Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az inuaki Dávid válaszai a magyar olvasók által feltett kérdésekre

article preview

Aladina

 

Dávid tudja, milyen feladatai lesznek, és elmondhat egynéhányat ezekből? Mi konkrétan mit tehetünk, mivel segíthetjük elsősorban a bolygót, az embereket és magunkat? Napjainkban rengeteg könyv jelenik meg, amely az apokalipszist követő világot festi le… Ezek kétségbeesést és olyan életet ábrázolnak, amelyet senki nem szeretne megélni: az embereket egyetlen cél vezérli, a túlélés, mindenhol pusztaság van, és egymást pusztítják el, hogy táplálékhoz jussanak. Lehetséges, hogy egyes emberek, akinek a tudatát ezekkel a gondolatokkal fertőzték meg, ilyen életet hozzanak létre maguknak? Ha igen, hogyan védekezhetünk ellene?

 

Fel kell ébrednünk! Nehéz periódus előtt állunk, de ez annak tudható be, hogy le kell mondanunk az eddig számunkra megszokott életről. Ha ez rövidebb idő alatt sikerül, hamarabb alkalmazkodunk a dolgokhoz. Én úgy látom, a világ, ami jön, harmóniával, szeretettel és békével teli világ lesz. Végre meg fogjuk érteni, kik vagyunk, és milyen képességekkel rendelkezünk. Nem szabad hagynunk, hogy az irigység, a gyűlölet, az elkeseredettség felülkerekedjen rajtunk! Ezek nem a mi tulajdonságaink, hanem az övék. Ők a félelem érzését akarják belénk rögzíteni, mert azt hiszik, csak így tarthatnak fogolyként bezárva, de bármit is tegyenek, a feladatuk a Földön befejeződött. Ne felejtsük el, mi vagyunk azok, akik a saját realitásunkat alakítjuk! Ha gyűlöletben élünk, gyűlöletet kapunk vissza, ha szeretetben élünk, szeretet lesz az ajándékunk. A mi feladatunk, hogy minden pillanatban gondolatenergia-formákat küldjünk a Mátrixhoz. Így segíthetjük a bolygót és az embereket. Az apokalipszis nem a miénk, hanem az övék. Magyarország védett ország, nektek semmiképpen nem kell félnetek.

Léteznek viszont olyan helyek a Földön, ahol ők (az anunnakik) vannak többségben – itt az emberek rosszak lesznek, és gyűlölettel telítettek, s harcolni fognak egymással. Ez a büntetés a tetteikre. Nem szabad ezekbe a frekvenciákba belépnünk! Ne feledjük, mi vagyunk, akik megtervezzük a jövőt, amely egy szeretettel teli új világ!

 

Szabolcs, Gabi

 

Dávid miért nem beszél a föld szívcsakrájáról, amely a Pilisben található? A fél világ úgy tudja, hogy ez egy Pilis nevű helyen van. Miért korlátozza az energiapontokat csak Romániára? Ha így van, akkor a Dalai Láma nem mond igazat.

 

Az én küldetésem Romániában van. Látom a Pilis nevű helyet, és látom, hogy hegyvidék. Létezik ott ez a fajta energia, de én nem olyannak látom, mint Románia csakrái, hanem valami hatalmas vortexnek, amely mindkét irányba működik, vagyis energiát ad és fogad. Mintha a Föld lélegezne. Hét hasonló hely létezik a Földön, de ezekről nem adhatók információk. Ha felfedezik, lezárulhatnak, és a változás nehezebben menne végbe, sok emberáldozat árán. Ennek a helynek a védelme az ott élők feladata, s a működésben tartás nagyon fontos: egy adott pillanatban védelmező ernyőt fog Magyarország egy nagy területe fölött alkotni. Tudom, hogy három befolyásos személy, akik ezeket a sorokat olvassák (két férfi és egy nő), elmegy majd oda, pontosan tudni fogják, hova, kitárják a

szívüket, és két órát ott töltenek. Azután tudni fogják, mit kell tenniük. Mindenkit szeretek, ne feledjétek, mindannyian testvérek vagyunk, és a nem múltbéli tetteink számítanak, az számít, mit cselekszünk ezután. Ébredjetek!

