Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tantrikus szex

Én nem közvetítek, és nem vagyok médium. Csak egy gondolkodó embernek tartom magam, aki megosztja gondolatait. És szívesen olvasnám hasonló emberek írásait. Igen a tiédet is, kedves olvasó. Napjainkban égető szükségességűvé vált az energia kérdése. A szabad energia témája kikerülhetetlen, konferenciákon, sőt már a médiában is felüti a fejét.(!) Egyes tudós csoportok – számuk folyamatosan növekszik - már megvalósították a bőséges, tiszta, korlátlan energia-termelés elvét: használható és értékesíthető szabad energia készüléket építettek.

article preview

A szabad energia kérdése

 

Én nem közvetítek, és nem vagyok médium. Csak egy gondolkodó embernek tartom magam, aki megosztja gondolatait. És szívesen olvasnám hasonló emberek írásait. Igen a tiédet is, kedves olvasó.

Napjainkban égető szükségességűvé vált az energia kérdése. A szabad energia témája kikerülhetetlen, konferenciákon, sőt már a médiában is felüti a fejét.(!) Egyes tudós csoportok – számuk folyamatosan növekszik - már megvalósították a bőséges, tiszta, korlátlan energia-termelés elvét: használható és értékesíthető szabad energia készüléket építettek.  

Hétköznapi emberként is fel kell, ismerünk: ez az a tendencia amerre, a világ tart: bőséges, bárhonnan elérhető, szinte végtelen, és nem utolsósorban tiszta energiaforráshoz juthatunk, mi, a Föld népe, mindannyian. Kivétel és tekintet nélkül nemzetre, nemzetiségre, fajra, élőhelyre, vallási és ideológia háttérre, minden egyes ember számára már biztosított a lehetőség, hogy szabad-energia készüléket birtokoljon, és ez által, élete gyökeresen megváltozzon. A túlélés jelenlegi életformája valódi, minőségi és értelemben gazdag életté alakulat át, akár még 2010-ben. 

Egyetlen kérdés maradt: érettek vagyunk-e a szabad-energia használatára? Készen állunk-e arra, hogy a világ jelenleg zsarnokian uralkodó rétegét, azt a nem egész 1%-ot, és az az által diktált globális őrületet magunkról lerázzuk? Készen állunk-e arra, hogy sokszínű, élettettől nyüzsgő bolygón végre természetes gazdagságban, szabadon élhessünk?


Igen, most rólunk van szó: Te, aki ezt a cikket olvasod, a családod, barátaid, a szeretteid, és én, aki ezt a cikket írtam, a szomszédjaim, az ismerőseim, nagyszüleim, a zöldséges és az eladó, a 12 órás műszakos, a vasutas… a munkanélküliek és hontalanok, vagy akár a leendő miniszterelnök, mind érintettek vagyunk egy új világ kialakulásában. Te is kedves olvasó, rájössz, hogy itt nincs kivétel, itt nincsenek szerepek, és a közelgő átalakulás elől nem menekülhetsz el. De szerintem nem is akarsz, épp ellenkezőleg, alig várod, hogy az a valami, ami a levegőben lóg, végre megtörténjen, eljöjjön. Mindannyian várunk valamit. Ezt Te is tudod, mert érzed. Sőt akik, a legmélyebbre ásták magukat a pénz és hatalom világában, még ők is tudják: valami jön, valami nagy változás közeleg. Csakhogy ez a változás igenis pozitív! Tudod itt ez a 2012 mizéria, világvége, meg egyéb oktondiságok, ami arra jó, hogy az az egy százalék félelemben tartson, hogy ragaszkodj ahhoz, ami most van. De a változás olyan, mint egy erős folyó: mindnél tovább duzzasztod, annál nagyobb erővel fog a végén áttörni. És a mi folyónkat épp elég ideig duzzasztották már. 2010-02-13, van, mikor ezt írom, és tudom, hogy nem kell már sokat várni. Az a sokat emlegetett Aranykor itt van a küszöbön: nem hogy nem fogunk elpusztulni, hanem olyan életet fogunk kialakítani, amelyről kiskorodban - amikor önfeledten játszó kis angyalka voltál – na, akkor mindig is tudtad, hogy el fog jönni. Csak aztán elfelejtettük egy időre, mert kellett a tapasztalás. De most emlékezni fogunk, méghozzá nagyon sokan. És a nagyon sokból egy pillanat alatt Mindenki lesz. 


