Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


OKKULT HATALMAK

Cikkek

Napirenden a pedofília - A legalizálás felé tartunk?

Nem kell történésznek lennünk ahhoz, hogy tudjuk az emberi társadalmakat a történelem során mindig különböző "izmusokkal" sújtották. Volt már feudalizmus, fasizmus, kommunizmus, kapitalizmus. Manapság, pedig haladunk át a liberalizmusba, amit én inkább már neoliberalizmusnak neveznék. Mindegyik társadalmi berendezkedés kezdetben nemes célokkal indult, ami általában mindig az emberiség javát szolgálta volna. Idővel aztán mindegyik politikai rendszerről kiderült, hogy ugyanolyan elnyomó és kizsákmányoló, mint az előző vagy még rosszabb. Az emberek egy darabig tűrik ezeket az elnyomó rendszereket. 

 
2018.08.19 | Menüpont: OKKULT HATALMAK | Hozzászólások: 0

Lucifer igazi titka- Sátán avagy a legjóságosabb angyal?

 

Ha egy átlag ember meghallja azt a nevet, hogy Lucifer legtöbbször mind ugyanarra gondol. Gonosz, patás, züllött bibliai alak, aki azon mesterkedik, hogy az emberiséget a rosszra csábítsa. A  történelem során sok néven illették már: Sátán, Fényhozó, Vénusz, Esthajnalcsillag. Azonban nem csak a Könyvek Könyve tesz említést róla, hanem a régebbi gnosztikus és apokrif iratok is. Ha ezeket a dokumentumokat jól megvizsgáljuk egy teljesen más kép alakul ki Luciferről, mint amit eddig próbáltak elhitetni velünk. Lehet, hogy nem is ő az, aki az emberi faj ellen működne, hanem éppen ellenkezőleg? Ennek próbálunk utána járni. 

 
2017.02.12 | Menüpont: OKKULT HATALMAK | Hozzászólások: 6

Teremtő Anunnakik

Ahhoz, hogy az emberiség eredetének sumér változatát megérthessük, csak egészen kissé kell változtatni gondolkodásunkon.Sitchin, aki rengeteget dolgozott azon, hogy a sumér tudás hatalmas halmazát egy egységes, bár szokatlan elméletbe tömörítse, gyakran elmondja, hogyan történt meg vele ez az apró változás..... 

 
2012.08.20 | Menüpont: OKKULT HATALMAK | Hozzászólások: 52

Beszélgetés "Rejtettkézzel"

 2008 októberében az Above Top Secret fórumon valaki, aki saját bevallása szerint az Illuminátusok tagja, RejtettKéz felhasználónéven információkat közölt a szervezet Tervéről és céljairól, mivel állítása szerint elérkezett az ideje, hogy megtudjunk ezt-azt a kulisszák mögött zajló dolgokból. Nagyon meggyőzően magyarázza meg, MIÉRT éppen akkor jött el az ideje. A továbbiakban az Above Top Secret fórum tagjaival folytatott teljes beszélgetését olvashatjuk.

 
2012.05.29 | Menüpont: OKKULT HATALMAK | Hozzászólások: 3

Egy gondolat

Gondolkodom. Gondolkodó ember vagyok. Gondolkodó embernek születtem. Volt is belőle bajom elég, de nem adom fel, mert élni szeretnék szabadon. Nem egy vezetett, megbélyegzett rabszolgaként.

Olvasok, hallok, nézek és LÁTOK. Összerakom azt, amit kell a fejemben és teszem a dolgom. Amit itt most elmondok Nektek azok a saját gondolataim, a saját világnézetem. Mindenki döntse el magában mit üzennek ezen sorok. Döntse el szüksége van-e rá, fel tudja-e használni a saját valóságában vagy kikiált bármi negatívnak, hülyének, mániásnak, demokratának vagy egyebeknek. Mindenkinek van szabad gondolkodási joga, mert véleménye ugye már nem nagyon lehet.  