Kedves Gabi, ne ítélkezzél. Tanulj meg szeretni, mert hatalmas erő van benned! Értsd meg, hogy mindannyian testvérek vagyunk, és mindannyian ugyanahhoz a mátrix-szegmenshez tartozunk. Megvan benned a gyötrődéseidre való válaszolás képessége. Tanulj meg a szívedre hallgatni, és meglátod, körülötted minden más értelmet kap. Kérd, hogy az Igazság feléd forduljon. Csak így lehetsz saját magad.

 

Horatzio

 

Dávid azt mondja az első könyvben, hogy küldetésének lejárta után „visszamegy”.

A kérdésem az, hogy az a döntés még érvényes-e? Nem gondol arra, hogy a Földön szerzett tapasztalatai alapján nem tartozik már az Inua bolygóhoz, és további fejlődése érdekében a jövőben az Új Földön lesz a helye?

 

Azt teszem majd, amit mondanak nekem. Én itt szeretnék maradni, de addig maradok, amíg szükség lesz rám. Tudom, hogy amikor majd minden lecsendesedik, amikor az új Föld létrejön, akkor kezdődik el az igazi küldetésem. Addig fog tartani, amíg kell. Fontos megértenünk, hogy mi az univerzum vándorai vagyunk, és egy égitesten vagy univerzumban vagy dimenzióban való tartózkodásunk azért szükséges, hogy bizonyos tapasztalatokat szerezzünk, segítsünk és megváltoztassunk dolgokat. A távozásunkkor semmit nem viszünk magunkkal, csak a gondolatenergia-formákat, amelyeket létrehoztunk. Ezek jelentik a hozományunkat, és a segítségükkel fejlődhetünk.

 

PMeli

 

1. Dávid nem beszél az űrhajókról, de sok ezoterikus könyv azt állítja, hogy a kritikus pillanatokban űrhajókkal lesz kimenekítve az emberiség. Mi az igazság erről, és hogyan fog ez megtörténni?

 

Én azt gondolom, ezek átverések. A hajók az övék, és kérlek, ne menjetek be ilyen csillagkapukba vagy alagutakba, ha a szívetek nem ezt súgja! Úgy látom, megpróbálnak majd becsapni, azt a benyomást keltve, hogy egy más dimenzióba menekülhetünk, ez azonban egy általuk létrehozott világ lesz, s akik ide mennek, elölről kezdhetik az egészet. Ugyanazoknak a gazdáknak lesznek rabszolgái. Bizonyos fajok a segítségünkre jöttek ide, s egyesek közülük kapcsolatban állnak az emberekkel, de ők senkit sem akarnak a saját biztonsága érdekében a hajóikra felvenni. Ők a Földön akarnak megvédeni minél több lelket. Én nem dönthetek arról, felmenjetek-e a hajóikra vagy ne, mindenki maga érzi ezt. Én személyesen nem tenném.

 

2. Mikor fog megtörténni a DNS-átalakulás (azt mondják, állandóan módosul)? Ez mindenkivel meg fog történni, és hogy vehetjük észre? Segíthetjük ezt az átalakulást (például tanfolyamokkal), esetleg mit kell tudnunk róla?

A DNS a 2012-es évet követően mindenkinél átalakul, s egyes személyeknél ez az átalakulás meg is kezdődött már. Energetikai szinten fog megtörténni, de egy jó pár évig eltart még, mivel a szervezetnek alkalmazkodnia kell. Az egyedüli dolog, amit tehetünk, egy pozitív rezgés fenntartása, ami a gyorsabb fejlődést és az egészség megőrzését biztosítja. Amilyen mértékben a negatív rezgések csapdájába maradunk, annyival később fog megtörténni az átalakulás.