Ha az ember jelenlegi tudatszintjét tekintjük, kétségtelen, még vár ránk egy hatalmast lépés! A szabad energia, mint energia-termelő rendszer, mérhetetlen szabadságot és bőséget nyújt, de csak akkor válik egy nagyobb közösség, nemzet, avagy az egész bolygó népessége számára elérhetővé, ha az, arra megérett. A szabad-energia használata ugyanis hatalmas felelősség, ha folytatjuk az 1% céljait, hozzáállását, megtévesztését abból jó nem fog kisülni. A szabad-energia csak egy lelkileg érett, spirituális értékekkel rendelkező ember kezében hoz békét, örömöt, és boldogságot a Földre.

Ehhez pedig… igen kikerülhetetlenül beszélni kell egy témáról, ami nem más minta szabad energia az emberi testben. Ami kint az bent, ezen oldal olvasóinak ezt az örök érvényű igazságot nem kell magyarázni. Kinti világunkban csak úgy leszünk békés szabad-energia felhasználók, ha belül is megéljük azt.


Szabad-energia az emberi testben - A szexuális energia


Kép A Föld és lakossága spirituális irányba fejlődik, mert bizony spirituális lények vagyunk. A lényeg pedig: nincs spirituális fejlődés a szexuális energia felhasználása nélkül, aki ennek az ellenkezőjét állítja, az nem mond igazat, és erre Te is, saját tapasztalatod alapján, rá fogsz jönni. Szinte hihetetlen, hogy a mai napig mennyien nem tudnak arról, hogy mekkora fontossággal bír ez az energia a hétköznapi ember számára is. Ez az energia a teremtés energiája. Ezen keresztül születtünk, ezen energia által nemzünk új életet. Ezt ki kell mondani, és ennek minden emberben tudatosodnia kell.

Igen rólunk van szó: ez az írás most nem a világhírű énekesről, Stingről, vagy a színésznőről, Rachel Weiss-ről szól, (akik karizmájukat és kisugárzásukat a szexuális kontinenciának köszönhetik) hanem rólunk, átlagemberekről.

Te, aki ezt a cikket olvasod, a családod, barátaid, a szeretteid, és én, aki ezt a cikket írtam, a szomszédjaim, az ismerőseim, a rokonaim, a zöldséges és az eladó, a 12 órás műszakos, a vasutas… vagy akár a leendő miniszterelnök, mind érintettek vagyunk a témában. Nincs kivétel, itt nincsenek szerepek, és az átalakulás elől – amint megérted és megéled mi az - nem hogy elmenekülni szeretnél, hanem két kézzel kapsz majd utána.

Bármilyen szokatlan és talán kínos is beszélni ilyen értelemben a szexualitásról (társadalmi kondicionálás, holott minden reklám és média ennek az energiának jelenlegi, elfojtott állapotára épül), egy ténynek egyszerűen tudatosodnia kell minden emberben. Minden egyes emberben. A szexualitásod az életerőd. Az eladótól az ügyvezető igazgatóig, teljesen mindegy kik vagyunk, honnan jöttünk, vagy, hogy eddig mit szoktunk meg és mit tanítottak, mit tapasztaltunk meg a szeretkezésről. 


Tény: a szexuális energia nem más, mint az életerő maga. Ez az energia teszi a nőket nőiessé, és a férfiakat pedig férfiassá. A légzés mellett a legfontosabb erőforrás, amivel az ember biológiailag rendelkezik.


