Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A háttérhatalom precíz és következetes írtóhadjárata: 2. rész

Az élelmiszer ellátást is szigorúan ellenőrizni kívánják. Ha a népesség növekedés nem lassul le, akkor igen gyorsan élelmiszerhiányt lehet előidézni, és ez ráébreszti az embereket arra, hogy milyen veszélyt rejt számukra a túlnépesedés. De akár lelassul a népesség szaporulat, akár nem, az élelmiszer ellátást központilag szükséges ellenorizni, hogy a lakosság táplálkozása biztosítva legyen. Ugyanakkor ennek az ellenorzésnek meg kell azt akadályozni, hogy azok is eltarthatók legyenek, akik szembeszállnak a fennálló renddel. Éppen ezért jogszabályokkal tiltani fogják, hogy valaki a saját maga és családja eltartására élelmiszert termeljen. Ezt persze kelloen álcázott módon, jól hangzó ürüggyel kell elfogadtatni a közvéleménnyel. Az állítólagos ok erre a tilalomra az lesz, hogyha magunk állítjuk elo az élelmiszereket, a veszélyes, mert nem elég steril, és elosegítheti a betegségek terjedését.

article preview

 

Mi jön 2000-ig és azután? 

Dr. Day szerint az idosebb nemzedék távozásával elotérbe kerülnek a megszorítások és ez a folyamat felgyorsul. A régi filmeket és dalokat fokozatosan kivonják a forgalomból és a gyengédebb, érzelmesebb szórakozás teljesen visszaszorul. Fokozatosan megnehezítik az öregek számára az utazást is. Egyes utazásokat engedélyhez kötnek, és csak alapos ok esetén utazhatnak. Egyre fontosabb szerephez jutnak a különbözo személyazonosságot igazoló okmányok. Amerikában eloször teszik kötelezové a személyazonosságot igazoló kártyát és azt felszólításra fel kell tudni mutatni. Már Dr. Day említi, hogy olyan parányi eszközt kívánnak a bor alá helyezni, amely elektronikusan rögzíti a személy legfontosabb adatait. Ez megakadályozza a személyazonosságot igazoló okmány meghamisítását, és azt is, hogy valaki okmánya elvesztésére hivatkozzon. Minthogy orvos beszélt orvosoknak, ezért Dr. Day kitért arra is, hogy hogyan lehet megelozni a szervezet védekezo reakcióját az ilyen beültetett mikrochipekkel szemben. A szilikont említette, mint olyan anyagot, amelyet az emberi szervezet kelloen tolerál. 1969-ben a szilikont olyan anyagnak tekintették, amelyet megtur a szervezet, és amely alkalmas az elektronikusan rögzített anyagok hordozására. Egyébként a szilikon az az anyag, amit egyes nok a mellük megnagyobbítására is használtak.

Az élelmiszer ellenőrzése 

Az élelmiszer ellátást is szigorúan ellenőrizni kívánják. Ha a népesség növekedés nem lassul le, akkor igen gyorsan élelmiszerhiányt lehet előidézni, és ez ráébreszti az embereket arra, hogy milyen veszélyt rejt számukra a túlnépesedés. De akár lelassul a népesség szaporulat, akár nem, az élelmiszer ellátást központilag szükséges ellenorizni, hogy a lakosság táplálkozása biztosítva legyen. Ugyanakkor ennek az ellenorzésnek meg kell azt akadályozni, hogy azok is eltarthatók legyenek, akik szembeszállnak a fennálló renddel. Éppen ezért jogszabályokkal tiltani fogják, hogy valaki a saját maga és családja eltartására élelmiszert termeljen. Ezt persze kelloen álcázott módon, jól hangzó ürüggyel kell elfogadtatni a közvéleménnyel. Az állítólagos ok erre a tilalomra az lesz, hogyha magunk állítjuk elo az élelmiszereket, a veszélyes, mert nem elég steril, és elosegítheti a betegségek terjedését. Kifelé tehát úgy fogják tálalni, hogy itt a fogyasztók védelmérol van szó, de a valóságos ok az lesz, hogy korlátozzák, és ellenőrzés alatt tartsák az élelmiszerellátást, mert ez fontos hatalmi eszköz. Éppen ezért a saját élelmiszertermelést illegálissá kell tenni. Ha pedig valaki illegális tevékenységet folytat, akkor szembe kerül a törvénnyel, és bunözové válik.

Az időjárás befolyásolása 

Dr. Day röviden ennyit mondott: "Ellenorizni tudjuk az idojárást, vagy hamarosan képesek leszünk rá." Hozzáfűzte, hogy nem jódkristályok ledobására gondol a felhokre, amely már ismert eljárás, hanem valóságos ellenorzésre. Az idojárás hatékony fegyver a közvélemény befolyásolására. Lehetové teszi eso eloidézését és a csapadék visszatartását azért, hogy bizonyos területeken az élet befolyásolható legyen, és ellenorzés alá lehessen venni. Egyrészt szárazságot lehet eloidézni a növekedési idoszakban, s így végül is leáll a növekedés. Másrészt igen eros esozéseket lehet eloidézni az aratási idoszakban, úgyhogy a felvizezett talaj nem teszi lehetové az aratást. Mindkét módszer kitunoen alkalmazható.

A közélet befolyásolása

Igen kevesen értik, hogy valójában hogyan muködik az állam és a kormányzat. A lakosság egy része tud arról, hogy valamilyen módon valakik befolyásolják a választott politikusokat, de nem ismerik ennek módját és eszközeit. A politikusok egy része sincs ezzel teljesen tisztában. Végrehajtatnak velük olyan számukra elokészített terveket, amelyrol elhitetik, hogy ok készítették, valójában azonban manipulálták oket. Csupán nem értik ennek az álcázott és szövevényes módját. Dr. Day szó szerint a következoket mondotta: Az emberek képesek két egymásnak ellentmondó eszmét is egyszerre az agyukban tartani, és a szerint cselekedni feltéve, ha ez a két ellentmondó eszme megfeleloen szét van választva. Ehhez az eloadó hozzátette: Igen jól lehet tudni, hogy racionális emberek miként reagálnak bizonyos körülményekre, vagy bizonyos információkra, amellyel szembesülnek. Ahhoz, hogy az elore meghatározott választ kapjuk, azoknak az adatoknak az ellenorzésére van szükség, amelyet a tudomásukra hozunk, vagy azoknak a körülményeknek a kontrolljára, amelyek körülveszik oket. És miután az emberek racionálisak, azt fogják cselekedni, amit mi akarunk, hogy cselekedjenek. Nem fogják teljesen érteni mi az, amit tesznek és miért.?

A tudományos kutatás meghamisítása http://www.air.gov.hu/kepek/lead/200811/GMO%20CORN_l.JPG

E téma kapcsán említette az eloadó, hogy bizonyos tudományos kutatási eredményeket nemcsak meg lehet hamisítani, de a hamisításokra ténylegesen sor is került azért, hogy a kívánt eredményt elérjék. Dr. Day itt ismételten a következoket mondta: "Az emberek nem teszik fel a megfelelo kérdéseket. Sokan túlságosan hiszékenyek." Minthogy az eloadó orvos volt és hallgatósága is orvosokból állt, ezért annak a beismerése, hogy tudományos adatokat szándékosan meghamisítanak, majdnem hogy istenkáromlásnak tunt Dr. Dunegan, a visszaemlékezo orvos számára.Megint egy kis kitekintés:

A génmódosított táplálék negatív hatással van az utódokra

Az Orosz Tudományos Akadémia Neurofiziológiai Intézetének kutatási eredménye igazolta, hogy a génmódosított táplálék az utódok életképességére negatív hatással van. A vizsgálatról Irina Ermakova kutatásvezető számolt be a 2006-ban megtartott [génmódosítással foglalkózó] szimpóziumon, amelyet a Nemzeti Szövetség a Genetikai Biztonságért szervezett.

A kísérlet során a kutatók három csoportra osztották a kísérleti állatokat. Az egyik csoport nőstény patkányt génmódosított szójaliszttel etették két héttel a vemhesség előtt, majd a vemhesség alatt és az ellés után, a szoptatási időszakban. A két kontrollcsoport egyike egyáltalán nem kapott a táplálékához szójalisztet, a másik génmódosítás-mentes szójaliszt-kiegészítést kapott - ugyancsak a vemhesség előtt, alatt és után.

Az első meglepetés akkor érte a kutatókat, amikor világra jöttek a kölykök: a génmódosított szójaliszttel etetett nőstények utódai között sok volt a kis súlyú. Két hét után is, több mint egyharmaduk nyomott 20 grammnál kevesebbet, míg a másik két csoportban csak 6 %-ot tett ki az ilyen 'satnya' utódok aránya.

A szülés után három héttel megnézték a patkánykölykök halálozási arányszámát az egyes csoportokban.

Drasztikus különbség volt a csoportok között: 55,6 %-a pusztult el háromhetes korára a génmódosított szójaliszttel etetett patkányok kölykeinek, míg a hagyományos táplálékon tartott nőstények kölykeinek 6,8 %-a, a normál szójaliszttel etetett nősténypatkányok kölykeinek 9 %-a pusztult el addig az időpontig.

A génmódosított szója tehát a nyolcszorosára növelte az utódok halálozási arányát.

Ermakova további vizsgálatot tervezett, a nőstények és a kölykök főbb szerveinek boncolását és részletekbe menő vizsgálatát, meg akarta ismételni és kiterjeszteni az etetési tesztet, amikor elfogyott a kísérletre felhasználható keret.

Az orosz tudósok ezt követően levelet fogalmaztak Vlagyimir Putyinnak, amelyben a génmódosított élelmiszerek veszélyére hívták fel a figyelmet, és amelyben moratórium elrendelését tanácsolják a génmódosított növények termesztésével kapcsolatban, amíg teljesen be nem bizonyosodik, hogy a génmódosított termékek ártalmatlanok.

