Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beszélgetés "Rejtettkézzel"

Kérdező: Azon gondolkodom, hátha tudnál segíteni nekem. A nevem Shelby David és az eljövő próbák és gyötrelmek miatt vagyok itt. Quetzalcoatl része vagyok, vagy annak az újjászületése, amennyire tudom. Tudom, hogy sok szavad igaz, mert már újra felfedeztem ezeket az igazságokat, megtalálva, hogy legjobban melyik rezonál velem, a bolygó különböző hitrendszerén keresztül.

Rejtettkéz: Hello Shelby, jó Téged újra látni. Jó ideje volt már, öreg barátom. Meglepne Téged, hogy számítottunk Rád?

Quetzalcoatl is egy 6.dimenziós(sűrűségű) Csoport Lélek(Társadalmi Memória Komplexus). Néhányan úgy utalnak Quetzalcoatl-ra, mint “Felemelkedett Mester”-re, bár ezt a titulust/címet épp ő mosolyogná meg leginkább, tudva, hogy ez a “kiválóság” ezen a ponton még kicsit messze van a számára, ugyanúgy, mint ahogy a mi számunkra is(mint Lucifer csoport lélek). Őt úgy írhatnánk le inkább, mint aki “Mesteri” szinten megtanult egy bizonyos Dimenziót, de az egész Teremtési inkarnációs ciklus Mesteri szintre vivése addig nem történik meg, amíg az egyén nem érte el az Egy Végtelen Teremtőbe való visszamerülést. Akkor lehet ezt választani, ha elérted a 8.dimenziós felemelkedést, vagy ugyanekkor azt is választhatod, hogy a Dimenziók következő oktávjára haladsz tovább és új Teremtésbeli inkarnációs kihívást(megmérettetést) kezdesz.

Kérdező: Hosszú ideje ez az első alkalmam itt a Földön. Már egy jó ideje ismernek és más is mondta már a vérvonaladból, hogy valójában nem létezem itt.

Rejtettkéz: Igazad van, hogy már egy jó ideje nem voltál itt a “Föld-Idő”-ben, bár az nem igaz, hogy soha ne lettél volna itt azelőtt. A Quetzalcoatl csoportlélek sok 3.dimenziós inkarnációs ciklust élvezett itt a Klasszikus Azték időszakban. Ő eleinte küszködött a tökéletes Szeretettel, mások szeretetével, ami sokszor visszatartotta a fejlődését. Bár egyszer ráeszmélt a bennünk rejlő egységre, képes volt másokban meglátni magát és onnantól kezdve felgyorsult az ő(a te) fejlődése(d). Quetzalcoatl Lélekcsoportod lenyűgöző 76%-os pozitív eredményt ért el az azt követő aratás időszakban. Természetesen, amikor egy lélekcsoport átesik egy 3.dimenziós inkarnációs cikluson, ezek az individualizált lélek részek -azaz ti- vagytok azok, akik végzik a tényleges fizikai inkarnációkat, az individualizált lelked "Lélek feletti"-jével(a "Magasabb Énnel") ami úgy viselkedik, mint egy energiahorgony, amelyről az individualizált lélekszikrák le vannak válva.

Sok idődbe telt míg átdolgoztad magad az 5.Dimenzión, a Bölcsesség, vagy Fény dimenzióján. Jórészt ez volt a fő oka a könyörület túlzott mértékének(ami nem rossz dolog, minthogy a könyörületesség az egyik legfontosabb dolog, amin a 4.Dimenzióban dolgozni kell). Bár ahhoz, hogy az 5.ből a 6.dimenzióba léphess(az egység dimenziója), meg kell tanulni az egyensúlyt a könyörület és bölcsesség között. Ennélfogva a 6.Dimenzió néha úgy ismert, mint a könyörületes bölcsesség dimenziója, mivel ott megtanulták a kettő közti egyensúlyt. Ez sok inkarnációs ciklust tett szükségessé a számodra, ezért érzed jól, hogy már hosszú ideje nem jártál a 3.dimenziós Földön.

Kérdező: Nem várták, hogy felbukkanok, eredetileg másik korábbi kötelezettségem volt, de az utolsó pillanatban sikerült idejutnom. Az egyik dolog amire emlékeztem az az, hogy én is szerződés alatt állok. Ha ez jelent neked valamit, én egy belépő vagyok, szóval az emberi családom nem olyan, mint én. Sok időt töltöttem különböző dimenziókban utazgatva és különböző forradalmakat segítettem ott.

Rejtettkéz: Nem csal a megérzésed, Shelby. Ez nem csak rád, hanem az egész lélekcsoportodra vonatkozik.

Az utolsó két ciklusban Quetzalcoatl(saját makrokozmoszod) egy 5.dimenziójú csoporttal dolgozott az Alpha Centaurin, akik hasonló problémákat tapasztaltak könyörület bővelkedésben a személyes bölcsesség rovására. Mostanában fejezted be az ottani megbízásodat és buzgón igyekeztél, hogy ki ne hagyd a dicsőséges lehetőséget, hogy részese légy ennek a nagy aratásnak. Noha, a csoportod, ahogy mondtam, végül megtanulta a Szeretet/Fény egyensúlyt, hogy beléphessen a 6.dimenziójú egység vibrációba, még mindig nagy a hajlamod a szélsőséges együttérzésre és ahelyett, hogy a szokásos tér/idő periódust vennéd(az anyagmentes univerzumot, ahol az inkarnációk között pihenni szoktunk), ennél a pontnál lelkesen ugrassz bele ebbe a 3.dimenziójú tér/idő forgószélbe, hogy segítségére legyél a többi lénynek.