 

3. Az előttünk álló periódusra élelemmel és ruházattal kell felkészülni, vagy éljünk a megszokott módon a legjobb tudásunk szerint, és ne gondoljunk arra, ami jön? Dávid az első könyvben elraktározandó magokról, élelemről beszél. Lehetne részletesen tudni, például milyen időszakra kell élelemmel felkészülni? Mi fog a vízzel történni?

 

Egy évre való tartaléknak kell lennie, és fontos, hogy magokat tároljunk, amelyeket majd elültetünk, hogy aztán termést hozzanak. Szükség lesz növény- és zöldségtermesztési ismeretekre, esetleg erről szóló könyvek beszerzésére. Vásároljatok fóliát és mindent, amire szükség van kis fóliaházak építéséhez. Csak így lesz termésetek, mert a Föld erős sugárzásoknak lesz kitéve, amit a növények nem fognak tudni elviselni. Nagyon fontos, hogy palántázás előtt tisztítsátok meg a helyet, ahova növényeket ültetitek. A termőföld felső rétege halott lesz, ezt ne használjátok. A felső 5-10 centiméteres réteget ássátok ki és dobjátok el. Az alatta lévő földet lazítsátok fel, ebbe ültessetek. Fontos, hogy néhány tartalék ruhátok is legyen. Mindezek ellenére élnünk kell az életünket. Minden nap egy tapasztalat. Semmiben sem segít, ha állunk és várunk valamire. A víz gond lesz, de nem Magyarországon.

 

4. Kérdezni szeretnék a rézkarkötőről. Az üzletben csak nagyon vékony rézszálat találtam, amelyre műanyag gyöngyöket fűztem fel, hogy ne sértsék fel a karomat. Jól van ez így, vagy a réznek a nagyobb védelem biztosítása érdekében érintkeznie kell a bőrrel?

 

Bármilyen réz jó. Ha a Föld mágneses tere elkezd csökkeni, készíthettek egy rézzel körbekerített szobát, s a szálakat akkumulátorra kell kötni, hogy energiamezőt hozzon létre. Ily módon az agy semmilyen sokkot nem fog kapni. A karkötőnek jó egy rézszál is. Nem számít, éri-e a bőrt vagy sem.

 

5. Az élelemről. Arról volt szó, hogy a hús fogyasztása helytelen, s ezen kívül vannak még olyan élelmiszerek, amelyek nem ajánlottak. Például a tojás milyen?

 

A tojás ugyanolyan, mint a hús. Nekünk azonban azt kell megennünk, aminek szükségét érezzük. Semmit sem szabad erőltetni. Ha vegetáriánus vagyok, és kolbászt szeretnék enni, meg kell tennem, mert a szervezetemnek szüksége van az információra az illető élelmiszerből. Az emberek vegetáriánusok lesznek, de ennek bekövetkeztéig még van egy kis idő. Akárhogy is: tejterméket fogyaszthatunk. Ezek nem ártalmasak.

 

6. Lehet tudni valamit a Belső Földről és azokról, akik ott bent élnek?

Tudok róla, de egyelőre semmit nem mondhatok. Bárhogy is legyen, ott nem csak barátok élnek. Tartózkodjatok attól, hogy meditációval ezekre a helyekre kerüljetek.

 

7. Mi igaz a Galaktikus Konföderációról?

 

Létezik egy galaktikus szövetség, akik felügyelnek minket. Ennek több életforma is tagja. Ezek a lények eljöttek, hogy a Föld változásaira figyeljenek, de közvetlen módon nem avatkozhatnak be. A feladatuk megfigyelni a gyarmatosítóinkat, s úgy tűnik, azokat ez nem érdekli. Ez a szövetség több ország vezetőivel áll kapcsolatban, sok évvel ezelőtt elmagyarázták nekik, mi fog történni, de minket nem tájékoztattak erről. Sokkal könnyebb lett volna a katasztrófáktól megmenekülni, ha megemeltük volna a tudatosságszintünket, viszont ez a minket irányító lények felfedéséhez vezetett volna. Természetesen a kormányokat is a Föld gyarmatosítóinak elképzelései szerint hozták létre, így nem érdekük, hogy lássuk és megértsük a körülöttünk zajló valóságot.