Felhívták az elnök figyelmét arra is, hogy Oroszországot elárasztotta a génmódosított élelmiszer, az ország külföldi biotechnológiai cégek kísérleti terepévé vált, és semmiféle állami ellenőrzés nem létezik ezen a téren.

A szója, amit Ermakova a vizsgálat során felhasznált, a Monsanto Roundup Ready - növényvédőszer-rezisztens fajtája volt. Az USA-ban a szója termőterületének 85%-án ezt a fajtát termesztik.

Minthogy sokféle terméket készítenek a szójából (olajat, lisztet, lecitint), amelyek a feldolgozott élelmiszerek alkotóelemei lesznek, az amerikaiak jó része a Roundup Ready szója anyagait eszi nap mint nap.

A mellékelt első fénykép Ermakováék kísérletéből származik. A kisebbik patkány 20 napos, génpiszkált szójával etették. A nagyobbik csak 19 napos, a kontroll csoportból való, nem génpiszkált szóját kapott. (Forrás: Jeffrey Smith honlapja)

 

 

A génmódosított táplálék negatív hatással van az utódokra

Az Orosz Tudományos Akadémia Neurofiziológiai Intézetének kutatási eredménye igazolta, hogy a génmódosított táplálék az utódok életképességére negatív hatással van. A vizsgálatról Irina Ermakova kutatásvezető számolt be a 2006-ban megtartott [génmódosítással foglalkózó] szimpóziumon, amelyet a Nemzeti Szövetség a Genetikai Biztonságért szervezett.

A kísérlet során a kutatók három csoportra osztották a kísérleti állatokat. Az egyik csoport nőstény patkányt génmódosított szójaliszttel etették két héttel a vemhesség előtt, majd a vemhesség alatt és az ellés után, a szoptatási időszakban. A két kontrollcsoport egyike egyáltalán nem kapott a táplálékához szójalisztet, a másik génmódosítás-mentes szójaliszt-kiegészítést kapott - ugyancsak a vemhesség előtt, alatt és után.

Az első meglepetés akkor érte a kutatókat, amikor világra jöttek a kölykök: a génmódosított szójaliszttel etetett nőstények utódai között sok volt a kis súlyú. Két hét után is, több mint egyharmaduk nyomott 20 grammnál kevesebbet, míg a másik két csoportban csak 6 %-ot tett ki az ilyen 'satnya' utódok aránya.

A szülés után három héttel megnézték a patkánykölykök halálozási arányszámát az egyes csoportokban.

Drasztikus különbség volt a csoportok között: 55,6 %-a pusztult el háromhetes korára a génmódosított szójaliszttel etetett patkányok kölykeinek, míg a hagyományos táplálékon tartott nőstények kölykeinek 6,8 %-a, a normál szójaliszttel etetett nősténypatkányok kölykeinek 9 %-a pusztult el addig az időpontig.

A génmódosított szója tehát a nyolcszorosára növelte az utódok halálozási arányát.

Ermakova további vizsgálatot tervezett, a nőstények és a kölykök főbb szerveinek boncolását és részletekbe menő vizsgálatát, meg akarta ismételni és kiterjeszteni az etetési tesztet, amikor elfogyott a kísérletre felhasználható keret.

Az orosz tudósok ezt követően levelet fogalmaztak Vlagyimir Putyinnak, amelyben a génmódosított élelmiszerek veszélyére hívták fel a figyelmet, és amelyben moratórium elrendelését tanácsolják a génmódosított növények termesztésével kapcsolatban, amíg teljesen be nem bizonyosodik, hogy a génmódosított termékek ártalmatlanok.

Felhívták az elnök figyelmét arra is, hogy Oroszországot elárasztotta a génmódosított élelmiszer, az ország külföldi biotechnológiai cégek kísérleti terepévé vált, és semmiféle állami ellenőrzés nem létezik ezen a téren.

A szója, amit Ermakova a vizsgálat során felhasznált, a Monsanto Roundup Ready - növényvédőszer-rezisztens fajtája volt. Az USA-ban a szója termőterületének 85%-án ezt a fajtát termesztik.

Minthogy sokféle terméket készítenek a szójából (olajat, lisztet, lecitint), amelyek a feldolgozott élelmiszerek alkotóelemei lesznek, az amerikaiak jó része a Roundup Ready szója anyagait eszi nap mint nap.

A mellékelt első fénykép Ermakováék kísérletéből származik. A kisebbik patkány 20 napos, génpiszkált szójával etették. A nagyobbik csak 19 napos, a kontroll csoportból való, nem génpiszkált szóját kapott. (Forrás: Jeffrey Smith honlapja)

Dr. Day ezután rátért a nemzetközi intézmények átalakítására. Az Egyesült Nemzetek Szervezete ebben az idoben nem rendelkezett kello tekintéllyel, ezért tervbe vették az ENSZ fontosságának a növelését. Az embereket hozzá kell szoktatni ahhoz, hogy lemondjanak nemzeti szuverenitásuk egyre nagyobb részérol. A gazdasági egymásrautaltság ezt a folyamatot elosegíti. A háború elkerülésére való hivatkozás hat az emberekre, mert általában elfogadják: helyesebb valamit békésebb módszerekkel végrehajtani, mint háborús eroszakkal. A háború ezért idejét múlt. De Dr. Day szerint azért is eljárt felette az ido, mert a nukleáris fegyverek korszakában már nem lehet ellenorzés alatt tartani a háborúskodást.

Korábban a háborúkat kordában lehetett tartani, de ha atomfegyverek jutnak ellenorizetlen kezekbe, akkor az nukleáris katasztrófához vezethet. Dr. Day nem említette, hogy kik is lennének ezek a "rossz kezek", de célzott rá, hogy ezek a terroristák. Ezért az eloadó hangsúlyozta, hogy hatékonyan ellenorizni kell a nukleáris fegyverek birtoklását. Az új rendszert azonban mindenféleképpen be kell vezetni, ha nem megy békés együttmuködéssel, azaz a nemzeti szuverenitásról való önkéntes lemondással, akkor úgy, hogy a világ az atomháború széléhez jusson. A nukleáris háború veszélye által kiváltott hisztéria és félelem megnöveli a tárgyalásos béke lehetoségét. Ez ráveheti az embereket, hogy önként feladják nemzeti szuverenitásukat azért, hogy béke legyen, és ez által létrejöhessen az ?Új Nemzetközi Politikai Rendszer?. Ha pedig túlságosan sokan lennének olyan döntési helyzetben lévok, akik ennek ellenállnak, akkor szükség lehet fokozottabb atomfegyverkezésre.

Erre az emberek meggyozése miatt lenne szükség, hogy lássák: "We mean business" (azaz komolyan gondoljuk a dolgot).

Ennek a tárgyalásos békének meggyozonek kell lennie, azaz olyan módon kell elokészíteni és végrehajtani, hogy az emberek meg legyenek gyozodve, valódi tárgyalások folytak a szembenálló felek között. Ez segít felismerniük, hogy a béke jobb, mint a háború. Dr. Day ebben a vonatkozásban arról is szólt, hogy a háborúnak több jó oldala is van. Minthogy mindenkinek meg kell halnia, a háborúban mód van arra, hogy valaki emberfeletti bátorságot tanúsítva hosként haljon meg. Ha pedig élve marad, akkor különleges tiszteletben részesüljön. Ezért a háború megpróbáltatásai több vonatkozásban is kifizetodnek a katonák számára.

Dr. Day arra is hivatkozott, hogy ha nem hal meg annyi ember az I. és a II. világháborúban, hanem tovább él, és tovább szaporodik, akkor további százmilliókkal lenne nagyobb az amúgy is túlnépesedett föld lakossága. Ezért ezek a nagy háborúk a népességkorlátozáshoz is jótékonyan hozzájárultak. Ma azonban már rendelkezésre állnak mind a kormányzatok, mind az egyes személyek számára azok az eszközök, amelyekkel a népesség növekedést mérsékelni lehet. Ezért ebbol a célból már nincs szükség háborúkra.

Terrorizmus, mint az ellenőrzés fontos eszköze

Dr. Day 1969-ben azt közölte hallgatóival, hogy a terrorizmust széles körben fogják felhasználni Európában és a Föld más térségeiben. Úgy vélte, hogy az Egyesült Államokban nem lesz szükség a terrorizmus igénybe vételére. Ez csak akkor válhat szükségessé az Egyesült Államokban, ha az amerikai társadalom nem elég gyorsan fogadja el az új rendszert. Dr. Day szavaiból azonban az derült ki, hogy 1969-ben még számoltak a terrorizmussal, mint gyorsító módszerrel Amerikában. Dr. Day azonban eloadásának ebben a részében megfedte az amerikaiakat, hogy túlságosan jól, biztonságosan és gondtalanul élnek. Ezért egy kis terrorizmus segítene meggyozni oket arról, hogy bolygónk igen is veszélyes hely, vagy veszélyessé válhat, ha nem mondanak le egyes jogaikról a hatóságok számára azért, hogy azok a Földet megfeleloen ellenorizhessék.

Péngazdaság és bankhatalom 

Dr. Day a pénzrendszerrol és a bankok szerepérol kijelentette, hogy ?az infláció végtelen folyamat, bármely szám után végtelen számú nullát helyezhetünk, és tetszés szerint tehetjük ki a tizedespontokat?. Ez világosan utalt arra, hogy az inflációs adó valójában mesterségesen fenntartott eszköz a háttérhatalom számára a társadalom ellenorzésére. A pénz túlnyomórészt hitelbol fog állni. A pénz máris elsosorban hitel, de a forgalomban lévo pénz sem készpénz, vagy tapintható dolog lesz, hanem elektronikus jel. Az emberek igen kismértékben fognak pénzt hordani maguknál, csupán jelentéktelen dolgok vásárlására. Bármely fontos vásárlást elektronikusan fognak végezni. A munkabérek kifizetése is elektronikusan történik a bankoknál vezetett számlákra.

