Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Petíció a Galaktikus Föderációhoz

Sziasztok Barátaim,

Amint rendszeres előfizetőim tudják, általában vonakodom más emberek vállalkozásait segíteni. Mégis, néhanapján egy-egy fontos téma előjöhet, amikor azt érzem életbevágónak, hogy mindent megtegyünk támogatására. A Petra Samioski-Tierney által írt melléklet egy felhívás az alternatív technológiákra való átállásra és egy felhatalmazás tőlünk, földlakóktól, a Galaktikus Szövetségnek, mely meghívja őket, hogy szabad akaratunkat tiszteletben tartva lépjenek közbe, jöjjenek el hozzánk. Egyszerűen szavazhatsz ha megnyomod a „Petraline2010” gombot és szavazatod automatikusan regisztrálva lesz.

Köszönöm a támogatásodat.

Szeretettel és fénnyel, Mike Quinsey.

article preview

Petíció

a

Csillagközi Civilizációk Fényszövetségéhez 

 
  

Sziasztok Barátaim,

Kép   Amint rendszeres előfizetőim tudják, általában vonakodom más emberek vállalkozásait segíteni. Mégis, néhanapján egy-egy fontos téma előjöhet, amikor azt érzem életbevágónak, hogy mindent megtegyünk támogatására. A Petra Samioski-Tierney által írt melléklet egy felhívás az alternatív technológiákra való átállásra és egy felhatalmazás tőlünk, földlakóktól, a Galaktikus Szövetségnek, mely meghívja őket, hogy szabad akaratunkat tiszteletben tartva lépjenek közbe, jöjjenek el hozzánk. Egyszerűen szavazhatsz ha megnyomod a„Petraline2010” gombot és szavazatod automatikusan regisztrálva lesz.  

Köszönöm a támogatásodat. 

Szeretettel és fénnyel, Mike Quinsey.

 

                                                                                         

                                                                       ¤¤¤

 

Kedves Barátaim,

Amint azt barátaimmal láthatjuk, az emberek többsége a Földön tartós békét szeretne minden nemzetnek és élőlénynek. Nyilvánvaló, hogy a tömegtudat pozitív irányba változott és az emberek tudatában vannak annak, hogy Földanya súlyosan megsérült a termőföld kizsákmányolása, és különösen az olajjal és az energiával való visszaélések folytán. 

A legtöbb ember felismerte, hogy mi nem akartuk ezeket a következményeket, és hogy azonnali változásokat akarunk, most. Az emberek a jelenlegi izzó gazdasági rendszer változását akarják és aktív támogatását a Föld átalakulásának az alternatív energiák és technológiák valamint egy jobb egészségügyi rendszer bevezetésével. 

Azok az emberek, akik a sötét oldalhoz tartoznak, kisebbségben vannak, de még mindig ezek a Sötétek képesek elnyomni a legtöbb embert elméjük és szabad akaratuk okos manipulációjával. 

Fontos, hogy az „erő-egyensúly” újra fog alakulni, hogy véget vessen a Sötétek erejének, és ez technológiájuk és gazdasági erejük kivégzésén keresztül fog bekövetkezni. 

A Galaktikus Föderáció, - ami sok-sok csillagnemzet közössége és védi a mi Tejút Galaxisunkat, -  felajánlotta segítségét számtalanszor különböző kormányoknak, de ők visszautasították ezeket. A Galaktikus Föderáció több mint kész arra, hogy közvetlenül segítsen nekünk megállítani az olajszivárgást a Mexikói-öbölben, hogy megfékezze a világszintű gazdasági válságot és környezeti károkat, és kifejlessze azokat az alternatív technológiákat, melyek minden emberi lény javát szolgálják. 

Egy „választott/megszavazott felhatalmazás”-ra van szükségük tőlünk, az emberi lakosságtól ahhoz, hogy beavatkozhassanak, figyelembe véve szabad akaratunkat. 

Ebben az értelemben a Galaktikus Föderáció vár egy olyan Kozmikus Petícióra,ami biztosítaná, hogy békében jöhetnek el hozzánk. Már régóta várják ezt a percet, ezt a pillanatot, amit ők úgy hívnak, hogy „Mágikus Pillanat”, melyben emberek tömegei üdvözlik őket. 

Minden egyes ember, aki ezt a petíciót olvassa, most megkapja a lehetőséget, hogy felelősséggel létrehozza a pozitív változás lehetőségét az egész világnak.  