 

8. Mi fog történni a gyermekekkel? Vagy azokkal, akik jó emberek, akik nem tudnak (vagy nem akarnak) lemondani a húsról, és nem értik, mit jelent ez a növekvő vibrációval járó dimenzióugrás.

 

Nincs semmi összefüggés a húsról való lemondás és a rezgésszint emelkedése között. Mindenkinek azt kell ennie, amit a szervezete igényel. Amikor arra lesz szükség, saját magától fog lemondani a húsról. A Föld vibrációja változik, még akkor is, ha húst fogyasztunk, és vele együtt mi is változunk. Ne féljetek a kicsik miatt! A legtöbb olyan lélek, aki úgy döntött, hogy most fog leszületni, tehát fel ők vannak készülve a változásokra. A felnőttek közül csak azok hagynak itt minket, akiknek ez szerepel a küldetésében. Ellenkező esetben itt maradnak.

 

9. A biogazdálkodással kapcsolatban Dávid arról mesélt, hogy sokféle növény van, amely megvéd a korokozóktól. Mondhat még erről valamit, esetleg hogyan tudhatunk meg többet? Az interneten kevés információt lehet találni.

 

A csalán elég jó védelmező a rovarok ellen. Ha csalánt ültetsz a burgonya közé, megvédi a bogaraktól. Hasonlóan a többi növény is. A káposztát a paradicsom védi. A mustárt a veteményes köré kell ültetni, egy megbízható őrszem. A petrezselyem megvédi a salátát és általában mindenféle zöldséget. A salátát a hagyma is védi. A levendula nagyon jó védelmet biztosít, akár kerítést is lehetne telepíteni belőle a termés köré.

 

10. Mi a véleménye az újrakapcsolódásról vagy másképpen a kommunikációs gyógyításról? Ezzel változik a DNS is?

 

Minden tanfolyam jó, ha megfelel nekünk, és ha szükségét érezzük.

 

11. Az Amerika partjai közelében lévő tengerszennyeződésről kérdeznék. Egy ismerősöm megpróbált segíteni pszi-sebészettel. A kérdésem a következő: lehet úgy segíteni a Földet, hogy annak fizikailag látható eredménye legyen?

Megtehetjük, és meg is kell tennünk. Ahogy egyre több ember felébred, úgy lesz egyre jobb. A változások mindenképpen megtörténnek, de ilyen tettek folytán sokkal elviselhetőbbek lesznek.

 

12. Miután meghalunk, a Mátrixba (vagy legalább egy semleges térbe) kerülünk, ahol a lélekcsaládunkkal találkozunk. Tehát akkor még nem fog megszűnni a személyiségünk (természetesen az ego és földi személyiség igen), de a szellemi személyiségünk nem vegyül el a „levesben”? Megmarad a tudásunk? Mi marad meg? Megtartjuk az előző életekből származó emlékeinket, vagy csak az összegyűjtött tapasztalatainkat?

 

Megtartjuk a kibocsájtott gondolatenergia-formákat és az összegyűjtött tapasztalatokat, de ezeknek az energiáiról van szó és nem a fizikai tudásról. A Mátrixban nem létezik ego, sem személyiség, mert láthatjuk az egyetemességet. Mint szellemek, megtartjuk a tudatunkat, és elemezhetjük a tetteinket, de más megéléseink vannak. Gőg, gyűlölet, ego nem létezik ott.

 

Monolit

 

Dávid azt mondja, a mezőgazdasággal szeretne foglalkozni, és az Inuán használt módszereket bevezetni. Miben új ez a módszer, lesz jelentősége az Unoán?

Milyen hatással volt a környezetében élő emberekre, tovább tudta adni a jövővel kapcsolatos ismereteit?