Egységes bankrendszer jön létre. Kívülrol úgy tunhet, hogy több bank is külön muködik, de végso soron és alapjában véve csak egyetlen bankrendszer fog létezni. Ennek megfeleloen számítógépes feljegyzés történik minden egyes vásárlásról, és ez lehetové teszi, hogy bárkinél ellenorizhessék a pénz bevételét és kiadását a legpontosabb részletekig, és nyomon követhessék üzleti tevékenységét. Dr. Day itt jelezte, hogy nagyobb értéku tartós fogyasztási cikkek, mint egy autó, motorkerékpár, hutogép, vagy televízió vásárlása valamilyen személyi azonosításhoz lesz kötve, és ez többek között elosegítheti a lopott javak felderítését is.

A számítógépek szélesköru alkalmazása lehetové teszi az egyes emberek pénzügyeinek a teljes ellenorzés alatt tartását. Arra fognak törekedni, hogy korlátozzák az egyes polgárok megtakarítási lehetoségeit. Nem szabad lehetové tenni az emberek számára, hogy megtakarítás útján jelentékeny mértéku vagyonra tehessenek szert. Az eloadó utalt rá, hogy a gazdagság végso soron hatalmat jelent, és ha sok ember kezében van vagyon formájában a hatalom, akkor az kedvezotlen az irányító és döntéshozó kis csoport számára. Ezért ha eloáll az, hogy a lakosság nagymértékben tud takarékoskodni, akkor ezt a többletjövedelmét fokozott adóztatással el kell tole vonni. Vagyis minél többet megtakarít valaki, annál nagyobb lesz az az adó, amit félretett pénze után fizetnie kell. Ennek az a célja, hogy megtakarítással ne lehessen vagyont felhalmozni. Arra is figyelni fognak, hogy ha valaki a kelleténél többet megtakarít és félretesz, akkor annak a jövedelmét csökkenteni kell. Dr. Day mindehhez a következoket fuzte: ?Nos, ha túl sok pénzt félreteszel, akkor valójában nincs is szükséged erre a pénzre?.

Az embereket tehát meg kell akadályozni abban, hogy vagyonra tegyenek szert, mert az hosszú távon veszélyezteti annak az új rendnek a muködését, amelynek a kialakításáról Dr. Day beszélt. A lakosságot arra fogják rászoktatni, hogy hitelre vásároljon. Ha már túlzottan eladósodtak az emberek, akkor veszítsék el megbízhatóságukat és fizetoképességüket, és váljanak teljesen kiszolgáltatottá. Ha valaki oly ostoba, hogy nem tudja megfeleloen visszafizetni hiteleit, akkor az lehetové teszi a hatóságoknak, hogy keményen lecsapjanak rá.

1969-ben már elkezdodött a hitelkártyák használata, de még széles körben nem volt forgalomban a plasztik-pénz. Az elektronikus fizetési módok elterjesztése azonban olyan program volt, amelyet a háttérhatalom által ellenorzött bankrendszer gondosan végrehajtott. Eleinte az átlagpolgár több kreditkártyát is használt, illetve még használ ma is, de ezt fokozatosan egy kombinált kártyává alakítják át. Az újabb nagy ugrást az jelenti, amikor ezt a kombinált kártyát miniatürizált formában a bor alá ültetik. Míg egy kombinált kártya ellopható, vagy el lehet veszíteni, addig egy ilyen beültetett miniatur eszköz se el nem veszítheto, se meg nem hamisítható, se át nem ruházható. Dr. Day eloadásának e részénél utalt a bibliai Újszövetség János Jelenések Könyvére, amelyben ehhez hasonló jövendölések olvashatóak. Határozottan tagadta azonban ezen elképzelések bármely kapcsolatát a bibliával, állítva, hogy a józanész miatt muködik így a rendszer, és nincs semmi szükség misztikus bibliai magyarázatokra.

A Nagy Testvér figyeli a tévénézőthttp://tripenator.com/wp-content/uploads/2010/01/MindReadingHeadGear1-560x5601-300x300.jpg

Egyes beültetett miniatur szerkezetek rádiójeleket fognak kibocsátani. Ezek a bor alá helyezett, vagy fogba beépített implantátumok meghatározott rádiófrekvencia segítségével könnyen lokalizálhatóak és megtalálhatóak lesznek. Ez különösen hatékony módja lehet a büntetésvégrehajtási intézetek lakóinak az ellenorzésére. Ami a televíziózást illeti, a készülékek úgy lesznek megkonstruálva, hogy egy központi megfigyelo állomásról ellenorizni lehet a TV-nézoket. A televízió készülékeket direkt erre a célra kifejlesztett alkatrészekkel látják el. Ahhoz, hogy ezt a funkcióját a TV készülék elvégezze, nincs szükség a bekapcsolására. E megoldás segítségével ellenorizni lehet, hogy mit néznek az emberek, és hogyan reagálnak arra, amit látnak.

(Ma már ismeretes, hogy még inkább erre a célra fejlesztették tovább a számítógépek berendezéseit, a hardware-t és a software-t egyaránt, valamint az Internet egész rendszerét. Olyan rejtett programok muködnek és rögzítodnek eltávolíthatatlanul, amelyek pontosan jelzik, hogy az adott terminál használója a világháló milyen szolgáltató helyeit látogatta meg, onnan mit töltött le, és e-mail-en hová mit küldött, illetve maga mit kapott. Ezen túlmenoen, ha a megfelelo optikai kiegészíto berendezésekkel is fel van szerelve az adott komputer, akkor még nézni is lehet az illeto tudta nélkül, hogy mit tesz. Ehhez jön, hogy olyan programok továbbíthatók, amelynek segítségével az adott komputer merevlemezén tárolt valamennyi fájl leolvasható, megváltoztatható, sot törölheto és az egész winchester struktúrája összetörheto. Mindez ma már napjaink valósága, és még nem tartunk a folyamat végén, inkább az elején.)

Dr. Day 1969-ben még csak arról beszélt, hogy az emberek meg fogják vásárolni ezeket a televízió készülékeket, de már akkor jelezte, hogy a TV antenna helyét a kábeltévé szolgáltatás veszi át. A kábelszolgáltatókat fejlesztik úgy, hogy ezt a megfigyelést végrehajtsák és ellenorizzék. Idovel a lakosság rájön ezekre a módszerekre, de akkor már annyira rá lesz utalva az elektronikus technikára, mind a tévézésre (és még inkább a számítógép, valamint az Internet használatára) hogy nem lesznek képesek róla lemondani, ahogy nem tudnak lemondani a telefon (és ma már a mobiltelefon) használatáról sem. Az eloadó már ekkor részletezte, hogy az elektronikus eszközök fokozatosan a bevásárlás és a banki muveletek elvégzésének az eszközeivé is válnak. Elektronikusan lehet majd egyre inkább elintézni a bevásárlást, a hivatalos ügyeket is.

A múlté lesz a saját tulajdonú otthon 

A magántulajdonban lévő lakások és családi házak fokozatosan megszűnnek. A lakásépítés és vásárlás költségei fokozatosan olyan magasak lesznek, hogy az emberek többsége többé már nem engedheti meg magának. Azok, akiknek már van saját tulajdonú házuk, megtarthatják, de az évek multával a fiatalabb nemzedékeknek egyre nehezebbé válik az, hogy saját otthonhoz, lakáshoz és családi házhoz jussanak. Az a cél, hogy egyre több fiatal csak bérlo legyen, lakásokat és kondominiumokat használjon. (A kondominium olyan lakóépület, vagy nyaraló, amelyben a lakások magántulajdonban vannak, a közös helyiségek pedig közös tulajdonban. Hasonlít a társasházhoz.) Ennek következtében egyre több eladhatatlan ház válik üressé. Nem azért, mert nem lenne rájuk szükség, hanem azért, mert az embereknek már nem lesz elég pénzük ahhoz, hogy megvásárolják azokat. Ennek ellenére az otthonhoz jutás, illetve használat költségei nem fognak csökkenni. Azaz a kereslet-kínálat piaci törvényei nem fognak muködni. Így el lehet érni, hogy a lakosság egyre szélesebb rétegei kisebb méretu lakásokba költözzenek, amelyekbe viszont már nem lehet megfeleloen egy-két gyereknél többet felnevelni. Ily módon a saját tulajdonú családi házzal rendelkezok száma jelentosen csökkenni fog. Ezeket a saját tulajdonú házakat magas adóval fogják megterhelni, amelyeket más szabályozókkal egészítenek ki azért, hogy a lakosság többsége ne akarjon saját tulajdonú házban lakni.

Az egyik cél az, hogy ki lehessen jelölni, hogy hol éljenek az emberek, és ahhoz is hozzá kell szoktatni őket, hogy a lakásban a családhoz nem tartozó személyek is éljenek. Az egész lakás-ügy egy központi lakáshatóság ellenorzése alá kerül. (Ma már az amerikai élet valóságához tartozik, hogy különbözo hatóságok megkérdezik az állampolgárokat, hány hálószoba van az otthonukban, hány fürdoszoba a házukban, hogy van-e kondicionáló terem, stb.)

