Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beszélgetés "Rejtettkézzel" 6

Rejtettkéz: Ez lesz az utolsó közös összejövetelünk.

Amennyire csak tudom, összesűrítem a mondanivalómat.

Sajnálom, akik lekésték az előző, tegnapi írásaimat/válaszaimat. Világosan leírtam, hogy már több a kérdés, mint amennyire az időm enged válaszolni, de mégis írtatok újakat. Az időm annyira korlátozott, hogy képtelen vagyok mindenre válaszolni. Egy hosszú utazás előtt állok, tehát gyors kell, hogy legyek.

Kérdező: Mindig zavarban vagyok az “Isten” témával kapcsolatban. Hánykolódtam vallásról vallásra, a szüleim által. Nehéz megkülönböztetni, hogy melyik “Istenben” higgyek, vagy bízzak.Abban kellene hinnem, hogy a világ körülöttem “Isten” és nincs egy külön lény, aki kiérdemli ezt a hitet?

Rejtettkéz: Tulajdonképpen bármelyik vallás alkotott, vagy legalábbis erősen befolyásolt, általunk. Nincs olyan dolog, hogy “Isten”. “Isten” egy emberi fogalom, amely a “Teremtő” eredeti fogalmának a félreértelmezése. Így méginkább zavaros, mivel van számos makrokozmikus Teremtő, vagy Logosz, ahogy azt előzőleg magyaráztam. Az “Isten” fogalom viszont egy elkülönült lényt jelez, mely rajtad “kívül” van és amelyet imádnod kell. A mi Egyetlen Teremtőnk és szinte minden Logoszunk és Al-Logoszunk nem azt akarják, hogy imádd őket. Ők azt szeretnék, hogy megértsd a Teremtést és megértsd a saját helyedet benne, mint Társ-Teremtő. Végül is van egy “Legfelsőbb Lény” a Végtelen Teremtő formájában, de mi mindannyian a részei vagyunk, nem pedig alárendeltjei. A ti vallásotok által adott “Legfelsőbb Lény” nevének egyike sem igaz. De abban igazuk van, hogy van egy Legfelsőbb Lény, nevezetesen a “Végtelen Teremtő”. Különböző fogalmuk van Róla, mely azokból az írásokból fakadnak, melyek megalapozták a vallásokat.

Ne imádjátok a “Végtelen Teremtőt”, inkább éljetek a “Hálaadásban” és Szolgáljátok Őt, amiért Létrehozott benneteket, és ezért a csodálatos Játékért amit Teremtett, amelyben elfelejthetjük, hogy kik is vagyunk valójában, hogy visszaemlékezhessünk és újra Teremtőként ismerjük fel magunkat.

Kérdező: Alapvetően az a forma, amivel jelenleg rendelkezünk csak egy test csontokkal és bőrrel, stb… Ami fontos, az a lelkünk vagy a lényünk, ami bennünk van. Ez a belső „lény” foglalkozik az életünkkel és környezetünkkel. Amikor meghalunk, a félelmeink és szenvedéseink az emberi testhez tartoznak, és nincs közük a lelkünkhöz, vagy lényünkhöz, amely a következő életbe, vagy dimenzióba átviszi őket(félelmeinket és szenvedéseinket)?

Rejtettkéz: Valójában a “fájdalom” és a “szenvedés” csupán a játék részei. Rendkívül valósnak érzékelhetjük őket, miközben játsszuk a játékot. És annak is kell lennie, hogy elhidd, hogy a játék valódi. Senki sem hal meg igazából. Csak az emberi test anyagát vetjük le. Úgy, mint ahogy a hernyó pillangóvá válik. Tekints a fizikai testedre bábként, amelyben átalakulhatsz.

Kérdező: Úgy érzem magam, mintha olyan lennék, mint Shelby, de elvesztettem az utamat, vagy csak zavart vagyok és nem vagyok összhangban a belső lényemmel? Mert fogalmam sincs, hogy mi ebben a játékban a célom/életcélom. Tudnál nekem ebben segíteni?