 

Be szeretném hozni az Inuán használt rendszert. Fontos gyorsan és minél kevesebb hulladék előállításával megtermelni az élelmet. Ennek ellenére a bolygónk még nem teszi lehetővé ezt a dolgot. Körülbelül tíz év múlva lesz lehetséges ezzel a fajta energiával dolgozni. Tudnotok kell, hogy minél fejlettebbek leszünk, annál kevesebb táplálékra lesz szükségünk. Az univerzumban végtelen ilyen energia van, ami lehetővé teszi, hogy a növény gyorsan nőjön. Csupán szeretetet, szándékot és energiát kell adnunk, és az tenni fogja a dolgát.

Végezzetek el egy kísérletet: amikor paradicsompalántákat ültettek, beszéljétek hozzájuk, köszönjétek meg, hogy eljöttek hozzátok, és hogy egészséges és ízletes paradicsomokat teremnek. Tegyétek meg ezt minden öntözés alkalmával, és akkor is, amikor leszeditek a termést. Gondoljatok arra, hogy minden kis növény a Mátrixhoz kapcsolódik egy láthatatlan szállal, amelyen hasznos energiával töltődik fel, s ezt az energiát azoknak adja át, akik megeszik a paradicsomot. Meg lesztek lepődve az eredménytől. Természetesen ezt bármilyen növénnyel megtehetitek, de a paradicsomok nagyon szeretetigényesek, és hamar válaszolnak. A petrezselyem viszont haragos és távolságtartó tud lenni. Ő is válaszol a szeretetre, de nem szereti, ha naponta zaklatják.

 

Carrion

Tudjuk, hogy az emberek különböző tudatossági szinten állnak. Mi történik azokkal, akik hamarabb lépnek az Új Földre, mint a családjuk? Találkozni fognak a jövőben?

 

Igen. Ha valaki a családból felébredt, ez magával vonja a teljes családot, azzal a feltétellel, hogy bennük is létezik szándék a belépésre. Egyfajta szeretetkapcsolat teszi lehetővé, hogy ez a dolog lehetséges legyen. Azon kellene gondolkodnunk, ha mi mindannyian szeretnénk egymást, ez nem azt jelentené, hogy mindenki átmegy…?

 

Szunomár Attila

 

Dávid tudna mondani valamit az orosz indigógyermekről, Boriszkáról, aki a Marsról jött, és egy űrhajó pilótájaként különböző küldetéseket hajtott végre, illetve a régi lemúriai időkről mesél, amikor az emberek kilenc méter magasak voltak?

 

Boriszkának is különleges küldetése van. Ő is azért jött, hogy a Földet egy jó útra terelje. Sajnos minket furcsán néznek. Tudjátok, ez volt a mi küldetésünk. Szeretetből vagyunk itt. Meg fogjátok látni, ahogy az események felé közeledünk, egyre többen jelennek meg, akik hasonló dolgokról kezdenek el majd beszélni.

 

Gabi, Gyöngyi

 

Dávid tudna valamit mondani a magyar nép jövőjéről. A magyarságnak mint népnek és nemzetnek vagy spiritualitásnak különleges küldetése van a Föld új dimenzióba való belépésének segítésében?

 

Igen, Magyarországnak küldetése van, amely a Föld felemelkedése előtt kezdődik el. Nektek igazi képességekkel rendelkező embereitek vannak. A vezetők megpróbálják a rezgéseteket csökkenteni vagy irányítani, de ne essetek a csapdájukba! Ti egy békés nép vagytok, és ilyennek kell maradnotok. Ha a határaitokon kívüli támadásokról, háborúkról, éhínségről és egyéb nyomorúságról hallotok, ne tegyetek mást, mint segítsétek a szenvedőket, és imádkozzatok értük. Semmi esetre se ítélkezzetek. Ne feledjétek: mindenki azt kapja, amit megérdemel.

 

Mi történik, amikor egy vérszívó rovart (szúnyogot, bolhát) ölünk meg?

