Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FÖLDÖNKÍVÜLIEK

Cikkek

Földönkívüliek szólnak a Föld bolygó lakóihoz: 3/2

Ősidőktől kezdve az egész történelem során az emberi törzsek, népek és nemzetek kölcsönösen felfedezték egymást, találkoztak és építő jellegű kapcsolatot létesítettek egymással. Az emberiség nagy családjára nehezedő egyre súlyosabb fenyegetésekkel szemben sokkal inkább, mint bármikor, elérkezett az ideje egy késlekedés nélküli, minden eddiginél szélesebb körű, bölcs együttműködésnek. Fel kell fognotok, hogy jelenleg egy erőteljes hullám készül felbukkanni. Ez a hatalmas hullám válogatás nélkül összekeveredve tartalmaz mindenféle nagyon pozitív, jótékony, illetőleg nagyon rossz, akár elrettentően gonosz elemeket is.

 
2010.06.16 | Menüpont: FÖLDÖNKÍVÜLIEK

Földönkívüliek szólnak a Föld bolygó lakóihoz: 3/1

Ez a földlakókhoz címzett terjedelmes levél, amely egy adott pillanatban jelent meg,nem tartalmazza a feladó címét. Jelenleg számos helyen megtalálható a Világhálón. A dokumentum hitelessége nem szavatolható. Amit első látásra elmondhatunk róla, mindössze annyi, hogy úgy tűnik, egy nagyon jó ötleten alapul, összefüggő és egységes gondolatvilágot tükröz, kifinomult hozzáértéssel íródott, ami különleges intelligenciáról és érettségről árulkodik. Ebben a fogalmazványban egy komoly előadást fedezhetünk fel, amely nem műszaki jellegű, de ugyanakkor tárgyilagos. A szöveg nem tartalmaz rasszista illetve etnikai természetű gondolatokat vagy sugallatokat, és a szerzőről elmondható, hogy kiváló ismerője az emberi nyelvnek és lélektannak, még akkor is, hogyha a nyelvtani szerkezet néhol eltér attól, amit megszoktunk.

 
2010.06.16 | Menüpont: FÖLDÖNKÍVÜLIEK

Kivonat Ivo A. Benda előadásaiból

Földünk nagyon értékes a többi fejlett civilizáció számára, mert bolygónk ”Élő könyvtár” (fontos információk gyűjteménye). Az összes ember, állat és növény, mintha a "könyvtár egy-egy lapja” lenne. Földünknek hihetetlenül gazdag az állat- és növényvilága. Fajták milliói élnek itt. Ez a gazdag változatosság sehol máshol nem található meg. A Földön jelenleg 6 milliárd ember él, ami a 10-szerese az optimális létszámnak (520 millió). Ez részben azért is van, mert ebben a rendkívüli időszakban rengeteg lénynek adatott meg az esély arra, hogy növelje a szellemi szintjét, esetleg tovább lépjen egy magassabb dimenzióba - a Kozmikus emberek civilizációjába.

 
2010.06.13 | Menüpont: FÖLDÖNKÍVÜLIEK | Hozzászólások: 0

Izsáky László: Az aranykoporsó titka

Tudósok és ufológusok keresik és kutatják földön kívüli szomszédainkkal a kapcsolat megteremtésének módját, miközben a légben repülőcsészealjak röpködnek és az aggályok izgalmas zűrzavarában észre sem veszik, hogy a kapcsolatfelvétel már korábban megtörtént. " A Terrán élünk és dolgozunk...", küldte el 1972 márciusában távoli rokonainak üzenetét az ember. Az üzenetet voltaképp szuggesztív képek sorozata, amelyet a Pioneer-10 űrszonda alumíniumlapjára vésték. A képek az emberi civilizációról hivatottak beszámolni. A válasz az üzenetre nem váratott sokat.

