Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FÖLDÖNKÍVÜLIEK

Cikkek

A szürkék civilizációjának összeomlása

Kutatásunk egyik fő irányvonala volt a szürkék korai civilizációjának megértése. Szerettük volna megismerni szülőbolygójukat, történelmük legfontosabb eseményeit, és mindazokat a kihívásokat, melyekkel fejlődésük során szembesülniük kellett. Az alábbiakban e rendkívüli mennyiségű adatból idézek egyetlen jegyzőkönyvből, majd beszámolok az évek alatt felgyülemlett tapasztalatokról.

 

 
2011.12.10 | Menüpont: FÖLDÖNKÍVÜLIEK | Hozzászólások: 1

Az Ummo bolygó társadalma

 1969-ben az ummiták egy jól ismert ufókutatóval, Antonio Riberával  kapcsolatba léptek, aki két évvel korábban már hallott a dologról, akkor, amikor bemutatták Enrique Villagrassának. Különös módon, nem beszélt földönkívüli kapcsolatáról senkinek, egészen 1975-ig − nyolc évvel később annál, mint amikor először hallott az ummitákról, és hat évvel később, mint amikor először kapcsolatba lépett velük −, csak ekkor szólalt meg. 

 
2011.11.25 | Menüpont: FÖLDÖNKÍVÜLIEK

Magasan Fejlett Társadalom leírása

EZ EGY NAGYON FONTOS DOKUMENTUM, MELYNEK INFORMÁCIÓI TALÁN EGÉSZ ELKÖVETKEZŐ ÉLETÜNKRE KIHATHAT, EZÉRT ARRA KÉRNÉK MINDEN SPIRITUÁLIS IRÁNYBA NYITOTT EMBERT, HOGY ALAPOSAN TANULMÁNYOZZA ÁT, ÉS HA LEHET, MEDITÁLJON RÓLA! 

 
2011.05.23 | Menüpont: FÖLDÖNKÍVÜLIEK | Hozzászólások: 6

Titkos interjú a roswelli ufó túlélő pilótájával

Titkos interjú a roswelli ufó túlélő pilótájával

Egy 60 évig őrzött titok leleplezése

A roswell-i ufó-szerencsétlenség egyik (vagy egyetlen?) fogságba esett túlélőjének telepatikus narratívája

Erősen rövidített ismertetés az erről 2008-ban készült könyvből.

Az ismertetést és a megjegyzéseket készítette: Sysmus

2007-ben egy Lawrence Spencer nevű férfi iratokat tartalmazó vaskos postai csomagot kapott. Az iratokból kiderült, hogy azok küldője egy 83 éves asszony, aki 1947-ben azon a katonai bázison dolgozott nővérként, ahová a Roswellben lezuhant ufó egyik életben maradt utasát (pilótáját) elhelyezték, hogy kikérdezzék.

 
2010.12.10 | Menüpont: FÖLDÖNKÍVÜLIEK | Hozzászólások: 8

Az inuaki Dávid válaszai a magyar olvasók által feltett kérdésekre

 
2010.10.23 | Menüpont: FÖLDÖNKÍVÜLIEK | Hozzászólások: 15

A vénuszi élet rövid bemutatása

 
2010.08.16 | Menüpont: FÖLDÖNKÍVÜLIEK | Hozzászólások: 4

Bartha Gizella - Kapcsolat a szíriuszi Magyar bolygóval

Egy 1999-es rádióinterjú SZÓ SZERINT lejegyzett változata annak, amit akkor Bartha Gizella mondott a helyi kecskeméti rádióban.

 
2010.07.31 | Menüpont: FÖLDÖNKÍVÜLIEK | Hozzászólások: 11

A galaktikus háborúkról

Fontos tudatosítani, hogy a teremtés Isteni rendjében a 13 csillagnemzetség 13 sorsösvénye közül a Teremtő a Szárnyas Oroszlánok Nemzetségét választotta és jelölte ki a különböző világok kormányzására. A Szárnyas Oroszlán Nemzetség királyai és királynői csillagvilágok, naprendszerek, bolygók vezetőiként, uraiként, kormányzóiként lettek felszentelve az Isteni szándék szerint, és ők emeltettek azokra a trónusokra, amelyeknek sorsa és küldetése az volt, hogy összefogja, irányítsa és felvirágoztassa a reájuk bízott közösség életét ... és a legmagasabb rendű hatalmi beavatásuk égi helyszíne a Vega csillaga volt a Lyra ( Lant ) csillagképben.

 
2010.07.05 | Menüpont: FÖLDÖNKÍVÜLIEK | Hozzászólások: 3

Micheal Salla phD. - Jelentés a földönkívüli fajok tevékenységéről és indíttatásairól

Rendkívül nagy az ismert, az emberi népességgel és a Föld bolygóval jelenleg kapcsolatban lévő idegen fajok száma. Egy 1988-ban készült interjúban, Clifford Stone, a már nyugdíjas, az Egyesült Államok egykori, az USA hadseregénél 22 évet szolgált katonai nyomozótisztje, aki számos titkos, lezuhant földönkívüli űrhajó és idegen biológiai lény (EBE) zárt katonai területekre történő szállításában vett részt, elmondta, hogy mindösszesen 57 földönkívüli faj ismert az Egyesült Államok hadserege előtt. Az idegen fajok e palettájáról elmondható, egy részük aktívabb másoknál, és az is kijelenthető, hogy az aktívabbak gyakorolják a legjelentősebb hatást az emberiség fejlődése, illetve függetlensége kapcsán. A földönkívüli fajok észlelésével összefüggő hihetetlenül gazdag adathalmaz jól mutatja az idegenek tevékenységének és indíttatásainak hihetetlen sokféleségét, és azt a tényt, hogy a szándékaikra igazából csak a meglévő adathalmaz alapos elemzéséből következtethetünk.

 
2010.07.01 | Menüpont: FÖLDÖNKÍVÜLIEK | Hozzászólások: 4

Földönkívüliek szólnak a Föld bolygó lakóihoz: 3/3

Haladéktalanul meg kell értenetek, hogy egyedül dönteni, akár kölünálló egyénként, akár egy egységes csoportként, egy ilyen ügyben (amely annyira fontos az egész emberiség számára) úgy születési jogotok, mint felelősségetek is! Mindenkinek, aki olvassa ezt az üzenetet, meg kell értenie, hogy az adott helyzetben sem az a közönyösség, sem az a passzivitás, amit megnyilváníthattok, nem vezet máshoz, mint a szabadság hiányához. Azon rejtélyes erő megnyilvánulása, amelyet közületek bárki megnyilváníthat az egész emberiség hasznára szabad akarata révén, nemvélt hatásokat képes létrehozni, mind lényetekben, mind pedig azon a bolygón, amelyen valamennyien éltek.

 
2010.06.16 | Menüpont: FÖLDÖNKÍVÜLIEK | Hozzászólások: 0