Amikor ez az új rendszer felváltja a korábbit, sokan lakás és otthon nélkül maradnak. A központi lakáshatóság számukra speciális helyeket jelöl ki, ahol feltehetoen már nem élnek sokáig. Akik nem alkalmazkodnak az új rendszerhez, azokat ejtik, vagyis ?disposed of humanely?-vé válnak, akikrol emberiesen lemondanak. Az eloadó ismét említette, ?there would not be any martyrs? (nem lesznek többé mártírok), azaz nem úgy kerülnek eltávolításra ezek az emberek az életbol, hogy mártíromságukkal hatást gyakorolhatnának a többi emberre. ?People will just disappear? ? az emberek csak úgy el fognak tunni. Dr. Day 1960-ban még arról tájékoztatta orvos hallgatóságát, hogy az új rendszerre való áttérést szinte észrevétlenül fogják bevezetni. Egy téli hétvége után hétfon már úgy mennek majd dolgozni az emberek, hogy az új rendszer a helyén van. Azt hangsúlyozta, hogy minden a folyamatos változás állapotába kerül. Megváltozik a befektetések módja. Állandóan változni fognak a kamatok és a különbözo értékpapírok is.

Kitért a gépkocsik szerepére is. Úgy fog tűnni, mintha sokféle állna rendelkezésre. Ha azonban közelebbrol szemügyre vesszük oket, egymás utánzatai lesznek. Külsore különbözni fognak, de valójában ugyanazt a típusú gépkocsit több cég is gyártja majd. Dr. Dunegan, aki 19 év elmúltával emlékezetbol idézte fel Dr. Day eloadását, végül utal rá, hogy az eltelt két évtized során a felvázolt elképzelésekbol igen sok meg is valósult.

Az elozoekben Dr. Richard Day orvos egyetemi tanár eloadását foglaltuk össze, amelyet 1969-ben tartott az új világrendrol. Dr. Day hallgatói között volt az a Dr. Larry Dunegan orvos, (D.L.D) aki erre 1988-ban visszaemlékezett. Ezt követoen Randy Engel (R.E.) a U.S. Coalition for Life (Amerikai koalíció az életért) igazgatója interjút készített 1991. októberében Dr. Dunegan-nal. A továbbiakban ebbol a beszélgetésbol ismertetünk egyes részleteket.

Randy Engel beszélgetése Dr. Dunegan-nal 

Dr. Day  emlékezik vissza Dunegan a Pittsburgh-i egyetem gyermekklinikájának az elnöke volt 1959-tol 1964-ig, majd pedig a Planned Parenthood Federation of America (Amerikai Születésszabályozási Szövetség) orvos-igazgatója lett 1969-ig. A Pittsburgh-i Gyermekorvosi Társaság évente szakmai tanácskozást tart február végén, vagy március elején. 1969. márciusában a Lamont nevu vendégloben került sor erre az összejövetelre Pittsburgh-ban. A 80 fonyi hallgatóság többsége orvos volt, a legtöbbjük gyermekorvos, de más szakmák is képviseltették magukat.

Randy Engel ezután a rákbetegségek kezelésérol tett fel kérdést: Dr. Day említi, hogy a rák gyógyítására vonatkozó kutatási anyag a Rockefeller Intézet rendelkezésére áll. Nos, tette fel Engel a kérdést, csak lehetett néhány rákbeteg gyermeket kezelo orvos a hallgatóság soraiban, aki ezt nyugtalansággal hallgatta. Mennyi ideig tartott az eloadás?

D.L.D: Két órán át, hosszabban beszélt, mint a többi eloadó és nem fejezte be eloadását. Késore járt és csak annyit mondott, ?még nagyon sok van hátra, egész éjjel itt maradhatnánk, de itt az ideje, hogy befejezzem?. Dr. Day figyelmeztetett eloadása kezdetén, hogy sok mindent el kell felejtünk, amit ma hallunk. Erre a felejtésre sor is került, hiszen amikor évek múlva egyik vagy másik kollégámat emlékeztettem Dr. Day szavaira, akkor már nem tudott rá visszaemlékezni. Amit a rák kezelésérol mondott, nem keltett mélyebb benyomást. Azzal kapcsolatosan, hogy a doktorok túl sokat keresnek, emlékezetes az, amit az orvosi szerep megváltoztatásáról mondott. ?Jól fizetett technikusok lesznek, semmint önálló hivatásos szakemberek, akik függetlenül tevékenykednek a független beteg érdekében. Számos kijelentésnek sértenie kellett volna az orvosokat, meglepodésemre azonban csak csekély reagálást váltott ki.

R.E: A tekintélye miatt volt ez?

D.L.D: Ebben egyfajta tiszteletadás is közrejátszhatott. Gyakran hallottam ezt a kifejezést ?ez egy rendes ember, nem hiszem, hogy o ténylegesen így gondolja a dolgokat?? Ebben az idoben még hitetlenség fogadta ezeket a nézeteket. Úgy fogták fel, hogy ez valamiféle meseszeru elképzelés, amely soha nem valósul meg. Ma már tudjuk, hogy lépésrol-lépésre valósággá vált és válik.

Az interjú készítoje ezután arról kérdezi Dr. Dunegant, hogy az emberek nem tesznek különbséget állítólagos és valóságos ok között: Ha rá akarok valakit venni valaminek a megtevésére, akkor erkölcsi és vallási meggondolásokból ellenállhat, ha megmondom az igazi okot. Ha azonban ezt egy elfogadhatóbbal helyettesítem, akkor már megteszi. Dunegan válaszában emlékeztet arra, hogy Dr. Day szerint az emberek nem teszik fel a helyes kérdéseket, túlságosan hiszékenyek és bíznak a másikban. Az amerikaiak többsége ilyen. Az volt az érzésem, hogy az európaiak szkeptikusabbak és kifinomultabbak.

R.E: Tekintettel az ítéloképességnek erre a csaknem teljes hiányára könnyu oket rászedni, mert túlságosan bíznak. Például az iskolákban milyen gyorsan be lehetett vezetni az AIDS oktatását? Ha nyilvánosan közlik, hogy a szodómia koncepcióját, vagy a szexuális tevékenység megkezdését kívánják egyre fiatalabb életkorban bevezetni, akkor a szülok többsége ellenezte volna. Ezért helyesebb más okot megjelölni, az úgynevezett AIDS felvilágosítást, amelynek célja a gyermekek egészségének védelme. De ténylegesen nagy támogatást nyújtott a homoszexuális hálózat számára, mert ma könnyebben hozzáférnek a legfiatalabb korosztályokhoz is. Az eloadó szólt az idosebbekrol is, mégpedig hogy félre kell állniuk, de a hangsúly az új világrend szálláscsinálói számára valójában a fiatalságon van.

D.L.D: Valóban. Ez szó szerint is elhangzott. Egy bizonyos koron túl az embereket már nem lehet megváltoztatni. Szilárd értékekkel rendelkeznek, amelyekhez ragaszkodnak. De a fiatalok még hajlíthatók, befolyásolhatók. A kívánt irányba lehet terelni oket. Ezért a fiatalokra összpontosítanak. Ami a homoszexualitást illeti, az elhangzottak szerint eloször azt népszerusítik, ugyanakkor nyilvánvaló, hogy ez abnormális magatartás. De ez a dzsungel törvényének csak egy másik eleme, mert ha valaki olyan ostoba, hogy enged a homoszexualitásnak, akkor nem alkalmas arra, hogy benépesítse ezt a földgolyót.

Dr. Dunegan azután megemlíti, hogy Dr. Day szólt bizonyos betegségek létrehozásáról. Úgy véli, hogy az AIDS-t is laboratóriumban kísérletezték ki, és ennek egyik célja lehet azoktól az ostoba emberektol megszabadulni, akik elfogadták a homoszexuális életvitelt. Dunegan szószerint így foglalja össze a Dr. Day-tol hallottakat: ?Ha olyan buta vagy, hogy a homoszexualitás népszerusítése meggyozött, akkor nincs helyed a Földön, és elobb-utóbb kihullassz. Kiválasztunk és megszabadulunk toled. Azok lesznek a túlélok, akik elég okosak ahhoz, hogy ne hagyják magukat a propagandánk által félrevezetni?.

A Dr. Day által ismertetett program gyökerei 
http://csepel.info/wp-content/uploads/nagy_testver.jpg
Mi úgy látjuk, hogy az ember és a társadalom radikális átalakítása összefügg a háttérhatalom és az általa létrehozott illuminátus-mozgalom megszervezodésével, és stratégiai céljainak a fokozatos megvalósításával. A modern társadalom számos beteg tünete, a családi struktúra fokozatos felbomlása, az abortusz korlátlan elterjedése, a pornográfia virágzó iparággá válása, mind fellelhetok az illuminátusok alapveto tanításaiban. Az illuminátus rend alapítója, Adam Weishaupt, amikor teherbe ejtette sógornojét ragaszkodott az abortuszhoz, amelyhez egy vegyszert használt. Weishaupt a francia forradalmat megelozoen olyan pornográf muveket íratott, amelyek a kicsapongó életmódot népszerusítették az olvasók körében. A francia forradalmat követoen a pornográfiára még úgy tekintettek, mint ami elosegítette a szexuális emancipációt. Az egyházi korlátoktól mentes szexuális magatartás fokozta a népesség szaporodást. Mindez hozzájárult a nem kívánt terhességek megszakításához, a csecsemogyilkosságokhoz és a gyermekek elhagyásához.

A XIX. század végén pedig már a túlnépesedés szolgált a népességkorlátozás indokául. A túlnépesedés nem a modernkor sajátja, hiszen nemcsak a modern társadalmakban, de az ókorban is gyakran kellett szembe nézni az éhínséggel. A XIX. században még magas volt az elhalálozási arányszám, mégis a Föld egyes részein nem állt rendelkezésre elegendo élelmiszer. A problémát megkísérelték olyan szexuális magatartás elterjesztésével befolyásolni, amely a reprodukció kizárásával történo nemi kapcsolatot részesítette elonyben. Ennek ellenére Európában, Indiában és Kínában az egész XIX. század folyamán tömegesen fordultak elo a csecsemogyilkosságok. Ezek nyilvánvaló célja a népességszaporulat alacsonyan tartása volt.

