Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Napirenden a pedofília - A legalizálás felé tartunk?

Nem kell történésznek lennünk ahhoz, hogy tudjuk az emberi társadalmakat a történelem során mindig különböző "izmusokkal" sújtották. Volt már feudalizmus, fasizmus, kommunizmus, kapitalizmus. Manapság, pedig haladunk át a liberalizmusba, amit én inkább már neoliberalizmusnak neveznék. Mindegyik társadalmi berendezkedés kezdetben nemes célokkal indult, ami általában mindig az emberiség javát szolgálta volna. Idővel aztán mindegyik politikai rendszerről kiderült, hogy ugyanolyan elnyomó és kizsákmányoló, mint az előző vagy még rosszabb. Az emberek egy darabig tűrik ezeket az elnyomó rendszereket. 

article preview

 Nem kell történésznek lennünk ahhoz, hogy tudjuk az emberi társadalmakat a történelem során mindig különböző "izmusokkal" sújtották. Volt már feudalizmus, fasizmus, kommunizmus, kapitalizmus. Manapság, pedig haladunk át a liberalizmusba, amit én inkább már neoliberalizmusnak neveznék. Mindegyik társadalmi berendezkedés kezdetben nemes célokkal indult, ami általában mindig az emberiség javát szolgálta volna. Idővel aztán mindegyik politikai rendszerről kiderült, hogy ugyanolyan elnyomó és kizsákmányoló, mint az előző vagy még rosszabb. Az emberek egy darabig tűrik ezeket az elnyomó rendszereket. Amikor már elviselhetetlen a helyzet a népek forradalmakat robbantanak ki és megdöntik ezeket az izmusokat természetesen rengeteg  halálos áldozat árán. Ezután egy látszólag jobb forma alakul ki, amiről kiderül sok-sok-sok év múlva, hogy mégsem az és minden kezdődik előlről örök körforgásban. Ki tudja mióta játszuk már ezt a játékot...

                                                        pride-flag-e1403184412813.jpg
LIBERALIZMUS


A liberalizmus vagy más néven szabadelvűség lényege az, hogy bármit szabad addig a pontig, amíg azzal nem korlátozzuk a másik egyén szabadságát és nem okozunk benne fizikai vagy szellemi kárt. Ebbe nagyon sokminden belefér. Az egyén szabadsága és a törvény előtti egyenlősége az elsődleges dolog. Szép gondolatok ezek ugye...? Elsőre valóban. Azonban a liberalizmus elfogadásával egy olyan világot hozunk létre, amiben megszűnik a jó és a rossz fogalma. Nem számít már, hiszen az egyén kiteljesedése az elsődleges. Az iskolákban már a  tanárok nem szólnak rá, azokra a gyermekekre, akik bántják a gyengébb, csendesebb társaikat. Hagyják, hogy működjön a természetes a kiválasztódás. Az erős fennmarad, a gyenge had pusztuljon- elv lép életbe. Ugyanez a séma igaz, ha a liberális gazdaságot vesszük alapul. Szabad a piac, az állam nem avatkozik közbe. A nagy hal megeszi a kis halat. 

                                                           


A liberálisok százlóvivő témája és célja (a rasszizmus felszámolása mellett) a  szexuális másságok elfogadtatása. Hogy miért pont ez a fajta másság lett a fő irányvonal nem tudom, hiszen a világon számtalan olyan dolog van, ami miatt hátrányos megkülönböztetés éri az embereket. Pl. szellemi és testi fogyatékosság, gyógyíthatatlan betegség,elfogadottól eltérő kinézet, személyiségbeli másság, stb... A szexuális forradalom és szabadság hatására a nemiségről alkotott elképzeléseink teljesen megváltoztak az elmúlt 10-20 évben. Ma már a perverziókról és másként gondolkodunk, hiszen a mostani generáció és a szexuálpszichológia is  azt vallja semmi sem nevezhető perverziónak, ha mindkét fél beleegyezésével történik és mind a ketten élvezik a dolgot. Tehát, ha ez egyik fél WC-nek használja a másik fél száját és ebben a mindketten benne vannak és örömöt jelent számukra akkor az egy teljesen rendben lévő dolog. 

 

                                                    pri_64545017.jpg

                                              Ő Desmond. 10 éves és drag queen. 

