Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kristálytudatosság - Felkészülés a 2012-es korszakváltásra

A KORSZAKVÁLTÁSRÓL SOK HELYRŐL SOK FÉLÉT LEHET OLVASNI. A KORSZAKVÁLTÁS EGY MENETRENDSZERŰ VÁLTOZÁS A FÖLD ÉLETÉBEN - AMI BIZONYOS IDŐKÖZÖNKÉNT BEKÖVETKEZIK. ENNEK VANNAK KISEBB - ILLETVE NAGYOBB CIKLUSAI. MOST EGY TÖBB MINT 13 EZER ÉVES CIKLUST ZÁRUNK LE - AMI EGY NAGYON NAGY VÁLTOZÁST JELENT SZÁMUNKRA. A LEGISMERTEBB ILYEN CIKLUSVÁLTÁS NOÉ IDEJÉBEN VOLT - AMIKOR MINDÖSSZE 7 EMBER FOGTA FEL A FELADATÁT ÉS TETTE MEG A SZÜKSÉGES ELŐKÉSZÜLETEKET. ŐK ELKEZDTEK BÁRKÁT ÉPÍTENI - MERT MEGHALLOTTÁK A TEREMTŐ FIGYELMEZTETÉSÉT A KÖZELGŐ VÍZÖZÖNRŐL. MÁR AKKOR IS TELE VOLT HITETLENEKKEL A FÖLD - EZÉRT MINDENKI CSAK NEVETETT RAJTUK. SAJNOS ÍGY NEM TUDTAK NEKIK SEGÍTENI - NAGYON SOKAN ELVESZTEK.
article preview

 

KRISTÁLYOK ÉS A KRISTÁLYTUDATOSSÁG:

 

A KORSZAKVÁLTÁSRÓL SOK HELYRŐL SOK FÉLÉT LEHET OLVASNI. A KORSZAKVÁLTÁS EGY MENETRENDSZERŰ VÁLTOZÁS A FÖLD ÉLETÉBEN - AMI BIZONYOS IDŐKÖZÖNKÉNT BEKÖVETKEZIK. ENNEK VANNAK KISEBB - ILLETVE NAGYOBB CIKLUSAI. MOST EGY TÖBB MINT 13 EZER ÉVES CIKLUST ZÁRUNK LE - AMI EGY NAGYON NAGY VÁLTOZÁST JELENT SZÁMUNKRA. A LEGISMERTEBB ILYEN CIKLUSVÁLTÁS NOÉ IDEJÉBEN VOLT - AMIKOR MINDÖSSZE 7 EMBER FOGTA FEL A FELADATÁT ÉS TETTE MEG A SZÜKSÉGES ELŐKÉSZÜLETEKET. ŐK ELKEZDTEK BÁRKÁT ÉPÍTENI - MERT MEGHALLOTTÁK A TEREMTŐ FIGYELMEZTETÉSÉT A KÖZELGŐ VÍZÖZÖNRŐL. MÁR AKKOR IS TELE VOLT HITETLENEKKEL A FÖLD - EZÉRT MINDENKI CSAK NEVETETT RAJTUK. SAJNOS ÍGY NEM TUDTAK NEKIK SEGÍTENI - NAGYON SOKAN ELVESZTEK.

 

MOST AZ A CÉL - HOGY ENNÉL JÓVAL TÖBBEN LÉPJÜNK ÁT AZ ÚJ CIKLUSBA - DE EHHEZ MINDENKINEK FEL KELL KÉSZÜLNIE ÉS KÖVETNI AZOKAT - AKIK MÁR ELŐRÉBB TARTANAK A FELKÉSZÜLÉSBEN.