Kérdező: Az a problémám, hogy a megsérült a memóriám és néhány dolog amire az előző létezéseimből emlékeztem, nincsenek összhangban a te szavaiddal. Több alkalommal találkoztam Luciferrel és tábornokaival. Bármilyen információnak örülnék, ami enyhíthetné zavarom, hogy miért olyan kuszák a gondolataim, mert tisztán ismerem az utam és várom a kiindulópontot, de nem teljesen tiszta, mi is történik itt. Köszönöm az időt, amit rám szánsz!

Rejtettkéz: Valóban találkoztál velünk(Lucifer) korábban, több alkalommal is. Különböző Tanácsi és Szövetségi feladatban dolgoztunk együtt. Használd az “álomidős” kommunikációs ajándékodat(ami nagyon fontos kommunikációs lehetőség a felsőbb éneddel és sok más forrással, ahonnan információk töltődnek le), hogy beépüljenek a belső adatbankodba. Kezdj el lejegyezni mindent, amire ébredés után emlékszel és ne add fel ezt a folyamatot, még akkor se, ha az elején nehezen megy. Lassan kezdesz majd értelmet adni azoknak az információknak, amik letöltődnek a tudatalatti elmédbe. Amikor már jártas leszel ebben és úgy tudod használni az “álomidőd”, mint belső kommunikációs módszert, kérd meg a Végtelen Teremtőnket, hogy emlékeztessen téged a Zeta Reticuli rendszerben töltött idődre. Szívből remélem, hogy emlékezni fogsz az utolsó együtt töltött szolgálatunk időszakára.

Sajnos, csak péntekig van engedélyezve itt az időm, ezért nem valószínű, hogy ezen üzenet után kommunikálunk még. A legjobbakat kívánom a megbízásodhoz, barátom, mind az egyéni, mind a csoportlelkednek. Kérem a Végtelen Teremtőnket, áldja és vezesse utad. Várom, hogy lássalak a másik oldalon, amikor vége lesz ennek a nagy útnak.

A szeretetünk, bölcsességünk, békénk legyen veled.

Kérdező: Említed Alcyonet… érdekes, van egy mennyei térkép róla a Hoover gátnál (http://hu.wikipedia.org/wiki/Hoover-g%C3%A1t). Van ott egy iránytű is, csillagjegyekkel körülhatárolva.

Rejtettkéz: Valóban. Mint egy hollywoodi produkcióban. Elrejtettük az igazságot, egyenesen ki a széles nyílt térbe(úgy, hogy mindenki jól láthassa - Tom). Amit az emberiségnek “Scifi”-ként nyújtanak, legtöbbször éppenséggel tudományos valóság.

Kérdező: Valójában mit képviselnek a szárnyas szobrok amelyek a gát bejáratát őrzik-az amerikai kormány jóváhagyásával-? Összefüggésben vannak-e ezek a mennyei szimbólumú gyűjtemények a luciferi/idegeni/napéjegyenlőségi/átalakulási dolgokkal/jelenségekkel?

Rejtettkéz: Ez éppenséggel nagyon egyszerű. Észreveheted, hogy a lábak közvetlenül lefelé, a Föld felé mutatnak, a kezek és a szárnyak pedig felfelé, az égre. Az élet-erő energia belefolyik az emberi elme/test/ lélek egységbe, a földből fel, a lábakon keresztül. Az intelligens energia a Végtelen Teremtőtől folyik le fentről, a koronacsakrán keresztül. A szárnyak a bennünk(Luciferben) rejlő Istenit képviseli. Azt is észreveheted, hogy az alak ül. Ez azt szimbolizálja, hogy a hatalmunk(Luciferé) köti össze a Mennyet a Földdel és minden dolognak keresztül kell mennie rajtunk.

Kérdező: Ahogy a legtöbben feltételezik; ezek az ún. gazdagok (“vérvonalúak”) -látszólag hétköznapi emberek(beleértve a hírességeket, politikusokat, stb.) elegyedve a társadalommal viszonylag észrevétlenül-, hozzájárulnak az ügyedhez a dolgok nagyobb perspektívája alapján?

Rejtettkéz: Azoknak, akiknek ismered a nevét, nincs igazi hatalmuk. Persze, úgy tűnik nagy a hatalmuk és a Földhöz kötött lelkek hatalomként is érzékelik. A mi gazdagságunk mellett a milliomos és milliárdos “celebek” és vállalati nagyfőnökök vagyona gyerekek zsebpénzének tűnik. A vagyonunk családi vagyon, évezredeken át nemzedékeken ment keresztül. Bár az igazi gazdagság az, hogy a szíved mélyén tudod, hogy te és a Végtelen Teremtőd egyek vagytok. Keressétek először Isten Királyságát(a Végtelen Teremtőt) és mindezek megadatnak neked.

