Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FELEMELKEDÉS

Cikkek

Az élet fejlődése a Naprendszerben - Lemúria és Atlantisz helye az emberiség fejlődésében

 Ebben a tanulmányban megkíséreljük röviden összefoglalni azokat a tanításokat, amelyeket az Ősi Bölcsesség tanulmányozása során ismertünk meg, és amelyeket az élet kibontakozását taglalják a Naprendszerünkben. Ebbe az összetett rendszerbe - mint látni fogjuk - tökéletesen beleillenek az itt bemutatott, Lemúriáról és Atlantiszról szóló ismeretek. 

 

 
2018.09.16 | Menüpont: FELEMELKEDÉS | Hozzászólások: 0

Beszélgetés egy ifjú hölggyel

Részlet Torjay Valter és Lutz Etelka Titkot és szellemek a mindennapokban című könyvéből, amelyben interjút készítenek egy magyar  fiatal lánnyal, akinek folyamatos kapcsolata van a szellemvilággal. 

 
2016.06.12 | Menüpont: FELEMELKEDÉS | Hozzászólások: 0

Kis-szótár 2012-höz

Avagy a felemelkedés kulcs-fogalmai, és definíciói. Az alábbiakban néhány, vitális szerepet betöltő fogalom rövid magyarázata következik, melyek segíthetnek a 2012-ig lejátszódó egyéni, illetve kollektív rezgésszint emelkedés (felemelkedés) folyamatának könnyebb megértésében.

 
2010.11.04 | Menüpont: FELEMELKEDÉS | Hozzászólások: 185

Szabó Judit - Korszakváltás a médiumi üzenetek fényében

A nyitóoldal folytatása  

 
2010.10.30 | Menüpont: FELEMELKEDÉS | Hozzászólások: 1

Lemúria és Telos története

Lemúria korszaka időszámításunk előtt 4.500.000-től egészen 12.000 évvel ezelőttig tehető. Lemúria és később Atlantis kontinenseinek elsűllyedéséig hét fő kontinensből állt a Föld bolygó. A gignatikus Lemúriához tartozó földrészek jelenleg a Csendes óceán alatt találhatók, szintúgy Hawaii, a Húsvét szigetek, Fiji szigetek, Ausztrália és Új-Zéland alatt. És tart egészen az Indiai óceánon át Madagaszkárig. Lemúria keleti partja kiterjedt egészen a jelenlegi Kaliforniáig és Kanada Brit Kolumbiai részéig. Hosszú évekkel azelőtt, hogy a tudatosság visszaesett, a lemúriaiak egy ötödik dimenziós frekvenciában, vagy dimenzióban éltek és minden gond nélkül, képesek voltak visszaleépni az ötödikből, negyedik és harmadik dimenziós szintekre, tudtak mozogni a dimenziószintek között. Ezt bármikor megtehették, ha arra vágytak a szív energiája által.
 
2010.08.08 | Menüpont: FELEMELKEDÉS | Hozzászólások: 4

Petíció a Galaktikus Föderációhoz

Sziasztok Barátaim,

Amint rendszeres előfizetőim tudják, általában vonakodom más emberek vállalkozásait segíteni. Mégis, néhanapján egy-egy fontos téma előjöhet, amikor azt érzem életbevágónak, hogy mindent megtegyünk támogatására. A Petra Samioski-Tierney által írt melléklet egy felhívás az alternatív technológiákra való átállásra és egy felhatalmazás tőlünk, földlakóktól, a Galaktikus Szövetségnek, mely meghívja őket, hogy szabad akaratunkat tiszteletben tartva lépjenek közbe, jöjjenek el hozzánk. Egyszerűen szavazhatsz ha megnyomod a „Petraline2010” gombot és szavazatod automatikusan regisztrálva lesz.

Köszönöm a támogatásodat.

Szeretettel és fénnyel, Mike Quinsey.

 
2010.08.08 | Menüpont: FELEMELKEDÉS | Hozzászólások: 0

Kristálytudatosság - Felkészülés a 2012-es korszakváltásra

A KORSZAKVÁLTÁSRÓL SOK HELYRŐL SOK FÉLÉT LEHET OLVASNI. A KORSZAKVÁLTÁS EGY MENETRENDSZERŰ VÁLTOZÁS A FÖLD ÉLETÉBEN - AMI BIZONYOS IDŐKÖZÖNKÉNT BEKÖVETKEZIK. ENNEK VANNAK KISEBB - ILLETVE NAGYOBB CIKLUSAI. MOST EGY TÖBB MINT 13 EZER ÉVES CIKLUST ZÁRUNK LE - AMI EGY NAGYON NAGY VÁLTOZÁST JELENT SZÁMUNKRA. A LEGISMERTEBB ILYEN CIKLUSVÁLTÁS NOÉ IDEJÉBEN VOLT - AMIKOR MINDÖSSZE 7 EMBER FOGTA FEL A FELADATÁT ÉS TETTE MEG A SZÜKSÉGES ELŐKÉSZÜLETEKET. ŐK ELKEZDTEK BÁRKÁT ÉPÍTENI - MERT MEGHALLOTTÁK A TEREMTŐ FIGYELMEZTETÉSÉT A KÖZELGŐ VÍZÖZÖNRŐL. MÁR AKKOR IS TELE VOLT HITETLENEKKEL A FÖLD - EZÉRT MINDENKI CSAK NEVETETT RAJTUK. SAJNOS ÍGY NEM TUDTAK NEKIK SEGÍTENI - NAGYON SOKAN ELVESZTEK.
 
2010.07.31 | Menüpont: FELEMELKEDÉS | Hozzászólások: 0

Alaje üzenetei - Válaszok a Youtube csatornáról

Ez a fordítás Alaje – aki egy földönkívüli küldött, a Galaktikus Föderáció tagja - youtube-os csatornájának a kérdésekre adott válaszait a hozzászólásokban tartalmazza.

Alaje üzenetei magyar felirattal megtekinthetők: http://www.youtube.com/results?search_query=alaje+hun&aq=f

 
2010.07.23 | Menüpont: FELEMELKEDÉS

Merkaba meditáció

Ez a teljes MERKABA meditáció leírása. Kezeljétek ennek megfelelő tisztelettel, és ha a gyakorlatot elkezditek, tegyétek félre az önhittséget, tényleg csak akkor lépjetek a legfelsőbb szintekre ha megkaptátok az "engedélyt" rá felülről. Sok sikert!
 
2010.07.15 | Menüpont: FELEMELKEDÉS | Hozzászólások: 0

Telosi házasságok - Adamától

Közületek sokan szeretnének többet megtudni a romantikus párkapcsolatainkról, s arról, hogy vannak-e a tiétekhez hasonló házasságok és családok Telosban. Mivel igen hosszú életet élünk, ez roppantul kedvező a népes nagycsaládok kialakulására, ezért a lehető legfontosabb dolog a legaprólékosabb részletekig megtervezni a mindenki számára legelőnyösebb családokat. A felszínen élőkkel ellentétben, nálunk nem kezdhet családalapításba valaki addig, amíg nem érte el az ehhez szükséges megfelelő érettséget, felkészültséget. Nem járulunk hozzá, hogy gyerekek szüljenek gyerekeket, ha szabad ilyet mondani, mint ahogyan ti teszitek ezt a felszínen.

 
2010.06.26 | Menüpont: FELEMELKEDÉS | Hozzászólások: 0