A szexuális kontinencia


Egyre és egyre több ember érdeklődik az úgynevezett szexuális kontinencia után. Orvosilag igazolható tény, hogy ejakuláció (férfiaknál) és letöltődés (nőknél) valamint orgazmus két különálló dolog. Az orgazmus az említett jelenségeknél pár pillanattal előbb bekövetkezik, és megélhető egy egész testre kiterjedő formában is, anélkül hogy az életerő-energiát elveszítenénk. Ebben az esetben az egész test, annak minden részével és szervével, úgymond megfürdik az orgazmikus energiában, a sejtek és szövetek felfrissülnek, új életerővel telnek meg, csodálatos élményben részesítve a kontinenciával szeretkező párt. Orgazmus eléréséhez tehát egyáltalán nincs szükség ejakulációra.

Szintén orvosilag igazolható tény, hogy egyetlen ejakuláció a férfi részéről, legszűkösebb számítások szerint is, nagyjából hatnapi fizikai munka energiáját tartalmazza. És ezt az energiát a szexuális kontinencia segítségével, képesek lehetünk megőrizni. A kontinencia és annak alkalmazása kiegyensúlyozott boldogsággal, jókedv, életerő, szellemi képességek, kreativitás és humorérzék és karizma megnövekedésével jár együtt. A szexuális kontinencia biztosítja továbbá azt az energiát, amely az emberi testet fiatalon, életerősen és makk-egészségesen tartja. Amit meg kell értenünk, hogy ez nem csupán valami spirituális hókusz-pókusz, amit távoli kultúrák és régmúlt idők beavatottjai alkalmaztak. A szex kontinenciát bárki elsajátíthatja, néhány egyszerű gyakorlattal fenn is tarthatja. Bárki. Az eredmény pedig egy békés, jókedvű, optimista, kreatív természetkedvelő ember, aki összhangban képes élni környezetével jók az emberi kapcsolatai, és nyugodtan élvezi az életet. Az eredmény az, az ember, aki megtalálta belső békéjét és harmóniáját, így légynek sem akar majd ártani, háborúzni, politikai hatalmat szerezni, túlzott harácsolást véghezvinni. Nem. Ő „csak” élvezni akarja ezt a csodálatos bolygót, békében, szeretetben, barátságban önmagával más emberekkel, népekkel.


Most a kérdésed az, hogy kapcsolódik szexuális kontinencia a szabad energiához? Egyszerű. A két jelenség egy és ugyanazon az elven működik. A szex. kontinencia nem más, mint a szabad-energia az emberi testen belül, melyet bárki, némi gyakorlással, el tud sajátítani. És ha egyszer megtapasztaltad az egész testet felfrissítő, akár több perces orgazmust… - igen ilyen is van, férfiaknak is – akkor új látásmódba fogod helyezni azt, amit nem csak a szeretkezésről, de az életről, saját képességeidről, s a jövőről eddig tudni, elképzelni véltél. És ha mindez nem lenne elég izgalmas, a kontinencia alkalmazásával elindulhatsz azon az úton is, melyen előbb utóbb megtapasztalhatod azt is, ki is vagy valójában...

 

 


inden egyes hétköznapi ember számára nyilvánvalóvá kell válnia tehát, hogy orgazmus és ejakuláció korántsem azonos jelenség. Épp ellenkezőleg: a szexuálisan kontinens pár magmegtartása által a hagyományos szeretkezés során elveszített óriási energiamennyiséget használja fel, melynek segítségével összehasonlíthatatlanul nagyobb extázist él át. Ez az extázis időtartamban és intenzitásában messze meghaladja a hagyományos orgazmus során megtapasztalt örömöket. A kontinencia által elért extázis az egész testre (és gyakorlattal, azon is túl) kiterjed, felfrissíti és megújítja a test minden sejtjét, így egészséget, kiegyensúlyozott boldogságot, nyugodt, harmonikus, ám mégis eufórikus állapotot idéz elő, mely egy adott szeretkezés után még hosszú ideig fennmaradhat.

