Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Galaktikus Föderáció Tagjai

A Fény Galaktikus Föderációja 4,5 millió évvel ezelőtt lett megalapítva, hogy megakadályozza az interdimenzionális sötét erők uralkodását és ennek a galaxisnak a kihasználását. Jelenleg több mint 200.000 csillagnemzet, konföderációk és uniók a tagjai. Hozzávetőlegesen 40%-uk humanoid, a többi pedig különböző fajta érző lények. A Galaktikus Föderáció legtöbb tagja teljes tudatosságú lény. Hogy megismertessünk titeket a mi űrcsaládjainkkal, időszakosan fogunk információkat adni a fajokról, melyek a Galaktikus Föderáció tagjai. Reméljük, hogy ez az információ segíteni fog nektek beazonosítani, vagy megerősíteni bármilyen tapasztalatot, melyet esetleg ezen lények közül bármelyikükkel létesítenétek. A mi célunk, hogy azon csillagnemzetek jó szándékát és megértését tápláljuk, melyek a Föld Spirituális Hierarchiájának a hívására válaszolnak, hogy támogassanak minket a mi felemelkedési/átalakulási folyamatunkban.

article preview

 

 

 
Bevezetés a Fény Galaktikus Föderációjába 


A Fény Galaktikus Föderációja 4,5 millió évvel ezelőtt lett megalapítva, hogy megakadályozza az interdimenzionális sötét erők uralkodását és ennek a galaxisnak a kihasználását. Jelenleg több mint 200.000 csillagnemzet, konföderációk és uniók a tagjai. Hozzávetőlegesen 40%-uk humanoid, a többi pedig különböző fajta érző lények. A Galaktikus Föderáció legtöbb tagja teljes tudatosságú lény. 

Hogy megismertessünk titeket a mi űrcsaládjainkkal, időszakosan fogunk információkat adni a fajokról, melyek a Galaktikus Föderáció tagjai. Reméljük, hogy ez az információ segíteni fog nektek beazonosítani, vagy megerősíteni bármilyen tapasztalatot, melyet esetleg ezen lények közül bármelyikükkel létesítenétek. A mi célunk, hogy azon csillagnemzetek jó szándékát és megértését tápláljuk, melyek a Föld Spirituális Hierarchiájának a hívására válaszolnak, hogy támogassanak minket a mi felemelkedési/átalakulási folyamatunkban. 


A Galaktikus Föderáció Tagjainak Leírása 


ANDROMÉDAIAK 

Tag Neve: Andromédai Csillagnemzetek 

A Galaktikus Föderáció Elfogadta: Hozzávetőlegesen 3,5 millió évvel ezelőtt. 

Elhelyezkedés: Az Androméda csillagkép 

Távolsága a Földtől: Hozzávetőlegesen 150-től 4.000 Fényévig 

Életforma Típus: Humanoid 

Fizikai Megjelenés: Humanoidok a Földi emberekhez hasonlóan. Gyakran viselnek hagyományos sokszínű Galaktikus Föderációs kezeslábast. Az Andromédaiak két alapvető földi embertípusból állnak: 

Az egyik egy Kaukázusi, ami egészen egy úgynevezett "Északi" típusútól (szőke haj, kék szem, világos bőr) egy "Mediterrán" típusúig (világostól egészen a sötétig terjedő haj, szürkétől barnáig terjedő szem, napbarnítottnak látszó bőr) terjed. 

A második tipikusan Keleti, sötét hajjal, sötét Ázsiai szemekkel és a világosbarnától a sötétbarnáig terjedő bőrszínnel. 

Az összes Andromédainak a szemei kissé nagyobbak, mint a Földi embereké. Az ajkaik vékonyak és szinte világos rózsaszín, míg a a füleik kissé lejjebb illeszkednek a fej oldalán, és kisebbek is méretükben. A kezeik és a lábaik vékony kinézetűek hosszú kéz és lábujjakkal. 

A férfiak magassága 1,7-től 2,12 m-ig változik. A nők 1,63-tól 1,93 m magasak. Az Andromédai nők csábító energiájukról és elég begyes alakjukról ismertek. 