 
2011.05.08 | Menüpont: OKKULT HATALMAK | Hozzászólások: 1

Halj meg időben - Luganoi tanulmány

A globalizációt sokszor azzal támadják, hogy benne csak az összeesküvés elméletek fantomját kergetik az emberek.. Pedig vannak dolgok, amelyek idõnként kibuknak. Ilyen az úgynevezett Luganói tanulmány, amely a közeljövő folyamatait elemzi: Lényege: az ember felesleges. Minél előbb, minél probléma mentesebben meghal, annál jobb azoknak, akik erre építenek. A Zöldpók publikálta Dr Csath Magdolna egyetemi tanár tollából e tanulmány összefoglalóját bemutató Susan George: A luganói tanulmány című művének részletes elemzését , amelyet ismertetünk olvasóinkkal. Kérem, olvassák véres komolyan.

 
2010.10.31 | Menüpont: OKKULT HATALMAK | Hozzászólások: 4

Az Angol-Szász Misszió: A III. Világháború és az Új Világ öröklése

A történelemírók azt mondják nekünk, hogy az "Angol-Szász Misszió" a kereszténység terjedésére utal, ami a8-ik században történt. De majdnem ezer évvel később, van egy sokkal vészjóslóbb jelentése ennek a kifejezésnek. Nemrégen eljutott hozzánk egy 11 oldalas leírás egy bennfentes informátortól, aki személyesen jelen volt egy magas rangú Szabadkőművesek találkozóján 2005-ben London városában. Megdöbbentő volt az, amiről ott beszéltek.
 
2010.07.26 | Menüpont: OKKULT HATALMAK | Hozzászólások: 1

Az Omega ügynökség

Az Omega Agency (=Omega Ügynökség, a továbbiakban OÜ) hasonló szervezettel rendelkezik, mint a CIA. Több ezren vannak világszerte, akik parancsaikat közvetlenül az OÜ vezetőtanácsától kapják. Ez a tanács 10-12 főből áll. Közülük George Bush és Alexander C. Haig az egyedüli ismert név. Az OÜ áll az Új Világrend mögött. Székhelye a Langley légierőbázison található. Az OÜ eredetileg 1995-ben akarta megvalósítani az egész világra kiterjedő irányítást. De úgy vélték, az idő nem a megfelelő, ezért az újabb tervezett dátum valamikor 2000-ben lesz. Türelmükben nincs hiány. A világ egyetlen kormánytestület, vagyis az o irányításuk alá hozását illető terveik alaposan ki vannak gondolva. Az Új Világrend megalapítását öt nap alatt tervezik végrehajtani. És mindezt nyílt háború nélkül szándékoznak megtenni.
 
2010.07.14 | Menüpont: OKKULT HATALMAK | Hozzászólások: 0

A háttérhatalom precíz és következetes írtóhadjárata: 2. rész

Az élelmiszer ellátást is szigorúan ellenőrizni kívánják. Ha a népesség növekedés nem lassul le, akkor igen gyorsan élelmiszerhiányt lehet előidézni, és ez ráébreszti az embereket arra, hogy milyen veszélyt rejt számukra a túlnépesedés. De akár lelassul a népesség szaporulat, akár nem, az élelmiszer ellátást központilag szükséges ellenorizni, hogy a lakosság táplálkozása biztosítva legyen. Ugyanakkor ennek az ellenorzésnek meg kell azt akadályozni, hogy azok is eltarthatók legyenek, akik szembeszállnak a fennálló renddel. Éppen ezért jogszabályokkal tiltani fogják, hogy valaki a saját maga és családja eltartására élelmiszert termeljen. Ezt persze kelloen álcázott módon, jól hangzó ürüggyel kell elfogadtatni a közvéleménnyel. Az állítólagos ok erre a tilalomra az lesz, hogyha magunk állítjuk elo az élelmiszereket, a veszélyes, mert nem elég steril, és elosegítheti a betegségek terjedését.

 
2010.06.13 | Menüpont: OKKULT HATALMAK | Hozzászólások: 3

A háttérhatalom precíz és következetes írtóhadjárata: 1. rész

Dr. Lawrence Dunegan amerikai orvos 1969. március 20-án részt vett egy gyermekorvosok számára tartott szakmai konferencián Pittsburgh-ben, ahol az egyik eloadó Dr. Richard Day egyetemi tanár volt. Dr. Day mintegy 80 fonyi orvosokból álló hallgatóságának rendkívüli témájú előadást tartott. Beszéde előtt felkérte hallgatóit, hogy se jegyzeteket, se magnófelvételeket ne készítsenek és vegyék bizalmas jellegű belső tájékoztatásnak mondanivalóját.

 
2010.06.13 | Menüpont: OKKULT HATALMAK