Rejtettkéz: A Te célod ebben a Játékban, hogy önmagadon dolgozz. Növekedj, fejlődj és egy pozitívabb, szerető lénnyé formáld át magad. Bizonyos célokat Te terveztél meg, mielőtt leszülettél ide. A feledékenység fátyla pedig azért van, mert ha már előre tudnád a céljaidat(tapasztalásaidat), akkor túl könnyű lenne a Játék.

Figyeld meg azokat a dolgokat az életedben, amelyeket legjobban szeretsz csinálni. Kérdezd meg magadtól,hogy mitől vagy a legboldogabb. Éld meg ezeket a tapasztalásakot olyan gyakran, ahogy csak lehetséges, mert ezek vonatkoznak azokra a dolgokra, amelyeket a Lélekszerződésed választott.

Szintén figyeld meg a negatív dolgokat, amelyek gyakran ismétlődnek az életed alatt. Ezeket a dolgokat valószínűleg szintén Te választottad, hogy megjelenjenek az életedben azért, hogy dolgozz rajtuk. Mondjuk, például azt választottad, hogy a türelmen fogsz dolgozni ebben a leszületésedben. Valószínűleg látni fogsz majd bizonyos hajlandóságot a türelmetlenség iránt és az élet gyakran hoz majd számos megtapasztalást abből a célból, hogy próbára tegye a türelmedet. Az elv ugye az, hogy ahelyett, hogy kijönnél a sodrodból, dolgozz a türelmeden és tűzd ki azt a célt, hogy sokkal türelmesebb Lélekké válj.

Ugyanezt értelemszerűen alkalmazni lehet mindenféle körülmények között, amelyben az élet próbára tesz téged. Nézd meg és kezdd el azonosítani valamennyi visszatérő témádat, amelyben valószínűleg erődet megfeszítve küzdesz és úgy néz ki, újra és újra felbukkannak. Ez lehet harag, sértés, önzés, gyűlölet, cinizmus és folytathatnám a listát. Amennyiben találsz visszatérőt az esetek között, az azért van, hogy folyamatosan lehetőséget kaphass és dolgozhass ezeken az ügyeken, amíg nem csinálod jobban és nem választasz egy jobb viselkedési formát, mely “Pozitívabb”. Ha egyszer már sikeresen azonosítottad ezeket a dolgokat az életedben, dolgoztál rajtuk és az átformálás eszközeiként használtad őket a személyiséged javítása érdekében, úgy fogod találni, hogy ezek a dolgok szinte már meg sem fognak jelenni az életedben. Azonban még változó időszakonként meg kell mutatnod, hogy nem felejtetted el, amit tanultál, de ezek már ritkábbak lesznek és hosszabb időszakok telnek el a megjelenésük között.

Remélem, ez adhat némi nyomot(sejtést) ahhoz, hogy hogyan azonosítsátok a dolgokat, amiért idejöttetek és hogyan dolgozzatok magatokon.

Kérdező: Az életem gondterhelt egy ideje, miután annyira elmerültem és agymosottá váltam az emberi életformában és életmódban. Habár mostanában úgy érzem, hogy ébredezem és tisztábban látom a dolgokat. Kárhozatra vagyok ítélve azért, mert azon az úton járok/jártam, vagy még meg tudom menteni a “lelkemet”?

Rejtettkéz: Te nem vagy “kárhozatra ítélve” és a “Lelkedet” sem kell “megváltani”. Senki lelkét sem. Nincs semmi, amitől meg kellene menteni. Örömmel hallom, hogy ébredezel. Ez a másik ok, amiért most itt vagyok, hogy beszéljek veled. A Végtelen Teremtőnek sok hírnöke van és különféle módokon használ minket, hogy elősegítse az “Ébredést” és minél jobban előkészítse a “Nagy Aratást”.