AZ ÚJ KORSZAK EGYÁLTALÁN NEM A VILÁGVÉGÉTJELENTI. EGY ARANYKOR KEZDŐDIK EL - DE CSAK AZOK SZÁMÁRA -  AKIK TELJESÍTETTÉK AZ FÖLDI KÜLDETÉSÜKET. EHHEZ MINDENKINEK TÖKÉLETESEN ISMERNIE KELLENE AZT AZ ÉGI SZERZŐDÉSÉT - AMIT SZÜLETÉSE ELŐTT ALÁÍRT AZ ŐSI EGY ISTENNEK ÉS MEGFOGADTA BENNE - HOGY EZEKET A FELADATOKAT HIBA NÉLKÜL ELVÉGZI. MINDENKI ÖNKÉNT JÖTT LE A FÖLDRE TELJESÍTENI ÉS ÖNKÉNT VÁLLALTA - HOGY BIZONYÍT A TEREMTŐNEK HŰSÉGÉVEL ÉS ALÁZATOSSÁGÁVAL.

EBBŐL NAGYON KEVÉS AZ OLYAN EMBER - AKI AKÁR RÉSZBEN TELJESÍTETTE VOLNA A FÖLDI FELADATÁT. NAGYON SOKAN LETÉRTEK AZ ÚTJUKRÓL ÉS A FÖLDI KÍSÉRTÉSEKBE - LUSTASÁGBA ÉS A PÉNZ VILÁGÁBA MENEKÜLTEK A FELADATOK ELÖL. ENNEK AZ LETT AZ EREDMÉNYE - HOGY ÉRZÉKSZERVEINK - MINT A TISZTÁN LÁTÁS - TISZTÁN HALLÁS - TISZTÁN GONDOLKODÁS ÉS A TISZTÁN ÉRZÉKELÉS - TELJESEN ELTŰNTEK ÉS HELYETTE CSAK AZ ANYAGI VILÁG - A TESTÜNK FOGLALKOZTAT BENNÜNKET. TELETÖMTÜK MAGUNKAT KÁROS ÉLELMISZEREKKEL ÉS KÁROS GONDOLATOKKAL - EZÁTAL A REZGÉSÜNK OLYAN ALACSONYRA ESETT VISSZA - HOGY EGYÁLTALÁN NEM FOGJUK A SPIRITUÁLIS SÍK - AZ ŐSI EGY ISTEN ÜZENETEIT - VAGY JELZÉSEIT.

AZ ÚJ KORBA CSAK AZOK TUDNAK MAJD ÁTLÉPNI - AKIK KILÉPNEK EBBŐL AZ ALACSONY REZGÉSŰ - ANYAGI VILÁGBÓL - KITISZTÍTJÁK GONDOLATAIKAT ÉS A SZERETETTET HIRDETIK ÉS KÖVETIK.

 

A KORSZAKVÁLTÁS EGY OLYAN MAGAS REZGÉS EMELKEDÉSSEL FOG EGYÜTT JÁRNI - AMIT A MŰ DOLGOK - A MŰ KRISTÁLYOK NEM KÉPESEK ÁTVENNI. EGYSZERŰEN SZÉTESNEK A MAGAS REZGÉS HATÁSÁRA. EZÉRT HA VALAKINEK A TESTE NEM TÖKÉLETESEN KRISTÁLYSZERKEZETŰ - AZ NEM TUDJA EZEKET A MAGAS REZGÉSŰ ERŐKET ÁTVENNI ÉS TESTE FELMONDJA A SZOLGÁLATOT. AZOKNAK VISZONT - AKIK KIÉPÍTIK KRISTÁLYSZERKEZETÜKET ÉS TESTBEN-LÉLEKBEN FEL TUDNAK KÉSZÜLNI - EGY ARANY KOR KEZDŐDIK EL - AMELY A BÉKE ÉS A SZERETETT KORA LESZ. VÉGE A NEGATÍV ERŐ URALMÁNAK - A SPIRITUÁLIS FELEMELKEDÉS JÖN EL ÚJRA.

A KRISTÁLYTUDATOSSÁGUNK KIALAKULÁSÁHOZ A KRISTÁLYOKAT KELL PÉLDÁNAK VENNI. EHHEZ A MI TESTÜNKET KELL A KRISTÁLYOKHOZ HASONLÓ KRISTÁLYSZERKEZETŰVÉ VISSZAALAKÍTANI. AZT A KRISTÁLYSZERKEZETET KELL ELÉRNÜNK - AMIVEL VALAHA MEGSZÜLETTÜNK. AZ EGY TÖKÉLETES ROMLATLAN KRISTÁLYSZERKEZET VOLT - CSAK SAJNOS AZ ÉVEK SORÁN A HELYTELEN ÉLETMÓDDAL ÉS TÁPLÁLKOZÁSSAL ELVESZÍTETTÜK EZT A KRISTÁLYTESTET ÉS A MŰ KRISTÁLYOK KERÜLTEK TÚLSÚLYBA.

