Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


OKKULT HATALMAK

Cikkek

Részlet Patricia Cori: A lélek kozmosza c. könyvéből

...A titkolózásnak két oka van: először is ( a titkos kormány ) képtelennek tart benneteket, hogy megbirkózzatok ( a földönkívüli kapcsolat ) információjával, másodszor eltitkolják előletek a tényt, hogy dinamikus csere folyik a szürkék és a titkos kormány között, és ennek során KÍSÉRLETI NYULAKKÉNT ADNAK EL BENNETEKET a földönkívüli technológia számára! Tudjátok meg, hogy kormányotok együttműködése a földön kívüli intelligenciával több mint ötven ( most már hatvan ) évvel ezelőtt virágzott fel

 
2010.06.07 | Menüpont: OKKULT HATALMAK | Hozzászólások: 2

A 3-as alternatíva

1977. június 20. Hétfő este. Az Anglia Televízió e napon sugározta az utolsó részt a Science Report sorozatból. A sorozatból, melynek igen magas kvalitású tudósok és nem kevésbé híres szakriporterek jelentették hitelességét. A műsor a 3-as Alternatíva címet viselte, és egyidejűleg sugározták Nagy Britanniában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Kanadában, Izlandon, Norvégiában, Svédországban, Finnországban, Görögországban, és Jugoszláviában. (Az Egyesült Államokban sohasem adták le.) Ezen az estén a nézők bepillantást nyerhettek a világ vezető kormányainak sötét üzelmeibe - és az 1962 májusában végrehajtott első sikeres Marsra szállás részleteibe...

 
2010.06.07 | Menüpont: OKKULT HATALMAK | Hozzászólások: 0

Interjú a háttérhatalom egyik tudósával

Ezt a riportot videofelvételrôl írtuk át, mivel az interjúalany névtelen kívánt maradni (a Henry Deacon álnév ötletét az Eureka c. Tv sorozat kedves és tehetséges ”mindentudójával” való hasonlóság adta). Bizonyos részleteket töröltünk és/vagy megváltoztattunk, hogy  személyazonossága ne derüljön ki, és kivettük a természetes bizonytalankodások és hasonlók nagy részét. Ugyanakkor fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy a feltárt tényszerû értesûléseken semmilyen alakban nem változtattunk vagy egészítettük ki.

 
2010.06.05 | Menüpont: OKKULT HATALMAK | Hozzászólások: 0

Csendes háború néma fegyverekkel

A Novus Ordo Seclorum megvalósítására törekvő pénzhatalom az elmúlt 200 év során már több olyan tervet készíttetett a szolgálatába szegődött szakértők segítségével, amelyekben körvonalazták az új világrend kialakítására és fenntartására vonatkozó legfontosabb stratégiai koncepciókat, s kidolgozták az új világrend fenntartásának a taktikai és technikai kérdéseit. Ezúttal két ilyen dokumentumot ismertetünk.

 
2010.05.29 | Menüpont: OKKULT HATALMAK | Hozzászólások: 2

Bob Frissel: A titkos kormányról

Akárhogy is hívjuk őket, titkos kormánynak, Illuminátusoknak, Bilderberg-Csoportnak, a név teljesen lényegtelen! A titkos kormány alapvetően a világ leggazdagabb embereiből áll! Kb. kétezren vannak és régóta irányítják az úgynevezett kormányainkat! Ők irányítják a politikusokat; ők döntik el, hogy mikor és hol lesz háború; ők határozzák meg az élelmiszerhiányt; ők döntik el, hogy egy ország valutája inflálódjon vagy deflálódjon, és ŐK BEFOLYÁSOLJÁK A TERMÉSZETI KATASZTRÓFÁKAT IS!

 
2010.05.26 | Menüpont: OKKULT HATALMAK | Hozzászólások: 0

Alex Collier: A Hold titkai

Érdekes idõket élünk. Mindannyian figyelemmel kísérjük környezetünk változásait és országunk politikai eseményeit. A globális kérdések azonban már sokunkban nem hagynak elég mély nyomot, a világûr pedig csak rövid ideig érdemel viszonylag kiemelt figyelmet mindennapjainkban. Amit most meg szeretnék osztani az Olvasóval, azt az Andromédáról érkezett földönkívüliek mondták el nekem, személyes találkozások során és telepatikus üzenetek formájában. Ezek az információk a mi Holdunkról szólnak és annak eddig ismeretlen vagy éppen eltitkolt múltjáról, jelenérõl.

 
2010.05.26 | Menüpont: OKKULT HATALMAK | Hozzászólások: 2

A szabadkőmüvesség igazi arca

Mint ismeretes, a szabad-kőművesség szervezetei mindig is azt állították, hogy az általuk imádott, teremtői szerepet betöltő Nagy Építész tulajdonképpen Isten maga. Egy-egy gondatlan elszólás befolyásos, kőműves mester szájából, a szimbólumok, amelyeket szertartásaikhoz használnak, valamint a szabad-kőműves jelképek azonban azt sugallják, hogy ez a Nagy Építész nem Isten, hanem Lucifer. Albert Pike, az egyik legkiemelkedőbb szabadkőműves figura, akinek ideológiáit kortárs gondolkodók gyakran illették sátáni jelzővel. Pike-ról mégis iskolákat, utcákat és utakat, ösztöndíjat, valamint szabadkőműves találkozási helyeket, de még férfi szappant és parfümöt is elneveztek, jelezvén a szervezet politikai és társadalmi erejét.

 
2010.05.24 | Menüpont: OKKULT HATALMAK | Hozzászólások: 0