De, mint mondtam, nem vagy “kárhozatra ítélve” és nincs semmi, amitől meg kellene menteni magadat, kivéve talán a tudatlanságból eredő dolgoktól. Ezt nem bántó módon értettem, inkább olyan tudatlanságként, mint a “megértés hiánya”. A legrosszabb, ami jöhet, hogy szükségszerűen meg kell ismételnetek a 3.dimenziójú ciklust, hogy sorban megtanuljátok azokat a dolgokat, amit meg kell tanulnotok, hogy majd Felemelkedhessetek a 4.Pozitív Dimenzióba. Egy dolog biztos: A végén ott lesztek! Mindannyian meg fogjuk találni a Haza vezető utat a Végtelen Teremtőnkhöz. Afelől nyugodtak lehettek, hogy nem fogtok elveszni a körforgásban. Minden fizikai megtestesülés végén -ahogy azt már korábban említettem- visszatértek abba az idő/térbe, amelyet “Mennyországként” írtam le. Ott újra tudni fogtok magatokról, hogy kik is vagytok valójában. A maga nemében egyedülálló és gyönyörű Lelkek és a Teremtőnk részei vagytok. Csak azt felejtettétek el a megtestesülés alatt, hogy kik is vagytok valójában. A játék célja, hogy felébredjetek az álomból és ténylegesen “Éber Játékossá” váljatok. Emlékezni arra, hogy kik is vagytok igazán és elkezdeni dolgozni azokon a dolgokon a Játék során, amiért idejöttetek. Figyelmesen újraolvasva ezt a témát, rengeteg megoldást fog adni számotokra, hogy hogyan tehetitek ezt meg.

Kérdező: Köszönjük az időt, amelyet velünk töltesz és a legjobbakat kívánjuk. Öröm beszélni veled és hallgatni a tudásodat.

Rejtettkéz: Ugyanezt kívánjuk mi is neked Testvérem és kérjük a Végtelen Teremtőnket, hogy áldjon meg benneteket és vezessen az utatokon. Látjuk egymást, amikor “Haza”érkezünk!

Kérdező: Tehát, az Aratás egy “mindent vagy semmit” esemény lesz, vagy vegyes aratás? Néhányan a 4.Dimenzióba mennek, néhányan a 4.Dimenzió szolgáld magad (negatív) irányába és a nagy többség megismétli a 3.Dimenziót? És ha csak 94% megy a 4.Negatív Dimenzióba, akkor meg kell ismételni a 3.Dimenziót és megpróbálni megint a 95%-os negatív aratást? Amennyiben ez így van, még belegondolni sem szeretnék, hogy mennyivel több negatív ember lesz majd a Földön.

Még mindig zavarodott vagyok ezen részt illetően. Annak érdekében, hogy Ti eljussatok a 4.szintre, a negatív aratásnak 95%-osnak kell lennie? Más szóval; ahhoz, hogy az embereiteket megjutalmazzátok a 4.Dimenzióval, az emberi lelkek 95%-ának olyan távol kell lennie a “Végtelen Forrástól” (az önmagára ismerés folyamatában), amennyire ez emberileg csak lehetséges? Ez számomra nem “tűnik” helyesnek.

Rejtettkéz: Nem érzed helyesnek, mert ez nem is helyes így. Nem teljes egészében értetted meg az elképzelést/a fent leírtakat. Megpróbálom tisztázni.

Az Aratás Vegyes. Azok, akik 51% fölött vannak a Pozitív úton, azok Felemelkednek a 4.Dimenzió Pozitív szegmensébe. Ott a Szereteten és az Együttérzésen fogtok dolgozni, s ez egy nagyon gyönyörű világ lesz számotokra. Csak egy nagyon pici negativitás lesz jelen. Olyan minimális mennyiség, hogy gyakorolni tudjátok a Szabad Akaratotokat annak megválasztásában, hogy kik nem vagytok, de ez jóval magától értetődőbb lesz, mint itt. Látni fogjátok, hogy a negativitás egy eszköz, melyet használhattok, és látni fogjátok mindennek a kölcsönös összekapcsolódottságát és tudni fogjátok, hogy nem vagytok „különválasztva“ másoktól, vagy Magától az élettől. Nem sokat fogtok beszélni, kivéve, ha úgy döntötök. A telepátia lesz a kommunikáció szokásos módja. Minden nyitott lesz és semmilyen gondolatot sem tudtok majd „mások“ elől elrejteni.