Kérdező: Mindenki tisztában van azzal, hogy ennek a vérvonalnak a része, vagy néhány tagja nem tudja, hogy ilyen kapcsolatuk van? Egy meghatározott korban tudatják ezt velük? Például, neked, hogy és hány évesen mondták meg, hogy hová tartozol?

Rejtettkéz: Igen. Ha a vérvonalhoz(családhoz) tartozol, te beleszületsz és születésedtől kezdve így vagy nevelve. Nincs más út! Szeretném tisztázni ezt a vérvonal ügyet. Azok, akiket ismersz, a földi vonalhoz tartoznak. Igen, meg van a helyük a családban, de az igazi hatalmi vonalak nem erről a bolygóról származnak.

Kérdező: Talán ezt találtam eddig az egyetlen lényeges dolognak. Ez jónéhány kérdésemre segít megérteni a válaszokat.

Rejtettkéz: Örülök. Ez talán az egyetlen (leg)fontosabb dolog, amit megosztottam.

Kérdező: Sajnos, ez szintén enyhít az “Új Világrend” legtöbb vádján.

Rejtettkéz: Ez a nézőpontodtól függ. Enyhítette ez a negativitást, amit fenntartottunk? Nem. Enyhítette a fájdalmat és szenvedést, amit okoztunk, és okozunk a bolygón? Nem.

Az enyhíti, hogy befejezzük a “Végjáték forgatókönyvet” és nyíltan előjövünk, hogy felajánljuk a süllyedő politikai és pénzügyi rendszerek "megmentését" a nagyra becsült Vezérletünkkel? Nem.

Ez azt jelenti, hogy táplálnod kéne a negativitást? Nem.

Enyhíti azt, hogy le kell töltenünk egy ciklust a karma ledolgozásáért, hogy kiegyensúlyozzuk a túlzott negativitását? Nem.

Ez azt jelenti, hogy eszközként kellene használnod a negativitást, hogy megmutassa ki nem vagy? Igen.

Arra mindig emlékezz, hogy amit mi játszunk az egy gyönyörű játék és együtt teremtünk a Végtelen Teremtőnkkel. Emlékezz, hogy a “színpadon kívül”(az életek között) a legjobb barátok vagyunk és senki nem hal meg igazán és senki nem szenved, csak a játékban. A játék nem valóság. A valóság az valóság és megvan rá a hatalmad, hogy kifejezd a valóságot a játékban, ha egyszer megtanultad hogyan tedd ezt.

Kérdező: Lényegében azt mondod, hogy a lélek csak a pozitivitást választhatja egy olyan világban, ahol a negativitás szintén létezik. Ha nem volnátok főszereplői ennek a világnak, az emberi léleknek nem lenne lehetősége választani a “jó” és “rossz” között és így nem tudná bizonyítani spirituális szinten, hogy megérdemel egy (bizonyos)túlvilági sorsot. Ha csak a pozitivitásból választhatnánk, nem tanulnánk semmit sem és lelkünk nem fejlődne.

Rejtettkéz: Pontosan.

Ezért jöttünk. Nagy áldozat volt ez részünkről. Nehéz a 3.dimenziós élettapasztalat szellemi határain belül ezt megérteni, de megtesszük, mert szeretünk titeket.

Kérdező: Ez így teljesen egyértelmű, de eddig mégis sikerült figyelmen kívül hagynom egy dolgot. Sajnos azoknak, akik szeretik a földi létezésünket(vagy inkább a lehetőséget amit kínál), elég nehéz megemészteni egy olyan koncepciót, ahol a szenvedés, rabszolgaság olyan természetesek mint a szeretet, boldogság és csak ez után a földi létezés után lehetünk végleg szabadok.

Rejtettkéz: Megértem. A mi feladatunk őrizni a katalizátort. A tiétek, hogy használjátok. Mögé tudsz nézni annak, amit a szemeid mutatnak neked, hogy megtaláld és kifejezd a szeretetet és boldogságot egy félelemmel és stresszel teli világban? Ha igen, akkor egy világító torony leszel a sötétségben. Bezárkózol a sötétségbe, vagy, felállsz és kisugárzod a benned lévő Isteni Fényed? Ezt a döntést csak te hozhatod meg.

Gondolkozz el ezen:

Ha az egy Végtelen Teremtő, végtelen és Ő teremtett mindent ami van(ami van és amije van), akkor a Végtelen Teremtő ne lenne benne minden dologban?

Ha azokban is meglátod a Végtelen Teremtő isteni szikráját, akik kárt okoznak neked, az illúziók erős szorítása elkezdi elveszteni feletted a hatalmát.

“Szeresd ellenségeidet és imádkozz azokért, akik háborgatnak(zaklatnak) téged!”

Kérdező: Köszönöm, Rejtettkéz. Akár létezel, akár nem, az biztos, hogy elgondolkodtattál és tanultam.

Rejtettkéz: Nagyon szívesen. Létezem, de probléma lenne, ha nem? Emlékezz, nem az üzenet hordozója a fontos, hanem maga az üzenet lényege. Jó utat kívánok neked haza. A másik oldalon majd látjuk egymást és egy jót nevetünk azon, amit ebben a nagy drámában játszottunk.