EZT A TÖKÉLETES KRISTÁLYÁLLAPOTOT KELL VISSZAÉPÍTENÜNK - AMIVEL A PÁLOSAINK IS RENDELKEZTEK. NEKÜNK KELL KRISTÁLLYÁ VÁLNI - HISZEN MI MAGUNK VAGYUNK A KRISTÁLY!

 

A KRISTÁLYTUDATOSSÁG KÉT DOLOGBÓL TEVŐDIK ÖSSZE:

1.) A HALHATATLAN - ROMLATLAN KRISTÁLYFÉNYTEST KIÉPÍTÉSÉVEL VISSZANYERJÜK A KRISTÁLYSZERKEZETÜNKET - EZÁLTAL EGY TÖKÉLETES FIZIKAI TESTET ÉPÍTÜNK KI MAGUNK KÖRÜL. EBBEN CSAK AZ ARANYTÜNDÉNK TUD SEGÍTENI NEKÜNK. A MAGYARSÁG AZ ARANYTÜNDE NÉP - AKINEK MINDIG IS MEG VOLT AZ ISTENI TUDÁSA. EHHEZ A TUDÁSHOZ KELL MOST VISSZAFEJLŐDNI ÉS ENNEK ELSŐ LÉPÉSE - HOGY MINDANNYIAN EGYESÜLJÜNK ARANYTÜNDÉNKKEL. EZÁLTAL Ő TUD IRÁNYÍTANI BENNÜNKET ÉS A TUDÁSÁT ÁTADVA ÚJRA ŐSI KÜLDETÉSÜNKET TUDJUK TELJESÍTENI: A GYÓGYÍTÁST ÉS A TANÍTÁST. HISZEN A MAGYARSÁGNAK EZ A FELADATA A FÖLDÖN - HOGY TANÍTSA ÉS GYÓGYÍTSA A TÖBBI NÉPET ÉS NEMZETET - AHOGY AZ ŐS IDŐKBEN.

AZ ARANYTÜNDE EGY FÉLISTEN - AKIK VALAHA MI MAGUNK VOLTUNK - AMÍG AZ IDŐK SORÁN TELJESEN LE NEM SÜLLYEDTÜNK MOSTANI SZINTÜNKRE - KÉPESSÉGEINK TELJES ELVESZÍTÉSÉVEL. Ő VISSZA ADJA NEKÜNK NEM CSAK A TÖKÉLETES KRISTÁLYFÉNYTESTÜNKET - HANEM A TISZTÁNLÁTÁS - TISZTÁN HALLÁS - TISZTÁN GONDOLKODÁS ÉS TISZTÁN ÉRZÉKELÉS KÉPESSÉGÉT IS. EZ TERMÉSZETESEN NEM EGY AZONNALI FOLYAMAT. MINDENKINÉL MÁS-MÁS TEMPÓJÚ A HALADÁS - DE ALÁZATOS ÉS KITARTÓ MUNKÁVAL KB 2 ÉV ALATT TELJESEN VISSZAALAKULHATUNK ARANYTÜNDEI MIVOLTUNKRA.