Ha szeretnéd üdvözölni őket, és ha határozott akaratod az, hogy elfogadod támogatásukat, kérlek légy aktív és kövesd a következő 3 lépést: 

Első lépés: 

Klikkelj az alábbi you-tube linkre, ami azt jelenti szimbolikusan, hogy szavazol, ez egy barométer. 


http://www.youtube.com/watch?v=nE6o73SN1iE 

Második lépés: 

Klikkelj az alábbi mellékletre, hogy aláírd a petíciót. 


http://www.PetitionOnline.com/GF2010/petition.html 
 

Ami, amennyiben magas támogatottságot kap, Barack Obamához, az USA elnökéhez fog érkezni. 

És a nagyon fontos 

Harmadik lépés: 

Támogasd ezt az akciót és továbbítsd a levelet annyi emberhez, ahány hozzád hasonlóan gondolkodót ismersz. Soha ne feledd, csak együtt vagyunk erősek és „IGEN, MI TUDUNK TENNI”. 

Szeretettel és hálával:

Petra Samoiski-Tierney és Barátai

 

2010. Június 18. 
 

UI:

Nagyszerű lenne, ha lefordítanád, amennyiben több nyelven beszélsz és vannak barátaid, akik nem beszélnek angolul, vagy németül. Ha fordítasz, kérlek, hogy az eredeti verziót tartsd meg az üzenet végén. Ha lehetséges, kérlek hozd létre a peticiót is a fordítás nyelvén.


( http://www.petitiononline.com  or http://www.petitiononline.de/petition-verfassen   )

[Én, a petíció írója, nem vállalok felelősséget a fordítások helyességéért.]

 

 

Az eredeti üzenet:

http://galacticchannelings.com/english/petition.html

 

 

 

                                                                                           ¤¤¤

 

Hi Friends, 

As my regular subscribers will know, I am reluctant to promote other people's ventures. However, once in a while an important issue is raised, and I feel it is so vital that we do everything we can to support it. The attachment is a petition by Petra Samioski-Tierney for a change to alternative technology, and "a mandated authority" from us the Earth population, inviting the Galactic Federation to intervene in respect of our freewill, so that they can come to us. You make your vote by clicking on " Petraline2010" and it will be automatically recorded. 

I would thank you for your support.

In Love and Light. Mike Quinsey. 
 

 
 

Dear Friends,  

As we have noticed in our friends the majority of people on earth wish to have permanent peace for all nations and beings. It is obvious that the mass consciousness has changed in a positive direction and that humans are aware that “Mother Earth” has been damaged massively through predatory exploitation of the soil specially oil and the misuse of power. 

Most of the humans have recognised, that we did not want to have these results and that we want to make a change now and immediately. They wish a change of the actual economic sweating system and an active support in the reorganization process of the planet through implementing alternative energies and technologies as well as a better healthsystem.

These people that belong to the dark side are now in minority, but still these dark Ones are able to suppress most of the humans through clever manipulation of their mind and free will. It is important that the “parity of power” will be re-structured, to terminate the force of the dark Ones which is executed through their technologies and power of economy.  
 

The Galactic Federation which is, a community of many star nations that protect our Milky Way Galaxy, has offered many times their help to different governments, but they have refused it. The Galactic Federation are more than ready to help us directly to remove the oil spill in the Gulf of Mexico, to master the worldwide economic crisis and the environmental damage and to develop alternative technologies that bring benefits to all human beings.  

“A mandated authority” from us, the earth population will be needed and required to intervene in respect to the free will.

In that sense the Galactic Federation expects a cosmical mass Petition, which would ensure that they can come to us in peace. They are awaiting this moment for a long time, this moment, that they call the “Magic Moment” in which a mass of people would welcome them. Every single person that reads this petition has now the chance to show responsibility and as well the opportunity to create a positive change for the whole world. 

If you want to welcome them, if this is also your firm will to accept their support, then please act and perform the following 3 steps: 

Step 1:

click on to this you-tube link, that counts in a symbolic way your “Vote”, like a “barometer” 

Step 2:

click on the link to sign in to a mass petition 

which will, if it has received a high level of attention be directed to the President of America, Barack Obama 

And the very important Step 3:

Support this action and forward this letter to all the people you know, who may think like you. 

Never forget, only together we are strong and “YES, WE CAN” 

In Love and Gratitude  

June the 18th 2010 

Petra Samoiski-Tierney & Friends 
 

P.S: 

It would be great, if you are multi-lingual and have friends who may not understand German or English, if you please translate this message keeping the original ( english / german ) at the end of the mail. If possible please create as well a petition in the translated language. 