Különleges Jellemzők és Képességek: Az Andromédaiak híresek a Galaktikus Föderációban mesteri tudományos törekvéseikről minden téren. 

Átlagos Alvásszükséglet: kb. 2 óra per nap. 

Nyelv: Az Andromédaiak egy olyan nyelvet beszélnek, melynek a dialektusai Spanyol, vagy Olasz-szerű hangzásúak, és sokkal tónusosabbak. 

Anyahajó és Más Járművek: Az Andromedai hajók a tradicionális 15 - 20 m keresztmetszetű szombréró-formájú felderítőhajóktól a lencse-formájú kis légköri parancsnoki hajókig terjednek, melyek 805 m hosszúak. 


ARKTURUSZIAK 


Tag Neve: Az Arkturiai Konföderáció 

A Galaktikus Föderáció Elfogadta: Hozzávetőlegesen 3,75 millió évvel ezelőtt. 

Elhelyezkedés: Az Arkturusz (Arcturus) csillag az Ökörhajcsár (Bootes) Csillagképben 

Távolsága a Földtől: Hozzávetőlegesen 36 Fényév 

Életforma Típus: Ló-szerű érző Lények. 

Fizikai Megjelenés: Az Arkturusziak egy magasan érző emlős faj, és erősen hasonlítanak egy lóra. A testük meglehetősen magas, karcsú és némileg stílusos lófejjel rendelkeznek. A bőrszíneik a vaníliától a nagyon sötét barnáig terjednek. Az Arcturusziaknak a nyakuk és a fejük hátulján sörény van, és olyan rendkívül vékony farkuk van, ami csak kis mértékben hasonlít egy lóéhoz. 

A kezeik 4 ujjban végződnek, melyek nagyon hosszúak, hajlékonyak és rendkívül vékonyak. A karjuk, a lábuk és a testük nagyon izmos megjelenésű. Az Arkturusziak szemei sokkal nagyobbak a Földi emberekénél, és halvány kék, vagy sötét barna színűek. A füleik némileg hasonlítanak egy lóéhoz, de kisebbek és sokkal kerekebbek a földi párjaikhoz képest. 

A hímnemű Arkturusziak 2,31 m és 2,64 m közötti magasságúak. A nőneműek magassága 2,11 m és 2,49 m között változik. 

Különleges Jellemzők és Képességek: A Galaktikus Föderációban az idővel kapcsolatos alapos ismereteikről és a kiemelkedő tudományos és filozófiai ismereteikről híresek. 

Átlagos Alvásszükséglet: Altalában 1 - 3 óra naponta. 

Nyelv: Az Arkturusziak egy a Kínaihoz és a Vietnámihoz hasonló tónusos nyelvet beszélnek. 

Anyahajó és Más Járművek: Az Arkturuszi hajók a búvár-harang formájú 12,2 - 22,9 m átmérőjű felderítőhajóktól kezdve különböző lencseformájú planetáris parancsnoki anyahajókig terjednek, melyek több mint 22,5 kilométer hosszúak. 


BELLATRIXIEK 


Tag Neve: Bellatrix Csillagnemzet. Korábbi tagja az Orion Szövetségnek és eme szektor előző Szövetségi Főhadiszállásának. 

Galaktikus Föderáció Elfogadta: 3 évvel ezelőtt. 

Elhelyezkedés: az egyik legfényesebb csillag az Orion Konstellációjában; ez a ragyogó csillag az Orion Övének jobb felső részén található. 

Távolsága a Földtől: 112,5 Fényév 

Életforma Típus: A fő fajok Dinoid-Hüllő hibridek. A Nyilas (Sagittarius) Csillagképből vándoroltak el 25 millió évvel ezelőtt. 

Fizikai Megjelenés: Nagyon pikkelyes és csontos. A fej felső részét egy nagy csontos taraj veszi körül. Nagy piros és halványsárga szemek (a földi hüllőkhöz hasonlít) és nagyon kicsi orr. A szájuk vékonyajkú, ami a fej egyik oldaláról a másik oldaláig tart. Fülük nem létezik: az egyetlen jele egy extra-sima 7,62 cm kör a fej mindkét oldalán, éppen a szem mögött. A bőrük pikkelyes, mint egy krokodilé, zöld, sárga és vörös színekben. A kis csontos taraj a nyak közepétől indul és egy nagyobb, a fejtetőn található tarajjal kapcsolódik össze. 