Természetes szexualitás – vissza az ösztönös szeretkezéshez

A kontinencia megvalósításában legnagyobb „ellenfél” minden olyan mesterséges izgatás, amely az elmére hat, és egyfajta perkondíció alapján magömlésre kényszerít. így elveszik a lehetőség egy nagyon intenzív, emelkedett és eufórikus tudat állapot megélésére. A pornográfia és egyéb mesterséges izgatások kiiktatása tehát első és legfontosabb lépés a kontinenciára törekedő személy életében.

Essen néhány szó az orgazmusról is, mert hihetetlen módon, sok mai, modern társadalomban élő ember nem is tudja (nem tudatos rá), miért keresi valójában ezt az élményt: az orgazmus során megszűnik az idő és feloldódik a személyiség, ebben az állapotban nincs múlt, avagy jövő, és nincsenek gondolatok sem: ez a pillanat a tökéletes itt és most, a végtelen boldogság állapota. A hagyományos aktus során ez a jelenség mindössze pár másodpercig érzékelhető (hölgyek esetében ez lehet hosszabb) míg kontinens szeretkezésben a jelenség akár hosszú percekre is kitolódhat, mindkét nemnél (valójában ez csak a kezdet, ha valaki fenntartja a szexuális kontinenciáját, ennél jóval izgalmasabb és extatikusabb dolgokat is könnyedén megélhet)

A kontinencia lényege

Kép A szexuális kontinencia a tantra alapja. Az interneten azonban rengeteg téves információ, szükségtelen félremagyarázás és ajánlott „mesterkélt” póz található a témát illetően, melyek mind lényegtelenek, igazából nem fontosak. A tantrikus vagy kontinens szeretkezésnek ugyanis egyetlen megkülönböztető tényezője van, mely kiemeli azt a hagyományos aktusok minőségéből: a résztvevők megőrzik és felhasználják azt a mérhetetlen potenciált (szexuális nedveket) mely a hagyományos aktusban elveszik, és pillanatnyi örömöket okoz csupán. Talán furcsa elsőre? Orvosilag bizonyított tény: a szexuális nedvek illetve nemi örökítő-anyagok igazi energia-kapszulák, és hatalmasan koncentrált mennyiségben tartalmazzák azokat a biológiai anyagokat, melyek magáért az élet kialakulásáért felelősek. Amikor ezek a nedvek megőrződnek, azok folyamatosan megújuló életerővel és energiával látják el a test sejtjeit, szöveteit, szerveit. Így logikai alapon is megérthető, hogy a szexuális kontinencia a fiatalság és vitalitás alapja. 

Megőrzéssel, a kontinens személy vagy pár aktusról aktusra intenzívebb, mélyebb és csodálatosabb élményeknek lehet résztvevője… és amint először megtapasztalja azt, amiről ez a cikk szól, már csak mosolyogni fog azon, hogy a továbbiakban miként szeretne szeretkezni… ez, egy tantrikus élmény után senki számára nem lesz kérdéses. Fontos, hogy a kontinencia párkapcsolat nélkül is megvalósítható, azonban érzelem és lelki vonzódás nélkül, az emberi természetéből adódóan – nehezen kivitelezhető. Magától értetődően, minden normális kapcsolatnak, szexuális együttlétnek a fizikai vonzódáson túl, szellemi és érzelmi vonzódáson is kell alapulnia.

Ha valaki szexuálisan kontinens, az természetesen szeretkezésen kívül is megőrzi az energiáját (magot), a kontinencia szempontjából ugyanis lényegtelen hogy esetlegesen hol veszik el az energia: (szándékos önkielégítéssel, álombeli magvesztéssel, avagy hagyományos aktussal), - az nem számít. Azt hiszem, hogy mindenki számára tiszta az, hogy az extatikus orgazmus újbóli és újbóli megéléséhez miért van kontinenciára szükség.