Kérdező: Van rá valamilyen mód megszüntetni ezt a korlátozást? Mert én lehetek épp csak nagyon lusta, vagy lehetek egyfajta ráhatás alatt… és szeretném tudni melyikről van szó. Tudunk valamit tenni ezzel az bénult alvó állapottal? Mert időről időre megkapom ezt árnyalakokkal, vagy anélkül(valószínű, hogy félálomban látja ezeket az “árnyalakokat” – Tom).

Rejetettkéz: Van. A kutatás és az alkalmazott Pszichés Árnyékoló technikák. Az interneten sok információ van, tehát nem tölteném a maradék kis időmet azzal, hogy belemenjek ebbe. Olvass sokat és hallgass a belső hangodra. A lelked vezetni fog, ha megkéred. Az érzések nyelvén beszél. Ha igaznak érzed, általában az az is.

Nem, az alvó bénultsággal nem függ össze. Ez akkor jelenik meg, mikor az agy előbb ébred fel alvó állapotából, mint a test. Amíg mély alváson mész keresztül, R.E.M. fázisban vagy, természetes, hogy ebben a ciklusban a tested bénulttá válik, hogy így megelőzze az álmodás közbeni esetleges sérüléseket. Néha, ha túl hirtelen riadsz fel egy álomból, a tested még úgy gondolja, hogy még mindig álmodik és ez a R.E.M bénulás folytatódik még egy darabig, általában addig, míg fel nem rázod magad, általában a légzés nehézsége miatt.

Kérdező: És egy másik kérdés. Lehetséges, hogy az elkövetkező időkben lerombolható a mi esszenciánk, vagy ez csak egy másik megfélemlítési taktika?

Rejtettkéz: Nem. Az esszenciádat soha nem lehet lerombolni. Az Egy Végtelen Teremtő egyedi része vagy. Egy örök lélek vagy, jelenleg egy fizikai héjban tartózkodsz, amit “földi-öltönynek” hívhatsz. A földi öltönyöd el fog pusztulni, de Te nem halsz meg. Semmi nem pusztíthatja el a Végtelen Teremtőt, és Te és a Végtelen Teremtő egyek vagytok.

Kérdező: Dolgozni járok, hogy kifizessem a számláim, jó életet élek a barátaimmal, a szeretteimmel, emberekkel, akikkel törődöm. Lényegében egy jó ember vagyok, de az érzelmek teljes skálája megtalálható bennem, ahogy egy “igazi” emberben, azaz; féltékenység, gyűlölet, stb. Azt hiszem, úgy írnám le magam -a te kifejezéseddel élve-, mint “langy-meleg”.

Hogyan tekinthetném én, mint egyedi lény igaznak, amit mondasz?

Rejtettkéz: Senki sem kért meg rá, hogy mindezt elhidd. Soha ne hidd el azt, amit más “igaznak” mond neked. Az a célod itt, hogy megtaláld a saját igazad. Néha mások segíthetnek ebben azzal, hogy útmutatást ajánlanak, de azért, hogy az ő igazságuk a tied legyen, át kell mennie a tisztánlátásod tesztjén. Ülj csendben meditálva és kérd a Végtelen Teremtőt, hogy vezessen az utadon. Meditálj azon, amit megosztottam veletek és hallgasd a belső érzéseidet. Azok a lelked szavai.

Használd a negatív érzéseket, amik felmerülnek, eszközként, mert azok eszközök. Gyakorold, hogy észrevedd amikor negativitás merül fel benned. Mikor észreveszed, hogy negatív gondolatot vetítesz ki, emlékezz, hogy minden gondolat teremtő és kérdezd meg magadtól, valóban ezt szeretnéd-e teremteni?!

Míg ez menni fog, beletelik egy kis időbe, de ne add fel. Csak tartsd figyelemben a negatív gondolatmintákat, ahogy előjönnek, és ha így teszel, egyszerűen válaszd újra és dönts egy sokkal pozitívabb reakció mellett.

Kérdező: Egy oldalon olvastam már erről a témáról, olyantól, aki “belső embernek”(The Insider) hívta magát, de az ő bejegyzései kevésbé voltak kifinomultak, mint a tiéid. Ő a te elődöd volt? Az egyik vérvonalad tagja hozta azt nyilvánosságra?

Rejtettkéz: Egy jó kérdés. Átolvastam azt az anyagot, s nagyon érdekes volt. Nem, nem egy elődöm volt, nem volt olyan közzététel a családomtól korábban, amiről tudnék, nagyon furcsa lenne. Bár, megjegyzem, ő maga is “kisebbségnek” vallja magát és bizonyos szempontból egy nagyon jó ötletet adott nekem.

Azt mondanám, hogy az anyaga körülbelül 60%-os pontosságú. Miközben olvastam azt éreztem, hogy nem szándékosan pontatlanok az információi, hanem csak nem rendelkezett “nagyobb képpel”. Ha ő tényleg a kisebbségi csoportból jött volna, amit én el is hiszek neki, akkor ez tökéletes értelmet adna mindannak.

Kérdező: Szóval, amikor jön az Aratás, az időmnek itt vége és ez a tudatos héj amiben élek nem lesz többé, akkor mi lesz? Mi történik velem? Mi történik a barátaimmal és a szeretteimmel? Mi és a túlnyomó többségünk akik ezzel a dimenzióval, ezzel a sűrűséggel rendelkeznek ezen a bolygón, többé kevésbé tudatában leszünk az előre bejelentett eseményeknek?