Kétlábú lények. Vékony kéz hat hosszú karmos ujjal. A lábukon 5 ujj van, ami kicsi, nagyon éles körömmel végződik. Nagyon kicsi, vastag farkuk van, mint egy krokodilnak, ami csak a lábakig terjed. A hímneműeké rövidebb a nőneműekénél. A hímneműek magassága 2,44 - 3 m között terjed. A nőneműek 2,6 - 3,12 m magasak. 

Különleges Jellemzők és Képességek: Hatalmas diplomáciai és vezetői készség az elmúlt 6 millió év összes előző Szövetségének a Tejút Galaxis eme szektorára vonatkozó teljesítményeit illetően. 

Átlagos Alvásszükséglet: 5 - 8 óra. 

Nyelv: Nagyon közönséges torokhang; mély morgással és sziszegő zajokkal. 

Anyahajó és Más Járművek: A felderítőhajó harmatcsepp, vagy bogárformájú; 30,5 - 122 m között különböző hosszúságú. Az anyahajók 1,6 - 640 kilométer közötti hosszúságúak és nagy ebihalaknak néznek ki. 


KENTAURIAK 


Tag Neve: Kentauri Nagy Csillagunió Galaktikus Föderáció 

Elfogadta: 1,1 millió évvel ezelőtt. 

Elhelyezkedés: A Centauri Csillagkép a Farkas (Lupus) és a Vitorla (Vela) csillagképe között helyezkedik el. Ez a legfényesebb csillagként ismert az Alfa Centauri hármas csillagrendszerében (Rigli Centauriként is ismert). E tripla csillagok egyike a Proxima Centauri, mely 4,3 Fényévre a Földhöz legközelebbi csillagként ismert. 

Távolsága a Földtől: 4,3-tól 1000 Fényévig. 

Életforma Típus: Humanoid és hüllő fajok. 

Fizikai Megjelenés: A humanoid Kentauri erősen hasonlít a Földön most megtalálható emberekre. A hímnemű nagyon izmos és jó felépítésű, szőke, barna, fekete, vagy vörös hajjal. A szemek alakja Ázsiai formájú, vagy kerek, és barna, fekete, kék, zöld, vagy mogyoróbarna színűek. A hímneműek magassága 1,8 - 2,4 m között változik. Bőrszínük vagy nagyon sötét barna, vagy kissé lesült fehér színű. A nőneműek úgyszintén jó felépítésűek, de kevésbé izmosak, és 1,65 - 2,1 m magasak. 

A hűllő Kentauri nagyon pikkelyes, gyík-szerű és izmos testű. A bőrszínük zöld és kék, vagy vörös és zöld. A kezeik keskenyebbek az emberekénél és hat ujjat tartalmaznak, melyek borotvaéles görbe karomban végződnek. A szemeik kerekek, a hüllőkéhez hasonló függőleges hasítékkal, és élénkpiros, vagy arany színűek. Nincs farkuk, de a lábaikon öt hosszú ujjuk van, ami ugyanolyan görbe karmokkal végződik. A nőstények magassága 2,4 m, vagy kicsivel több. 

Különleges Jellemzők és Képességek: A Kentauriak nagy stratégiai képességeikről és föderációs Kapcsolattaró Tanácsadókként ismertek. Kiemelkednek abban, ahogyan összehozzák a különböző érző Lényeket, és ahogyan egy felettébb békés és harmonikus módon valósítják meg céljaikat . 

Átlagos Alvásszükséglet: 2 - 4 óra. 

Nyelv: Humanoid nyelvezet eléggé torokhangon, mint a német, de tónusos hangzással, mint a kínai. A hüllő nyelv rendkívül torokhangú és olyan hangokkal vannak tele, melyek nehézkesek a legtöbb ember számára. 