         
Manapság a homoszexuálisoknak nem kell szégyellniük a nemi identitásukat, számos országban házasodhatnak, gyermekeket fogadhatnak örökbe. Tudományosan próbálják bebizonyítani, hogy sokkal jobb szűlök, mint a heteroszexuálisok és a meleg párok által nevelt gyermekek jobban teljesítenek az iskolában és kiegyensúlyozottabbak, mint az anya-apa családban elők. Most, ha kiderül rólad, hogy a sajád nemedhez vonzódsz vagy minimum biszexuális   vagy automatikusan szimpatkussá válsz függetlenül attól milyen személyiség vagy valójában. 

 Szokták mondani, hogy nincs új a Nap alatt. A liberális tudomány kedvenc példája, hogy az ókori Rómában és Görögországban is teljesen elfogadott volt a homoszexualitás. Számos festmény ábrázolás, írásos emlék  és szobor maradt fenn ennek bizonyítékául. Igen ez tény, csak azt felejtik el hozzáteni, hogy ezek a leletek már a birodalmak hanyatló korszakából valók, ahol a civilizáció már teljes mértékben kezdett szétesni. A végidőkben már olyan mértékű volt a szexuális szabadosság, hogy a gyerekekkel való közösülést is nyíltan művelték főleg az uralkodó császári körökben. Ez mind annak a jele volt, hogy a rendszer bomlik, nem áll szilárd alapokon.    warren12-1920x1273.jpg


 


Ennek hatására más szexuális irányultságú csoportok is felbátorodtak, hogy jogokat és elfogadást szeretnének pl. transzexuálisok, pánszexuálisok, és sajnos a pedofilok is.  1978-ban alakult a NAMBLA nevű szervezet (North American Man/Boy Love Association), ami legalizálni szeretné a felnőtt  férfiak és a kisfiúk közötti SZERELMI kapcsolatot. (Jegyezzük meg ezt a szót, mert még a későbbiekben fontos lesz. ) Van saját honlapjuk ahol romantikus történeteket osztanak meg, lehet őket támogatni pénzzel. Egy időben még újságot is adtak ki, amiben lengén öltözött kisfiúk voltak láthatók többnyire.  Úgy gondolnánk, hogy őrültség az egész, ilyen nem lehetésges, hogy ezt bárki is támogatná, hiszen a pedofília egy bűncselekmény emberi életek mennek tönkre, rengetegen lesznek öngyilkosok vagy valamilyen szenvedélybetegségben szenvednek, akiket gyerekkorukban szexuálisan molesztáltak. Nos ha nyitott szemmel járunk és figyeljük a világ történéseit észrevehetjük, hogy valami változás történik. Elkezdtek olyan hangok felszólalni civil szervezetekben és  tudományos körökben, különösen a pszichológia területén, hogy túl szigorúan ítéljük meg a pedofília jelenségét.     

david-thorstad-5d786dea-d807-4578-94e9-068e4acebb4-resize-750.jpeg

David Thorstad a NAMBLA alapítója


Az LMBTQ mozgalom jelmondata: Love is Love. A szerelem az szerelem. (Vagy akár szeretetnek is fordíthatjuk.) A ma generációjának nem számít, hogy nő-férfi, nő-nő, férfi-férfi, nő-nő-nő, férfi-nő-férfi. A szerelem, az szerelem. Nem kapcsolódik semmilyen társadalmi normához, bárki vonzódhat szexuálisan bárkihez és ezt összemossák a szerelem érzésével. Ha a pedofilok meg tudják győzni a világot arról, hogy a hajlamuk nem más, mint a  szerelem egyik természetes kifejezése, hogy így születtek, ők egy kirekesztett kisebbség, aki csak szeretni akar, akkor nyert ügyük van. 