Rejtettkéz: Ez egy jó kérdés. Szeretem, ha egy kérdés a szívből jön.

Ez azoktól a körülményektől függ, amik körülvesznek ennek az adott élettartamnak a végső pillanataiban. Például, mondjuk, ha a fizikai részed az elkövetkező földi változások alatt megtapasztalná azt, amit “halálnak” mondanak, rögtön visszatérsz abba a csodálatos birodalomba ahol az inkarnációk között tartózkodunk, amit mi idő/tér, vagy anyagmentes birodalomnak nevezünk. Ez az a hely amire az emberek Mennyként utalnak. Ott találkozol mindazokkal a szeretteiddel, akik ez alatt az élettapasztalat alatt szintén “meghaltak”, s egy csodálatos és érzelmi újraegyesülést élhetsz majd át. Találkozol a lélekcsoportoddal és a spirituális tanítóiddal. A lélekenergiánk egy részét mindannyian ott hagyjuk a másik oldalon, mikor idejövünk. Attól függően döntjük el, hogy több vagy kevesebb lélekenergiát hozunk magunkkal, hogy milyen nehézségeink várnak a földi élettapasztalatokban. Egy átlagos “élettartamra” általában 60-80%-os lélekenergiát hozunk magunkkal az inkarnációba. Ezért, még azokkal a szeretteiddel is találkozhatsz és üdvözölhetnek téged mikor hazaérsz, akik már korábban visszatértek a lelkek világába és már egy másik kalandba inkarnálódtak, mert az energiájuk egy része ott marad. Ezután a vezetőitekkel értékelitek az élettapasztalataitokat és megtanuljátok a sikereitek és a hibáitok leckéit. Ezután tanulással és pihenéssel töltöd az időd, mielőtt elkezdenéd tervezni a következő inkarnációdat.

Azok, akik fizikailag nem halnak meg a Nagy Aratás elérkezte előtt, lesz egy pillanata a “zero-pont időnek”, amikor mámorító összeolvadást élvezhetsz/tapasztalhatsz a Végtelen Teremtővel, mely egy csodálatos emlékeztetőt és megnyugtatást ad arról, ki és mi vagy valójában, mielőtt a feledés fátyla ismét leszáll rád, majd arra a helyre kerülsz, ami vár rád. Attól függően, hogy a 4.Dimenzió Negatív részéhez(hozzánk) csatlakozol(nem valószínű), vagy a 4.Dimenzió pozitív részében diplomázol(valószínű), vagy egy másik hasonló 3.dimenziós bolygóra mész(langyosoknak), folytatva a tanulást. Bár, akár több cikluson keresztül is eltarthat, amíg a 4.Dimenzió pozitív részében diplomázhatsz. Azok, akik ebbe a kategóriába tartoznak, semmire nem fognak emlékezni az átalakulás idejéből, olyan lesz, mintha semi nem történt volna. Csak a “zéró-pont”élményt tartod meg az emlékezetedben, hogy ösztönözzön téged. Ebben az életben nem fogsz emlékezni a közelmúltban lejátszódó aratás élményeire. Olyan lesz, mintha mindannyiótoknak lenne egy misztikus élménye és az életed “normálisan” folytatódik tovább. “ 

"Kérdező: Nehéz mindezt elhinni, de mégis nagyon kifinomult módon és érdekfeszítően tájékoztatsz, s válaszolsz a kérdésekre..

Rejtettkéz: Ez így van jól. Nem akarom, hogy vakon higgy nekem. Ezen a bolygón túl sokan töltik az egész életüket azzal, hogy azért tegyenek és gondoljanak valamit, mert mások azt mondják, hogy ez és ez így van.

Amit én szeretnék az az, hogy a szavaim katalizátorként hassanak rád. Ezért jöttünk ide. Ha a szavaim azt okozzák benned, mégha csak egy rövidke időre is, hogy megállsz és (fel)értékeled azt amiről úgy gondolod, hogy már tudsz az élet természetéről, és amit magától értetődőnek veszel, hogy igazad van(mert mindenki más is ezt hiszi), akkor értékesen töltöttem el az időmet. A célom az, hogy Autentikus Emberi Lények legyetek, gondolkodva és érezve és eldöntsétek mit éreztek magatoknak igaznak. A legjobbakat kívánom az erőfeszítésedben.

Kérdező: Nem tudsz egy szemernyi bizonyítékot sem nyújtani arról, hogy ez nem egy átverés, mégha hihetetlenül könnyű is lenne ezt megtenni, ha azok vagytok akiknek állítjátok magatokat.

Rejtettkéz: Nem akarunk!.. Nem pedig nem tudunk. Nagy különbség.

Ennek a beszélgetésnek nem az a célja, hogy bizonygassuk bizonyos próféciák beteljesülését.

Ha azt hiszed, én úgy gondoltam, hogy vakon hinnetek kellene, vagy akár azt akartam, hogy ez történjen, akkor nagyon tévedsz. Csalódott lennék, ha ez lenne a helyzet, mert semmit nem tanultatok volna abból az időből, amit itt töltöttem(nem te személyesen, úgy értem; ti emberek, általánosságban).