( http://www.petitiononline.com or http://www.petitiononline.de/petition-verfassen ) 

Me, the author don´t take responsibility for the correctness of this translation.  
 
 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Abgcelisa - thesis editors fcsgaxzvofbldwEareBtjadogex

https://thesiswritingtob.com/ - thesiswritingtob.com doctoral thesis writing <a href="http://thesiswritingtob.com/ ">thesiswritingtob.com</a> help me write a thesis statement

Fbshelisa - how do i write a thesis fhbbolthdwEareBtjadogej

https://thesisacloud.com/ - writing phd thesis help thesis <a href="http://thesisacloud.com/ ">best thesis writing services</a> help with writing thesis

Abgcelisa - thesis data analysis fcsgaxzvofbldwEareBtjadogef

https://thesiswritingtob.com/ - thesis express thesis writing practice <a href="http://thesiswritingtob.com/ ">how to write a phd thesis</a> what is thesis writing

Jvqqelisa - professional dissertation help fbfbvacldwEareBtjadogea

https://dissertationahelp.com/ - doctoral dissertations online umi dissertations <a href="http://dissertationahelp.com/ ">dissertation coaching</a> dissertation service

Lmoppelisa - dissertation proposal format fvdspobfbldwEareBtjadogeh

http://essaywriteris.com/ - best essay website best websites for essays <a href="http://essaywriteris.com/ ">buy essay cheap</a> can somebody write my essay

Nbmocoopy - pfizer free viagra dggxdSletletawqqokk

cialis supr active <a href="https://buycialisxz.com/ ">cialis black wirkung </a> cialis viagra

Fjjucoopy - cialis vs viagra cost afsbufbcSletletawdaczu

drugs not to take with viagra <a href="http://viagraonlinejc.com/ ">http://viagraonlinejc.com/ </a> cialis vs viagra

AbcfCliellilm - fvsrffdvhnhfgCliellilmttf

online viagra overnight <a href="https://viagriyvik.com/ ">alternative viagra </a> bye viagra online

Fqbbelisa - cash loans tracy ca fhbsabolthdwEareBtjadogef

payday loan covington ga <a href="http://ascashapply.com/ ">payday loans gresham oregon</a> calculate payday loan interest rate

Nbnhcoopy - price of cialis dgbbjkxdSletletawrssfy

brand viagra online australia <a href="http://vigedon.com/ ">http://vigedon.com/ </a> female viagra pill canada

Fbsgcoopy - cialis buy online afsbfbcSletletawsxgwn

buy cialis withiut a prescription <a href="http://llecialisjaw.com/ ">http://llecialisjaw.com/ </a> cialis over the counter in spain

Ahbzelisa - save money on student loan repayment fcgazvofbldwEareBtjadogem

money loans bronx ny <a href="http://daymoneygo.com/ ">payday loans in olathe ks</a> payday loan lawsuit california

Jbbnelisa - buy eli lilly cialis fbfbcldwEareBtjadogeb

tempo para efeito cialis <a href="http://ljcialishe.com/ ">how much cialis can you take a day</a> cialis internetДЃ

Labxelisa - potenzmittel cialis ohne rezept fvdobfbldwEareBtjadogep

efficacy of cialis for daily use <a href="https://jecialisbn.com/ ">cialis efectos colaterales</a> peut on prendre cialis et viagra

KvaxCods - cash advance fee vanquis htgeahdwEareBtjadogeo

the best payday loan online <a href="http://rirocash.com/ ">payday loan in tuscaloosa</a> cash advance gulf shores

Kuikmaync - bfsgfhfgCliellilmpzp

where to buy viagra online <a href="http://viagerkr.com/ ">low cost viagra generic</a> viagra without a rx

AqcfCliellilm - fvsrffhnhfgCliellilmdsk

us cialis online pharmacy <a href="http://cialisvja.com/ ">cialis on li</a> generic cialis

Fqhhelisa - canadian prescription drugstore fhsabolthdwEareBtjadogea

drug stores near me <a href="http://happyrxpharmacy21.com/ ">pharmeasy</a> online pharmacies of canada

Nncscoopy - viagra 100mg price uk dgbjkxdSletletawuiqds

viagra vs cialis/strong> <a href="http://lightvigra.com/ ">viagra no prescription overnight delivery</a> to buy viagra online

JbnbSlope - canada pharmacies without script olfbnoegfdwEareBtjadogej

list of legitimate canadian pharmacies <a href="http://online21rxon.com/ ">canadian drugstore online</a> prescription cost comparison