A kontinencia megvalósításában a nők, természetes biológiájuk alapján sokkal könnyebb helyzetben vannak: szintén orvosilag bizonyított, hogy a női orgazmus implózív (befelé irányuló) jellegű, így ők a hagyományos aktus során is mélyebb állapotokat élhetnek meg, mint a férfiak többnyire időben nagyon korlátolt, genitális jellegű ejakulációval kísért orgazmusuk során. Ellenben kontinens szeretkezés során a lehetőségek kiegyenlítődnek: mindkét nem számára adott a lehetőség, hogy valami olyan csodálatos élményt tapasztaljon meg, ami minden képzeletet felülmúl. Hölgyek szerencsések: amennyiben van lehetőségük és szerencséjük egy kontinens férfivel szeretkezni, akár egyetlen alkalom alatt elsajátíthatják a letöltődés nélküli orgazmus élményét. Uraknak, némileg több gyakorlás szükséges... Mivel a kontinens férfi összehasonlíthatatlanul magasabb extázishoz tudja juttatni a nőt, a női nem ösztönösen megérzi a tantrikus férfit, éppen az ő lényében rejlő potenciálok miatt. Ez az, amit a keleti hagyományokban úgy hívnak: a Lingam ereje, nálunk pedig inkább kisugárzásnak, karimáznak evezik.

A hagyományos aktusról kontinensre történő áttérés megannyi izgalommal jár, olyan állapotok válhatnak bárki számára elérhetővé, amelyet a hétköznapi ember eddig (fiatalabbak főleg tudják) leginkább drogok által tapasztalhatott meg. Ezeknek az anyagok termelődése és hatása (transzállapot, feloldódás, mérhetetlen boldogság érzése) ugyanis természetes úton is előidézhető az emberi szervezetben, és a kontinens személy szervezetében folyamatosan termelődnek, illetve bekövetkeznek.

A kontinencia előnyei

Fontos, hogy a kontinencia során felhalmozott energia egyre növekszik, mellyel szabadon rendelkezhetünk, felhasználhatjuk azt az élet minden területén: szellemi képességekben: tanulásban, művészetekben, zenében kifejezetten, természetesen sportban vagy akár a hétköznapi munkában és életvezetésben. A kontinencia által, óriási vitalitás, energikusság, mentális tejesítő-képesség, folyamatos boldogságérzés, belső igény a kreativitás kinyilatkoztatására, bárki számára könnyedén elérhetővé válik. A kontinens szeretkezés lehetősége mindenki számára adott (aki szexuális erővel rendelkezik, tehát nem impotens, illetve korból vagy más okból kifolyólag be nem állt nála az andropausa). A kontinens szeretkezés belső igénye rohamosan terjed, napról napra nagyobb érdeklődést vált ki a hétköznapi ember részéről, mivel minden ember, természetétől fogva, akár tudat alatt is érzékeli, hogy csodálatos lehetőségek szunnyadnak saját lényében.

Szabad energia az emberi testben

Miért fontos ennyire a szexuális kontinencia? – ez a lehetséges kérdések egyike.

Amellett, hogy mindez hihetetlen élmények megtapasztalásával kecsegtet, van még egy fontos vonatkozása: mivel az Univerzumban minden meghatározott analógia alapján épül fel, elmondható, hogy a szex. kontinencia tulajdonképpen nem más, mint, a szabad energia az emberi testben. Egy és ugyanazon az elven működik, mint pl. a térenergia (vákuum) kinyerésére alkalmas mágneses generátorok. Ilyen gépeket pedig csak egy spirituálisan érett, szexuálisan kontinens, kiegyensúlyozott, harmonikus és boldog egyén, közösség, nemzet, emberiség képes megépíteni, és békés módon, igazi jólétre és bőségre felhasználni. 

 

Számtalan spirituális irányzat – távol keleti, európai és újvilági, ősi és modern – fejezi ki azt az örök igazságot, mely szerint a létezés tulajdonképpen két eszenciából tevődik össze: a Mindent alkotó energiából, mely felöleli a létezés bármely megjelenési formáját, az alacsony rezgésszámú fizikai anyagot is beleértve, valamint az ezt az eszenciát felismerő tudatot, másképpen szellemet.