 
2010.06.12 | Menüpont: FÖLDÖNKÍVÜLIEK | Hozzászólások: 4

A Galaktikus Föderáció Tagjai

A Fény Galaktikus Föderációja 4,5 millió évvel ezelőtt lett megalapítva, hogy megakadályozza az interdimenzionális sötét erők uralkodását és ennek a galaxisnak a kihasználását. Jelenleg több mint 200.000 csillagnemzet, konföderációk és uniók a tagjai. Hozzávetőlegesen 40%-uk humanoid, a többi pedig különböző fajta érző lények. A Galaktikus Föderáció legtöbb tagja teljes tudatosságú lény. Hogy megismertessünk titeket a mi űrcsaládjainkkal, időszakosan fogunk információkat adni a fajokról, melyek a Galaktikus Föderáció tagjai. Reméljük, hogy ez az információ segíteni fog nektek beazonosítani, vagy megerősíteni bármilyen tapasztalatot, melyet esetleg ezen lények közül bármelyikükkel létesítenétek. A mi célunk, hogy azon csillagnemzetek jó szándékát és megértését tápláljuk, melyek a Föld Spirituális Hierarchiájának a hívására válaszolnak, hogy támogassanak minket a mi felemelkedési/átalakulási folyamatunkban.

 
2010.06.05 | Menüpont: FÖLDÖNKÍVÜLIEK | Hozzászólások: 4

RICHARD E. BYRD és a Belső Föld

Eljön az idő, amikor az emberi racionalitás jelentéktelenné válik, és el kell fogadni az elkerülhetetlen Igazságot! Nincs meg az a szabadságom, hogy felfedjem a következő dokumentációt, ami ebben az írásban van… talán soha nem kerül nagyobb nyilvánosságra, de meg kell tennem a kötelességem, és rögzítenem kell, hogy egy napon esetleg mindenki elolvassa. A kapzsiság és bizonyos emberek kizsákmányolásának világában, bizonyos emberek nem tudják többé majd eltusolni az igazságot.

 
2010.06.01 | Menüpont: FÖLDÖNKÍVÜLIEK | Hozzászólások: 7

Lacerta interjú 2.

A találkozónk elhalasztására azért került sor, mert az első interjú megjelenése óta úgy éreztem, hogy személyemet folyamatosan figyelik. Bár Lacerta tanácsára mindent megtettem, hogy személyemet titokban tartsam, alig két nappal az első interjú megjelenése után furcsa dolgokra lettem figyelmes. Ne gondolják, hogy paranoiás vagyok, de azt hiszem, az interjú megjelenése felhívta rám valamilyen hivatalos szerv, vagy titkos társaság figyelmét. Eddig azokat az embereket, akik azt állították magukról, hogy megfigyeli őket a kormány, bohócoknak tartottam. De a januárban történt események óta revideáltam álláspontomat. A furcsaságok azzal kezdődtek, hogy telefonom órákra bedöglött. Amikor végre megint működött, telefonálás közben halk visszhangokra, kattogásra és susogásra lettem figyelmes, viszont a hiba okát nem sikerült meglelnem.

 
2010.05.25 | Menüpont: FÖLDÖNKÍVÜLIEK | Hozzászólások: 3

Lacerta interjú 1.

Tanúsítom, hogy a következő szöveg színtiszta igazság és nem a képzelet szüleménye. Az írás egy olyan interjú átirata, amit 1999. decemberében egy nem emberi, hüllőszerű lénnyel folytattam. Ez a nőnemű lény akkor már néhány hónapja kapcsolatban állt egy barátommal, akinek a nevét itt E. F.-fel rövidítem. Hadd mondjam el, hogy soha életemben nem hittem az ufókban, földönkívüliekben és egyéb hasonló dolgokban, továbbá szentül meg voltam győződve arról, hogy E. F. álmokat, vagy sci-fi történeteket mesélt el, amikor beszámolt első találkozásáról a Lacerta nevű nem emberi lénnyel.

 
2010.05.25 | Menüpont: FÖLDÖNKÍVÜLIEK | Hozzászólások: 0