EHHEZ MINDENBEN BE KELL TARTANUNK AZ Ő UTASÍTÁSAIT. AZ ARANYTÜNDÉVEL VALÓ EGYESÜLÉS NEM CSAK AZT JELENTI - HOGY BELEKÖLTÖZIK FIZIKAI TESTÜNKBE - HANEM HOGY ÚJRA MEGINDUL A PÁRBESZÉD A TEST ÉS AZ ARANYTÜNDE KÖZÖTT. SZÉTTERJESZKEDVE A TESTBEN A TUDATOS TUDATUNKAT ELKEZDI TÁGÍTANI ÉS AZ AGYUNK OLYAN RÉSZEIT SZABADÍTJA FEL - AMELYEKET EDDIG NEM HASZNÁLTUNK. AZ EMBEREK TÖBBSÉGE CSAK PÁR SZÁZALÉKÁT HASZNÁLJA AGYÁNAK - A TÖBBI RÉSZE ADDIG CSAK PANG. AZ ARANYTÜNDE VISZONT FOKOZATOSAN VISSZAÁLLÍTJA AGYUNK 100 SZÁZALÉKÁT - ÍGY ELŐSZÖR GONDOLATI ÚTON - MAJD EGY IDŐ UTÁN A SAJÁT HANGJÁN IS HALLJUK ŐKET. EZUTÁN MÁR TELJESEN EGYÜTTMŰKÖDVE MEGKEZDŐDHET A KÖZÖS MUNKA. A MÉREGANYAGOK - MŰKRISTÁLYOK LEBONTÁSA A SZERVEZETBŐL ÉS HELYETTÜK AZ EREDETI - ISTENI ENERGIÁBÓL ÁLLÓ VALÓDI KRISTÁLYTEST KIÉPÍTÉSE. FONTOS BETARTANUNK A TÁPLÁLKOZÁSI ELŐÍRÁSAIKAT - A SAJÁT ÉRDEKÜNKBEN.

 

TÁPLÁLKOZÁS 

AZ ELSŐ SZABÁLY: A SZERETETT TÖRVÉNYE ALAPJÁN LÉLEKKEL RENDELKEZŐ TEREMTMÉNY NEM ESZI MEG A MÁSIK LÉLEKKEL RENDELKEZŐ TEREMTMÉNYT. ÍGY A HÚS EVÉS TILOS! CSAK MŰ KRISTÁLYOKAT ÉPÍTÜNK VELE - LEHÚZZA A REZGÉSÜNKET ÉS TÖNKRE TESZI AZ ISTENI ENERGIÁKAT.

A MÁSODIK SZABÁLY: MINDEN OLYAN TERMÉK - AMIT NEM A TEREMTŐ ALKOTOTT TILOS! ILYEN PÉLDÁUL: KÁVÉ - CIGARETTA - ALKOHOL - DROG. EZEK A NEGATÍV ERŐ VÍVMÁNYAI - HOGY SZÁNDÉKOSAN ALACSONY REZGÉSEN TARTSON MINKET - ÉS VÉLETLENÜL SE HALLJUK MEG - AMIT A TEREMTŐ - VAGY A TÖBBI SEGÍTŐNK AKAR NEKÜNK MONDANI - VAGY SUGALLNI. ÍGY CSAKIS A NEGATÍV ERŐT TUDJUK SZOLGÁLNI - Ő IRÁNYÍTHAT BENNÜNKET - ÍGY VÁLUNK BÁBUKKÁ.

A TÖBBI RÉSZE A TÁPLÁLKOZÁSNAK ÖSSZETETTEBB:

TILOS FAGYASZTOTT - TÚL FŐZÖTT (PL:LEVES) - MIKROHULLÁMÚ SÜTŐBEN MELEGÍTETT - TARTÓSÍTÓ SZERES - VAGY GÉNKEZELT ÉTELEKET FOGYASZTANI. EZEKBEN SEMMI ÉLETENERGIA NINCS MÁR - NEM TÁPLÁLJÁK TESTÜNKET - CSAK ENERGIÁT VONNAK EL TŐLÜNK AZ EMÉSZTÉS SORÁN.

MINÉL TÖBB FRISS ZÖLDSÉGET - GYÜMÖLCSÖT KELL FOGYASZTANI - AKÁR ÖSSZETURMIXOLVA - MERT AZ NAGYON JÓL TISZTÍT ÉS EMELI A REZGÉSSZINTÜNKET. TEJTERMÉKEK ESETÉN CSAKIS A HÁZI TEJTERMÉKEK FOGYASZTÁSA JAVASOLT - MERT A BOLTI TELE VAN TARTÓSÍTÓ SZERREL.