Anyahajó és Más Járművek: A Kentauriaknak kétfajta űrhajójuk látható a Föld egén. Az első egy többcélú felderítő. Ez harangformájú, nagy lencseszerű körkörös szárnyal, ami az alsó részhez van hozzáerősítve. Ez kb. 14 méter atmérőjű, és közel 9,1 méter magas. A második egy parancsnoki hajó, ami szivar formájú egy kis dudorral a közepén, és hozzávetőlegesen 60 méter hosszú. 


FOMALHAUTIAK 


Tag Neve: Fomalhaut Konföderációja 

Galaktikus Föderáció Elfogadta: Egy semleges csillagnemzet, mely 3 évvel ezelőtt vált taggá. 

Elhelyezkedés: A legragyogóbb csillag a Déli Hal (Piscus Austrinus) csillagképben. A Déli Hal (Piscus Austrinus) a Vízöntő (Aquarius) és a Daru (Grus) csillagképe között található. 

Távolsága a Földtől: kb. 23 Fényév. 

Életforma Típus: Kétfajta. Az első egy olyan lázadó embercsoport a Plejádokról, akik először népesítették be a Fomalhautot 250.000 évvel ezelőtt, és akik most a Fomalhaut harmadik és negyedik bolygóján is megtalálhatók. A második egy kisebb dinoid-hűllő csoport az Orinonból a Bellatrixből, mely mintegy 200.000 évvel ezelőtt gyarmatosította a második bolygót ebben a naprendszerben. Ez a két résztvevő alapította Konföderációjukat a legrombolóbb háborúk egy sorozatát követően, melyek 20.000 évvel ezelőtt véget értek. 

Fizikai Megjelenés: A Fomalhauti emberek erősen hasonlítanak az úgynevezett ET-k "Északi" tipusaihoz, és gyaran szőkék, nagyon kék, mogyoró, vagy acélszürke szemmel. A férfiak izmosak és kb. 1,85 m magasak. A nők nagyon egészségtől duzzadók és 1,68 - 1,83 m magasak. A másik tipus sötétebb bőrű, mely napbarnítottnak tűnik, sötét hajuk és barna, szürke, vagy fekete szemük van. Hasonló a magasságuk és a megjelenésük az első "Északinak" nevezett tipusúakhoz. 

A Konföderáció dinoid-hűllő lakói hibrid származásúak az Orion Bellatrix csillagáról. Nagyon pikkelyes és csontos. A fej felső részét egy nagy csontos taraj veszi körül. Nagy piros és halványsárga szemek (a földi hüllőkhöz hasonlít) és nagyon kicsi orr. A szájuk vékonyajkú, ami a fej egyik oldaláról a másik oldaláig tart. Fülük nem létezik: az egyetlen jele egy extra-sima 7,62 cm kör a fej mindkét oldalán, éppen a szem mögött. A bőrük pikkelyes, mint egy krokodilé, zöld, sárga és vörös színekben. A kis csontos taraj a nyak közepétől indul és egy nagyobb, a fejtetőn található tarajjal kapcsolódik össze. 

Kétlábú lények. Vékony kéz hat hosszú karmos ujjal. A lábukon 5 ujj van, ami kicsi, nagyon éles körömmel végződik. Nagyon kicsi, vastag farkuk van, mint egy krokodilnak, ami csak a lábakig terjed. A hímneműeké rövidebb a nőneműekénél. A hímneműek magassága 2,44 - 3 m között terjed. A nőneműek 2,6 - 3,12 m magasak. 

Különleges Jellemzők és Képességek: Az összes tudományos törekvéseikben való hősiességükről híresek. Ők alkotják az első fő Tudományos és Felfedező Csapatunk személyzetének nagy részét, melyet az Andromeda galaxisra küldtünk (2 millió fényévre a mi galaxisunktól). 

Átlagos Alvásszükséglet: 2 - 6 óra naponta. 

Nyelv: Humanoid nyelvezet, ami lírikus, de torokhangon: a dinoid-hüllő nyelv sokkal torokhangosabb. 