A feladatom itt, ahogy az évezredek óta az inkarnációim alatt is, hogy katalizátort biztosítsak. Hogy gondolkodásra késztesselek(újra mondom, hogy nem neked személyesen, hanem általánosságban értem).

Ha azért lennék, hogy olyan “bizonyítékot” adjak neked, amit keresel, ha megjósolnék dolgokat és holnap minden megtörténne a szemeid előtt, az emberek mindent “szentírásnak” vennének amit mondok. Nem lenne jó, ha ez történne, mert akkor semmit nem tanulnátok magatoktól.

Ez nem rólam szól. Én csak egy hírnök vagyok. Ez mind rólad szól(általánosságban beszélek), és arról mit teszel a katalizátorral kapcsolatban. Kérdezzétek meg magatokat, mit gondoltok arról, amit a valóságról tudtok. Keressétek a Végtelen Teremtőt magatokban és kérjétek az irányítását.

“Kérjetek és megadatik. Keressetek és találtok. Kopogjatok és az ajtó megnyittatik előttetek.”

Kérdező: Én egy 32. fokú(Szabad)Kőműves vagyok, bár ha te tényleg egy királyi vérvonal tagja vagy, tudhatnád, hogy ez semmit nem jelent.

Rejtettkéz: Ha te tényleg elérted a “Királyi Titok Fenséges Hercege” szintet, a Skót Rítuson keresztül, vagy a “Templomos Lovag Rendet” a Yorki Rítuson keresztül, és nem tanították meg a Teremtés Igazságait, akkor nagyon kíváncsi lennék melyik Páholyt látogattad, mert nagyon szeretnék elbeszélgetni a Tiszteletreméltó Mestereddel.

Persze, teljes mértékben megértem és tiszteletben tartom, ha nem akarod ezeket a személyes részleteket a nyilvánosság előtt közölni.

Természetesen, amit egy másik üzenetben mondtál arról, hogy csak 3 fok van, azok számára igaz, akik a Kék vagy Craft Páholyt látogatták, bár te kijelentetted, hogy a 32.fokon vagy, így feltételeztem, hogy a Skót, vagy a Yorki rítussal egyenértékű páholyban vagy.

Remélem, személyesen lehetek jelen az eseményen, ha valaha meg leszel hívva, hogy túllépj a 33.fokon. Szeretnék az lenni, akinek a feladata bemutatni téged Lucifernek. Arra számítok, hogy valószínűleg visszajössz és azt mondod, nincs további fokozat a 33.után. Nos, ha szerencsés vagy, szép meglepetés érhet valahol útközben. Őszintén remélem, hogy ilyen messzire jutsz.

Kérdező: Ez az ismétlődő leleplezett összeesküvés elméleted is azt mutatja, hogy csak az átverés miatt vagy itt.

Rejtettkéz: Ez a szó, hogy “leleplezett” mindig egy kiadós nevetésre sarkall. Egyesek úgy gondolják, ha a “leleplezett” szóval dobálóznak, akkor az úgy is van. A leleplezések túlnyomó többségében több lyuk van, mint az “összeesküvés-elméletekben” amelyeket el akartak némítani. Csupán egy “váz”(kapaszkodó) azoknak, akik tényleg nem akarják, hogy az Igazság Igaz legyen, hogy továbbra is abban higgyenek, hogy nem az, így még egy kicsit visszadughatják a fejüket a homokba.

Mindenesetre, ösztönöznöm kell a nyitott gondolkodásúakat, hogy kérdezzenek. Tiszteletem a tiétek, továbbra is folytassátok (jó)munkátokat…

. . .

Kérdező: Eddigi életem alatt alkalmanként szoktam imádkozni, és néhány formális, néhány nem annyira lenyűgöző, de szinte azonnali fizikai eredményekkel jár. Ezeket az eredményeket személyes bizonyítéknak vettem a szívemben, hogy létezik egy magasabb erő, vagy erők, amik értelmes módon tudnak válaszolni, legalábbis nekem, de valószínű akárki másnak is. Mégis, nem zárom ki a véletlen lehetőségét. A te nézőpontodból lennél szíves megvilágítani ezt a jelenséget?

Rejtettkéz: Nincs olyan, hogy véletlen. Semmi sem történik véletlenül.

Az élet folyamatos kommunikációs kapcsolatban/folyamatban van velünk. Csak többnyire, az emberek túl elfoglaltak, hogy ezt észrevegyék.

A Végtelen Teremtőnk arra vágyik, hogy közel legyen hozzánk. Valójában közelebb van, mint ahogy a legtöbben hinnék, csak nem veszik Őt észre. Ahogy minden nap elmennek Mellette az utcán, amikor kérnek egy kis aprópénzt, amikor behajolsz hozzá az ágyba és adsz neki egy jóéjt puszit, amikor összenyomod, ahogy fut fel a fürdőszobafaladon a hálója felé. Amikor senki más nincs a szobában, csak “te”.

A legfőbb ok amiért az emberek nem kapnak választ az imáikra az az, hogy nem igazán hisznek benne, hogy egyáltalán kapni fognak. Nincs “hited” a Végtelen Teremtőnkben, bízz benne. Az ima legerősebb formája a hála. “Még mielőtt kéred, már megadtam azt neked.” Hála az, hogy tudod, a mi Végtelen Teremtőnk biztosította neked azt, amit megígért, és legyél hálás ezért már az előtt, hogy látnád az eredményt. Minél jobban bízunk a Teremtőnkben, annál több eredményt kapunk.