A BOLTI KENYÉRREL UGYANEZ A HELYZET - AMELLETT - HOGY MÁR A BÚZA IS KÁROS SZERVEZETÜNKNEK. AZ UGYANIS GÉN KEZELT BÚZÁBÓL KÉSZÜLT ÉS EMÉSZTHETETLEN A GYOMORNAK. ETTŐL A MÉREGANYAGOK CSAK LERAKÓDNAK ÉS PÁR ÉV ALATT TELJESEN FELSZAPORODIK. FONTOS - HOGY CSAK AZ IGAZI MAGYAR TÖNKÖLY BÚZÁBÓL KÉSZÜLT KENYERET FOGYASSZUNK - AZT UGYANIS NEM TUDTÁK GÉN MANIPULÁLNI ÉS NINCS SEMMILYEN KÁROS HATÁSSAL RÁNK.

 

2.) A KRISTÁLYTUDATOSSÁG MÁSIK RÉSZE A KÖZVETLEN KAPCSOLAT A TEREMTŐ ŐSI EGY ISTENNEL - ISTENANYÁVAL - ÉS A TÖBBI SPIRITUÁLIS SEGÍTŐNKKEL. EHHEZ TELJES ÉS TÖKÉLETES EGYSÉGBEN KELL LENNÜNK A SZENT LELKÜNKKEL ÉS AZ ARANYTÜNDÉNKKEL. EKKOR ŐK SZÉTTERJESZKEDVE TESTÜNKBEN - EMELIK ANNAK REZGÉSÉT ÉS LEHETŐVÉ TESZIK A FOLYAMATOS KAPCSOLATTARTÁST. Ő NÉLKÜLÜK EZ NEM MEGY! EGY ÖSSZEKÖTŐ KRISTÁLY ALAKUL KI KÖZTÜNK ÉS KÖZÖTTÜK - AMELY FOLYAMATOS VEZETTETÉST ÉS SEGÍTSÉGET AZ ÉGIEKKEL. EZ A KRISTÁLYTUDATOSSÁG!

AZ ŐSEINK UGYANEZZEL A FOLYAMATOS KAPCSOLATTAL RENDELKEZTEK - DE EGY ÁRULÁSUNK KÖVETKEZTÉBEN ELVESZÍTETTÜK EZT A HATALMAS ADOMÁNYT. 

MOST EZT VISSZAKAPTUK - HISZEN LEKERÜLT RÓLUNK AZ ÁTOK ÉS ÚJRA AZ ŐSI EGY ISTEN KIVÁLASZTOTT NÉPEKÉNT TEHETJÜK ELVÁLLALT FELADATAINKAT. EHHEZ AZONBAN ISMERNÜNK KELL - HOGY MIT VÁLLALTUNK A FÖLDI ÉLETÜNKRE - MILYEN ÉGI SZERZŐDÉSSEL SZÜLETTÜNK LE. EBBEN SEGÍT A KRISTÁLYTUDATOSSÁG - HOGY MEGISMERJÜK KIK IS VAGYUNK VALÓJÁBAN ÉS MI A PONTOS FELADATUNK A FÖLDÖN. EZ EGY LÁTSZAT VILÁG AMIBEN MOST ÉLÜNK - A VALÓDI ÉLET A FÖLDI LÉTÜNK UTÁN KÖVETKEZIK - HISZEN A LELKÜNK HALHATATLAN ÉS MOST AZ A FELADATUNK - HOGY A LELKÜNKKEL EGYÜTT KIÉPÍTSÜK A HALHATATLAN TESTÜNKET IS - MELYET MAGUNKKAL KELL VINNÜNK - HA ELVÉGEZTÜK ITT A FELADATUNKAT. RÉGEN AZ ŐSEINK IS TESTESTŐL-LELKESTŐL MENTEK EL - CSAK AZOK HAGYTÁK ITT A TESTÜKET - AKIK PÉLDÁVAL AKARTAK SZOLGÁLNI NEKÜNK. ŐKET KELL KÖVETNÜNK - HISZEN AZÉRT HOZTÁK EZT AZ ÁLDOZATOT - HOGY BEMUTASSÁK NEKÜNK AZ UTAT.