John Robison skót egyetemi tanár, aki behatóan tanulmányozta Weishaupt tanításait, megállapította, hogy az illuminátus befolyása alatt álló szabadkomuves páholyok gyakran elosegítették azoknak a nézeteknek és viselkedési formáknak a terjedését, amelyek aláásták az erkölcsöt. Az illuminátusokkal kapcsolatban szó szerint ezt írja "Proofs of a Conspiracy" (1798. Boston: Western Islands, 1967 ? Egy összeesküvés bizonyítékai) címu muvének a 6-7. oldalán: ?Végül az illuminátusok társasága azzal a kifejezett céllal jött létre, hogy leromboljon minden vallási intézményt, és megdöntse Európa valamennyi létezo kormányát.? A kicsapongó életmódra vonatkozó illuminátus nézetek fokozatosan terjedtek el. Robison ezzel kapcsolatban megállapítja idézett muvének 50. oldalán, hogy: ?a laza erkölcsu és bujaságra hajlamos szívu szerzok bátorítást kaptak ahhoz, hogy büntetlenül írjanak a leglealacsonyítóbb hajlamokról, feltüzelve a szenvedélyeket, és igazolva a kicsapongást? És ezek a könyvek igen gyorsan piacra találtak.?

Robison dokumentálja, hogy ezeket az írókat Philanthropine-nak elnevezett iskolákban képezték ki, valamint olyan az általános nevelést és oktatást szolgáló akadémiákon, amelyeket a Grand Orient szabadkomuvesek irányítottak. Amikor ezek a diákok iskoláik végeztével munkába álltak, országos szinten érzékelni lehetett az erkölcsök gyors hanyatlását. A francia forradalom után a promiszkuitásra ? válogatás nélküli nemi életre - rászoktatott brit társadalomban a népesség-szaporulat ellenorzésének a célkituzése a szabadkomuvesség részérol is támogatásra talált. A népesség-szabályozás apjának Thomas Malthus (1766-1834) anglikán lelkészt tekintik. Dr. John Coleman állapítja meg Malthusról, hogy nagytekintélyu szabadkomuves volt, aki meglehetosen sötéten látó dokumentumot írt a népesség szabályozásról, miután befejezodött képzése a szabadkomuves Lord Shelburn részérol. ?A népesség fogalmáról? címu esszéjében Malthus nem kevesebbet állít, minthogy a népesség-szaporulat mindig nagyobb lesz, mint a rendelkezésre álló eroforrások. Nem látott más kiutat ebbol, csak azt, ha a kölcsönös ellenorzések rendszerével kontrollálják a népesség növekedését. Egy ilyen rendszer természetesen elsosorban a szegények ellen irányulna, mert hiszen ok alkotják a lakosság számbeli többségét.

Az 1860-as években egy másik angol szabadkomuvesnek, George Drysdale-nek, a vezetésével megalakult a Malthusiánus Liga, amely Malthus népesedésre vonatkozó elméleteit kívánta terjeszteni. Ezt a Ligát 1874-ben az az Annie Besant irányította, aki az egyik legkiemelkedobb noi szabadkomuves volt és nemcsak a kábítószer fogyasztást, de a teljesen szabad szexuális magatartást is támogatta. Az az Albert Pike, aki az Egyesült Államok Déli Területeinek a legfobb szabadkomuves vezetoje volt, majd pedig az Egyesített Világszabadkomuvesség élére került, egyike volt Annie Besant szeretoinek. Annie testvére, Sir Walter Besant, pedig az a személy, aki javasolta egy szabadkomuves kutatási központ létrehozását, amelyre aztán sor is került a Quator Coronati páholy létrehozásával.

A születésszabályozás abból a nok szexuális felszabadítására törekvo mozgalomból bontakozott ki, amelyet Annie Besant kezdeményezett. A túlnépesedést arra használták, hogy rákényszerítsék a vezeto nyugati országok törvényhozó szerveit a születéskorlátozó és fogamzásgátló gyógyszerek, valamint eszközök elfogadására. A háttérhatalommal szövetkezett, és annak szolgálatában álló szabadkomuvességnek tehát kulcsszerepe volt a születésszabályozás, a fogamzásgátló eszközök és az abortusz elterjesztésében. Annie Besant és társai elérték, hogy egy korábban obszcén pornográf pamflettnek minosített, fogamzásgátlással foglalkozó tanácsadó könyv törvényesítve legyen. Ez a jogi gyozelmük megnyitotta az utat a még nyíltabb és még merészebb pornográfia számára. Amikor aztán a szegény és házasságon kívüli nok esetében ugrásszeruen megnott a szülések száma, a Malthusiánus Liga fokozta erofeszítéseit azért, hogy minden jogi akadályt elhárítson a születésszabályozással kapcsolatos kérdések megvitatása, és az ezzel kapcsolatos módszerek elterjesztése útjából. A liga nemcsak Angliában, de egész Európában tevékenykedett. Az orvosok egy része jó pénzért természetesen közremuködött olyan fogamzásgátlók eloállításában, amelyek segítik az abortuszt.

Az Egyesült Államokban a születésszabályozást a háttérhatalom ösztönzésére Margaret Sanger (1883-1966) népszerusítette rendszeresen megjeleno folyóiratában a Woman Rebel-ben (A lázadó noben). Az elso születésszabályozással foglalkozó társaság 1915-ben jött létre. Ez alakult át 1942-ben a ?Planned Parenthood? (Tervezett születésszabályozás) nevu szervezetté. Margaret Sanger munkássága eredményeként létrejött 1948-ban az angliai Cheltenham-ben a Családtervezés Nemzetközi Bizottsága (International Committee on Planned Parenthood) nevu szervezet, amely 1964-ben az ENSZ Gazdasági és Szociális Tanácsának a hivatalos tanácsadójává vált. Központja a New York-i United Nations Plazan a Lucis Trust mellett van.

Mi is ez a Lucis Trust? 
http://www.pathwaysnetwork.co.uk/images/Lucis.gif
Az összeurópai szabadkőművesség, köztük a francia Grand Orient és több brit páholy engedélyezi női tagok felvételét is. A két leghíresebb női szabadkomuves Heléna Petrovna Blavatsky és protezsáltja, Annie Besant volt. Blavatsky a Teozófiai Társaság vezetojeként vált kiemelkedő személyiséggé. Blavatsky az olasz carbonárik vezetője, Giuseppe Mazzini - aki hosszabb idon át az illuminátus mozgalom világvezetoje is volt - ösztönzésére azonosult az illuminátusok világátalakító forradalmi nézeteivel. A Teozófiai Társasághoz sok szabadkomuves, köztük a legmagasabb rangú Albert Pike is csatlakozott. A Társaságnak azonban olyan nem szabadkomuvesek is a tagjai lehettek, akik Lucifert tekintették a világosság istenének, és ot tisztelték valódi istenként.

1887-ben, miután a korábban már említett Quatuor Coronati nevu kutatásra specializálódott páholy létrejött, Blavatsky Londonba költözött és elindította teozófiai folyóiratát a ?Lucifer the Light-bringer (Lucifer a fény hordozója) címu lapot. Blavatskynak a szocialista szabadkomuves Herbert Burrows mutatta be Annie Besantot. Madam Blavatsky 1891. május 8-án meghalt és ezután olyan 16 év következett, amikor is senki nem tudta megszerezni magának a Teozófiai Társaság vezetését. Végül is a Quatuor Coronati páholy Annie Besantot nevezte ki a Társaság elnökévé. Az új elnök számos szabadkomuves irányítású társasággal tartott kapcsolatot, köztük a rendkívül nagy jelentoségre szert tett Fábiánus Társasággal, (a szociáldemokrácia elodjével) az Ordo Templi Orientis-el, az OTO-val, valamint az Aleister Crowley vezette Stella Matutina-val. Annie Besant csatlakozott ez utóbbihoz, miután az kivált az ugyancsak nagy befolyású Golden Dawn-ból (Arany Hajnalból). 1913-ban a Teozófiai Társaságból kivált a 33-as fokozatú szabadkomuves Rudolf Steiner irányítása alatt álló Antropozófiai Társaság. Steinernek ez a Társasága kapcsolatban állt az orosz bolsevik forradalom több vezetojével is.

Annie Besant azt a feladatot kapta a Teozófiai Társaságtól, hogy találjon egy alkalmas vezetot a világ szellemi irányítására. Elso ilyen irányú kísérlete kudarcba fulladt. Második próbálkozására az indiai származású Krishnamurtit ajánlotta.

Madam Blavatskynak azonban egy másik tanítványa is volt a Teozófiai Társaságnál, Alice Bailey. O alapította meg 1922-ben New Yorkban a Lucifer Publishing Company-t, amelynek jelenlegi neve Lucis Trust. Lucis latinul azt jelenti, hogy Lucifer. Alice Bailey második könyvében, az Externalization of the Hierarchy-ban (A hierarchia láthatóvá válásában) azt állítja, hogy tulajdonképpen a szabadkomuvesség indította útjára a New Age mozgalmat. Valószínuleg az illuminátusok tevékenységének a beindulására céloz, amikor azt állítja, hogy ?a pusztítás munkája 1775-ben kezdodött. 70 évvel késobb Albert Pike újjáélesztette az általa beindított Palladian ritusban az összeesküvést. A századforduló idején ez a bizonyos rejtett hierarchia otthonra talált az Ordo Templi Orientis-ben. Ma viszont ez a hierarchia az Alice Bailey által irányított Lucis Trust-ban található. 1982-ben a Lucis Trust - mint már utaltunk rá - a United Nations Plaza-n volt található, (866 United Nations Plaza, Suite 566/7 New York, NY 10017-1888) de azóta a világváros egy másik részébe költözött. 1982-ben Robert S. McNamara állt az élén, aki Kennedy elnök idején védelmi miniszter, késobb pedig a Világbank elnöke lett.