Anyahajó és Más Járművek: Az emberi felderítőhajók olyan ovál formájúak, mint egy vízcsepp, ahogyan az a csapból kiesik. 18,3 - 26 méter keresztmetszetűek. Az anyahajók többszintűek, hatalmas szivaralakúak és 3,2 - 1920 kilométeresek. 

A dinoid-hüllő felderítőhajók hatalmas bogárformát alkotnak, hozzávetőlegesen 30,5 m átmérővel. Az anyahajók amőba formájúak és 13 - 14.400 kilométeresek. 


MINTAKAIAK 


Tag Neve: Mintaka Csillag-Nemzete (Az Orion Szövetség korábbi része) Galaktikus Föderáció Elfogadta: 3 évvel ezelőtt. 

Elhelyezkedés: Az egyik ragyogó csillag az híres Orionövben (A másik kettő az Alnitak és az Alnilam.) 

Távolsága a Földtől: 233 Fényév. 

Életforma Típus: Elsősorban kétéltű fajok; néhány Hüllő és Dinoid hibrid él közöttük. 

Fizikai Megjelenés: Sok szempontból hasonlítanak a Mintakaiak a Földi békákra és varangyokra. Ők főleg kétlábúak. A bőrük sima és kopasz, színjátszó színeikről híresek, melyek az élénkpirostól, a narancson és a zöldön keresztül a sárgáig és a barnáig terjednek. 

A Földi kétéltűektől eltérően a szemeik nem domborúak, hanem eléggé nagyok és fényes vörös, narancs, vagy zöldes-sárga színűek. Az orruk két kicsi hasítékból áll egy nagyon vékony ajak fölött. A szájuk, mikor kinyitják, nagyon nagy és egy békáéhoz hasonló. Két kicsi kerek fülük van a fejük két oldalán. 

A fejük nagy és látszólag aránytalan a testük többi részéhez képest, míg a nyakuk úgy tűnik, mintha nem lenne. A testük, a karjaik és a lábaik nagyon izmosak. A lábujjaik és az ujjaik hosszú vékonyak úszóhártyával és négy van belőlük; a lábujjaikon kicsi karom van. 

A hímneműek enyhén kisebbek a nőneműeknél, és 2,13 - 2,44 m magasak. A nőneműek picivel magasabbak, 2,29 - 2,59 m közöttiek. A Mintakaiakat három kicsi vékony összekapcsolt árok jellemzi, ami végigfut a hátukon a fejük tetején végződik. 

Különleges Jellemzők és Képességek: Híresek a nagy filozófiai hozzáértésükről, és az elme manipulációjának összes módszeréről. Hatalmas tudományos testületük van, és hatalmas belső bölcsességkönyvtáraik, melyek 15 millió évre nyúlnak vissza. 

Átlagos Alvásszükséglet: 4 - 6 óra naponta. Nyelv: A hangjuk nagyon tónusos, de nagyon mély torokhang. 

Anyahajó és Más Járművek: Szinte gomba-szerűek: a nagy űrhajóra hasonlít a "Close Encounters" c. film végén. Különböző méretűek 15,2 - 46 m átmérőig. Az anyahajók nagyon nagyok, 160 - 1600 km keresztbe. A nagyobbak nagyon ön-ellátók és csak a mély űrben tartják őket. 


PEGAZUSIAK 


Tag Neve: Pegazus Csillag Szövetség 

Galaktikus Föderáció Elfogadta: 3,78 millió évvel ezelőtt (eredetileg egy sor különleges kolóniát alapítottak a Szíriuszi Kormányzó Tanácsáltal 4 millió évvel ezelőtt). 

Elhelyezkedés: A Pegazus csillagképe egy több mint 1000 csillagból álló hatalmas csoport, ami a Hattyú (Cygnus) és a Vízöntő (Aquarius) csillagképe között helyezkedik el. 

Távolsága a Földtől: 200 és 3.000 Fényév között. 

Életforma Típus: Három fő humanoid típus van ebben a csillagligában. Az első típus erősen hasonlít megjelenésében és magasságában a Szíriuszi emberre, és ugyanaz a fehér, vagy kék a bőrtípusuk. A második egy vékonyabb embertípus vörös és narancsszínű bőrrel. Az utolsó típus egy hibrid, mely a dinoidból és a második humanoid típusból jött létre. 