Attól a megtestesüléstől kezdve nem kell újra megtapasztalnotok a 3.dimenziójú létezést, kivéve, ha később ti döntetek úgy a Magasabb Dimenzióból, mint ahogyan mi is tettük a Szolgálat művészetének tökéletesítése érdekében. Vagy, ha valahogy a bőséges szeretet és gyönyörűség 4.dimenziójú világában sikerül 95%-os Negativitással szerepelni, akkor a jövőbeli “Aratáskor” visszacsúsznál a kígyón, ahelyett, hogy felemelkednél a létrán, hogy egy másik “Játék”hasonlattal éljünk.

Térjünk vissza a jelenlegi Nagy Aratáshoz. Nem szükséges 95%-os mértékű Negatív Aratás, mint ahogy következtettetek az előbbiekből. Amit mi kérünk az az, hogy személyszerint NEKÜNK legyen 95%-os a Negatív Polaritásunk, nem pedig nektek. Nekünk muszáj a (legalább)95%-os Negativitás, annak érdekében, hogy felemelkedhessünk a 4.dimenzió Negatív szegmensébe és elnyerjük a lehetőséget a Karmikus Lenyomatunk tisztázására, az összes Negativitás tisztázására, amit ezen a bolygón okoztunk, mielőtt visszatérnénk a jogos helyünkre a 6.Dimenzióba, mint Védelmezői a Galaxisnak, és mint a Bölcsesség tanárai az alsóbb dimenziókban(azoknak, akik kérik a segítségünket). Ha nem így teszünk, akkor itt rekedünk a 94% Negatív és az 50% Pozitív közé esőkkel(akiket “langyosnak” neveztem) a 3.dimenziós ciklusban és továbbra is biztosítanunk kell számotokra a Negatív Polaritást. Nyersen hangzik, hogy csak ez az egyetlen kivezető utunk van; Negatívnak lenni, amennyire csak lehetséges, hogy Felemelkedhessünk. Mi nem választhatjuk azt, hogy Pozitívvá váljunk, mert nem azért jöttünk ide. Ezért említettem gyakran, hogy minden szörnyűséges dolog amit itt tettünk, az a mi “Áldozatunk” számotokra.

Kérdező: Azt mondtad, hogy a “langyos emberek” semmit sem fognak észrevenni az aratás idején, függetlenül attól, hogy ők már egy másik bolygón lesznek. Úgy érted ezt, hogy ők ugyanabban a testben fognak felébredni, de nem emlékeznek majd semmire sem? Vagy pedig felébrednek egy új testben és szintén nem emlékeznek semmilyen előző eseményre?

Rejtettkéz: Lesz egy rövid élmény a “nulla-pont időről”, ahol teljesen “Egynek” érzitek majd magatokat a Végtelen Teremtőtökkel. Ez az elragadtatott kitágulásnak és az “Egységnek” egy boldog érzése lesz, mialatt a fizikai járművetek(testetek) összeolvad a “Fénnyel” és át lesz szállítva az új környezetetekbe.

A “nulla-pont időnek” akkor lesz vége, amikor ez az átmenet befejeződik és ti az új “játék zónában”(bolygón) fogtok megjelenni. Valójában mindenkinek lesz egy misztikus élménye, de ugyanúgy fogtok kinézni, ugyanazt fogjátok érezni, gondolni és az élet majd folytatódik normálisan úgy, mint eddig is. Ugyanazok a házak, élethelyzetek, foglalkozások, barátok és szeretők lesznek. Minden ugyanolyan lesz, mint előtte volt. Nem fogtok emlékezni a “Nagy Aratásra”, vagy a Föld változásaira(ahogy a Föld meggyógyítja és regenerálja magát). Ellenben, emlékezni fogtok a “misztikus élményetekre”, amely majd reményt és új lehetőségek választását hozza, egy pozitívabb jövőért, számotokra.