A Lucis Trust tagjai közé tartozik David Rockefeller, aki a háttérhatalom informális állama államfojének tekintheto, és a világ egyik leggazdagabb családjának az élén áll, amelynek a vagyonát 1998-ban a szakértok 11450 milliárd dollárra becsülték. Tagja volt a Lucis Trustnak Cyrus Vance is, aki Carter kormányában külügyminiszterkén szolgált. A prominens Lucis Trust tagok közt megtaláljuk Marc Tannebaum nevét, aki az Amerikai Zsidó Bizottság elnöke, továbbá a Marschall Field családét, az anglikán püspök Paul Moor-ét, Walter Cronkite-ot, a neves TV személyiséget, Ted Turnert, a CNN létrehozóját és egykori tulajdonosát, valamint Barbara Marx Hubbardot a New Age mozgalom egyik szóvivojét, akit az egykor elnökjelölt Walter Mondale mellett alelnökjelöltként vettek figyelembe. De a Lucis Trust tagja Henry Clausen 33-as fokozatú szabadkomuves, az Egyesült Államok Déli Területei Legfobb Tanácsa korábbi elnöke. A Lucis Trustnak vállalatok és jogi személyek is a tagjai lehetnek. Így a tagokhoz tartozik a Rockefeller és a Carnegie Alapítvány, az ENSZ Társaság, a Szolgálat Teozófiai Rendje, a Findhorn Alapítvány, a Greenpeace USA, az Greenpeace United Kingdom, az Amnesty International és természetesen a Skót Ritusú Szabadkomuvesség Déli Joghatósága.

Amikor McNamara irányította a Lucis Trustot, akkor a Reader?s Digest nevu lapban teljes lapot betölto hirdetéssel népszerusítette a New Age-t. A Lucis Trustot tehát igen nagy valószínuséggel az Adam Weishaupt által beindított illuminátus mozgalom egyik utódjának lehet tekinteni, de folytatja Albert Pike Palladian mozgalmát és a Kellner által kezdeményezett OTO hagyományokat is.

A Római Klub és a családtervezés http://antalvali.com/files/images/globalizacio_who_0.jpg

A háttérhatalom 1969-ben a francia Grand Orient szabadkomuvesek közremuködésével létrehozta a Római Klubot, kifejezetten azzal a céllal, hogy tanulmányozza a földgolyó túlnépesedésének a problémáit. A Római Klub számos szakérto bevonásával 1973-ban közzétette a ?Limits to Growth? (A Növekedés Határai) címu tanulmányát. Lényegében ez indítja útjára azt a Háromoldalú Bizottságot (Trilateral Comission), amely jelenleg is a háttérhatalom egyik legfontosabb koordináló intézménye. Amikor a Háromoldalú Bizottsághoz tartozó Jimmy Carter volt az Egyesült Államok elnöke, akkor a Római Klub által kidolgozott jelentést kiegészítették egy másikkal, amelyet azonban egy Washingtonban létrehozott, magasrangú kormányzati tisztségviselokbol és kiváló szakemberekbol álló csoport készített el. Ezt a jelentést, amelynek a címe ?The Global 2000, Report to the President? (A Global 2000, jelentés az elnöknek) 1980. július 24-én tették közzé. A két kötetet kitevo tanulmány felvázolja a következo 20 évre vonatkozóan a követendo világszintu gazdasági trendeket. Ez a kétségtelenül alapos munkával elkészített és átfogó jelentés, sötét jövot vázol fel arra alapozva, hogy bolygónk kapacitása nem elégséges annyi ember eltartására, mint amennyire a népességrobbanás rákényszeríti.

Hat hónapra rá elkészült a ?Global Future: A Time to Act? (Globális jövo: Ido a cselekvésre) címu dokumentum, amelyet a Council on Environmental Quality (A Környezetünk Minoségét Orzo Tanács) publikált. Ez a dokumentum már konkrét politikai intézkedésekre tesz javaslatot arra hivatkozva, hogy a "Global 2000" csak meghatározta a problémákat. A ?Global Future? a népesség szaporulat ellenorzését jelölte meg a legfontosabb feladatnak ahhoz, hogy meg lehessen birkózni a ?Global 2000?-ben körvonalazott világproblémákkal. Eszerint az emberiséget csak úgy lehet megakadályozni abban, hogy egyre rövidebb ido alatt megkétszerezze önmagát, ha egy agresszív és hatékony sterilizációs programot érvényesítenek a fogamzásgátlás valamennyi eszközrendszerének a felhasználásával, és az abortusz szabaddá tételével. Amennyiben a világ illetékes döntéshozói ezt nem fogadják el, akkor - rémisztgetnek a "Global Future" szerzoi - emberek milliói fognak meghalni éhínség és a túlnépesedéssel kapcsolatos eroszakosságok következtében.

A két elnöki jelentés olyan politikai szándéknyilatkozatnak fogható fel, amelyben a háttérhatalom informális államának vezetése és árnyékkormányának döntéshozói, azaz a Council on Foreign Relations, a Trilateral Commission, valamint a Nemzetközi Valutaalap, hogy csak a legfontosabbakat soroljuk fel, közlik a világgal: készüljön fel a jelenlegi népesség radikális csökkentésére. A jelentésekben elore jelzik 170 millió ember várható elpusztulását, de azt is, hogy rövid ido alatt szükség van a föld népességének kétmilliárddal való csökkentésére. Az elnöki jelentés készítoi a népesség szám korlátozására számos módszert terjesztettek elo, amelyek között szerepel az abortuszok növelésének a száma és a mesterségesen eloidézett éhínségek is azokban az országokban, ahol túlságosan sok a ?useless eaters? (a haszontalan élelmiszerfogyasztó). Ehhez még azt is hozzáteszik, ha ezek a módszerek nem hozzák meg a kívánt eredményt, akkor szükségessé válhat korlátozott és stratégiailag meghatározott helyekre lokalizált nukleáris háború is.

Miként az ókorban és azt megelozoen is, a szexuális szabadosságot favorizáló pogányok feláldozták gyermekeiket, hogy korlátozzák a népesség szaporulatot, és ahogyan a XVIII. Századi Európában hasonló motívumokból széles körben meggyilkolták a csecsemoket, most a XX. Század végén és a XXI. Század elején még mindig az a háttérben meghúzódó hatalom egyik fo törekvése, hogy a világ problémáit a Föld lakosságának a kétmilliárddal való csökkentésével oldja meg.

Az egyes ember lelki struktúráinak az átalakítása
http://aranykor.freeblog.hu/files/new.gif
A háttérhatalom az általa megtervezett"Új világrendet" modernizált erkölcsi értékrendként is felkínálja az emberiségnek. Ennek is az a valódi célja, hogy segítségével csökkenthető legyen a világ népessége.

Ahhoz, hogy az új világrend megvalósulhasson, többek között el kellett távolítani az elmúlt 250 év során a világcivilizáció centrumának számító Európában a hagyományos uralkodóházakat a születési arisztokráciával együtt. Eloször a brit uralkodóház került lecserélésre, majd a francia Bourbonok következtek. A XX. század elején eluzték az ottomán uralkodókat, a Hohenzollerneket, a Habsburgokat és a Romanovokat. De távozásra kényszerült Portugália uralkodóháza, és átmenetileg a spanyol Bourbon dinasztia is. Az új világrendhez azonban nemcsak új pénzügyi, gazdasági és uralmi rendszerre van szükség, hanem a régi rend alapját képezo erkölcsi értékrend és kulturális hagyomány eltávolítására is. A kulturális és erkölcsi rendnek viszont fontos részét képezik az élet reprodukcióját szabályozó alapveto szexuális magatartási normák, hagyományok és szokások.

A keresztény értékrendhez tartozó szemérmesség, erényesség és erkölcsösség, párosulva a szerénységgel, egyszeruséggel és mértékletességgel lehetové teszi, hogy az adott személy képes legyen saját lelki struktúráin belül a magasabb szintek által vezérelt magatartást tanúsítani. A szemérmességhez hozzá tartozik a hallgatás, a diszkrét önmegtartóztatás, a harsány magamutogatástól és tolakodó kíváncsiságtól való tartózkodás. Ez a diszkréció valamikor igen nagy becsben állt: a lányok és fiatal hölgyek egyaránt igényt tartottak rá. A keresztény értékrend fokozatos aláásását jelzi az a körülmény, hogy Eve Ensler "The Vagina Monologues" címu provokatív darabját az Egyesült Államok egyházi irányítás alatt álló több egyetemén is bemutatták. Köztük jó híru katolikus egyetemeken is, ahova a szülok abban a reményben küldik leányaikat, hogy a keresztény erkölcs szellemében kapjanak nevelést, miközben elsajátítják a szakmai ismereteket. Eve Ensler darabja azt színleli, hogy a feministák által szorgalmazott noi egyenjogúságról szól. Ez az idoközben Magyarországon is publikált és bemutatott darab azonban nem más, mint a noi homoszexualitás színpadi megnyilvánulása. A "Vagina Monológok" a leszbikusságot ünneplik. A leszbikusság pedig nem egyéb, mint az utódok nevelésével járó felelosségtol elszakított, kizárólag az örömszerzést hajhászó, öncéllá vált nemiség noi változata. A háttérhatalom által birodalommá átalakított Egyesült Államok a hanyatló Római Birodalomhoz hasonlóan elindult a dekadencia útján. Ennek egyik megnyilvánulása, hogy ma már a homoszexualitás kultuszát is exportálja.