Az élet megadja mindazt, amit mi elvárunk, hogy kapni fogunk(mert minden gondolat Teremtő). Ha felkelünk és arra számítunk, hogy rossz napunk lesz, legtöbbször pontosan azt is kapjuk.

De emlékezz, ez mindkét irányba így működik.

Kérdező: És ez lenne az átverő rongybábuja(álruhája), ami azért lett létrehozva, hogy a hitelesség auráját kölcsönözze neki(új név, minden hozzászólás ezen a szálon, az Eredeti Első Hozzászóló előkészítéseként működik).

Rejtettkéz: Oh kedves, te tényleg kétségbeesve kapaszkodsz a szalmaszálba. Akármilyen Adminnak megvan a hatalma látni, ha többszörös regisztrációt használok. Boldog lennék, ha egy Admin elmondaná, ha így lenne, mert nem így van. Két regisztrációt fog tőlem látni. “Hidden-Hand” az első, amelyikre soha nem kaptam visszaigazoló e-mailt, és ez; “Hidden_Hand” az amelyikre megkaptam a megerősítést.

A Végtelen Teremtőm megadja nekem az egyedüli “hitelességet” -amire szükségem van-, vagy amit akarok, ebben a témában.

Kérdező: Rejtettkéz, élveztem a hozzászólásaidat olvasni, ha másért nem is, azért a szokatlan tényért, hogy nincs rossz fogalmazással, helyesírással, elgépeléssel tarkítva. Ajánlhatom tisztelettel, hogy legközelebb válassz egy másik helyet? (Személy szerint én a ProjectCamelotot kedvelem). Bárhogy is, én még nyitott elmével, de szkeptikusan olvasom.

Rejtettkéz: Köszönöm. Tudunk a Project Camelotról. Előfordul, hogy említésre méltó munkát végeznek. Bár nem tudom, nekik is van-e fórumuk. Nem kimondottan az én területem mostanában az internettel foglalkozni. Így ritkán van időm, hogy akár bele is kezdjek. Nagyon élveztem ezt az időt másokkal kapcsolódva a “kibertéren” keresztül.

Nos, hogy ha benne lennél egy megbízásban, vagy akárki más(ha neked nincs rá időd), boldog lennék, ha összegyűjtené valaki ezt a topikot(mínusz a “megszakítások”), így az üzenetben csak a ténylegesen előre vivő kérdések és válaszok jelennének meg - és feltenné(d) egy darabban. Ahogy az előbb említettem, azért választottam az ATS-t -ha jól voltam informálva-, mert ez az egyik fórum, ahol magasabb intelligenciai arány és érvelés van a tagok között. Összességében ezt is tapasztalom.

Ha úgy gondolod, ez hasznos lenne a Camelotnak, nyugodtan oszd meg ezt a párbeszédet. Minél több ember éri el, annál jobb.

Kérdező: Nagyon kevés álmom van mostanában, de múlt éjjel volt egy, s ez arra késztetett, hogy feltegyek neked egy kérdést. Lenyűgözőnek találtam, hogy az összes téma közül, amit az univerzum felajánlhat, ezt adta……(itt angolul sincs vége a gondolatnak! Hiányzik a kérdés! Rejtettkéz még olvashatta, mert válaszolt rá…:) - Szabolcs)

Rejtettkéz: Semmi sem történik véletlenül, semmi.

Az álmok a Léleknek egy kulcsmódszere, hogy az által beszélni tudjon velünk. A tudatos elme legtöbbször túl elfoglalt és zaklatott ahhoz, hogy meghallja amit a lélek mond. Ezért a tudatalattit kell használnia helyette.

Kérdező: Rejtettkéz, átkutattam az egész életemet, közel, s távol válaszok után kutatva.

Amikor szavaid olvastam, kénytelen voltam magamtól feltérképezni a teljes jelentésüket és igazságtartalmukat. Kénytelen voltam a legteljesebben megvizsgálni őket. És az fűtött, hogy összehasonlítsam őket a bennem lévő igazsággal.

Rejtettkéz: Pontosan ez a módja annak, ahogy ezt végig lehet járni. Ismét szeretném javasolni, hogy ne fogadjátok el vakon igaznak, amit mondok. Soha nem volt célom, hogy bárki így tegyen. Nem azt mondom, hogy nem igazak szavaim, de mérlegelnetek kell. Meditálni rajta, valamint a saját intuíciótok és belső érzésetek fényében döntsétek el, hogy igaznak érzitek-e a magatok számára a szavaim, vagy sem.

Kérdező: Rejtettkéz, a legnagyobb tisztelettel és alázattal teszem fel a kérdésem, ki előtt fogunk állni amikor ott leszünk, amit mindannyian otthonnak nevezünk?

Rejtettkéz: Mi, ahogy mindannyian, az Egyetlen Végtelen Teremtőnk előtt állunk majd.