Fizikai Megjelenés: Az első típus az eredeti Szíriusz B humanoid kolóniára hasonlít: a férfiak a tökéletesen formált izmos fizikumúaktól a gyerek-szerű testűekig terjednek, 1,98 - 2,24 m magasak, szőkétől a világosbarna hajig, a szemük a kéktől a zöldig változik. A nők rendkívül érzéki megjelenésűek, és 1,88 - 2,03 m magasak. Rendkívül halvány fehér, vagy világoskék bőrük van. 

A második humanoid típus magasságban és/vagy testtípusokban kissé hasonlít az elsőre, két főbb különbséget leszámítva. Az első a bőrszín és a haj, ami világos vörös, vagy sötét narancs színű. A második, hogy a szemeik macska-szerűbbek, és az íriszük vörös vagy sötétkék. Ez a csoport eredetileg a távolibb csillagokról származott a Lant (Lyra) konstellációból. 

A hibrid harmadik típusnak pikkelyes bőrtípusa van sokkal kifejezőbb macska-szerű szemekkel, melyek vörös, barna, vagy halványsárga színűek. A test, a lábak, a nyak és a karok sokkal izmosabbak az emberekénél, és van sok vastag vénához hasonló kidudorodásuk, ami hosszában fut rajtuk. A kezük és a lábuk 4 hosszú, vékony ujjal és kis körömmel végződik. A hímneműek 2,13 - 2,44 m magasak, míg a nőneműek 2,08 - 2,31 magasak. 

Különleges Jellemzők és Képességek: A Pegazusi lények kiváló újítókként, tudósokként és diplomatákként ismertek. 

Átlagos Alvásszükséglet: 1,5 - 3 óra fajtól függően. 

Nyelv: Kétfajta nyelvet beszélnek. Az egyik kissé tónusos és harmonikus hangzású, míg a másik sokkal torokhangosabb és közönségesebb. 

Anyahajó és Más Járművek: Három fajta hajót üzemeltetnek a Földben, vagy a közelében. Az első egy olyan védelmi hajó, ami egy lekerekített egyenlő szárú háromszögre hasonlít. Minden oldala hozzávetőleg 22,56 m hosszú. A második típus egy olyan felderítőhajó, ami hosszúkás alakú, kb. 25,9 m átmérővel. A harmadik hajó egy dupla lencse légköri parancsnoki hajó, mely hozzávetőlegesen 400 m hosszú. 


PROCYONIAK 


Tag Neve: Procyon Csillag-Nemzetek 

Galaktikus Föderáció Elfogadta: Mintegy 3,5 millió évvel ezelőtt. Olyan Sziriusz B-ről származó kolóniák és Kétéltű-Hüllő hibridek akik több mint 3,8 millió évvel ezelőtt, a galaktikus háborúk elől menekültek a Rák (Cancer) Csillagképébe, ahol letelepedtek. 

Elhelyezkedés: Az esti égbolton éppen a Sziriusz fölött. A legfényesebb csillag a Canis Minoris Csillagképében. A Procyon egy kettős csillag egy belső, vagy A csillaggal, aminek benépesíthető bolygói vannak. A Procyon-A csillagrendszer hat relatív kicsi bolygóból áll. Azemberi kolónia a negyedik bolygón található, míg a Kétéltű-Hüllő gyarmatok a második és a harmadik bolygón helyezkednek el. 

Távolsága a Földtől: 11,4 Fényév 

Életforma Típus: Kétfajta érző lény típus. Az első egy tiszta Lyrai-Sziriuszi humanoid típus. Ahogyan a Sziriusz-B-n is, kék, vagy fehér-bőrűek és teljes tudatossággal rendelkeznek. A Kétéltű-Hüllő hibridek kissé magasabbak a humanoidoknál, és zöld, barna, vagy kék-színű bőrük van. 