Azok a népek, amelyeknek a kultúrája nem hajlandó befogadni ezt az egyszerre enervált és agresszív, morbid és dekadens exportcikket, valójában a háttérhatalom új világrendjét utasítják el. Többek között azért szállnak szembe a terjeszkedésével, mert meg akarják orizni az utódnevelés felelosségével párosult szexuális élet diszkrécióját, intimitását, sot szentségét. Ha elterjedne más világkultúrákban is a háttérhatalom által szorgalmazott homoszexualitás, akkor a leszbikus nok - legalább is formailag ? a férfiakéhoz hasonló ?függetlenségre? tennének szert. Ha például a hagyományait orzo iszlám világ átvenné ezt az amerikai lobogóval takaródzó, de valójában a nemzetközi pénzhatalmat képviselo kozmopolita értékrendet, akkor a születési arány éppen úgy lecsökkenne az iszlám országokban is, ahogyan a mesterségesen dekadenciába hajszolt Nyugat társadalmaiban. Ebben az esetben az iszlám kultúrkörhöz tartozó családok is elindulnának a hanyatlás és a szétesés útján.

A Vagina Monológok szomorú képet nyújtanak a feminizmus zsákutcájáról. Ezeket a monológokat úgy is felfoghatjuk, mint a noi nem jelenlegi nemzedékének a segélykiáltását a valódi szerelem iránt, miután ennek a nemzedéknek szembesülnie kellett a feminizmus csalásával. Ez a csalás rávette, hogy elidegenítse magát természetes társától, a férfitol, és hogy a magány elol a leszbikus kapcsolatba meneküljön. Eve Ensler hatásvadászó szövegei a valódi szerelemre éhes nok számára egyfajta hamis ingert jelentenek, a szexuális intimitás mesterséges pótlékát. Az életre készülo fiatalabb leányok számára pedig bevezeto tanfolyamként szolgálnak a noi homoszexualitásba. Eve Ensler az általa készített interjúkra hivatkozva azt állítja, hogy segít megmenteni a noi nemi szerveket a kulturális elhanyagolástól. Így például a ?színmu? bemutat egy oktató szemináriumot (workshop-ot), ahol a nok kézitükörrel vizsgálják önmagukat. Intim testrészüknek beceneveket adnak, és képzeletben felöltöztetik oket. A New York-i Madison Square Garden-ben 18.000 no kiáltotta szinte extázisban saját nemi szervének a nevét. Ha azonban belegondolunk, akkor valójában arról a bizonyos férfi testrészrol volt szó, amelyet elveszítettek, és az élet természetes rendje szerint, hiányzik nekik.

A háttérhatalom már gyermekkoruktól arra szoktatta oket, hogy tagadják meg noiességüket, legyenek olyanok, mint a férfiak. Mindez nem maradt szexuális következmény nélkül nok milliói számára. Az elmúlt 20 év során az új világrend szorgalmazóinak sikerült megszilárdítaniuk ellenorzésüket az egyetemek, különösen a campusok-ban élo diákok felett. A feministák de Sade márkihoz hasonlóan (arról a francia arisztokratáról van szó, akirol a szadizmust elnevezték) azt vallják, hogy a no ?gyönyört nyújtó gépezet?. Abban különböznek csak a kegyetlen de Sade márkitól, hogy kinek nyújtson gyönyört ez a gépezet.

Ensler darabja feminista párti szemináriumként agitál a leszbikusság és a maszturbáció mellett. Szereploi a fogamzást és a megtermékenyülést a legmegvetobb kifejezésekkel illetik, és a darabban a normális férfi-noi kapcsolat is kimerül a megeroszakolás és a szexuális brutalitás emlegetésében. Az elitélendo heteroszexuális kapcsolat jelképe Ensler darabjában a boszniai tábor, ahol tömegesen megeroszakolták a noket. A leszbikusság viszont végig a legdicséretesebb és leghízelgobb módon van bemutatva. Még a gyermek pornográfia is megengedett, ha annak elkövetoje és fogyasztója egy felnott no és nem egy felnott férfi.

Az elmúlt két évtized során a pornográfia terjesztoi és védelmezoi meg tudták szilárdítani helyzetüket az egyetemeken arra hivatkozva, hogy információt nyújtanak az élet egyik eddig elhallgatott oldaláról. És minthogy az egyetemek elsodleges feladata az ismeretek továbbadása, ezért a pornográfiát, mint ismeretek és tapasztalatok közvetítojét, szintén nem szabad távol tartani az oktatástól. Ha valaki keresi mindennek a mélyebb értelmét, akkor rájön, hogy a politikai ellenorzés egyik formájával áll szemben. Az olyan hatások, mint amilyeneket Ensler darabja közvetít, meggyöngítik az egyén magasabb rendu lelki struktúráinak a kontrollját ösztönei felett. A szexuális ösztön és az eroszak szoros kapcsolatban áll egymással, és ezt a kapcsolatot az emberiség már régóta ismeri. Többek között ezért volt az, hogy a katolikus egyház - és a többi igazi egyház - az erényt és az önmegtartóztatást vállalta fel.

A pornográfia nem vezet harmonikus kielégüléshez. Egy adott kép vagy film elso lépésként izgalmat okozhat, de a stimuláció fenntartása egyre intenzívebb és eroszakosabb változatokat követel. Így a viszonylag normálisnak tekintheto pornográfia átadja a helyét olyan változatoknak, amelyek már eltorzítják a szexualitást, és agresszív magatartáshoz vezethetnek. Ha valaki folyamatosan pornográf hatásoknak van kitéve, végül is teljesen irreális világba kerül, ahol az eroszak minden formája elfogadott, szokásos, sot mindennapi. A pornográfia azt sugallja, hogy a nok a válogatás nélküli nemi életre hajlamosak, ami nem felel meg a valóságnak.

Sok noi kortársunk már megtapasztalta, hogy milyen kapcsolat van a pornográfia és az eroszak között, miután partnerük a pornográfia rendszeres fogyasztójává vált. A pornográfia azonban hatalmas üzlet is. A háttérhatalom berendezkedése az Egyesült Államokban nyomon követheto a nemi kapcsolat elüzletiesedésében, és a szexuális örömök árucikké válásában. Az alapító atyák alkotmányos rendjét követo Amerika demokratikus köztársaság volt, ahol a hatalom végso hordozója az egyén, a felelos állampolgár volt. Ez a köztársaság elsosorban a közjót szolgálta. Amióta azonban a Nemzetközi Pénzügyi Közösség uralmi törekvéseinek megfeleloen a saját birodalmává alakította át az Egyesült Államokat, ennek már nem a közjó szolgálata a célja, hanem saját csoport-hatalmának az érvényesítése a társadalom egésze felett. A köztársaságnak - amely nem más, mint a természetes személyek szabadságát a másik ember iránti felelosséggel korlátozó demokrácia - erényre van szüksége ahhoz, hogy jól muködjön. A hódításra átállított birodalom már nem tart igényt erre a fegyelemre és önfegyelemre támaszkodó erényre. Egy birodalomban puha masszaként gyúrható tömegre, engedékenységre és engedelmességre, azaz biorobotokra van szükség.

A befolyásolás egyik leghatékonyabb eszköze az engedékenység. Ez az egyén szintjén a saját ösztöneinek, hajlamainak és szenvedélyeinek való tehetetlen alárendelodésben nyilvánul meg. Társadalmi szinten az engedékenység megjelenik a felcsigázott vágyakban és a mesterségesen kialakított szükségletekben. Az uralmon lévo csoportok arra törekednek, hogy az államhatalmat is felhasználják saját vágyaik kielégítésére. A politikusok egymás után engedni kénytelenek a pénz csábításának, hogy biztosíthassák megválasztásukat és újraválasztásukat. Az állam így fokozatosan azok hegemóniája alá kerül, akik a legnagyobb árat hajlandók érte megfizetni. Akik a legtöbb pénzzel rendelkeznek, egyben a vágyakat és azok kielégítését is meghatározzák. A pénzvagyon-tulajdonosok, hogy biztosítsák a maguk számára a hatalmon való maradást, elosegítik a zabolátlan, korlátokat nem ismero vágyak kialakítását, majd pedig azok minden elképzelheto módon való kielégítését. A pénzvagyon- tulajdonosok tisztában vannak azzal, hogy ha az emberi vágyakat át tudják alakítani pénzügyi tranzakciókká, a mindennapi adásvétel tárgyaivá, akkor végso soron a döntést is magukhoz ragadták.

Egyes ideológusok úgy képzelték, hogy a szocializmus a nemek emancipációjához, a teljes nemi szabadsághoz, a határokat nem ismero szexuális szabadság pedig a szocializmushoz vezet. Ezek az ideológusok tévedtek, mert a kamatkapitalizmus sokkal alkalmasabb a szexuális vágyak felkeltésére. A forgalomra, a fogyasztásra és a pénzzel való nyerészkedésre épülo rendszerével hatékonyabban képes felcsigázni, és zabolátlanná tenni az emberi vágyakat, s pénzügyi-gazdasági uralma alá vetni a vágyai rabjává tett embert. Így alakul át a szexuális szabadosság a politikai kontroll hatékony eszközévé.

