?

Rejtettkéz: Ez attól függ, hogy ők is “diplomáznak” vagy sem, illetve meg kell-e ismételniük a ciklust. Bár nyugodt lehetsz, még ha egy élettartamra el is vagytok választva, mindig együtt tudtok lenni az idő/tér állapotában(az inkarnációk közt) és sok jövőbeli “életet”(inkarnációt) tudtok még együtt megtervezni.

Kérdező: És még egy dolog. Tudom, hogy másokat is érdekel az alábbi kérdés.

Miért Álmodunk Metaforákban/Hasonlatokban, aminek nincs értelme?

Rejtettkéz: Ma este nincs már időm arra, hogy kielégítően válaszoljam meg ezt a a kérdést, de a rövidebb verzió az az, hogy az Univerzális “Elme” Arheotípusos Képekben beszél. Hasonló módon, mint néhány Orientális nyelvünk írásban egy jelrendszert használ, ahol a jelentések és a szavak gyűjteményét lényegében egy “szimbólumban” tartalmazza. Így az Univerzális Elme is Archetípusokat használ, hogy az “Álomidőben” kommunikáljon. Mint, ahogy bármilyen új dialektus megértéséhez, ehhez is szükséges, hogy megtanuld a nyelvet.

Kérdező: Köszönöm szépen Rejtettkéz, kívánom, hogy találkozzunk valamikor és egy jót beszéljünk.

Rejtettkéz: Szívesen és úgy fog történni, ahogy kívánod.

Nem most ebben az életben, de hamarosan, amikor befejezzük ezt a játékot. Nincs rohanás barátom, az egész tér/idő a rendelkezésünkre áll. Minden idő/tér a Teremtésben.

Most mennem kell. Megteszem a tőlem telhető legtöbbet, hogy holnap is válaszoljak nektek, mielőtt végleg elmegyek.

Minannyiótoknak jó estét. Kérem a Végtelen Teremtőt, hogy áldjon meg titeket és vigyázzon rátok."

 

rdquo; találja, akkor is mindent megteszek, hogy a tőlem telhető legjobban válaszoljak - ha a kérdés mégis a magasabb célt szolgálja. br /