 

A fentiek értelmében, az a tudat, aki megérti a mindet alkotó energia áramlását és viselkedését, betekintést kap a létezés értelmébe, annak működésébe, megérti az Élet misztériumának és fejlődésének karakterisztikus jellegzetességeit. 

A szexuális kontinencia egy evolúciós lépés, melyre előbb utóbb – inkább nagyon is hamarosan - minden emberi lények belső igénye keletkezik. Az ok pedig a folyamatos evolúció: Az Univerzum minden rendszere, lénye, így az ember is - akár tudatosan akár tudattalanul - folyamatosan fejlődik, egyre magasabb energiaállapot megélésére törekszik: azért mert ez a folyamat a jellem és szellem fejlődésével, folyamatos boldogságérzés kialakulásával és fennmaradásával jár együtt. Az evolúció pedig, lényegében, tudati lelki és végül fizikai szinten is, az Élet értelme, az Univerzum egyetemes és megváltoztathatatlan törvénye.

A szexuális kontinencia a teremtés jellegzetes energetikai tulajdonságait testesíti meg az emberen belül: bárki által megtapasztalható tény, hogy a felfelé (vertikálisan) áramló energiák boldogságot, harmóniát, kreativitást és bőséget (anyagi szinten is) hoznak az egyén és közösség életébe, míg ennek ellenkezője, (robbanás, horizontális áramlás) diszharmóniát és a felsorolt minőségek ellentéteit rejti magában.

A kontinencia lényege tehát a magmegtartó szeretkezés, hiszen - szintén bárki által megtapasztalható tény - hogy orgazmus és ejakuláció (azaz a nemi nedvek elvesztése) két jól elkülöníthető jelenség. A kontinens személy nézőpontjából az ejakuláció csupán elveszített energia, egyfajta letöltődés, mely egy idilli állapot és boldogságérzés elveszítésével jár, és csupán akadály annak az emelkedett, sugárzóan boldog állapotnak megélésében és fennmaradásában, melyet a magmegtartó szeretkezés során bárki – egy kis kitartással – megvalósíthat.

Magmegtartás során, az életet adó szexuális nedvek a testben maradnak, táplálják és energetizálják annak minden részét, sejtjét, szövetét, fokozva a kontinens személy akaraterejét, jellemét, szellemi képességeit, kisugárzását és szexuális vonzerejét. Azok, akik a hosszabb ideje kontinens úton szeretkeznek, általában vitálisabbak, kreatívabbak, jóval sokoldalúbbak a hagyományos szexualitást megélőknél. Számtalan híres zenész és énekes, művész, színész és rendező járja kontinencia útját, képességeik nem a semmiből származnak, nem mellékesen, karmájuk és személyes vonzerejük mellett gyakran évtizedet tagadhatnak le valós életkorukból (például Rachel Weiss, színésznő)

Mivel a kontinens személy a teremtés, létezés energetikájával természetes összhangban él, belső hangja nagyon éber és tiszta, határozott egyéniség, aki tisztában van a világban zajló folyamatok hátterével. Nem egy könnyen befolyásolható, megtéveszthető. Erős képességekkel rendelkezik, hogy a felszín mögött az igazságot meglássa. Jellegzetes karakter igaz egyéniséggel, jó adag igazságérzettel megáldva. A kontinencia gyakorlása ugyanis elvezet a szuverén lélek felismeréséhez, amely mindannyiunkban benne lakozik. Így válik lehetségessé, hogy az egyén lekapcsolódhasson a csordaként irányított tömegtudat halmazáról, és félelem nélküli, szuverén, boldog és sikeres létezővé váljon. 