 

240_f_167568380_bdcz9xwa6oelmu0vaihfisrvhrb1r65s.jpg


Nem is olyan régen a würzburgi egyetemen tartottak egy Ted-Talk  előadást, amiben egy pszichológus beszélt a pedofíliáról. Angolul tudóknak mindenképpen ajánlom a megtekintését. A hölgy egyszer csak, dármai megrázó hangon egy történetet kezd el mesélni egy Jonas nevű fiúról, aki 19 éves. Jonas egy átlagos fiatal, Münchenben tanul. Azonban van egy titka, amit úgy érez  nem oszthat meg senkivel. Se a legjobb barátjával, se a szüleivel, hiszen retteg, hogy csak dühöt és elutasítást kapna. Jonas tudja, hogy egész életében el kell nyomnia a szexualitását és soha nem tud kialakítani senkivel szeretetteljes párkapcsolatod. A mi Jonasunk pedo, aki kizárólag a 6-12 közötti kislányokhoz vonzódik. A hölgy szerint a Föld lakosságának körülbelül 1-2 százaléka pedofil hajlamokkal rendelkező személy. Ez durván olyan 60 millió embert jelent. Nem tudom, hogyan jött ki ez az adat, hiszen egy ilyen dolgot nem nagyon reklámoz az ember. Egyenlőre. Szóval mindenféleképpen nem szőnyeg alá söprendő a probléma. 


Az előadás lényege az lenne, hogy tegyünk különbséget a pedofília és a gyermek molesztálás között, ugyanis mindenössze 20-30%-uk bánt gyermekeket. Sőt, kitér arra is, hogy nem minden gyermek molesztálónak vannak pedofil hajlamai. Elmondja, hogy ez is ugyanolyan megváltoztathatatlan szexuális hajlam, mint a heteroszexualitás. Van igazság abban amit mond, viszont nem követi azt az elvet, miszerint egy témában amikor előadást tartunk ítélkezés és részrehajlás nélkül kell eljárnunk és a mind a két fél szempontját ismertetni kell. Tehát az áldozatokét is!  A pszichológus egyértelműen manipulálni akarja a közönséget azáltal, hogy jobb megvilágításban szeretné feltüntetni az ilyen hajlamú embereket. Próbál részvétet és sajnálatot ébreszteni irántuk. Azt mondja, hogy ezek az emberek rettegnek, magányosak és elszigeteltek. Áldozatok, hiszen nem ők választották a szexualitásukat és a társadalom azáltal, hogy elítéli őket, csak növeli a szenvedésüket. A nő a közönség érzelmeit próbálja felhasználni arra, hogy bűntaduk legyen azért, mert nem fogadják el az ilyenfajta orientációt. Kegyetlen sorsokról beszél és együttérzésről. Nagyon veszélyes fogalmak ezek és könnyen becsapják az ember ítélőképességét. 


Ha a pedofilok elég kitartóak és ez az érzékenyítőtréning elég sikeres lesz, akkor a baloldali értelmiség melléjük fog állni. Azt fogják mondani, hogy ez is egy természetes dolog, ők csupán egy meg nem értett kisebbség, akiknek ugyanúgy jár az egyenlőség. A médiában majd felbukkan egy nagy horderejű történet, ahol a résztvevők tényleg "szeretik" egymást, csupán a társadalom megbélyegzése elválasztja őket, mint annak idején Rómeót és Júliát. Filmek és könyvek íródnak a témában tudományos módon alátámasztják majd a jelenség létjogosultságát. Ugyanazokon az alapokon, ők is ki tudják majd vívni az elfogadást, mint ahogy a homoszexuálisok tették a házasság és a gyermeknevelés terén. Ne feledjük a liberális elvek szerint a szerelem az szerelem. Ha nem vagyunk elég éberek egyszer eljuthatunk arra a pontra, hogy a nekrofilok, vérfertőzők, állatokkal szexelők is azt fogják mondani, hogy az övék is ugyanolyan érvényes szerelem és szeretet mint bármi más. A mentális rendellenesség nem hátrány lesz többé, hanem kiváltság. (Mint ahogy a pszichopaták milyen jól működnek cégvezetőként vagy a politikai irányításban.)   Tudom ez egy őrült, irreális Mad Max-szerű világkép, de mindenképpen érdemes elgondolkozni rajta. 

 love-is-love-respect-1623737.png


Természetesen nem csak nyugaton vannak felszólalók a témában. Magyarországon is jelentek meg cikkek annak érdekében, hogy más megvilágításból kezdjük szemlélni ezt a jelenséget. Itt az író  egyenesen hősnek nevezi azokat a pedofilokat, akik soha nem molesztálnak gyereket.  http://agostonlaszlo.hu/blog/pedofilia/