 

Nem kell megölnünk. Így tanítottak minket, de nem lesz szükség rá. A rovarok elmennek, ha szeretettel és határozottsággal beszélünk hozzájuk, megmondva, hogy nem kívánatosak, és a helyük nem az emberek mellett van. Mi vagyunk azok, akik vonzzuk őket. Ha a támadás gondolatenergia-formáit teremtjük meg, a rovarok hasonlóan válaszolnak.

 

G.B. (fordító)

Találkozhatnék Dáviddal? Ha nem, mikor jön el az az idő, amikor megjelenik az emberek előtt, és tud-e valami konkrétumot mondani Románia középső részéről, milyen mértékben fogják földrengések, árvizek sújtani? Az utolsó pillanatban, főleg az anunnakik, találnak valamilyen megoldást, hogy fizikai szinten is beleszóljanak a mi túlélési esélyünkbe, és mi fog Romániában pontosan történni? Megjelennek nálunk űrhajók, hogy kimentsenek?

Az Orionról azt tudjuk, hogy sok bolygóján negatív lények élnek. Inua a felemelkedés előtt hogyan tudta megvédeni magát ezektől a lényektől (drákóiakra és szürkékre gondolok)?

 

Én még gyermek vagyok, a küldetésem megvalósításának az ideje még nem érkezett el. Amikor minden elcsendesedik, s a bolygó az új ruhában fog tündökölni, akkor lesz időszerű a mi küldetésünk. Ha a jelenlegi forgatókönyv marad, Románia közepe a Kárpátoktól az északi határig érintve lesz, ahogy Oroszország egy része is. Az ottani embereknek meg kell érteniük, hogy önmaguktól is befolyásolhatják a jövőt. Még nincs túl késő. Sok embert látok, akik másképpen kezdenek el gondolkodni, tehát kezdenek ébredezni. Nem szabad elfelejtenünk, hogy mindannyian testvérek vagyunk, és az a feladatunk, hogy ugyanazzal a tudatossággal rendelkezzünk. Ha rosszat csinálok egy embernek, magamnak is rosszat teszek.

Az univerzumban mindenütt élnek lények. Inuát csak a Földön anunnakiknak nevezett lények befolyásolták. A többiek elmentek mellette, de nem volt fontos szerepük. Az Inua felemelkedése után ezek a lények nem jöhettek többé, mert nem feleltek meg a bolygó rezgésének. Az Inuán volt egy háború az anunnakik és egy másik faj között. Végül, akik odajöttek, kénytelenek voltak elmenni.

 

Érdekelnek az Inuán használt növénytermesztési módszerek. Dávid meg fogja mutatni ezeket, vagy esetleg fog írni egy könyvet erről?

 

Többet most nem mondhatok annál, mint amit eddig elmondtam. Gondolkodni fogok ezen. Hamarosan kiderül, lesznek-e még információk, de ehhez idő kell, mert nem ismerem az összes növényt, még meg kell hogy mutassák nekem ezeket. Minden növénynek más rezgése van, és csak bizonyos talajokkal kompatibilis. Ez nem olyan téma, ami fölött könnyen el lehet siklani. Aryana azt javasolja, írjuk meg a következő könyvben. Gondolkodni fogok ezen. Aghton szerint jogom van hozzá, mert az információknak minél több emberhez kell eljutniuk.

 

forrás: http://www.inuaki.hu/hu/home/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Aszalos Kovacs Irina - Cristesti nr 706.Jud Mures. Romania

Koszonom_ Davidnak a csodalatos- hasznos FELVILAGOSITAST!!!