Ott ugyanazt a Negatív Polaritást kell majd leküzdeni, de ha a mi Negatív Vizsgánk sikeres lesz(annak kell lennie), akkor mások állnak majd a helyünkre a zsinórokat húzgálni a “színfalak mögül”. Már így is túlteljesítettük magunkat és meghosszabbítottuk a nektek szóló Szolgálatunkat. Fáradtak vagyunk. Itt az idő, hogy megtisztuljunk a Karmánktól és visszatérjünk a Fénybe, amely az igazi lényegünk.

Kérdező: Többször mondtad, hogy a segítség elérhető azok számára, akik keresik az igazságot. Nekünk csak kérnünk kell. Mi a legjobb módja ennek? Soha nem volt meg az a képességem, hogy emlékezzem az álmaimra.

Rejtettkéz: Olvass vissza! Már az előbbiekben adtam útmutatást arra, hogy hogyan kell emlékezni az álmokra. Ehhez gyakorlat kell és ez egy lassú folyamat, de valahol el kell kezdeni. Légy türelmes magaddal .

Kérdező: Mi az, amit konkrétan tennem kell, hogy elérjek egy olyan állapotba, ahol útmutatást kaphatok arra, hogy meg tudjam különböztetni az igazságot a hazugságtól?

Rejtettkéz: Dolgozz magadon! Menj le meditatív állapotba! Nyugtasd le az elmédet, hogy legyen hely a Lelked számára, melyben meghallhatod az egyenlőre még “piciny hangját”. Kérd a Végtelen Teremtődet, hogy segítsen neked és hallgass a belső hangodra! Légy türelmes, idő kell ahhoz, hogy kifejleszd a belső kommunikációt, miután egy életen át elhanyagoltad ezt. Ha kitartó vagy és folyamatosan dolgozol magadon, akkor fokozatosan, de el fog jönni hozzád. Meg kell tanulnod BÍZNI a Belső Vezetésedben. NEM SZÁMÍT MAJD, HOGY MÁSOK MIT FOGNAK MONDANI. Ez az utolsó teszt. Megbízni a te belső Igazságodban, még akkor is, ha az egész világ azt mondja neked, hogy az “hibás”. Ez nagyon kemény munka. Bízni magadban, amikor mindenkinek kétségei vannak körülötted és őrültnek neveznek. Ezért a feladatért/kihívásért jöttél ide.

Az egyetlen és tartós Igazság az az, amelyre “Te magad jöttél rá”. Hírnökök jönnek-mennek és addig beszélnek neked, amíg csak bírják, de ez nem a Te igazságod mindaddig, amíg fel nem ismered Lényed Belsejében azt, ami Igaznak “érződik” számodra.

Soha ne fogadj el igazként valamit, csak azért, mert valaki azt mondta neked. Amikor a belső hang vezet téged, hogy ez az „Igazság” Igaz, és te valahol mélyen belül egy feltörő izgatott meleg érzést érzel, amely azt mondja “igen, tudtam”, akkor jó helyen jársz. Tartsd ezt az érzést(ez az érzés a Lelked nyelve) és Védelmezd gondosan, mert biztos lehetsz benne, hogy az újonnan talált hited sok tekintetből lesz támadva. Ez tervezett, így fognak tesztelni téged. A te Igazságodnak ki kell állnia az idők próbáját, mely jól át lesz ellenőrizve/tesztelve. Erősen és hosszan tarts ki az Igazad mellett, amit mélyen belül Tudsz. Ne engedj semmilyen külső erőnek, amely letérít az utadról. Nem számít, hogy ezt milyen erővel teszik ellened. Ők csak a dolgukat végzik még akkor is, ha nincsenek “tudatában” annak, amit valójában tesznek. Fontos szolgálatot végeznek számodra és te hálás lehetsz ezért nekik.

Minden jót kívánunk az utazásotokhoz! Kérjétek a Végtelen Teremtőt, hogy védelmezzen és vezessen az utatokon!"
  

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.