Mi mindannyian tudjuk, mi vár ránk az eljövendő 4.dimenziós Negatív Polaritású világban. Meg kell tapasztalnunk azt a negativitást, amit mi magunk teremtettünk és tudnunk kell, milyen érzés az. Le kell dolgoznunk a cselekedeteink karmikus következményeit. De ugyanakkor azt is tudjuk, hogy ez egy gyönyörű és szövevényes játék, amit mi mindannyian együttműködve teremtettünk. És azt is tudjuk, hogy szívből jövő “köszönettel“ jutalmazzák a “jól végzett munkánkat”, amiért áldozatot hoztunk azzal, hogy behoztuk ezt a Negatív Polaritást a játékotokba, értetek, amit bölcsen használhattok, hogy lássátok kik nem vagytok.

Köszönöm a kérdésed, mi mind a legjobbakat kívánjuk neked és kérd a Végtelen Teremtőnket, hogy áldja meg az utad.

Kérdező: Amennyiben pénteken elhagysz minket, szeretném megtudni, milyen hiteles forrásokat találhatnék még ebben a témában. Említetted a “RA” közvetítéseket, de én másik három forrással is látok hasonlóságokat, amik itt és más fórumokon is ki voltak tárgyalva az interneten. Örömmel fogadnám a te üzeneteid fényében, az ezekből a forrásokból jövő információk értékelését. Ezek az ACIM(Út a csodákhoz, ami állítólag Krisztus közvetítése), Edgar Cayce anyaga(amiben a RA entitás játszhatott szerepet) és a “Terra Papírok”. Azok, akik folytatni szeretnék ennek a témának a megértésére való törekvésüket, találhatunk ezekben a forrásokban bármilyen hasznos dolgot?

Rejtettkéz: Az ACIM-nek(Út a csodákhoz) van némi igazságtartalma, főleg a sugárzás és vonzás törvényének vonalán, de az is tele van pontatlanságokkal.

A “Terra Papírokat” nem ismerem.

Edgar Cayce munkája jelentős fontosságú. Sok torzulás van benne, de azok, akik kifinomult elmével rendelkeznek, sok lényeges információt meríthetnek az írásaiból. Tartsd nyitva az elméd, de mérlegelj mindent(ahogy bármilyen filozófiánál kellene, amit beengedsz a tudatod szent helyére) és azokat az igazságokat fogadd el, amik együttrezonálnak veled.

Kérdező: Említettél két korábbi kapcsolatfelvevőt is(1999 és 2003). Meg tudnád kicsit közelebbről határozni, s rá tudnál világítani azokra a forrásokra? Ahogy feltételezem, nem élveznek előnyt a kérdezők számára.

Rejtettkéz: Ez túlesik a hatáskörömön, sajnos. A 2003-as anyagot az oldal Adminjai eltávolították, mert úgy érezték, hogy az amit ott megosztottak, túl sok vitát kelt. Az 1999-es anyag pedig nem abból az okból jelent meg, mint amiért én itt vagyok. Sok igazság volt benne, de a céljaink sok tekintetben változtak azóta és félrevezetés lenne a részemről, ha abba az irányba vezetnélek titeket, valójában a felettem lévők kifejezetten utasítottak rá, hogy ne tegyem. Sajnálom.

Kérdező: Köszönöm a segítséged.

Namaste(A bennem lévő Isten üdvözli a benned lévő Istent).

Rejtettkéz: Szívesen. Ez egy csodálatos szó a beszélgetés befejezéséhez.

Ha az emberek valójában élnének a lényegével, “hogy felismerik és tiszteletben tartják az Isteni szikrát mindannyiunkban”, egy tömeges Pozitív Aratás felé tartanánk.

Namaste, neked is. Kérjük a mi Egyetlen Végtelen Teremtőnket, hogy áldja és vezesse utad.

Kérdező: Rejtettkéz, azt szeretném tudni, olvastál valamit az Egy Törvényéről? Épp csak belenéztem(belebotlottam miután olvastam ezeket a bejegyzéseket)…, de rendkívül hasonlóak azok az írások a válaszaidhoz.

http://www.lawofone.info

Szóval, ez egy átverő forrása, vagy ez a könyv valóban az “igazság”? Rejtettkéz, válaszolnál rá…?

Rejtettkéz: Már korábban hivatkoztam erre(a RA anyagra) a témában.

Ahogy akkor állítottam, igen, ez a legpontosabb nyilvános információ, ami jelenleg a Földön elérhető és mindazoknak erősen ajánlom elolvasásra, akik érdeklődő, nyitott elmével rendelkeznek.

Mikor először megjelent(úgy körülbelül 25 éve) olvastam párat, de nem az összes könyvet és nagyon hasonló ahhoz a tudáshoz amivel a családom rendelkezik, és amit sok-sok nemzedéken keresztül adtak tovább.

Nagyjából 85-90%-os pontosságú. A pontatlanságok akkor fordultak elő, amikor a csatorna gyenge volt, nem volt szándékos. Mi nagyon jól ismerjük RA-t(az entitást) és boldogok vagyunk, hogy még most is dolgoznak itt, ezen a bolygón “a színfalak mögött”, hogy felkészüljenek a Nagy Aratásra.

Azt hiszem, a kérdésekkel most naprakész vagyok, ha kihagytam valamit, akkor tudassátok velem(de ne az olyan lényegteleneket, mint például; milyen autót vezetek).

Két beszélgetés maradt hátra, aztán el kell mennem. Előre várom, hogy holnap találkozzunk."