Az 1990-es években a korlátaitól megszabadított vágy és étvágy azt jelentette, hogy most már jelentos pénzügyi ellenszolgáltatást kértek olyasmiért, ami korábban pénz nélkül volt elérheto. Az emberi élet szinte minden vonatkozása pénzre redukálódott, beleértve az emberi élet legintimebb és legbensoségesebb szféráit is. Minden alárendelodött a fogyasztói társadalom valamilyen konkrét megjelenési formájának. A szabadság nevében pedig a legváltozatosabb módon kötötték gúzsba az embereket. Akik át akarták alakítani a társadalom szerkezetét és muködését, jól tudták, hogy a kultúra totális szexualizálása közömbösíti, sot megsemmisíti az egyházat és a keresztény értékrendszert, és egyben aláássa azt a köztársaságot is, amelynek politikai berendezkedése az egyes állampolgáron, annak szilárd erkölcsi értékrendszerén nyugszik. A vallásos hit felszámolásának egyik leghatékonyabb módszere a deviáns szexuális magatartás elterjesztése, általános normává tétele. Ha ez a deviancia válik a normává, akkor olyannyira meggyöngül az önkontroll, hogy az az embereket tetszés szerint formálható biomasszává alakítja át.

Eve Ensler darabjának tehát az igazi célja az élet normális rendjét kifejezo és fenntartó keresztény erkölcs gyökereinek az eltávolítása, és az új nemzedékek megfosztása hagyományaiktól, természetes erkölcsi táptalajuktól. Ennek a politikai következményei rendkívül súlyosak. Ha sikerül a nok szexuális kultúráját megváltoztatni, akkor egész társadalmi értékrendszerük átalakul. Még a legszemérmesebb no magatartása is megváltozik tömeghatás eredményeként. Ha megtapasztalja, hogy más nok is odafigyelnek az úgynevezett tilos dolgokra, akkor egyéni erkölcsi gátlásai könnyebben utat engednek az újfajta gazdasági jellegu szexuális normáknak, amely szerint minden kapható pénzért. A szexuális szabadosság, ha a tömegszituációban megerosítést kap, fölébe kerülhet az önmegtartóztatásnak, az önuralomnak. A szexuális magatartás ilyen mértéku átalakítása megváltoztatja az állampolgári magatartást is, és ez már közvetlenül összefügg a politikai hatalommal. Aki meg tudja határozni a szexuális normákat, az lényegében az államot is uralma alatt tudja tartani.

Az Egyesült Államokban, az 1960-as években lejátszódott úgynevezett kulturális forradalom bizonyos tekintetben emlékeztet arra a kulturális folyamatra, amely a két világháború között a német nyelvterületu társadalmakban végbement. Amikor a nemzeti szocialisták hatalomra kerültek Németországban, sok olyan személy emigrált Amerikába, akik lényegében háborút indítottak a keresztény értékrendszer ellen, elsosorban az amerikai katolikusok ellen. A katolikus egyház ellenezte az abortuszt és a fogamzásgátlást. Az 1960-as évek szexuális forradalma a háttérhatalom szolgálatában álló WASP-elit (White, Anglo-Saxon, Protestant) kulturális ellentámadása volt a katolikusok eloretörésével szemben, amelynek az egyik jelensége volt az úgynevezett "baby boom", vagyis amikor rendkívül népes generációk követték egymást. A WASP-ok célja az volt, hogy a szexuális felszabadítás jelszavával rávegyék a noket a fogamzásgátló szerek szélesköru használatára.

Ezzel szemben az 1990-es években már az volt az úgynevezett szexuális felszabadítás célja, hogy a nok ne éljenek normális nemi életet, hanem önkielégítést folytassanak. Mindkét ?szexuális forradalomban? az volt a közös, hogy lányok-asszonyok egész nemzedékét tudták az ellenorzésük alá vonni. Az elso esetben ezt az ellenorzést, legalább is a katolikus nok vonatkozásában, az egyháztól vették el. A katolikus egyház politikai ereje jelentos részt ugyanis azon nyugodott, hogy a katolikus családok nagy létszámúak voltak és a katolikus közösségek demográfiailag dinamikusan fejlodtek. A katolikus egyház ezt a küzdelmet Amerikában elveszítette. Ma már nem arról van szó, hogy gyöngítsék a katolikus egyházat, hanem arról, hogy azok a lányok és asszonyok, akik a fogamzásgátló tablettákon élnek, pénzügyileg és szexuálisan is egyre nyíltabban kizsákmányolhatóak, és egyre gátlástalanabbul ki is zsákmányolják oket.

Ha az erkölcsi rend az elfojtásra alapozódik, akkor ami ésszeru az a formális logika szerint egyben elnyomó, elfojtó is. Ha az ésszeruség elnyomást jelent, akkor az ember csak irracionális módon válhat szabaddá. Ha pedig irracionálissá válik, akkor már csak alacsonyabb-rendu lelki struktúrái és ösztönei hajtják, vágyai, impulzusai és szenvedélyei veszik át személyiségén belül a vezeto szerepet. Amikor pedig a szenvedélyek veszik át az irányítást, az adott személy többé nem teljesen ura sem önmagának, sem tetteinek. Így a szabadság az ellentétébe csap át és a modern szolgaságnak, sot a rabszolgaságnak egy formájává válik. Akik ezt a fajta önfegyelem és felelosség nélküli, keretein túlfeszített szabadságot ? szabadosságot - szorgalmazzák, akár tudatosan teszik ezt, akár nem, a társadalmi alávetés, a szolgaság egyik formáját támogatják. Amíg az egyén uralta önmagát, addig cselekvésének a motívuma valami ésszeru és magasabb rendu ok volt, most viszont a racionalitás helyébe a szeszély és a szenvedély, mint meghatározó motiváló ero lépett. Azok, akik ezt a stimulust irányítják, egyben ellenorzik azt is, akit stimulálnak. Így tehát a szexuális magatartás megváltoztatása a társadalmi uralom szolgálatában áll. Azok pedig, akik ösztöneik javára lemondanak magasabb lelki struktúráik muködtetésérol, ösztöneik, szenvedélyeik ellenorzése alá kerülnek.

Ezeket a szenvedélyeket pedig jól ki lehet használni pénzügyi haszonszerzésre és a politikai uralom megszilárdítására. Ez a hatalom azok kezében van, akik az egyént önmagával szemben kritikátlanul engedékennyé tudják tenni. Akik a tudat-változtató tevékenységbol profitálnak, rendszerint elosegítik azoknak a politikusoknak a megválasztását, akik viszont védelmezik ezt a fajta kulturális felpuhítást. Így aztán szemünk láttára alakult ki a pénzügyi nyerészkedés egyfajta rendszerébol a politikai kontroll modern változata. Eve Ensler manipulatív monológjai például egy katolikus egyetemen azt a célt szolgálják, hogy szétroncsolják a diáklányokban azt a személyiségi védekezo rendszert, amelyet a szemérem, az intimitás és a mértékletesség nyújt az ösztönökre alapozott kizsákmányolással szemben. Ilyen megvilágításban Eve Ensler nem felszabadítónak, hanem gyarmatosítónak tekintendo, aki elokészíti az utat az egyén szexuális és politikai kolonizációjához, gyarmati függésbe taszításához.

Az egyes embert szellemileg, lelkileg és érzelmileg is függésbe lehet taszítani, nemcsak gazdaságilag és társadalmilag. A szellemi gyarmatosítás hatékony eszköze a feminista és a homoszekszuális manipuláció. Ez a gyarmatosítás az egyes személy szintjén zajlik, mégpedig úgy, hogy rossz szokásokat ültetnek el benne. A hatalom manipulátorai késobb társadalmilag is megszervezik ezeket a rossz szokásokat, és létrehozzák belole a feminizmus, a homoszekszualitás és a terméketlenség zsákutcáját. Az új világrendnek ebben a szekszuális sivatagában kiszáradnak a valódi érzelmek, az alkotó értelem hordozója pedig szexuális téren is akarat nélküli bábbá, boldogtalan biorobottá válik. Az új világrendnek és haszonélvezoinek azonban pont ilyen engedelmes alattvalókra van szüksége, mert így lehet négymilliárdra csökkenteni Földünk lakóinak ma már hatmilliárdot is meghaladó létszámát, amely a globális hatalmi elit egyik legfobb célja.

 

forrás:www.asztralutazas.hu/

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Webbexemo - tsnikaeegxhofbldwEareBtjadogez

is trazodone a muscle relaxer <a href="https://trazodonetjc.com/ ">tramadol trazodone</a> trazodone high

Wnwfexemo - tsniksawfwfsxhofbldwEareBtjadogeh

metronidazole stopping early <a href="https://metronidazoleecv.com/ ">metronidazole summary product characteristics</a> metronidazole in turkey

Wzwwexemo - tsnikanzcwsgxhofbldwEareBtjadoget

neurontin generic <a href="https://gabapentinaec.com/ ">medication neurontin</a> cost of gabapentin 300mg

Wtbvexemo - tsnikanzcwsxhofbldwEareBtjadogev

trazodone 433 <a href="https://trazodonenui.com/ ">expired trazodone</a> does trazodone cause weight gain

Wbwbexemo - tsnikanzwwfsxhofbldwEareBtjadogeq

how soon can you drink alcohol after metronidazole <a href="https://flagylztu.com/ ">what is metronidazole cream prescribed for</a> metronidazole what it is used for

pinupcasino777 - Pin Up Casino

Игровые автоматы https://pin-up-casino.cyou/ Казино имеют официальную лицензию и стабильно выплачивают игрокам их выигрыши!

TÓBÁS JÓZSEF - TATABÁNYA-NINIVE

A3. világháborút készitik elő a zsidók az EU UNIÓBA befurakodtak a parazita férgek fosztogatni azegész világ iskevés nekik mert ők a pokolfajzatok az emberiség szemete ezért volt a holokauszt- MEGÉRDEMELTÉK

TÓBÁS JÓZSEF - TATABÁNYA-NINIVE

A3. világháborút készitik elő a zsidók az EU UNIÓBA befurakodtak a parazita férgek fosztogatni azegész világ iskevés nekik mert ők a pokolfajzatok az emberiség szemete ezért volt a holokauszt- MEGÉRDEMELTÉK