timi - Magyarország, Szeged

Szia. amikor megtaláltam a könyvet a neten (persze teljesen véletlen) és elolvastam annyira lekötött hogy alig birtam magam rávenni arra hogy végre lefeküdjek!! :) nagyon érdekes dolgokat mondtál a beszélgetéseid alatt!! még nem olvastam el mind a két vagy három könyvet, de mielöbb elfogom! A kérdésem az lenne hogy Magyarország miért olyan különleges?? nagyon sok olyan betegséget megúsztunk amivel riogattak! Én ugy érzem mintha mi lennénk az elsök a földön, mintha mi lennénk az "alapok" vagy valami hasonló! ugy érzem hosszú élet vár rám.. üdv: timi

zolipost - Magyarország

Ha nem ajánlod, hogy a csillag kapun és a dimenzió kapun átmenjünk, akkor mi lesz velünk? Mondják és üzenik: olyan kemény lesz az átalakulás, hogy azt az emberek nem tudják túlélni. Hogy lesz a szétválasztás, mert annak is meg kell történnie? Lesz-e két Föld, egy felemelkedett, a régi mellet? A dimenzióugrásról szeretnék többet, mikor lesz, és hogyan zajlik le? Jézus eljöveteléről is szeretnék többet!

ilona - Re:Ausztria

Azt olvastam valahol,hogy majdnem az egesz Dunantult elfogja onteni
A viz. Mivel nyugdijas vagyok es van egy kis penzem arra gondoltam,
hogy Keszthelyen vagy a kornyeken vennek egy kis hazat. Jelenleg Ausztriaban elek de itt soha nem ereztem magamat itthon.

Most ugyan olyan honvagyam van mint amikor kijottem, minden nap
az jar a fejemben, hogy vegre haza megyek.

Megszeretnem kerdezni toled kedves David,- mi lesz a Paksi Atomero-
muvel? aggodom erte, ott szulettem a kozelben es ott van a csaladom is.

Van egy noverem akit felszeretnek vilagositani de O nem hisz semmiben.
Az a valasza, hogy akkor meghalunk. Felek, hogy elveszik.
Persze a fiam sem egy konnyu eset.

Meg egy utolso kerdesem lenne hozzad, vajon egyesul ujra a nagy
Magyaroszag? Apam meg halala elott is ebben remenykedett.

Pedig en is csak ennek a csodalatos utnak a kezdeten vagyok, -de
erzem es tudom, hogy hol van az igazsag.
Megprobalok ugy elni ahogy helyes, es tiszta szivembol kivanok neked
minden jot. Nem lehet konnyu egy emberi testben.

Nagyon megnyugtatnak a valaszaid, es ugy erzem mintha rajtad keresztul a Teremtohoz is kozelebb kerulnek.
sok szeretettel, Ilona

ike00@c2.hu - Re: Magyarország

Szia!Mit tudsz mondani a Bibliáról?A reinkarnációról?És ha mindez igaz,akkor hogyhogy nem emlékszünk arra,hogy kik voltunk és mi a küldetésünk.Hogyan tudhatnék meg erről többet?Mit tegyek,hogy én és a családom megértsük ezeket a dolgokat .Angyaltanfolyamok vannak ezek mennyire hitelesek,mert bár nagyon érdekelnek engem ezek a dolgok de egy kicsit szkeptikus vagyok.Mindig is az igazság bajnoka voltam ,szinte veleszületett rendellenességemnek gondolom,van valami rálátásod mit akar ez jelenteni és az,hogy álmomban mindig repülök és sohase fogadtam el azt,hogy meg kell halnunk,ennek nincs értelme ha valóban célja van velünk Istennek.Hogyan meditáljunk,mert énnekem az agykontroll sem ment,amikor próbáltam.

ike00@c2.hu - Re: Re: Re: Magyarország

Bocsánat de választ nem kaptam 2012.07.07-én küldött kérdésemre vagy talán rossz helyen keresem,kérem a segítséget

Admin - Re: Re: Re: Re: Magyarország

Már mint lentebb is leartam:

AKI KÉRDÉST SZERETNE FELTENNI DÁVIDNAK, AZ ITT ÉRDEKLŐDJÖN:
www.inuaki.hu

VAGY KERESSE GORILLABÁCSIT EZEN AZ OLDALON:
http://felemelkedes.paranormal.hu/index.php?sid=1053e97ad34a3b33c52a205926b0a7d3

MEGÉRTÉSETEKET KÖSZÖNÖM!