A kontinencia megvalósítása

Kép A hagyományos szeretkezésről a kontinenssé válás folyamata egyfajta ujjá-születés, az egyén igazi potenciáljainak személyes felfedezése. Minta mesebeli főnixmadár, az egyén leveti azt a hamis illúzióképet, melyet eddig önmagáról festett, és ráébred saját fantasztikus képességeire, melyek valóban mindig is ott voltak, de az egó hamis képe korábban nem engedte őket felszínre. 

Aki a szeretné ezt az utat megtapasztalni – és bátran állíthatom, hogy ez minden emberi lény belső vágya – annak el kell felejtenie minden eddig rögzült, tulajdonképpen tanult és mesterkélt ismereteit, amelyet a szexualitásról szerzett. El kell felejtenie a mesterséges izgatást és pornográfiát, melyek – az elme izgatása által – a legfőbb akadályok a kontinens szeretkezés és életforma megvalósításában. Igen, a szexuális kontinencia egy teljes megújulás, mi több, életforma, mely hatalmas felszabadulás-érzéssel, örömmel, eddig társadalmi és kollektív szinten hatalmas mértékben elfojtott szexuális, azaz életenergiák felszabadulásával, tudatállapot emelkedéssel és felhőtlen boldogság- szabadságérzés kialakulásával jár együtt.

A kontinens szeretkezés nem csak párkapcsolatban alakítható ki, hanem bármely olyan férfi női kapcsolatban ahol őszinteség, tiszta bizalom, törődés és tisztelet áll fenn. Ezek a minőségek, melyeknek egy idilli társadalomban tulajdonképpen minden emberi kapcsolatra jellemzőnek kell lenniük, és valójában - minden látszat ellenére – ez az irány, amelybe napjaink társadalma rohamos sebességgel halad. Ezek azok a minőségek melyek egy valódi, belülről fakadó szeretet kialakulásához vezetnek, és melyek képesek feloldani azokat egyéni és szociális gátlásokat, melyek napjaink emberének túlnyomó többségére érvényesek. Szexualitás és szeretet energiái ugyanis természetesen szoros összefüggésben állnak egymással. 

Amint az a hatalmas potenciál, amelyet a hagyományos aktus során az eddigi ember elveszít – átalakul egy magasabb minőséggé, a kontinens szeretkezés tömeges elterjedése által, mely az említett morfogenetikus mező működése által csupán hónapok kérdése – egy energetikai reneszánsz veheti kezdetét szexuális, szellemi, társadalmi szinten, és az Élet minden egyéb területén is. Ez a reneszánsz gyakorlatilag a nyakunkon ül, és bármely nap a útjára indulhat.

Új fejezet kezdődik az emberiség történelmében: A szabad energia kora, emberi testben és technológiában egyaránt. 

A kontinens szeretkezésre történő átállásban nagy segítség lehet néhány jógagyakorlat (melyeknek napi pár perces gyakorlása nem csak a kontinenciát segít fenntartani, hanem nagymértékű vitalitást és életkedvet, örömöt is biztosít. Tény, hogy kezdetben, míg a kontinencia fennmaradása problémát okoz, ajánlatos ezeket a gyakorlatokat rendszeresen végezni. 

 


 