A REZGÉSSZINTÜNK EMELÉSÉHEZ ÉS A FOLYAMATOS KAPCSOLAT KIALAKÍTÁSÁHOZ ELENGEDHETETLEN A NAPI RENDSZERES IMÁDKOZÁS.

MINDIG AZ AKTUÁLIS REZGÉSNEK MEGFELELŐ IMÁT KELL MONDANUNK ÉS MIVEL A FÖLD REZGÉSE IS NAPRÓL NAPRA VÁLTOZIK - EZÉRT A TÖBB SZÁZ - VAGY AKÁR A TÖBB EZER ÉVVEL EZELŐTTI IMÁK REZGÉSE MÁR BIZTOSAN NEM AD ELEGENDŐ FELTÖLTÉST.

AZ IMÁT MINDIG MAGUNKÉRT MONDJUK!

AZ IMA EREJÉT FELERŐSÍTVE KAPJUK VISSZA - EZÉRT MINDIG HANGOSAN ÉS SZÉTÁRT  -FELFELÉ NÉZŐ TENYÉRREL KELL IMÁDKOZNUNK - HOGY AZ ENERGIA MEGFELELŐEN TUDJON ÁRAMOLNI.

 

 

NÉHÁNY IMA - AMIK A MOSTANI REZGÉS SZERINTI LEGNAGYOBB FELTÖLTÉST ADJÁK:

 

Ó DRÁGA ŐSI GYÓGYÍTÓ KRISTÁLYFÉNY GYÓGYÍTS MEG MINKET!
Ó DRÁGA ŐSI GYÓGYÍTÓ KRISTÁLYFÉNY ADD VISSZA HITÜNK MI NÉKÜNK!
Ó DRÁGA ŐSI GYÓGYÍTÓ KRISTÁLYFÉNY NE HAGYJ EGYEDÜL MAGÁNYOSAN MINKET!
Ó DRÁGA ŐSI GYÓGYÍTÓ KRISTÁLYFÉNY SEGÍTS BÁNATUNKBAN MINKET!
Ó DRÁGA ŐSI GYÓGYÍTÓ KRISTÁLYFÉNY SEGÍTS ALÁZATUNKBAN MINKET!
Ó DRÁGA ŐSI GYÓGYÍTÓ KRISTÁLYFÉNY MARADJ MINDIG VELÜNK AZ UTUNKON ÚGY SEGÍTS MINKET!
Ó DRÁGA ŐSI GYÓGYÍTÓ KRISTÁLYFÉNY TEGYÉL SIKERESSÉ ÉS SZERENCSÉSSÉ MINKET!
Ó DRÁGA ŐSI GYÓGYÍTÓ KRISTÁLYFÉNY VEZESS – IRÁNYÍTS – TANÍTS AZ EGYETEMES SZERETETT NYELVÉVEL EGYÜTT MINKET!
Ó DRÁGA ŐSI GYÓGYÍTÓ KRISTÁLYFÉNY FOGD ÖSSZE E MAGYAR NÉPET ÉS NEMZETET – TEGYÉL EGÉSZSÉGESSÉ ÉS TISZTA KRISTÁLYFÉNYŰVÉ MINKET!
Ó DRÁGA ŐSI GYÓGYÍTÓ KRISTÁLYFÉNY SEGÍTS – HOGY FELÉPÜLJÖN AZ ARANY ÚJ SHAMBALA – TÜNDEHON MAGYARORSZÁGON – EBBEN TÁMOGASS MINKET!
Ó DRÁGA ŐSI GYÓGYÍTÓ KRISTÁLYFÉNY VEZESS – IRÁNYÍTS – HOGY A KRISTÁLYFÉNYTESTÜNKET ÁTVEHESSÜK – ÉS A 2012-ES ÉVEKBE ÁTLÉPJÜNK ÉS AZ EGYETEMES EGY ISTENI TEREMTŐ VÉGTELEN SZERETETT TEREMTŐ ISTENANYA – TEREMTŐ ŐSI EGY ISTEN SZERETETT FÉNYES OTTHONÁBA ÁTVEZESS MINKET!
 

HEURÉKA ÚGY LEGYEN – HALLELUJA (11X)

 

forrás: www.kristalyszanatorium.eoldal.hu/

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.