Fizikai Megjelenés: A Procyon galaktikus emberisége tipikusan Lírai-Sziriuszi megjelenésű, akik úgy néznek ki, mint a tipikus Földi emberek, de két fő különbséggel. Az első az, hogy a szemeik sokkal nagyobbak és élénkebbek: a színük a kék, a zöld és a barna árnyalataiig terjed. Két kisebb fülük van amik kicsit alacsonyabban vannak. Második, hogy a fej teteje és a hátsó része meg van nagyobbodva egy nagyobb agykapacitás elszállásolása végett. Úgy mint más Lyrai-Sziriuszi ember, a férfiak 1,83 - 2,24 m magasak. A nők arányos felépítésűek, és 1,93 - 2,13 m magasak. 

A Kétéltű-Hüllő Lényeknek gyík-szerű testük van, amit pikkelyes bőr borít. Kidudorodó barna, sárga, vagy piros szemeik távol vannak a nagyon vékony hegyhát-szerű orrtól, ami két kis hasítékszerű orrlyukban végződik. A szemeik egymástól függetlenül mozognak. A füleik kicsi 5 cm-esek, oválisak és éppen a szemek mögött vannak. A szájuk vékony hasíték, ami az egyik fülüktől a másikig tart. 

A majdnem kerek fejük jól aránylik a test többi részéhez. Kicsi, de jól-kivehető nyakuk van. Nagyon izmos a testük. Négy vékony, köröm nélküli ujjuk van. A három hosszú lábujjuk pedig éles karmokban végződik. Nagyon kicsi farkuk van, ami úgy néz ki, mint egy dudor a gerincük alján. A kissé nagyobb nőneműek 2,13 - 2,44 m magasak. A tömörebb hímneműek 2,13 - 2,44 m magasak. 

Különleges Jellemzők és Képességek: Szorgos felfedezők és tökéletes tudósok. Ők vezették a legsikeresebb expedíciók közül néhányat ennek a galaxisnak korábban fel nem fedezett részein és más galaxisokban. 

Átlagos Alvásszükséglet: A humanoidoknak csak 1 - 2 óra. A Kétéltű-Hüllőké közel 3 - 4 óra. 

Nyelv: A humanoid nyelv nagyon tónusos egy néhány torokhanggal. A Kétéltű-Hüllő nyelv tónusos és torokhangos. 

Anyahajó és Más Járművek: A Procyon felderítő hajói úgy néznek ki, mint egy nagy könnycsepp, vagy mint egy nagy bogár, és 13,72 - 61 m-ig terjed keresztmetszetben. A mély-űri Anyahajók hatalmas hópehely, vagy óriási medúza formájúak, és 161 - 6.440 km hosszúak. 


TAU CETIEK 


Tag Neve: Tau Ceti Csillagnemzete 

Galaktikus Föderáció Elfogadta: Majdnem 2,5 millió évvel ezelőtt. A medveszerű emlősök (az eredeti lakosok), akik megengedték a mintegy 2,4 millió évvel ezelőtt a Herkules (Hercules) Csillagképből érkező emberi kolóniának, hogy a rendszerük negyedik bolygóján megállapodjon. 

Elhelyezkedés: A legközelebbi csillag a Bálna (Cetus) Csillagképében. 

Távolsága a Földtől: Hozzávetőlegesen 11,8 Fényév. 

Életforma Típus: Egy galaktikus humanoid és egy medveszerű emlős érzelmes lakosság. 

Fizikai Megjelenés: A Herkules Konstellációjából származó galaktikus humanoidok eléggé hasonlítanak az emberekre. Három fő bőrszínük van: barna (a réztónust is beleértve), vörös, és zöld (világos és sötét). A barna bőrű embereknek világosbarnától egészen a rézszínig, vagy a feketétől a vörös-narancs színig terjedő hajuk van. A szemeik zöld, kék, barna és szürke színűek. A hímneműek nagyon jó arányúak, 2,13 - 2,59 m magasak. A nők 1,98 - 2,4 m magasak. A zöld-bőrű embereknek világoszöldtől egészen a szőkéig, vagy barnáig terjedő színű a hajuk, és zöld, mogyoró, vagy acélkék szemük van, és ugyanolyan magasak, mint a barna bőrű emberek. A vörös bőrű emberek piros, narancssárga, vagy szőke hajuk van, piros, barna, vagy sötétkék szemekkel, és ugyanolyan méretűek mint a másik két típus. Minden esetben a nőneműek igen begyesek. 