Ani - meditáció segít mindenkinek

Szeretném kiegészíteni a fenti információt a következővel : a rezgés-szint emelkedést önmagunknak úgy tudjuk előidézni és haladni a bolygó emelkedésével, ha rendszeressé tesszük a meditációt... lehet mesét olvasni, amiben az ÉLETET éltetik és a jó dolgokat tartalmazza... én, énekelni szoktam Bagdi Bella dalait, mert nekem azok a megfelelők... nem könyörgünk, hanem az ÉLETET dicsérjük és hálát adunk azért, hogy itt lehetünk ezekben az időkben... örömre kell fókuszálni, bármily mesterségesen próbálnak a mélybe húzni a TV és a közmédia eszközeivel... én évek óta nem nézek TV műsort, már rádiót sem hallgatok, csak az internetten tájékozódom. Minden este 21.00 órától 30 percet énekléssel töltök el, evvel megadva magamnak az esélyt a rezgés-szint emelkedésre... aki este nem ér rá, Ő reggel 6 órakor kapcsolódhat 15 percig a szintén meditálókhoz... a kijelölt időpontok azért fontosak, mert azonos időben nagyobb erővel TEREMTJÜK a JÓ és SZÉP ÉLETÜNKET :))) én már érzem, hogy JÓ irányba haladunk, bízz magadban Te is, mert olyan VILÁGBAN fogsz ÉLNI, amilyet megteremtesz :))) minden ember egy VILÁG és a többiek azért vannak benne, hogy ne legyél magányos :))) Jézus mondta : MINDENKI MAGÁBÓL MERÍT...szeretettel ölellek Ani

Admin - Kérdések

AKI KÉRDÉST SZERETNE FELTENNI DÁVIDNAK, AZ ITT ÉRDEKLŐDJÖN:
www.inuaki.hu

VAGY KERESSE GORILLABÁCSIT EZEN AZ OLDALON:
http://felemelkedes.paranormal.hu/index.php?sid=1053e97ad34a3b33c52a205926b0a7d3

MEGÉRTÉSETEKET KÖSZÖNÖM!

Zoli 24 - a 6. Dimnzióról

Üdv. Dávid
Azt szeretném megtudni tőled,hogy hogyan növeljem meg a rezgéseimet,a hullámhosszomat hogy képes legyek teleportálni magam. vagy erre csak az Képes aki a 6. Dimenzióban éli mindennapjait? Én úgyérzem hogy fél lábban az 5. dimenzióban vagyok és fél lábbal a dualitásban....Miként léphetek át az 5.dimenzió küszöbéről a 6. dimenzióba- szeretnék úgy tanítani,hogy az emberek a saját szemükkel lássák,hogy milyen képességeik vannak...szeretném felhívni a figyelmüket a Valódi Igazságra
Válaszodat előre is Köszönöm :)

Erzsébet - erzsikeszabo@citromail.hu

Dávidot kék szemű kisfiúnak írja le a szerző,viszont a riportban--ahol beszélgetnek vele--barna szeműnek látom.Hogy is van?
Egyébként, hatalmas tudást közvetít az emberiségnek,kicsi lelkében óriási Erő munkálkodik,amit csak Jézus tud véghezvinni az arra alkalmas "tanítványán" keresztül!Áldás ez minden igaz hívő ember számára!

Admin - Re: erzsikeszabo@citromail.hu

Az a gyerek, aki a TV-ben szerepel szerepel nem egyenlő Dáviddal.

nyugatnepe.blogter.hu - kérdés

Hogyan ismerhetjük fel a gyarmatosítókat?

Márk - változás

én aszt szeretnem megkerdezni, hogy fog e valtozni a fold kinezete a valtozás után ?

Kocsis Zsuzsa - Re: változás

Az Istennel fogunk személyesen is találkozni?