Kép A kontinens életforma tehát megannyi előnnyel, kiegyensúlyozottsággal, önbizalommal, félelem-nélküliséggel, boldogsággal jár együtt. A kontinencia egy állapot, és természetesen szerelemben valósítható meg a lehető legkönnyebben, mivel valódi érzelmek segítségével az energia könnyedén áramlik az alsóbb csakrákból a szívközpontba – így a valóban szerelmes pár gyakorlatilag nehézségek nélkül válthat kontinens állapot megélésére és fenntartására. Ehhez mindössze, az orgazmusról alkotott téves, mentális berögzülést, valamint ehhez szorosan kapcsolódóan, a korábban említett, bárminemű mesterséges izgatást kell elhagynia. 
Egyszerű Univerzumi törvény, hogy ahol a tudat (gondolat, figyelem) oda áramlik az energia is. A kontinenciára törekedőknek tehát nem valami ellen kell küzdeniük, mert az csupán örökös harcot eredményez (ezért nem működik többek között a háború-ellenes tüntetés sem), hanem az egész testre kiterjedő orgazmus felé kell fordítania figyelmét, melyhez nélkülözhetetlen eszköz a magmegtartás folyamata. Ha az ejakuláció elkerülése a célod, vesztettél, mert a figyelmed az ejakuláció körül forog. Ehelyett, figyelmedet összpontosítsd arra, amit meg szeretnél megvalósítani: ez pedig a lényed minden sejtjét átható kozmikus orgazmus, melynek szempontjából az ejakuláció nem csupán energiaveszteség, de tényleges akadály a fent említett minőségi, eksztatikus élmény átéléséhez.
A kozmikus orgazmus élménye hasonló a hagyományos orgazmushoz, ám jóval hosszabb ideig tart, az adott személy egész lényét áthatja, és általa megtartódik az életet adó magenergia (érdemes figyelni szakrális nyelvünk kifejező-képességét: mag(j)abiztos, vagy például, aki spirituális úton jár, az felemeli, fejleszti mag(j)át)
Valójában minden ember akár tudatosan vagy tudat-alatt, de rendkívüli mértékben vonzódik a kontinencia elsajátításához és a kozmikus orgazmus átéléséhez, hiszen ez az az energia, melyből egész lényünk - nem csupán fizikai bukunk, hanem az azt átható szubtilis energetikai testek is – keletkeztek. Nem csoda hát, ha a kontinens (tantrikus) életvezetést folyató személyek élete bőségben, egészségben gazdag, valamint az sem, hogy kontinens gyakran személyek sok-sok évet letagadhatnak valós korukból. Az ok a következő: míg ők használják a mindent éltető energiát és a kontinens orgazmus során mintegy megfürdenek benne, addig, a hagyományos aktus során ez az energia mindössze néhány másodperc alatt (nők esetében természetesen több is lehet) kilökődik.
Gyakorlatok a kontinencia elsajátításához és fenntartásához
A kontinencia gyakorlatilag nem más, mint visszatérés az Univerzum elsődleges energiaforrásához, melyet különböző spirituális hagyományok Istenként is értelmeznek. A tudat és energia nászából megszületik ugyanis a Teremtés maga, melyet a kontinens személy saját lényében és képességeiben is felismerhet.
Mindamellett hogy a kontinencia elsajátításában óriási segítséget nyújtanak, rendszeres gyakorlásukkal kiváló egészséget, jó közérzetet, vidámságot valamint a közelgő változásokhoz nagymértékű alkalmazkodó képességet is nyújtanak:
Kéz-láb tartás (ülve is) félhold-állás, has-beszívás
Mely gyakorlatokat bármely ha-tha jóga könyvben megtalálhatjuk.

A kontinenciára történő áttérés során ezek a gyakorlatok sokat segítenek, ám senkinek kell jóginak lenni ahhoz, hogy ezt az állapotot fenntartsa és megvalósítsa.

Ahogyan napról napra több a kontinens úton szeretkező ember, a maradék társadalom tagjainak egyre könnyebb dolguk van: a morfogenetikus mező szeretet-energiája folyamatosan gyorsuló sebességgel emelkedik (rezgés-számemelkedés) és a kontinencia elsajátítása idővel arányosan egyre és egyre könnyebbé válik, míg a végül, nagyon hamarosan, automatikus minőségűvé alakul mindenki számára. Az eredmény pedig az új ember, aki egy a teremtéssel, minden megnyilvánulása lélekszintű, aki békés egyetemes létező, szabad-energiát használ, és áldott aranykorban él.

A szexuális kontinencia sorozat ezzel a cikkel befejeződött. Akit komolyabban érdekel a kontinencia állapot megvalósítása és információra, tanácsra van szüksége, avagy egyszerűen csak beszélgetni szeretne, az keresse Körösi Csoma Jóga Iskola oktatóit, vagy diákjait.


http://www.tantra-yoga.hu/

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.