A Tau Ceti medveszerű emlősei hatalmas szőrös Lények, kis bolyhos farokkal és medve-szerű testtel, melyet barna, fekete, vagy szőke bunda borít. A fejük medvefej-formájú, de kisebb az arcuk. A fogaik inkább a galaktikus emberekére hasonlít, mint a földi medvéjére. A szemeik előre néznek, és hasonlóak az emberekéhez, és barna, kék, vagy fekete színűek. A fülük pont a szemeik fölött, a fejük oldalán van, és hasonlítanak a földi medvékéhez. Nagyon érző Lények, melyek két lábon járnak, így magasabban van a gravitációs központjuk a földi medvékéhez képest. Két izmos karjuk van mancs-szerű kezekkel, melyek öt zömök karmot tartalmaznak. Nagyon rövid, nagyon izmos a lábuk öt zömök lábujjuk van. A magasságuk 2,74 - 3,66 m között van. 

Különleges Jellemzők és Képességek: Azon képességeikről ismertek, hogy a Galaktikus Föderáció néhány legfejlettebb felfedező flottáját ők tervezték. Úgyszintén a legjobb pilóták és navigátorok a galaxisban. 

Átlagos Alvásszükséglet: Mindkét fajnak 1 - 2 óra naponta. 

Nyelv: Az emberi nyelv nagyon torokhangos, mint a német, vagy az arab. A medve-szerű Lények nyelve hasonló hangzású, de mélyebb és sokkal torokhangosabb. 

Anyahajó és Más Járművek: A felderítőhajók hatalmas, gyémánt alakú, plazmajárművek, melyek 61 - 76,2 m hosszúak. Az Anyahajók általában a Galaktikus Föderáció felfedező flottáinak a parancsnoki hajói. Úgy néznek ki, mint 20 - 50 sejtből álló vérsejtsorozat és 6,44 - 70,84 kilométer átmérőjűek.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

marcsi - kumara25@citromail.hu

Nekem volt már dolgom földönkivüli fajjal sőt szerintem még most is látogatnak. Tele vagyok karmolásokkal hegekkel. Sajnos nem mutatkoznak meg talán primitivnek tartanak. Vagy egyszerüen kisérleteznek rajtam. Persze azt jó lenne tudni melyik fajtával állok szemben, nem mintha sokat számitana de a hüllő kinézetűekért nem rajonganék. Tudom ez nem kivánság müsor.De a ház néha tele van karom szerű új lenyomatokkal főleg a fürdőszoba. Kb 15-éve volt egy találkozásom beszálhattam volna az űrhajóba de mivel nem mutatták meg magukat nem mertem gyáván megfutamodtam. Rettegtem hogy mit vagy kit fogok látni? Lehet hiba volt. Talán lessz még egy alkalmam!! Talán beszállok!!!Örülnék ha lenne valaki aki segitene kik lehetnek körülöttem!! E-mail: kumara25@citromail.hu

Adam - Kétekedő

Ekkora kamut! Én csak azokat sajnálom akik ezeket elhiszik szerintem vannak földönkívüliek de azok teljesen máshogy néznek ki szerintem a másik meg az hogy 14.400 km átmérőjű anyahajók ugyan már!

84063 controlled code - Admin

A szöveg innen van:
http://www.foldimennyorszag.hu/F7EE3CE7-0153-4582-89BD-128564DC8F1C.html

Zsu - ruzsamzsuzsanna@gmail.com

Ez az egész egy komolytalan dolog. Az igaz , hogy van ilyen tanács, de itt nagyon megfoghatóan, sajátos nagyon erős földies szemléletben vannak leírva az elképzelt lények. Ebben a Tanácsban sokkal másmilyenebb lények is vannak, és más dimenziokból is, több alázatot kérek. Zsu